Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#91921 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2021 - 10:42

Έλα σήμερα είναι σαν να έχω πλακώσει τα τσίπουρα από το πρωί, ο πόνος στο χέρι είχε περάσει μέχρι το βράδυ. Μου έριξε κάτι σουβλιές το πρωί στον ώμο αλλά τώρα είναι σαν να την έχω ακούσει.

Εσένα σου έκανε τίποτα; Επίσης αν είσαι 25 θα τσεπώσεις και τα 150€, εμείς την αγάπη του κοινού.

NRW20ql.jpg?1

Τι ζούμε ρε μλκ, γμο το μπανανανισταν μου μέσα! :roar:  

rsrGbGx.gif

#91922 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2021 - 10:51

παντως παρα εχει γινει ο πανικος με την μεταλλαξη δελτα. οκ αυξηθηκαν τα κρουσματα αλλα οχι οι νοσηλειες ουτε οι θανατοι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 29 Ιούνιος 2021 - 10:53

wdasa.png

#91923 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2021 - 11:13

Ωραιο αυτο με τη καρτα 150ευρο αξιας. Που μονο στα μουσεια που δεν παταει σχεδον κανεις ετσι κιαλλιως θα εχει χρηση μιας και ταξιδι με 150ευρο ελλαδα δν παιζει. Πιο τρολλ κιαπο ινφλουενσερ στο ινταγραμ η κυβέρνηση.
Και για τους νεους μόνο ενω οι περισσότεροι που δεν κανουν εμβόλιο ειναι μεγαλυτερης ηλικιας. Δωροδοκία μπονους απτα Λιντλ...

Εγω δεν ειχα κανενα σύμπτωμα στη πρώτη δοση παντός, λες να ταν νοθευμενο η να χε ληξει; XD

Για τη Δελτα κλαην θα ρθουν 3τες δοσεις απο Σεπτέμβρη που θα την καλύπτει κ καλυτερα. Υπερεμβολιο με υσχυ 5ετιας.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 29 Ιούνιος 2021 - 11:16

フカフカ

#91924 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2021 - 11:29

αυτό που κάνουν εξαγορά είναι τουλάχιστον αστείο και εξοργιστικό. Ειλικρινά πιστεύω ότι προσπαθούν να πουσάρουν ακόμα περισσότερους νέους να εμβολιαστούν (δεν είναι ότι δεν υπήρχε συμμετοχή, έλεος) για να ενισχυθούν οι πολυεθνικές με τις οποίες λογικά θα έχουν κάνει κονέ με το voucher (καπιταλισμός γαρ), αλλά και λόγω του περιβόητου Big Pharma, για να έρθουν περισσότερα εμβόλια και να τροφοδοτηθούν οι εταιρίες παραγωγής και η κυβέρνηση με άλλα κονέ. Με λίγα λόγια, έχουν εκμεταλλευτεί τον ιο και τα εμβόλια για να ριζώσει ακόμη περισσότερο ο καπιταλισμός. Όμορφες μέρες ζούμε  :riiight:

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#91925 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2021 - 11:42

Μπάστα antifa autonome Angel.tze! Σιγά που έχουν και σχέδιο για το οτιδήποτε.

Απλά θέλουν να εμβολιάσουν όσο περισσότερους για να αποφύγουν lockdown από τον Νοέμβριο.

Οι νέοι θα πάνε στα στα μπιτσόμπαρα, θα κολλήσουν από τους τουρίστες και μετά θα γυρίσουν να κολλήσουν του μλκς που πάνε στην δουλειά και δεν πρόλαβαν να εμβολιαστούν.

Επίσης πολλοί νέοι δουλεύουν σεζον στα νησιά, που θα κολλήσουν από τους τουρίστες και θα κολλήσουν άλλους τουρίστες με αποτέλεσμα από εκεί που έχουμε φάει άκυρο από Αμερικάνους/Άγγλους να φάμε και από όλους τους υπόλοιπους.

Ο βραχυπρόθεσμος στόχος είναι να μείνει όσο το δυνατόν ανοιχτός ο τουρισμός και ο ας πούμε μακροπρόθεσμός το χειμώνα να μην κλείσουν τα μαγαζιά/επιχειρήσεις και να μην δώσουν επιδόματα συν να μειωθεί το κόστος προς τα νοσοκομεία.

