Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν ήσασταν μέσα σε ένα anime
Posted 26 September 2010 - 19:07
Posted 26 September 2010 - 19:15
εγω μαλλον θα ημουν ενας χαλαρος χαρακτηρας που δν θα του καιγοταν καρφι γαι τιποτα και θα περιφεροταν λεγοντας αστεια και κομικες ιστοριες μα που θα τα εδινε ολα οταν παρουσιαζοταν η αναγκη
Kατι σαν τον Gintoki:hmmm:
that's right:smokingg:τι θα ελεγε ενας ψυχολογος αν εβλεπε αυτο το thread
Posted 01 October 2010 - 17:34

Posted 11 October 2010 - 14:45
[SIGPIC]http://lulzimg.com/i5/311fa403.jpg[/SIGPIC]
Posted 01 December 2010 - 11:50
Θα ήμουν αυτή που θα έλεγε τις καλύτερες ατάκες - μικρές και περιεκτικές - θα φορούσα κάτι σε goth - κάτι σε Shiki / Togainu No Chi - και οπωσδήποτε θα είχα πολύ cool μαγικές δυνάμεις - κάτι σε Storm/ x-men. Και, φυσικά, αν κ δεν θα το έβλεπες από την αρχή, τελικά, θα ήμουν το καλύτερο παιδί...
Posted 01 December 2010 - 23:13
δεν ξέρω αν θα ήμουν Uke ή Seme....
after all I am just a gay man trapped inside a woman's body.
Posted 02 December 2010 - 01:13
Posted 02 December 2010 - 17:34
το αποφάσισα θα ήμουν άντρας σε yaoi anime.
δεν ξέρω αν θα ήμουν Uke ή Seme....
after all I am just a gay man trapped inside a woman's body.
το αποφάσισα.. είσαι η soul mate μου!
Posted 02 December 2010 - 18:54
--
Για την ώρα μπορώ να είμαι ο Takagi-keiji;
Posted 04 December 2010 - 18:27
Βασικα,ολη την ωρα αυτο κανω(daydreaming).
Παντα ομως καταληγω σε πολλα περιεργα συμπερασματα,μην μπορω να αποφασισω μια συγκεκριμμενη προσωπικοτητα,γιατι η δικη μου εχει πολλες πτυχες που ακυρωνουν η μια την αλλη.Εγω πιστευω πως εχει να κανει με το θεμα του anime.
Θα ημουν παντως ενας μοναχικος τυπος,(μαλλον antagonist)οχι ιδιαιτερα συναισθηματικος, ουτε ομως κακος(δεν υπαρχουν αποκλειστικα κακοι χαρακτηρες in the first place).
Aλλιως,με φανταζομαι ως εναν καθαρα support character,
(οι οποιοι παντα ειναι οι αγαπημενοι μου),οχι ιδιαιτερα δυνατος και επιβλητικος,αλλα με αρκετα συμαντικη εππιροη στο scenario.
To σιγουρο παντως ειναι οτι θα ειχα σκουρα, μακρια μαλλια.(some people never change)
Posted 04 December 2010 - 20:05

Posted 04 December 2010 - 21:55
Δηλαδη καλος με τους καλους και κακος με τους κακους....
Αλλα ολα σε μια προσωπικοτητα..την δικια μου!!!!!
Posted 06 December 2010 - 17:18
ο Garp θα ερχοταν καθε μερικους μηνες και θα μου ζηταγε να κανω καποια αποστολη για τους marines, να καθαρισω κανα "κακο" δηλαδη. αμα τυχαινε να βαριομουνα θα επαιρνα ενα καραβι με πληρωμα τις πολεμιστριες-πρωην-σκλαβες, και θα εκανα το καθηκον μου προς το WG. χαρη στις υπηρεσιες μου θα ειχα διαφορα προνομια, εκ των οποιων το σημαντικοτερο θα ειναι να μην χρειαζεται να δειχνω ταπεινοτητα μπροστα στους celestial dragons. screw those guys <_<
η σε πιο ρεαλιστικες και χαλαρες καταστασεις, αυτος που καπνιζει ολη μερα, ειναι ψιλο-nerd genius και μενει ξυπνιος τα βραδια γραφωντας ακυρα προγραμματα και βλεποντας ανιμε... μεσα σε ενα ανιμε. δεν εχει και μεγαλη παρεα αλλα οσους φιλους εχει ειναι κολητοι. ειναι προφανως gun otaku και εχει 2 υπογεια γεματα με οπλα και προμηθειες για οταν ερθει η zombie apocalypse που εχει προφητευθει. προσφερει συμβουλες, υλικη και τεχνολογικη υποστηριξη αλλα δεν παιρνει μερος σε πολλη δραση εκτος απο κανα πιστολιδι που και που. ειναι αυτος που φυλαει την βαση, δεν παει να ριξει ξυλο.
εχει μια φιλη with privilleges που ειναι πολυ διαφορετικη απο αυτον αλλα στα κρυφα γουσταρει σοφιστικε τυπους οπως τον χαρακτηρα μου
αλλιως, θα ημουν ο Σταλιν στο ανιμε "stalin versus martians" που καποια στιγμη θα βγει νομοτελιακα.
Edited by Daz, 06 December 2010 - 17:54.

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Posted 15 December 2010 - 13:51
(ελάχιστα....επηρεασμένη από το Jigoku shoujo