Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αν ήσασταν μέσα σε ένα anime

• Please log in to reply
332 replies to this topic

#76 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 31 October 2007 - 01:01

:wooi2: Ooooohh, she DOES love me...

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#77 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 31 October 2007 - 01:43

Αν ήμουν σε κάποιο ανιμε σίγουρα θα ήμουν μια από τους πρωταγωνιστές σίγουρα θα είχα ένα μαγικό ξίφος το οποίο όλοι θα το έτρεμαν και 100% σίγουρα να ήμουν μια κοπέλα με διπλή προσωπικότητα το πρωί φοιτήτρια και το βράδυ να ξεθαύω πτώματα από τους τάφους τους(δεν ξέρω μετά τι θα τα έκανα τα πτώματα....ίσως τροφή για τη σκυλίτσα μου τα 30 καναρίνια μου το 1 ψάρι και τη πανέξυπνη γάτα μου....Έχω λίγα κατικοίδια εις το σπίτιν μου όπως όλοι καταλάβατε)

#78 Kamme

Kamme

*Don't be like me*

• Banned
  • 104 posts

Posted 10 December 2007 - 00:09

Εγω θα ηθελα να ημουν Hokage:congrats::hero:.........:despair::roar::borednn9:

God, just kidding..-After all the title of "hokage" is just a load of crap :nosey:-

Μαλιστα..θα ημουν ετσι:I-kill-u-all-and-i-don't-give-a-f@ck-am-so-cool-
have-background-of-many-"??????"-very-calm-but-at-the-same-time-
kicking-asses-without-making-a-big-deal-but-still-not-looking-evil-but
-kinda-"kind"- just-sittnig-in-my-throne-and-...Δεν χρειαζομαι να ειμαι σε
ενα anime ειμαι ηδη στο Naruto:wis:
(ITACHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII-SANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN):wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:
Spoiler:

#79 Missing Score

Missing Score

Ναι Νικος Κουκος;

• Members
  • 98 posts

Posted 10 December 2007 - 01:31

Aν ειμουν σε ανιμε θα ειχα ενα mecha και οταν με εβλεπε ενας δρακος με τη φατσα στη μουρη (ο κακος btw), θα ζητουσε χαρτι υγειας απο τη τρομαρα του!!!
Posted Image

#80 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 10 December 2007 - 12:31

Θα παρακαλουσα τον mangaka να μη σκοτωθω σε καμια μαχη.

Posted Image

#81 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 10 December 2007 - 15:31

Εγω θα ημουν ο juvenile delinquent biker κανενος school life anime και θα επεφτε ξυλο και πολυ "oii, kurah!!!":bike:

Αλλιως θα ημουν ο τρελιαρης πρωταγωνιστης ενος ecchi anime με κουκλαρες για να γουσταρω! ^_~
Σε καμια περιπτωση δεν θα ημουν ο low profile cool τυπας που δεν μιλαει πολυ.....

Μια φορα θα βρεθεις μεσα σε anime και θα κατσεις ησυχος-ησυχος??? No way, Hose!
Μαλλον θα φωναζα μεσα απο τη σειρα στους otakus για να με ψηφισουν best male character και τοτε θα με βλεπατε στα avatars.....:hahaha:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ, ιν γιορ φεϊς κουλ γκάι!!!:hahaha::hahaha:

#82 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 10 December 2007 - 20:58

Εγω θα ημουν ο juvenile delinquent biker κανενος school life anime και θα επεφτε ξυλο και πολυ "oii, kurah!!!":bike:

Αλλιως θα ημουν ο τρελιαρης πρωταγωνιστης ενος ecchi anime με κουκλαρες για να γουσταρω! ^_~
Σε καμια περιπτωση δεν θα ημουν ο low profile cool τυπας που δεν μιλαει πολυ.....

Μια φορα θα βρεθεις μεσα σε anime και θα κατσεις ησυχος-ησυχος??? No way, Hose!
Μαλλον θα φωναζα μεσα απο τη σειρα στους otakus για να με ψηφισουν best male character και τοτε θα με βλεπατε στα avatars.....:hahaha:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ, ιν γιορ φεϊς κουλ γκάι!!!:hahaha::hahaha:

σν κρίνω απο την φωτό σου στο βλογκ του Αλέξη θα ήσουν το τριχοτομημένο kawai αγοράκι που όλα τα κοριτσάκια θα του έκαναν τη ζωή δύσκολη.