Το μέτρο το αντιγράψανε από τη Αμερική, που τους δίνουν χρήματα ή κάποιο άλλο δωράκι απλά εκεί έχει περισσότερες πιθανότητες να δουλέψει γιατί πεινάνε.

rsrGbGx.gif

#91926 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 381 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2021 - 11:59

Αυτό ήταν, αλλάζω τον τίτλο μου.

Πάντως, δεν νομίζω ότι δεν έχουν απώτερους στόχους. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει πλάνο γενικότερα. Εάν οι σκέψεις τους ως κυβέρνηση είναι τόσο short-sighted, τότε τι να πω? Για σεζόν και μπιτσόμπαρα κλπ υποτίθεται ότι έχουν παρθεί τα απαραίτητα μέτρα εκ μέρους της κυβέρνησης για τη μείωση της διασποράς. Επίσης, απ' όσο έχω δει, οι νέοι τρέχουν να εμβολιαστούν ακριβώς για να μπορούν να πάνε ελεύθερα στα μπιτσόμπαρα. Τέλος, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά εγώ ξέρω ότι το εμβόλιο προστατεύει εσένα, όχι τους άλλους. Τον ιο μπορείς να τον κολλήσεις, απλά θα τον αντιμετωπίσεις πιο αποτελεσματικά. Δεν επηρεάζει θετικά τα άτομα γύρω σου, αρά, υπό αυτή την υπόθεση, δεν έχει κάποια ιδιαίτερη λογική να θέλουν να εμβολιάσουν τους νέους για να μην γίνει φασαρία με τους τουρίστες. Είναι φαύλος κύκλος.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#91927 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2021 - 12:35

ΛοΛ ρε μας δουλεύεις κι εσύ! Τι έχετε πάθει.

Μετά από 1 1/2 χρόνο πιστεύεις το οτιδήποτε από την κυβερνησάρα, ότι έχουν πλάνο για το οτιδήποτε.

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΝΟ.

Έχουν πετσώσει όλα τα ΜΜΕ, αν βλέπεις μόνο TV ζεις σε ένα άλλο σύμπαν, στο internet τους φτύνουν κι αυτοί λένε ότι βρέχει αλλά δεν τους νοιάζει γιατί δυστυχώς ο τρόπος τους δουλεύει.

Θάβουν με χρήματα την αμπαλοσύνη τους και εκτελούν οδηγίες από την ΕΕ σχετικά με την πανδημία. Αυτά.

Το μόνο πλάνο που έχουν ξεκάθαρο και λαμπρό που τους οδηγεί είναι οι πολιτικές τους που πανδημία/ξεπανδημία τις περνάνε.

Για αυτούς, η πανδημία είναι απλά ένα γεγονός, μία στραβή που απλά έτυχε, θα νοιαστούν μέχρι εκεί που δεν θα ξεφύγει η φάση και μετά δεν θα μπορούν να βγουν.

Με αυτό σαν βάση το minimum είναι υπερ αρκετό.

Τέλος, βρει, το antifa autonome το πα κάπως ειρωνικά όχι να το πάρεις σοβαρά. Είναι υπαρκτή ομάδα που το τελευταίο χρόνο έχει βγάλει αφισάκια που ας πούμε δέχθηκαν πυρά λόγο σπεκουλαδόρικων θεωριών.

https://autonomeantifa.gr/category/antifa-stuff/afises/

Ιν ρετροσπεκτ, διαβάζοντας τα ξανά τώρα μετά από τόσους μήνες και έχοντας ξεθωριάσει η αγωνία με το τι σκατά κάνουμε με το ιο (τίποτα) δεν τα βρίσκω τόσο ακραία.

Παρόλα αυτά στα αναφέρω για να μην σε κοροϊδεύουν μετά τα άλλα παιδάκια στις Α/Κ κούνιες και μου πεις ότι δεν σε προειδοποίησα.  :gotit:

rsrGbGx.gif

#91928 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 381 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2021 - 13:27

