Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αν ήσασταν μέσα σε ένα anime

• Please log in to reply
332 replies to this topic

#91 Yu~Kun

Yu~Kun

P.S.O.F.A{Bug Eater}

• Members
  • 158 posts

Posted 12 December 2007 - 21:37

Red pyramid-kun.........browse the google with the mane "Gai-sensei" from Naruto and you'll understand why only one tooth shines....xD

Posted Image

#92 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 12 December 2007 - 21:54

Yu-kun,I did,and now I have finally see what kind of a guy I would be in an anime....the kind of guy who kills all Naruto characters.....
Posted Image

#93 Yu~Kun

Yu~Kun

P.S.O.F.A{Bug Eater}

• Members
  • 158 posts

Posted 12 December 2007 - 22:12

Yu-kun,I did,and now I have finally see what kind of a guy I would be in an anime....the kind of guy who kills all Naruto characters.....

Nah it's ok you'll have to kill only Sasuke.The others are no harm at all.

Posted Image

#94 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 12 December 2007 - 22:28

Is there some reason in particular that you people post in english?
Just asking cause i'm kinda curious:nosey:

#95 Yu~Kun

Yu~Kun

P.S.O.F.A{Bug Eater}

• Members
  • 158 posts

Posted 12 December 2007 - 22:32

Is there some reason in particular that you people post in english?
Just asking cause i'm kinda curious:nosey:

Personally it takes me ages to type in greek and well since greeklish is not allowed.......^^'

Posted Image

#96 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 12 December 2007 - 23:08

Ίσως να έπρεπε να ενημερώσουμε πως βρισκόμαστε σε ένα ελληνικό forum ?:nosey:

E5VV38U.jpg

#97 Yu~Kun

Yu~Kun

P.S.O.F.A{Bug Eater}

• Members
  • 158 posts

Posted 12 December 2007 - 23:13

Ίσως να έπρεπε να ενημερώσουμε πως βρισκόμαστε σε ένα ελληνικό forum ?:nosey:

:uhh:

Ρατσισμος απεναντι στους αχρηστους typers........:emptyonexg1:

Posted Image

#98 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 posts

Posted 15 December 2007 - 16:01

Μην γίνεσαι noob Phantom. Άσε τον καθένα να εκφραστεί όπως θέλει. Δε χρειάζεται τόση σοβαρότητα και μέσα στο internet..!
Posted Image

#99 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 18 December 2007 - 02:53

Η προσωπική άποψη του καθενός για το άτομό μου μπορεί να είναι οποιαδήποτε (ποσώς με ενδιαφέρει άλλωστε) αρκεί να την κρατάει για τον εαυτό του. Σοβαρότητα στο forum δεν χρειάζεται, αυτό που χρειάζεται όμως είναι να τηρούνται ορισμένοι κανόνες αλλιώς μπάτε σκύλοι αλέστε το κλείσαμε το μαγαζί :hahaha:

Η συζήτηση πλέον έχει ξεφύγει κατά πολύ. Παρακαλώ συνεχίστε on topic :terror2:

E5VV38U.jpg

#100 shadowsong

shadowsong

Ikimashou >:D !!!

• Members
  • 72 posts

Posted 11 April 2008 - 21:01

Ας παρει ενας ταπεινος και νεοφερμενος -- εγω ειμαι αυτος!:thatsit: --σε αυτο το σεβαστο(και ελληνικο!:greece: )forum την πρωτοβουλια να συνεχισει το topic.
Λοιπον εγω θα ηθελα να ειμαι στον κοσμο του one piece και φυσικα να επιδιωκω να μπω στο τρελο αυτο team που ολοι γνωριζουμε...απλα ειναι ενας κοσμος οπου δεν βαριεσαι!
Εναλλακτικα, θα ηθελα να ειμαι o λογος που η Haruhi θα παρατουσε τον Kyon(και να επιλεξει ΕΜΕΝΑ , μα τι λετε δεν ειμαι εγωιστης...!!!!!!):kakaka::kakaka::kakaka::kakaka:

#101 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 posts

Posted 14 April 2008 - 15:41

Χμ.....τώρα που το σκέφτομαι θα ήθελα να είμαι μια τελείως μα τελείως χαζή :gotit:σε shojo anime που στο τέλος θα αποδεικνύονταν ότι έπαιζε τη χαζή και ότι στην παραγματικότητα ήταν από άλλο πλανήτη και μάλιστα σε μυστική αποστολή για να σώσει τον κόσμο:8): ...Για να είμαι και μέσα στο τελευταίο σχόλιο για τη Ηαruhi ,κάτι σαν μίξη Mikuru και Νagato.Χε,χε!

...:uhh: Αλλά βέβαια δεν νομίζω να ήμουν μαζί με τον shadowsong γιατί θα μου χαλούσε τα σχέδια....:erk:Αν είχαμε κι άλλον εγωιστή (εκτός από την Haruhi ) το anime θα έβγαινε εκτός ορίων...:oo:!!!!!

#102 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 April 2008 - 22:02

μήπως θα είχες και tentacles?

#103 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 14 April 2008 - 22:08

LOL

#104 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 posts

Posted 15 April 2008 - 07:15

Ναι! Και πολλάαααα!!!! :hahaha:

#105 shadowsong

shadowsong

Ikimashou >:D !!!

• Members
  • 72 posts

Posted 15 April 2008 - 07:47

Χμ.....τώρα που το σκέφτομαι θα ήθελα να είμαι μια τελείως μα τελείως χαζή :gotit:σε shojo anime που στο τέλος θα αποδεικνύονταν ότι έπαιζε τη χαζή και ότι στην παραγματικότητα ήταν από άλλο πλανήτη και μάλιστα σε μυστική αποστολή για να σώσει τον κόσμο:8): ...Για να είμαι και μέσα στο τελευταίαο σχόλιο για τη Ηαruhi ,κάτι σαν μίξη Mikuru και Νagato.Χε,χε!

...:uhh: Αλλά βέβαια δεν νομίζω να ήμουν μαζί με τον shadowsong γιατί θα μου χαλούσε τα σχέδια....:erk:Αν είχαμε κι άλλον εγωιστή (εκτός από την Haruhi ) το anime θα έβγαινε εκτός ορίων...:oo:!!!!!

Ειμαι εγωιστης?.....Ισως:emptyonexg1: οπως καθε ενας μας ,εγω παντως θα ηθελα να ειμαι μαζι σου παρ'ολο που δεν σε ξερω καν ετσι για να εβλεπα απο κοντα τα tentacles!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: