Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#91906 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2021 - 10:58

Μόλις κούρεψε η MS ότι legacy pc υπάρχει εκεί έξω! ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΩΡΗ MS!

Μετά τα XP, τα windows 10 θα γίνουν η απέθαντη version της επόμενης δεκαετίας.

Εδώ τα specs, των Windows 10

Απλά και ωραία, λίγη παραπάνω μνήμη, λίγο παραπάνω δίσκο.
Τώρα ζητάει UEFI motherboard και TPM chip (ανεπίσημα v1.2) κοινώς πετάξτε ότι παλιατζούρα έχετε και πάρτε νέο pc για μηδέν λόγο.
Τα νεα features είναι αστεία, ενσωματώνουν το Teams (θα πέσουν πάλι μηνύσεις), λειτουργίες πολλαπλών desktop και tiles templates.
Άντε να έχει και κάποιον android emulator (γι αυτό και τα 4gbyte ram minimum) γιατί κάπου είδα θα παίζουν και apps κατευθείαν μέσα από τα windows.

Η μπες και εσύ στην μέγα κοινότητα του πιγκουίνου ;).

Come Join us be with us!

On the other hand όλες η σύγχρονες mobo δεν έχουν UEFI? Εκτός αν λένε secure boot only.

#91907 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2021 - 12:25

@lord
Το "καλά" σχετικο ειναι με εγκλεισμό - στρατο και ξανά εγγλισμο, πολλες φορες ισχυει οτι γράφω μεσα απο νευρα κ απογνωση για να ξεδωσω δν λεω, και εχω φριξει μαυτα π ακουω απο δω κιαπο κει εδω κ χρόνια, αν και οπου αναφερθηκα αφορα λιγο πολυ περιπτώσεις που τεινω να πιστευω αρκετές φορες οτι ο κοσμος θα ταν καλυτερος αν δεν μιλουσαν μερικοι μερικοι. ή αν δν υπηρχαν μαυτη τη δομη σκεψης εστω που αναιρεί την ιδια τη δομη του κοσμου οπως τον ξερουμε. Η αν δεν υπηρχα εγω.Μπορει να με κιεγω ο παρανοϊκός. Ολα παίζουν. Παντος σιγουρα δεν συγκλείνουμε. Ετυχε κιεπεσα κυριως οσο εκανα την θητεια να κανω συζητησεις με πολλούς "τέτοιους" μιας και συγκετρωνε το περιβάλλον ολα τα ειδη χαρακτήρων αλλα και σκέψεων εκει μεσα.
Μικρος θυμαμαι να πιστευα οτι μονο στο ίντερνετ κυκλοφορούσαν αυτα και ηταν τρολλς αλλά οσο περνανε τα χρονια καπου κτλβαινεις οτι ειναι δογμα και αντιλειψη για καποιους αυτη η "παράνοια". Καταπιεσμενοι απο μια εννοια ολοι ειμαστε, το πως τη χρησιμοποιεις η βγαζεις τα ψυχολογικα σου παραεξω κανει τη διαφορα Ι guess. And guess what ούτε εγω το ελέγχω οταν ακουω πράγματα που αντιλαμβάνομαι να μη στεκουνε.

Κιεγω πιστευα στα ξωτικα μικρος. Θα μπορουσα να μενα εκει κ να χα συνομιλίες μαζι τους τωρα αν ειχα λασκαρει λιγο διαφορετικά. Ισως να χα και καλυτερη ψυχική ηρεμία έτσι. Ειναι ισως μια πολυ καλη διαφυγή ειδικα αν ριχνεις και οτι σου παει στραβα ως αιτιολογία καπου ή σε κάτι που καταβαθως ξερεις οτι δεν θα χεις πραγματική επαφη ποτέ σου.
Dont even know why im writing this....

P.S για τη microsoft ειρονικο ηταν το σχόλιο αν κ ισχυει οτι το χουν παραχεσει με τις τιμες κ τις καρτες γραφικων τελευταια. Καποτε ηταν πολυ φθινοτερα απτά Μακ και πιο λειτουργικά για κάποιον μέσης γενικής χρησης. Τωρα να βλεπεις αναβαθμισεις που κανουν το λογισμικο πιο "περιοριστικό" αλλα και πιο ακριβό δεν ειναι κιη καλυτερη αισθηση. Τεσπα στην εποχη των apps και των κινητων ειμαστε ετσι κιαλλιως, δν ξερω τι νοημα εχει να νοσταλγω αρχαιότερες εποχες των windows. Ή φορητών game consoles οταν υπαρχει το smartphone. Τωρα και με τον ερχομό του 5G ισως αλλαξουν κιακομα περισσότερο τα πράγματα ή και το interface, οι πλατφόρμες κτλ. Ποιος ξερει. Θα φανει με τα χρόνια like always προς τα που ή σε τι πάμε.
フカフカ

#91908 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2021 - 19:25

γιατι εγκλεισμο πάλι?

wdasa.png

#91909 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 Δημοσιεύσεις:
  • Location札幌

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2021 - 12:09

Ρε παιδιά τι συζητάτε εδώ είναι τα σημαντικά ζητήματα, βγήκαν τα specs για τα νέα windows

https://docs.microsoft.com/en-us/windows/whats-new/windows-11-requirements

Μόλις κούρεψε η MS ότι legacy pc υπάρχει εκεί έξω! ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΩΡΗ MS!