Ωπα, να ξεκαθαρίσω ότι σε κανένα σημείο δεν υποστήριξα την κυβέρνηση. Αυτά που είπα τα είπα για να φανεί πόσο αντιφατική είναι. Απλά θεωρώ ότι έχουν πράγματι ένα πλάνο. Όχι όμως ένα πλάνο για την διαχείριση της πανδημίας συγκεκριμένα, αλλά για το πως αυτοί θα βολευτούν. Είναι επίσης και ο λόγος που αντιφάσκουν συνεχώς, γιατί απλά προσπαθούν να πετάξουν κάθε ευθύνη από πάνω τους για τις αποφάσεις που παίρνονται. Για παράδειγμα, τον Ιούνιο ανακοίνωσαν πως συζητείται το εάν ο εμβολιασμός θα γίνει υποχρεωτικός ή όχι και είπαν πως στα τέλη καλοκαιριού θα έχει βγει η απόφαση. Εγώ ειλικρινά πιστεύω ότι έχουν ήδη αποφασίσει να κάνουν τον εμβολιασμό υποχρεωτικό για όσους έχουν περισσέψει από τον Σεπτέμβριο και πέρα, απλά το φέρνουν τώρα σαν """πλάνο""" για να το φάμε μαλακά, μην μας έρθει ταμπλάς, να το έχουμε υπόψη μας και να το καταπιούμε κι αυτό πιο εύκολα.

Έχουν πετσώσει όλα τα ΜΜΕ, αν βλέπεις μόνο TV ζεις σε ένα άλλο σύμπαν, στο internet τους φτύνουν κι αυτοί λένε ότι βρέχει αλλά δεν τους νοιάζει γιατί δυστυχώς ο τρόπος τους δουλεύει.

Συμφωνώ. Μα είναι προφανές, δεν διαφωνούμε καθόλου σε αυτό (και TV δεν βλέπω σοβαρά, ειδήσεις κλπ). Εγώ λέω ότι η κυβέρνηση έχει πλάνο, προφανώς ενάντια στους πολίτες και με δέκα τόνους αμπαλοσύνης, αλλά είναι υπαρκτό και υπάρχει στόχος. Πώς θα εκμεταλλευτούν την πανδημία (πέρα από τα νομοσχέδια που περνάνε έτσι για πλάκα) ώστε να επωφεληθούν από αυτήν. Πχ όσο ήμασταν σε lockdown και ήταν όλα τα μαγαζιά κλειστά, δεν έπαιρναν επιδοτήσεις από την ΕΕ? Ομολογώ ότι δεν το έχω ψάξει ενδελεχώς, αλλά ίσως να ήταν εσκεμμένη απόφαση. Δεν νομίζω ότι η πανδημία ήταν απλά μια στραβή. Ήταν μια στραβή που θέλουν να αξιοποιήσουν.

Εν τέλει, σχεδόν θέλω να ελπίζω ότι η κυβέρνηση τουλάχιστον είναι ικανή έστω να βολέψει τον εαυτό της. Αλλιώς μιλάμε για ακόμα χειρότερους μπετόβλακες απ' όσο περίμενα ποτέ μου.

Όσον αφορά στην antifa autonome, δεν είχα ιδέα ότι ήταν υπαρκτή ομάδα, αλλά το κατάλαβα ότι το είπες ειρωνικά και έτσι το εξέλαβα, ειρωνικά το έβαλα και εγώ σαν τίτλο  :riiight: Μια μικρή παρέα είμαστε εδώ, κανένας δεν παρεξηγεί  :kakaka:

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#91929 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2021 - 13:58

αρα η κυβενρηση παιρνει λεφτα απο το Ευρωπαικο ταμείο για να στηριξει τους μαγαζάτορες αλλά τα κρατάει για πάρτυ της και δίνει ψίχουλα.

