Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94073 replies to this topic

#91981 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 07 July 2021 - 14:16

Μουσικη στα μπιτσομπαρ και στα καφε απαπαπαπ του σατανα πράγματα, κορονα ντεσιμπέλ, η γνωστή μετριση μεταδοσης του ιού. Μεγα λαθος που το αποσυραμε παιδια κοιτάξτε τωρα πως κολλάνε ...

Edit: Το Βλεπω απο αυγουστο το επόμενο λοκνταουν με τα μυαλα που κουβαλαμε, δν θα χρειαστεί να περιμενουμε καν μεχρι Σεπτέμβρη.

Edited by GhostPrince, 08 July 2021 - 01:18.

フカフカ

#91982 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 08 July 2021 - 10:42

Αναρωτιέμαι. όλος αυτος ο ντορος που γίνεται για την μετάλλαξη δέλτα έχει βάση ή απλα θέλουμε να σκορπάμε πανικο? Όταν δεν είχαμε τα εμβόλια και τα κρουσματα ανέβαιναν, η κυβερνηση αργούσε να λάβει μέτρα, τωρα που οι εμβολιασμοι προχωρανε σχετικα καλά και έχουν μειωθεί και οι νοσηλειες και οι θάνατοι λόγων των εμβολίω, ξαφνικα υπάρχει παντου πανικος, πιαθανα μετρα τον χειμωνα, απαγορευση κυκλοφοριας την νυχτα και μασκα απο τώρα κλπ κλπ και όλα αυτα ενω οι διασωληνωμένοι και οι θάνατοι δεν έχουν αλλάξει.

Θα μου πεις, δεν ειναι καλυτέρο να ειμαστε προνοητικόι? Επίσης, τα μέτρα λαμβάνονται αναλογως των κρούσματων(που παντα θα υπάρχουν) ή αναλογως της πίεσης στο σύστημα?

Edited by Erudinam, 08 July 2021 - 10:42.

wdasa.png

#91983 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 08 July 2021 - 11:33

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να ασχολούμαστε. Κανά anime είδες;

rsrGbGx.gif

#91984 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 08 July 2021 - 12:03

η σωστη ερωτηση θα ήταν: καμια ακρόαση πήγες?

υπομονη 2 βδομαδες ακομη. :canthelp:

Edited by Erudinam, 08 July 2021 - 12:05.

wdasa.png

#91985 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 08 July 2021 - 17:48

2βδομαδουλες κρίσιμες

Εγω το ξαναριξα στις παλαιουρες και βλεπω El hazard (δε Γουόντερερς) :3

Edited by GhostPrince, 08 July 2021 - 17:49.

フカフカ

#91986 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 08 July 2021 - 18:20

2βδομαδουλες κρίσιμες

Εγω το ξαναριξα στις παλαιουρες και βλεπω El hazard (δε Γουόντερερς) :3

LoL να το το σωστό το troll.

Από την άλλη θέλω να δω όλα τα Tenchi Muyo, o καθένας με το πρόβλημά του.  :wet2:

rsrGbGx.gif

#91987 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 08 July 2021 - 19:29

Εγώ το έλλιωσα στο Boku no hero Academia είμαι στην season 5.

Τέλος, έμαθα το αγαπημένο συγκρότημα του Gojilla:

Youtube Video

Edited by pc_magas, 08 July 2021 - 19:31.

#91988 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 08 July 2021 - 19:37

εβλεπα σκηνες απο Onizuka....

πρεπει να επανελθει το animation του 80s και 90s.

wdasa.png

#91989 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 08 July 2021 - 21:54

Ρε ξεκόλα λέμε!  :wet2: Θα μπει πάλι ο Zeliga και θα σε κυνηγάει!

rsrGbGx.gif

#91990 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 08 July 2021 - 21:59

Edens zero ftw , γραφικαρες και βυζια στο διάστημα με νακαμα παουερ. Καθε σειρα του Μασιμα παιζει να νε χειροτερη απτη προηγούμενη, ειλικρινά θελει ταλέντο αυτο. Παιζει να αναπολώ το rave master που παιζει να ταν το μόνο watchable που ετυχε να βγαλει και τα παρατησαν στη μεση. Δεν εχει πολυ χενταϊ ομως και δεν πουλησε μαλλον οσο τα υπόλοιπα.
#Τι_δεν_λεμε_τον_πονο_μας?
フカフカ

#91991 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 08 July 2021 - 22:24

Ωχ, ρε έχει κάνει το fairy tail, στάματησε το One piece ριπ οφ για να κάνει το edens zero, πως γκεν γκεν αυτό. Επίσης για κάποιο λόγο, rave master και shaman king τα έχω σε μία ειδική hate-black-list-for-no-apparent-reason.

Είναι επειδή μου μοιάζουν τόσο generic που απλά δεν θέλω να τα δω.Τώρα το elden ναι δε τρελενομαι αλλά είναι μόλις 14 επεισόδια.

rsrGbGx.gif

#91992 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 08 July 2021 - 22:37

Ελα ρε shaman king ειναι απτα αρκετα ευχαριστα σονενακια! Γουαϊ μπλακ λιστ; Αν και το νεο ρημεηκ που οηγαν κιεβγαλαν μου βγαζει κατι το αρκετα κριντζ και δεν εχω αξιωθει να το πιασω xD
フカフカ

#91993 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 08 July 2021 - 23:09

Για το rave master παίζει να είχα δει μισό επεισόδιο σε άθλια ποιότητα και να είπα τι ειν τουτο. Το shaman, ε μου την έσπαγε το σχέδιο.

rsrGbGx.gif

#91994 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 09 July 2021 - 11:57

ακομη και το one piece μου ειχε αρέσει κυρίως για τα γραφικα του στο East Blue arc.

Mέτα άρχισα να ξενερωνω σιγα σιγα.

Οπως και το Dragon Ball Z. Ωραια γραφικα αλλα την πλειοψηφια των επεισοδιων του Super το πετσόκοψαν.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ DIGITAL ANIMATION.

Εβλεπα μερικα επεισοδια Moriarty, αλλα το κανα drop.

Moυ φαινεται πολυ ξενερωτα τα γραφικα. Δεν... δεν...

Edited by Erudinam, 09 July 2021 - 11:58.

wdasa.png

#91995 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 383 posts

Posted 09 July 2021 - 12:45

Ε οκ, ώρα να το παραδεχτώ και εγώ. Ξεκάθαρα πάσχεις από παρελθοντολαγνεία. Καλό το να έχεις μια προτίμηση στα παλιάς σχολής ανιμέησον, αλλά το έχεις ξεχέσει πλέον  :colddd:  Εάν είσαι ανίκανος να παρακολουθήσεις κάτι σημερινό επειδή δεν ταιριάζει στα βαριά κριτήριά σου, ε αυτό μου λέει ότι προφανώς κάτι δεν πάει καλά στο bias σου. Δηλαδή οκ να πω ότι θα προτιμήσεις να δεις ένα άνιμε των '80ς λόγω νοσταλγικής εικόνας, αλλά όχι και να απορρίπτεις όλη τη σημερινή τέχνη  :kakaka:

8J90AKf.jpg

that's a dude!