Μετά τα XP, τα windows 10 θα γίνουν η απέθαντη version της επόμενης δεκαετίας.

Εδώ τα specs, των Windows 10

Απλά και ωραία, λίγη παραπάνω μνήμη, λίγο παραπάνω δίσκο.
Τώρα ζητάει UEFI motherboard και TPM chip (ανεπίσημα v1.2) κοινώς πετάξτε ότι παλιατζούρα έχετε και πάρτε νέο pc για μηδέν λόγο.
Τα νεα features είναι αστεία, ενσωματώνουν το Teams (θα πέσουν πάλι μηνύσεις), λειτουργίες πολλαπλών desktop και tiles templates.
Άντε να έχει και κάποιον android emulator (γι αυτό και τα 4gbyte ram minimum) γιατί κάπου είδα θα παίζουν και apps κατευθείαν μέσα από τα windows.

---εδιτ---

A καλά το έχουν χάσει

Θα υποστηρίζουν συγκεκριμένους επεξεργαστές μόνο.  :wet2: Λογικά χρειάζονται κάποια συγκεκριμένα extensions, λολ ryzen 1000 τον πούλο. Ρε τι πανωλεθρία είναι αυτή!

Νμζω θα στραφω στην αππλ κκιας μεινω με ενα νεφρό λιγοτερο οπως το χουν χεσει και στη μικροσοφτ πλεον. Νο χοουπ

Γιατί τόση μαυρίλα, ρε παιδιά, τα Linux δε σας κάνουν; Και δωρεάν είναι και χαμηλές απαιτήσεις έχουν.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#91910 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2021 - 12:41

Καλά ναι λύσεις υπάρχουν αλλά είμαι bindows person για desktop χρήση. Βασικά το έβαλα γιατί στην ουσία εδώ η ms τι κάνει, κάνει ένα δωράκι στους κατασκευαστές. Νταξ θα μου πεις δεν το περίμενες, εταιρεία είναι και έχεις δίκιο αόρατε σχολιαστή.

Περιμένω να δω πως θα αντιδράσει το big copro που θα πρέπει να αντικαταστήσουν χιλιάδες μηχανάκια γιατί η ms έχει τρελλαθεί.

Ίσως βέβαια τα παραπάνω specs να τα κάνουν να είναι mandatory στην home έκδοση και να μην ισχύουν στην pro version που παίζει στις εταιρείες.

Να σου λέει εκεί κάνε ότι θες αρκεί να έχει την μνήμη και το δίσκο.

rsrGbGx.gif

#91911 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2021 - 12:55

Αν κ δν εχω χρησιμοποιησει ποτε, δεν ξερω αν θα τρεχει καποιο απτα προγράμματα π εχω σε χρηση εκει. Τωρα για απλα πραματα τύπου γραφω κειμενο και ιντερνετ οκ αλλα φωτοσοπ, 3D κτλπα υποστιριζει το λινουξ;
Windows εμαθα οποτε δυσκολα θα αλλαζα απτην αλλη σε αλλο interface οσο κιαν χαλανε...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 27 Ιούνιος 2021 - 12:56

フカフカ

#91912 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2021 - 14:45

Πιστεύω ότι η Microsoft πιέστηκε περισσότερο από τους κατασκευαστές για να βγάλει νέο λειτουργικό, παρά από τις ανάγκες των χρηστών της. Γι' αυτό έχουν τα Windows 11 τέτοια γελοία requirements, για να ωφεληθούν κατά κύριο λόγο οι άλλες εταιρίες από την αγορά υπολογιστών. Το λειτουργικό κατά τα άλλα δεν φέρνει κάτι καινοτόμο.

Το καλό είναι ότι θα συνεχιστεί η υποστήριξη των windows 10 μέχρι το 2025. Ο απλός χρήστης ούτως ή άλλως μέχρι τότε θα χρειαστεί να αλλάξει το 10 ετών laptop του :kakaka:
Ακόμη και τα Windows XP, που είχαν πάρει φιλί της ζωής με το SP3, υποστηριχθαν τελικά 12 χρόνια (αντί για τα συνήθη 10 χρόνια).
Άρα για εμένα δεν συμβαίνει κάτι συγκλονιστικό. Απλώς γίνεται μάρκετινγκ :P

#91913 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2021 - 14:55

@lord
[...]Καταπιεσμενοι απο μια εννοια ολοι ειμαστε, το πως τη χρησιμοποιεις η βγαζεις τα ψυχολογικα σου παραεξω κανει τη διαφορα Ι guess. And guess what ούτε εγω το ελέγχω οταν ακουω πράγματα που αντιλαμβάνομαι να μη στεκουνε.