Επίσης με τα παράλογα μέτρα βγάζουν και ένα σωρο λεφτά από πρόστιμα

wdasa.png

#91930 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2021 - 20:46

Συμφωνώ με τον angel.tze σε αυτό, ούτε εγώ μπορώ να πιστέψω ότι σε μια τέτοια συνθήκη διακρατικής διάδοσης της πληροφορίας, της προπαγάνδας και των εκβιασμών για την εξυπηρέτηση των οικονομικών συμφερόντων της παγκόσμιας ολιγαρχίας, δεν υπάρχει κανένα ενιαίο σχέδιο και ότι η κάθε κυβέρνηση απλώς βαδίζει στα τυφλά προσπαθώντας αποτυχημένα να λύσει ένα πρόβλημα αμιγώς υγειονομικό. Μου είναι επίσης αδύνατον να πιστέψω το υπάρχον οικονομικό και πολιτικό σύστημα που σε καμία περίπτωση δεν χτίστηκε με γνώμονα την ατομική προστασία της ζωής και την ωφέλεια των περισσοτέρων, πώς ξαφνικά χτυπήθηκε από μια "στραβή" και κάνει θυσίες για να προστατέψει τους αδαείς πολίτες (εις βάρος τους). Τουλάχιστον απ' όσο είχα διαβάση από την αρχή "του κακού" οι οικονομικοί δείκτες έδειχναν ότι η ολιγαρχία γινόταν όλο και πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Το σύστημα συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, απλώς εκμεταλλεύτηκε (αν δεν προκάλεσε) μια επιδημία για να πείσει τον κόσμο (και δυστυχώς επί το πλείστον τα κατάφερε) πως οι σοκαριστικές αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή του, οι συνεχόμενες παραβιάσεις των δικαιωμάτων του, οι εξευτελιστικοί εκβιασμοί που βιώνει συνεχώς, όλα αυτά οφείλονται σε έναν κοινό εχθρό που για να τον καταπολεμήσουμε πρέπει να ταχθούμε όλοι μαζί με τις επιταγές της εξουσίας.

Όχι πως αυτά τα απίστευτα που σχεδιάζουν και έχουν το θράσος να προτείνουν ανοιχτά με φερέφωνα τα εξαγορασμένα ΜΜΕ είναι λίγα, αλλά αν ο μαζικός εμβολιασμός σε αυτή τη φάση ήταν πράγματι η οριστική λύση του προβλήματος, δεν θα το συζητούσαν καν και θα κατάφερναν και να μας πείσουν. Αλλά ούτε καν οι επιστήμονες δεν μπορούν να υποστηρίξουν το ψέμα τους, αφού το πράγμα ζέχνει από παντού. Όλη αυτή η εμβολιαστική φρενίτιδα είναι και επικίνδυνη από υγειονομικής άποψης σύμφωνα με τη Λινού πχ, γιατί παρακινεί τους νέους σε εφησυχασμό χωρίς να έχουν πραγματικά καμία προστασία. Αυτό που αντιλαμβάνομαι μέχρι στιγμής είναι ότι πρώτος στόχος είναι το ξεστοκάρισμα, αλλά ταυτόχρονα η συστηματική εξοικίωση του πληθυσμού με την παράδοση της αυτονομίας του σώματός τους στην εξουσία του βιοπολιτικού κράτους. Ώστε να έρθει μετά και το επόμενο εμβόλιο, και το μεθεπόμενο, και ποιος ξέρει τι άλλο υγειονομικό, οικονομικό και πολιτικό μέτρο μπορεί πλέον να επιβληθεί με πρόσχημα την όποια μελλοντική κρίση πρόκειται να ξεσπάσει, και είναι σχεδόν βέβαιο ότι δε θα αργήσει να ξεσπάσει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 29 Ιούνιος 2021 - 21:07

O6rrvsU.jpg

#91931 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2021 - 23:05

Οπότε τι λες, ότι προκάλεσαν την πανδημία για να μας βάλουν στα κουτάκια μας; Εμβόλιο έκανες, θα κάνεις; :wet2:

rsrGbGx.gif

#91932 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2021 - 23:17

https://www.tomshardware.com/news/tpm-modules-unobtainable-expensive-windows-11

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#91933 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2021 - 23:47

Οπότε τι λες, ότι προκάλεσαν την πανδημία για να μας βάλουν στα κουτάκια μας; Εμβόλιο έκανες, θα κάνεις; :wet2:

