Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν ήσασταν μέσα σε ένα anime
Posted 31 October 2007 - 01:01

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--
http://otakulens.wordpress.com
Posted 31 October 2007 - 01:43
Posted 10 December 2007 - 00:09
God, just kidding..-After all the title of "hokage" is just a load of crap
Μαλιστα..θα ημουν ετσι:I-kill-u-all-and-i-don't-give-a-f@ck-am-so-cool-
have-background-of-many-"??????"-very-calm-but-at-the-same-time-
kicking-asses-without-making-a-big-deal-but-still-not-looking-evil-but
-kinda-"kind"- just-sittnig-in-my-throne-and-...Δεν χρειαζομαι να ειμαι σε
ενα anime ειμαι ηδη στο Naruto:wis:
(ITACHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII-SANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN)
Posted 10 December 2007 - 01:31
Posted 10 December 2007 - 12:31
Posted 10 December 2007 - 15:31
Αλλιως θα ημουν ο τρελιαρης πρωταγωνιστης ενος ecchi anime με κουκλαρες για να γουσταρω! ^_~
Σε καμια περιπτωση δεν θα ημουν ο low profile cool τυπας που δεν μιλαει πολυ.....
Μια φορα θα βρεθεις μεσα σε anime και θα κατσεις ησυχος-ησυχος??? No way, Hose!
Μαλλον θα φωναζα μεσα απο τη σειρα στους otakus για να με ψηφισουν best male character και τοτε θα με βλεπατε στα avatars.....
ΧΑΧΑΧΑΧΑ, ιν γιορ φεϊς κουλ γκάι!!!
[SIGPIC]http://i191.photobucket.com/albums/z26/jimmy1691/CopyofAnimePaperwallpapers_Sayon-1.jpg[/SIGPIC]
Posted 10 December 2007 - 20:58
Εγω θα ημουν ο juvenile delinquent biker κανενος school life anime και θα επεφτε ξυλο και πολυ "oii, kurah!!!":bike:
Αλλιως θα ημουν ο τρελιαρης πρωταγωνιστης ενος ecchi anime με κουκλαρες για να γουσταρω! ^_~
Σε καμια περιπτωση δεν θα ημουν ο low profile cool τυπας που δεν μιλαει πολυ.....
Μια φορα θα βρεθεις μεσα σε anime και θα κατσεις ησυχος-ησυχος??? No way, Hose!
Μαλλον θα φωναζα μεσα απο τη σειρα στους otakus για να με ψηφισουν best male character και τοτε θα με βλεπατε στα avatars.....
ΧΑΧΑΧΑΧΑ, ιν γιορ φεϊς κουλ γκάι!!!:hahaha:
σν κρίνω απο την φωτό σου στο βλογκ του Αλέξη θα ήσουν το τριχοτομημένο kawai αγοράκι που όλα τα κοριτσάκια θα του έκαναν τη ζωή δύσκολη.
Posted 10 December 2007 - 22:51
Γιατί όπως είπε ο Καρβέλας,
μια είναι η λύση
μια είναι η λύση
το φαί ,το ποτό και το μαμήσι !!!
Posted 11 December 2007 - 12:15
Θα ήμουν Ο γιός της Δράκαινας για να τρώω και σε hentai να μαμάω.
Γιατί όπως είπε ο Καρβέλας,
μια είναι η λύση
μια είναι η λύση
το φαί ,το ποτό και το μαμήσι !!!
LMAO.Pure win xDDDDDDDD
I guess i would be the psychopath comic relief character.....xD

Posted 11 December 2007 - 14:29
σν κρίνω απο την φωτό σου στο βλογκ του Αλέξη θα ήσουν το τριχοτομημένο kawai αγοράκι που όλα τα κοριτσάκια θα του έκαναν τη ζωή δύσκολη.
ΧΕ ΧΕ
Arigatou!!
[SIGPIC]http://i191.photobucket.com/albums/z26/jimmy1691/CopyofAnimePaperwallpapers_Sayon-1.jpg[/SIGPIC]
Posted 11 December 2007 - 18:18
Ξέρω, ζητάω πολλά...
Posted 12 December 2007 - 17:03
Εγώ θα 'θελα να ήμουν Shinigami στο bleach, να έιχα ένα παντοδύναμο Zanpakto που μεταμορφώνεται σε τεράστιο χατζάρι, και να ήξερα bankai.
Ξέρω, ζητάω πολλά...
*pats your head*
Everything can be done with good training....!!!!!!Just have the spring's youth in you.....!!!!*smiles and a tooth shines*

Posted 12 December 2007 - 17:17
*pats your head*
Everything can be done with good training....!!!!!!Just have the spring's youth in you.....!!!!*smiles and a tooth shines*
A tooth???Just one?Wash them better next time
Come to think of it,I would kill all the other characters,so i would be some kind of anime-destroyer....
Posted 12 December 2007 - 20:44
A tooth???Just one?Wash them better next time
Come to think of it,I would kill all the other characters,so i would be some kind of anime-destroyer....
Αυτό είναι καλή ιδέα. Θα μπορούσε να είναι και fun made anime. Ένας μυστικός τύπος που πάει από anime σε anime και σκοτώνει όλους τους χαρακτήρες!!
WOW
Posted 12 December 2007 - 21:32