Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αν ήσασταν μέσα σε ένα anime

• Please log in to reply
332 replies to this topic

#286 Theodosis1988

Theodosis1988

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 30 December 2010 - 01:41

ωραιο θεμα
ποοοοοοοοοοοο
λογικα θα ειμουν κανενας λιγομιλητος master
αλλα αυτο εξαρτατε απο το ανιμε

#287 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 30 December 2010 - 19:56

Kαποιος πλακατζης , ντούκι , αλλά που για να χτυπήσει πρέπει να θυμώσει πολύ. Άνετος τύπος (αν μάλισταν τα τσιγάρα δεν έβλαπταν όπως στον Sanji , θα κάπνιζα στάνταρ) ε γενικά κανάς bad ass τύπος.

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#288 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 31 December 2010 - 20:15

μαλλον θα ημουν καποιος παρανοικος κακος σαν τον millenium earl απο το d gray man, αλλα πιο ομορφος

#289 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 31 December 2010 - 20:53

loner guy with weird powers(if i had), and probably a bit crazy

#290 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 03 January 2011 - 13:54

Θα ήμουν κάποιος ψηλός τύπος, ντυμένος με μεταξένια γαλάζια ρούχα, περιτριγυρισμένος από μία μυστηριώδη ατμόσφαιρα, θα ειρωνευόμουν τους πάντες και θα διέταζα μια ομάδα smart τύπων, αλλά στην ουσία δεν θα είχα καμία ιδιαίτερη δύναμη και δεν θα εμφανιζόμουν ποτέ στο προσκήνιο!

:hehehe:

#291 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 03 January 2011 - 14:15

1,)ΞΈΡΩ ΓΩ....ΚΑΝΑ ΨΗΛΌ ΞΑΝΘΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ,ΜΕ PUNK ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ,ΚΑΝΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΓΥΑΛΙΖΕΙ,ΖΕΛΕ ΣΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ, ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΩ,ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΠΕΙΣ BILL KAULITZ TRUMPER KONTORAMMENOS ΓΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ.....ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ,ΟΧΙ ΚΑΦΕ Η ΜΑΥΡΑ.....Α,ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΤΖΙΚ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑΧΑ ΔΕΝ ΘΑΤΑΝ ΚΑΚΟ....ΚΕ ΚΑΜΙΑ ΝΟΣΤΙΜΗ ΠΡΙΓΓΙΠΙΣΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑΙΡΙ Η ΚΑΜΙΑ ΓΟΡΓΟΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΟΧΘΗΡΟ ΓΟΡΓΟΝΟΔΡΑΚΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ....
2.)ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ GUNDAM SEED,ΘΑΘΕΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑΝ ΜΟΧΘΗΡΟ ΚΑΡΑΚΤΕΡ Η ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ LACUS CLYNE..
3.)ΣΤΟ INUYASHA ΘΑΜΟΥΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Η KAGOME
4.)..KAI ΣΤΟ SPIRITED AWAY ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ(?):D

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#292 IcyCmile

IcyCmile

IcyCmile

• Members
  • 9 posts

Posted 03 January 2011 - 14:41

Θα ήμουν 1 vampire κάπου που τα πάντα θα ήταν όμορφα ....και δεν θα έβρεχε ποτε....κάπου που δεν θα υπήρχαν αίματα* και κοροϊδίες
!!!!! :himitsu::blingeye2:

(*σ.μ.: Η αυθεντική λέξη ήταν 4emata και έτσι μου την έβγαλε ο μετατροπαίας)

Edited by RiDeLub, 03 January 2011 - 15:08.
greeklish to greek ^^

#293 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 03 January 2011 - 15:14

Αν ήμουν στο Dragonball θα ετρωγα ολη μερα με τον Goku και μετα θα σκοτωνα την Freeza...Αν ημουν στο One Piece επισης θα ετρωγα με τον Luffy...και μετα......
Spoiler:

"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#294 tio1996

tio1996

Ecchi Rules desu~~~japan

• Members
  • 67 posts

Posted 03 January 2011 - 15:32

Σιγοyρα θα ημοθν σε ενα ecchi hentai harem anime

:nbleed:!bouncy bouncy objects everywhere!:nbleed:

#295 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,601 posts

Posted 05 January 2011 - 16:42

αν ήμουν με τους κακούς θα τους έλεγα ''παιδιά δε τα παρατάμε? αφού πάντα οι καλοί νικάνε στο τέλος..''