Στα κουτάκια που αποφασίζουν αυτοί προσπαθούν να μας βάλουν. Ας μην ξεχνάμε ότι οι ίδιοι που αποφάσιζαν για τις ζωές μας (στην Ελλάδα Τσιόδρας, Μαγιορκίνης κλπ) είναι οι ίδιοι που θεωρούσαν την εργαστηριακή προέλευση του ιού μια επικίνδυνη θεωρία συνωμοσίας και αναπαρήγαγαν αμάσητο κάθε επίσημο αφήγημα που μας ερχόταν απ' έξω, όπως φυσικά στην Ελλάδα όλες οι πολιτικές κρύβονται πίσω από το ότι "σε όλες τις χώρες το ίδιο γίνεται!", πράγμα που κανονικοποιεί τον πλήρη θάνατο της πολιτικής και την αντικατάστασή της από μια παγκόσμια υγειονομική δικτατορία της οποίας μέλη είναι και οι εκάστοτε εθνικές κυβερνήσεις, οι οποίες εκμεταλλεύονται αυτή την "παγκόσμια κρίση" για να προσπεράσουν συνταγματικά κωλύματα και να κατευνάσουν λαϊκές αντιδράσεις απέναντι σε πολιτικές που ούτως ή άλλως ήθελαν και σκοπεύουν στο μέλλον να περάσουν, ενώ ταυτόχρονα φυσικά οι κοινοβουλευτικές συζητήσεις για τα μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα της κυβέρνησης εξαφανίστηκαν από τα ΜΜΕ (όπως και οποιαδήποτε πραγματική αντιπολίτευση) γιατί κατασκευάστηκε ένα ζήτημα προτεραιότητας που τραβάει την προσοχή όλων, ακόμα και αν ο λόγος που επηρεάζει τις ζωές όλων στην πραγματικότητα οφείλεται περισσότερο σε ανθρώπινες αποφάσεις παρά σε μια παγκόσμια φυσική τραγωδία. Δεν το παίζω ότι έχω καταλάβει πλήρως τι συμβαίνει και γιατί, ούτε και είναι υποχρέωσή μου να έχω τη σωστή εξήγηση ή λύση για όλα για να μπορώ να εκφέρω αντίθετη γνώμη απέναντι στην καθιερωμένη προπαγάνδα, απλώς πιστεύω ότι ο καθένας μας ως άτομο δεν πρέπει να αφήνει την προσωπική του αδυναμία ή ημιμάθεια να τον καθιστά παθητικό απέναντι στην ισοπέδωση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών του. Αν το "ρίσκο" είναι δικό μας, θα έπρεπε και οι αποφάσεις να είναι δικές μας, γιατί μόνο έτσι οι ζωές μας είναι δικές μας. Οποιαδήποτε άλλη αντίληψη περί ελευθερίας του ενός που συγκρούεται με την ελευθερία του άλλου ή συγκάληψης της προπαγάνδας, της λογοκρισίας και της βίαιας καταστολής για να μην επηρεάζεται αρνητικά ο κόσμος μου μοιάζει με μια δυστοπική μετά-ναζιστική ιδεολογία που ήδη φαίνεται πως αποτελεί το επικρατέστερο αφήγημα για περίπου το μισό πληθυσμό, ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων.

Εμβόλιο φυσικά δεν έκανα, και ούτε σκοπεύω προς το παρόν. Δεν είναι ότι είμαι φανατικός αντιεμβολιαστής ή ότι δεν μου έχουν κάνει ένα σωρό άλλα εμβόλια από παιδί, αλλά αυτή τη στιγμή πρόκειται κυριολεκτικά για πειράματα μαζικής κλίμακας τα οποία εγκρίθηκαν προσωρινά εκτάκτως και βεβιασμένα από τους αρμόδιους φορείς, που δεν προσφέρουν κάποια μόνιμη και πλήρη ανοσία απέναντι σε έναν ιό που μεταλλάσσεται συνεχώς, πόσο μάλλον απέναντι σε έναν ιό από των οποίο κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι η μεγάλη πλειοψηφία του συνολικού πληθυσμού (πόσο μάλλον της ηλικιακής μου ομάδας) κινδυνεύουν ελάχιστα έως καθόλου. Το αποκορύφωμα μάλιστα, όταν αυτά τα εμβόλια αφενός αποτέλεσαν έκτακτη σανίδα σωτηρίας για την ανθρωπότητα, παραδόξως όμως καθόλου δεν εμπόδισαν τους οικονομικούς ανταγωνισμούς ανάμεσα σε επιχειρήσεις και κράτη, αλλά έγιναν άθυρμα του ίδιου πολιτικού παιχνιδιού με συκοφαντίες, εκβιασμούς και στημένες εμπορικές συμφωνίες να μονοπολούν το ενδιαφέρον των πολιτικών ηγεσιών, έναντι σε μια κοινή βάση συνενόησης και συνεργασίας. Anyway δεν λέω σε κανέναν τι να κάνει και τι όχι στο σώμα του, αλλά αντίστοιχα δεν το ανέχομαι και από κανέναν, πόσο μάλλον από μια ακροδεξιά κυβέρνηση που έχει καταφέρει να στιγματίσει με την φασίζουσα μισανθρωπική ρητορική της ακόμα και τα αμιγώς υγειονομικά ζητήματα για τα οποία όντως θα μπορούσαν μερικοί να πειστούν υπό ένα διαφορετικό επικοινωνιακό πλαίσιο.

O6rrvsU.jpg

#91934 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2021 - 01:08

Εντομεταξυ το ειρωνικά γελοιο και αστείο της όλης υποθεσης των εμβολιασμενων θα ειναι οτι πιο πολυ θα κινδυνευουν τώρα να τους κολλήσουν ολοι αυτοι οι αρνητες παρα να κολλησουν αυτοι ως εμβολιασμενοι καποιον. Απο μόνο του αυτο μια χαρά θα οδηγούσε σε νεες εμφύλιες και παγκόσμιες διαμαχες. Που το distrust μεταξυ κρατων, κυβερνήσεων αλλα και της μαζας των λαων ηδη εχει παει σε νεα επιπεδα... Ισως να νε /ταν κιαυτο στο πλαν; xD

Γενικά αν υπηρχε ο "ευσυνείδητος άνθρωπος" κάπου και σε κατι περα απο απλη έννοια που ισα ισα για να λέμε, ισως να μη ζουσαμε αυτο που ζουμε και να μην υπηρχε κιη αφορμη για όλον αυτον τον διθεν φασισμό αλλα κιολη αυτη η έλλειψη εμπιστοσύνης εν τελει. Αλλα αυτο παει για ολα τα θεματα οχι μονο για την κρίση πανδημίας...
Ειτε πολιτικοί είτε απλος λαος το τομαρι μας μας νοιαζει ολους τελικά οχι τι θα παθει ο διπλα απτις οποιες πράξεις μας. Το επιβεβαιώνουν καθε τοσο κι'αρκετες απτις διαμαρτηριες αυτο. Τρατζικ.

*Παλυ γκρινιαζω ναι* xD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 30 Ιούνιος 2021 - 01:15

フカフカ

#91935 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2021 - 08:09

Αναρωτιέμαι αν η κυβέρνηση δεν δίχαζε τους ανθρώπους και έκαναν το εμβόλιο μόνο όσοι ηθελαν, πως θα ήταν τα πράματα; Πιστευώ ένα 65% το πιάναμε μέχρι τον Οκτώβρη. Το θέμα είναι ότι αν αρχίζουν να γεμίζουν μεθ και οι νέοι, αυτό επηρεάζει και την ζωή των εμβολιασμένων πχ ακυρώνονται επεμβάσεις λόγω covid.

Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να γίνουν μεθ αλλά από την άλλη αν λάβουμε υποψιν ότι ζούμε κάτι πρωτόγνωρο, τότε αν η λυση δεν βρίσκεται στα εμβόλια, δεν ξέρω που βρίσκεται.

Η κυβέρνηση σάφως και εκμεταλλεύεται την κατάσταση για διάφορους λόγους. Διχασμός, παράλογα μέτρα για πρόστιμα, νόμοι που παιρνανε απαρατήρητοι κλπ

By the way, μολις συνειδητοποιήσα ότι για να πάει κάποιος ανεμβολιαστος χειμερινό θέατρο/σινεμά, εσωτερικα μπαρ/καφε, και κλαμπ ειτε θερινά έίτε χειμερινά θα πρέπει να'έχει pcr ή rapid test. Δηλαδη αν ενα μαγαζι δέχεται μονο εμβολιασμένους θα σκάει μύτη ο αστυνομικος και θα κάνει έλεγχο σε ολα τα τραπέζια?

όλο και κάποιο μαγαζί θα βάλει και κάποιον ανεμβολίαστο. εκεί να δείτε πρόστιμα. :kakaka:

α και ο Γεωργιάδης από οτι φαίνεται προσπαθεί να μας πει ότι ισως σε ενδεχόμενο νεο lockdown θα δώσουν λιγότερα χρήματα επειδη δεν έχουν.

https://www.protothema.gr/economy/article/1138695/georgiadis-den-uparhoun-lefta-an-ehoume-exarsi-tis-pandimias-ton-heimona-teleiosame/

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 30 Ιούνιος 2021 - 11:36

wdasa.png