#83 Bulle

Bulle

Μust Die

• Members
  • 66 posts

Posted 10 December 2007 - 22:51

Θα ήμουν Ο γιός της Δράκαινας για να τρώω και σε hentai να μαμάω.

Γιατί όπως είπε ο Καρβέλας,
μια είναι η λύση
μια είναι η λύση
το φαί ,το ποτό και το μαμήσι !!!

#84 Yu~Kun

Yu~Kun

P.S.O.F.A{Bug Eater}

• Members
  • 158 posts

Posted 11 December 2007 - 12:15

Θα ήμουν Ο γιός της Δράκαινας για να τρώω και σε hentai να μαμάω.

Γιατί όπως είπε ο Καρβέλας,
μια είναι η λύση
μια είναι η λύση
το φαί ,το ποτό και το μαμήσι !!!

LMAO.Pure win xDDDDDDDD

I guess i would be the psychopath comic relief character.....xD

Posted Image

#85 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 11 December 2007 - 14:29

σν κρίνω απο την φωτό σου στο βλογκ του Αλέξη θα ήσουν το τριχοτομημένο kawai αγοράκι που όλα τα κοριτσάκια θα του έκαναν τη ζωή δύσκολη.

ΧΕ ΧΕ
:wooi2: NIIICE!!! :wooi2:

Arigatou!! :wooi2:

#86 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 posts

Posted 11 December 2007 - 18:18

Εγώ θα 'θελα να ήμουν Shinigami στο bleach, να έιχα ένα παντοδύναμο Zanpakto που μεταμορφώνεται σε τεράστιο χατζάρι, και να ήξερα bankai.

Ξέρω, ζητάω πολλά...:emptyonexg1:
Posted Image

#87 Yu~Kun

Yu~Kun

P.S.O.F.A{Bug Eater}

• Members
  • 158 posts

Posted 12 December 2007 - 17:03

Εγώ θα 'θελα να ήμουν Shinigami στο bleach, να έιχα ένα παντοδύναμο Zanpakto που μεταμορφώνεται σε τεράστιο χατζάρι, και να ήξερα bankai.

Ξέρω, ζητάω πολλά...:emptyonexg1:

*pats your head*

Everything can be done with good training....!!!!!!Just have the spring's youth in you.....!!!!*smiles and a tooth shines*

:congrats:

Posted Image

#88 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 12 December 2007 - 17:17

*pats your head*

Everything can be done with good training....!!!!!!Just have the spring's youth in you.....!!!!*smiles and a tooth shines*

:congrats:

A tooth???Just one?Wash them better next time

Come to think of it,I would kill all the other characters,so i would be some kind of anime-destroyer....
Posted Image

#89 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 posts

Posted 12 December 2007 - 20:44

A tooth???Just one?Wash them better next time

Come to think of it,I would kill all the other characters,so i would be some kind of anime-destroyer....

Αυτό είναι καλή ιδέα. Θα μπορούσε να είναι και fun made anime. Ένας μυστικός τύπος που πάει από anime σε anime και σκοτώνει όλους τους χαρακτήρες!!

WOW :riiight:
Posted Image

#90 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 12 December 2007 - 21:32

Ο τύπος που κανένας από τους άλλους δεν ξέρει κάτι για τη ζωή, που δεν μιλάει πολύ, και δεν μιλάει ποτέ για τον εαυτό του. Ο τύπος που δεν ξέρεις αν είναι ή όχι δυνατός, που δεν ξέρεις αν είναι ή όχι έξυπνος. Ο ίδιος φυσικά ξέρει τη δύναμη του, αλλά την επιδεικνύει μόνο όταν χρειάζεται, και σε όποια ένταση χρειάζεται, άρα οι άλλοι δεν ξέρουν που μπορεί να φτάσει. Α, ναι μάλλον θα είχα και ένα ζώο μαζί, κάτι σαν της Ναυσικάα ίσως, ή ένα άλογο που θα ήταν όμως σύντροφος και όχι υπηρέτης μου!