2po6sfa_jpg.gif

#296 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 January 2011 - 23:22

Λοιπόν θα ήμουν μέσα στο anime Erino Itoko ... τα ξαδέρφια της καταστροφής...

οπου εκεί εγώ και οι ξαδέρφες μου θα ήμασταν πανέμορφες "πανέξυπνες είμαστε ήδη "

και θα τρώγαμε σαν ζώα και δεν θα παχαίναμε ποτέ, θα κάναμε συνέχεια διακοπές

και θα περνούσαμε καλά.... και όλα τα bishounen θα σφαζόντουσαν στα πόδια μας...

και θα ήταν και στα όρια του hentai. το jenre του θα ήταν bishounen/comedy/slapstick/chopstick/tsundere/slice of life / borderly hentai/ martial art / pontian

#297 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 05 January 2011 - 23:51

Λοιπόν θα ήμουν μέσα στο anime Erino Itoko ... τα ξαδέρφια της καταστροφής...

Είναι κάποια σειρά αυτή; >.>

#298 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 06 January 2011 - 00:21

Eri is my name...
destruction my game.

#299 Regina

Regina

Paladin

• Members
  • 54 posts

Posted 24 January 2011 - 17:38

Θα μουνά από αυτές τις τρελές πρωταγωνίστριες που έχουνε ως στόχο τους να κάνουν το γύρω του διαστήματος πάνω σε πατίνια κι όποιος τους πάει κόντρα απλά τον ποδοπατάνε σαν γιγάντια σαλαμάνδρα. Στο σχολείο θα χα πολλόυς γνωστούς αλλά δεν θα θυμόμουνα κανένα.Παρέα θα κανα με έναν ινδό μετανάστη τρελοεπιστήμονα -που θα είχε επιμεληθεί την κατασκευή των πατινιών- κι ο,τι κουλό κυκλοφορούσε στο σχολείο που θα μου κέντριζε την προσοχή, απλά και μόνο για να με ψυχαγωγεί τις κρύες νύχτες που δεν θα απασχολούσα το μυαλό με την σκέψη του κατά πόσο ο Ινδός κάνει σωστά τη δουλειά του και δεν σαμποτάρει την καριέρα μου. Κάτι σαν την Χαρούχη δηλαδή, με τη μόνη διαφορά πως εγώ θα πίστευα πως ήμουνα Θεά και πως έχω τηλεπαθητικές δυνάμεις και πως είμαι λογοδοσμένη με τον Άνακιν Σκάιγουόκερ ενώ τίποτα από αυτά δε θα συνέβαινε.

Mirrors_Edge_Signature_by_aose.jpg

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength

#300 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,601 posts

Posted 24 January 2011 - 23:24

Θα ήμουν κάποιος ψηλός τύπος, ντυμένος με μεταξένια γαλάζια ρούχα, περιτριγυρισμένος από μία μυστηριώδη ατμόσφαιρα, θα ειρωνευόμουν τους πάντες και θα διέταζα μια ομάδα smart τύπων, αλλά στην ουσία δεν θα είχα καμία ιδιαίτερη δύναμη και δεν θα εμφανιζόμουν ποτέ στο προσκήνιο!

:hehehe:

εκτός από τα πρώτα δύο στοιχεία μόλις περιέγραψες αυτόν το τύπο!!!!
Spoiler:

είναι ο nijima απο το History's strongest disciple Kenichi!!!
αν δεν έχεις δει αυτό το ανιμε , δες το!!

2po6sfa_jpg.gif