Κιεγω πιστευα στα ξωτικα μικρος. Θα μπορουσα να μενα εκει κ να χα συνομιλίες μαζι τους τωρα αν ειχα λασκαρει λιγο διαφορετικά. Ισως να χα και καλυτερη ψυχική ηρεμία έτσι. Ειναι ισως μια πολυ καλη διαφυγή ειδικα αν ριχνεις και οτι σου παει στραβα ως αιτιολογία καπου ή σε κάτι που καταβαθως ξερεις οτι δεν θα χεις πραγματική επαφη ποτέ σου.
Dont even know why im writing this....

Thanks for sharing this ρε μάγκα πολύ μου άρεσε :)

Σε νιώθω να ξέρεις, έκανα χάλια στρατό το 2009 επειδή απλά είμαι αυτός που είμαι, και απολύθηκα το 2010 μες στην καρδιά της κρίσης και δεν ήμουν καθόλου καλά (άνεργος με νοικια να τρεχουν κτλ.) Φυσικά κανεις δεν ξερει πως το ζεις ακριβως αλλά όσο μπορω να καταλάβω ενηγουεη. Και είμαι σίγουρος ότι αν κοιτάξω τα πρώτα μου ποστ εδώ (τότε αρχισα να συμμετέχω ), θα κριντζαρω κάργα σε κάποια από αυτά XD

Πάντως σήμερα κάνω υπομονή υπενθυμιζοντας στον εαυτό μου ότι και οι ακραιοι είναι αναγκαίοι. Έχοντας δει διαφορους στο ελληνικό και αγγλικό δημόσιο να κάνουν καριέρες πατώντας σε πτώματα κατι μου λέει ότι αν δεν υπήρχαν και οι antivaxers, flatearthers να βάζουν ψύλλους στα αυτιά των ψηφοφόρων, μπορεί και να μην προσπαθούσαν τόσο σκληρά για την απαραίτητη διαφάνεια, health and safety κτλ.

Για αυτό η δημοκρατία είναι το πολίτευμα που όλοι αγαπάμε να βρίζουμε κάποιες φορές : γιατί "είναι το χειρότερο, εκτός από όλα τα άλλα!" XD

stasou%2520mygdala.jpg

#91914 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2021 - 15:08

Πάντως σήμερα κάνω υπομονή υπενθυμιζοντας στον εαυτό μου ότι και οι ακραιοι είναι αναγκαίοι

Sorry αλλά για κάποιο λόγο μου θύμισε αυτό

Youtube Video

Don't mind me, κοντινιου!  :congrats:

rsrGbGx.gif

#91915 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 Δημοσιεύσεις:
  • Location札幌

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2021 - 15:59

Αν κ δν εχω χρησιμοποιησει ποτε, δεν ξερω αν θα τρεχει καποιο απτα προγράμματα π εχω σε χρηση εκει. Τωρα για απλα πραματα τύπου γραφω κειμενο και ιντερνετ οκ αλλα φωτοσοπ, 3D κτλπα υποστιριζει το λινουξ;
Windows εμαθα οποτε δυσκολα θα αλλαζα απτην αλλη σε αλλο interface οσο κιαν χαλανε...

Δεν έχω ασχοληθεί με 3D προγράμματα οπότε δεν ξέρω να απαντήσω.

Πάντως υποθέτω ότι υπάρχουν πολλά και αξιόλογα προγράμματα ανοιχτού λογισμικού για Linux που μπορούν να σε καλύψουν. Καλύτερα ψάξε λίγο να δεις τι υπάρχει.

Πάντως, να ξέρεις ότι υπάρχει και η επιλογή Dual-Boot. Βάζεις δηλαδή Linux στον υπολογιστή αλλά κρατάς και τα Windows.

Κατά την έναρξη μπορείς να επιλέξεις λειτουργικό.

Χρησιμοποιείς τα προγράμματα που θέλεις σε όποια πεπαλαιωμένη έκδοση Windows έχεις και τα Linux για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο ή ό,τι άλλο θέλει κάποιο σύγχρονο λειτουργικό σύστημα.

*Μπορείς να βάλεις Linux σε USB στικάκι και να τα τρέχεις από εκεί, χωρίς να τα κάνεις εγκατάσταση στον υπολογιστή.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#91916 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2021 - 17:42

nostalgia.

ποσο 90s

105-1057597_sonic-screensaver-art.jpg

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 27 Ιούνιος 2021 - 17:44

wdasa.png

#91917 ge0__

ge0__

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2021 - 18:39

Καλά Χριστούγεννα!

#91918 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2021 - 07:53

Καλημέρα στο υπέροχο φορουμ. :wooi2:

wdasa.png

#91919 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2021 - 09:01

Ποια καλημέρα, πήγα έκανα το μλκσμενο το εμβόλιο την Παρασκευή και από χτες το απόγευμα πονάνε οι κλειδώσεις στο χέρι που μου το κάνανε.  :madtodeath:

rsrGbGx.gif

#91920 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2021 - 09:11

μπορεί να μην φταέι το εμβόλιο.

καμια φορα το άγχος μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή στις κλειδώσεις.

wdasa.png