Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#91981 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 06 July 2021 - 21:44

Έλα σιγά που θα πάμε και για εμφύλιο. Αφού ρε σεις τους τελευταίους μήνες εμβολιάζουμε σταθερά κάθε μέρα 100k όσο είναι και το maximum που έχει διαθέσιμα το σύστημα άρα για ποιους αρνητές μιλάμε.

Η κυβερνησάρα απλά παράγει θόρυβο για να βρούνε τράγο να φορτώσουν πάλι τα κρούσματα και τα νέα μέτρα. Αν ήθελε να έχει ανοσία ας κάνανε προσλήψεις να αυξήσουν τους εμβολιασμούς στα 200k θα χαμε τελειώσει μέχρι τώρα.

rsrGbGx.gif

#91982 ge0__

ge0__

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 07 July 2021 - 04:34

Καλησπερα παιδια.
Συμβουλη απο εμενα για οσους δε το εχουν κανει το εμβολιο..
Περιμενε να βγει η stable εκδοση 1.0
Μη βαζετε μεσα σας beta εκδοσεις.
Θα κρασαρει το συστημα.

ΥΓ: Τελικα οντως αλλαζει η εποχη μας προς το cyberpunk, ελπιζω τουλαχιστον οταν φτασω 50-60 να εχει replacements για αποτυχημενα οργανα απο τα ξυδια.

Εμείς που παίξαμε Moderna ξέρουμε ότι είναι 20.04 stable release με LTS.

Edited by ge0__, 07 July 2021 - 04:35.

#91983 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 07 July 2021 - 07:44

Σύμφωνα με το OPEN, κατά την αυριανή συνεδρίαση των ειδικών, αναμένεται να τεθεί το ενδεχόμενο λήψης μέτρων τοπικού χαρακτήρα. Ένα από τα σενάρια που ακούστηκαν, είναι η επαναφορά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, καθώς και η επαναφορά της απαγόρευσης νυχτερινής κυκλοφορίας. Σκέψεις υπάρχουν και για απαγόρευση της μουσικής σε μπαρ και καφέ.

wdasa.png

#91984 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 07 July 2021 - 14:16

Μουσικη στα μπιτσομπαρ και στα καφε απαπαπαπ του σατανα πράγματα, κορονα ντεσιμπέλ, η γνωστή μετριση μεταδοσης του ιού. Μεγα λαθος που το αποσυραμε παιδια κοιτάξτε τωρα πως κολλάνε ...

Edit: Το Βλεπω απο αυγουστο το επόμενο λοκνταουν με τα μυαλα που κουβαλαμε, δν θα χρειαστεί να περιμενουμε καν μεχρι Σεπτέμβρη.

Edited by GhostPrince, 08 July 2021 - 01:18.

フカフカ

#91985 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 08 July 2021 - 10:42

Αναρωτιέμαι. όλος αυτος ο ντορος που γίνεται για την μετάλλαξη δέλτα έχει βάση ή απλα θέλουμε να σκορπάμε πανικο? Όταν δεν είχαμε τα εμβόλια και τα κρουσματα ανέβαιναν, η κυβερνηση αργούσε να λάβει μέτρα, τωρα που οι εμβολιασμοι προχωρανε σχετικα καλά και έχουν μειωθεί και οι νοσηλειες και οι θάνατοι λόγων των εμβολίω, ξαφνικα υπάρχει παντου πανικος, πιαθανα μετρα τον χειμωνα, απαγορευση κυκλοφοριας την νυχτα και μασκα απο τώρα κλπ κλπ και όλα αυτα ενω οι διασωληνωμένοι και οι θάνατοι δεν έχουν αλλάξει.

Θα μου πεις, δεν ειναι καλυτέρο να ειμαστε προνοητικόι? Επίσης, τα μέτρα λαμβάνονται αναλογως των κρούσματων(που παντα θα υπάρχουν) ή αναλογως της πίεσης στο σύστημα?

Edited by Erudinam, 08 July 2021 - 10:42.

wdasa.png

#91986 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 08 July 2021 - 11:33

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να ασχολούμαστε. Κανά anime είδες;

rsrGbGx.gif

#91987 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 08 July 2021 - 12:03

η σωστη ερωτηση θα ήταν: καμια ακρόαση πήγες?

υπομονη 2 βδομαδες ακομη. :canthelp:

Edited by Erudinam, 08 July 2021 - 12:05.

wdasa.png

#91988 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 08 July 2021 - 17:48

2βδομαδουλες κρίσιμες

Εγω το ξαναριξα στις παλαιουρες και βλεπω El hazard (δε Γουόντερερς) :3

Edited by GhostPrince, 08 July 2021 - 17:49.

フカフカ

#91989 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 08 July 2021 - 18:20

2βδομαδουλες κρίσιμες

Εγω το ξαναριξα στις παλαιουρες και βλεπω El hazard (δε Γουόντερερς) :3

LoL να το το σωστό το troll.

Από την άλλη θέλω να δω όλα τα Tenchi Muyo, o καθένας με το πρόβλημά του.  :wet2:

rsrGbGx.gif

#91990 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 08 July 2021 - 19:29

Εγώ το έλλιωσα στο Boku no hero Academia είμαι στην season 5.

Τέλος, έμαθα το αγαπημένο συγκρότημα του Gojilla:

Youtube Video

Edited by pc_magas, 08 July 2021 - 19:31.

#91991 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 08 July 2021 - 19:37

εβλεπα σκηνες απο Onizuka....

πρεπει να επανελθει το animation του 80s και 90s.

wdasa.png

#91992 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 08 July 2021 - 21:54

Ρε ξεκόλα λέμε!  :wet2: Θα μπει πάλι ο Zeliga και θα σε κυνηγάει!

rsrGbGx.gif

#91993 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 08 July 2021 - 21:59

Edens zero ftw , γραφικαρες και βυζια στο διάστημα με νακαμα παουερ. Καθε σειρα του Μασιμα παιζει να νε χειροτερη απτη προηγούμενη, ειλικρινά θελει ταλέντο αυτο. Παιζει να αναπολώ το rave master που παιζει να ταν το μόνο watchable που ετυχε να βγαλει και τα παρατησαν στη μεση. Δεν εχει πολυ χενταϊ ομως και δεν πουλησε μαλλον οσο τα υπόλοιπα.
#Τι_δεν_λεμε_τον_πονο_μας?
フカフカ

#91994 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 08 July 2021 - 22:24

Ωχ, ρε έχει κάνει το fairy tail, στάματησε το One piece ριπ οφ για να κάνει το edens zero, πως γκεν γκεν αυτό. Επίσης για κάποιο λόγο, rave master και shaman king τα έχω σε μία ειδική hate-black-list-for-no-apparent-reason.

Είναι επειδή μου μοιάζουν τόσο generic που απλά δεν θέλω να τα δω.Τώρα το elden ναι δε τρελενομαι αλλά είναι μόλις 14 επεισόδια.

rsrGbGx.gif

#91995 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 08 July 2021 - 22:37

Ελα ρε shaman king ειναι απτα αρκετα ευχαριστα σονενακια! Γουαϊ μπλακ λιστ; Αν και το νεο ρημεηκ που οηγαν κιεβγαλαν μου βγαζει κατι το αρκετα κριντζ και δεν εχω αξιωθει να το πιασω xD
フカフカ