Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αν ήσασταν μέσα σε ένα anime

• Please log in to reply
332 replies to this topic

#121 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2008 - 15:32

Αν ήμουν μέσα σε ένα άνιμε, θα βαριόμουν...:yawn2:

LoL παντου βαριεσε εσυ???:hahaha:

#122 sumiregusa

sumiregusa

Anime Amateur

• Members
  • 80 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 11:17

Αν ημουν μεσα σε Anime δεν θα εμενα πολυ, θα πεταγομουν απλα να καθαρισω καποιους ενοχλητικουσ χαρακτηρες και θα εφευγα.
Θα με ερεθιζε παντως ο ρολος του υποκινητη κατι σε puppet master, αλλα δεν θα με χαλαγε και η περσονα του απομηχανους θεου, καποιος που εμφανιζεται περιστασιακα αλλα οταν το κανει συγκεντρωνει τα βλεμματα πανω του.

#123 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2008 - 17:05

Άλλαξα γνώμη.

Θα ήθελα να είμαι κάποια που να μπορεί να ελέγχει το χρόνο(έστω και για λίγο - τουλάχιστον πάγωμα). Τρομερή ιδιότητα....:if:

#124 shadowsong

shadowsong

Ikimashou >:D !!!

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 13:13

Άλλαξα γνώμη.

Θα ήθελα να είμαι κάποια που να μπορεί να ελέγχει το χρόνο(έστω και για λίγο - τουλάχιστον πάγωμα). Τρομερή ιδιότητα....:if:

Ναι πραγματι , αν και ενας shinigami μονο μπορει να φανταστει τι σκοτεινα,υπουλα και προστυχα πραγματα μπορει να κανει καποιος με αυτην την ιδιοτητα...^^:orly::hehehe:

#125 Sorafin

Sorafin

~TheSorcerer~

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 22:18

Μα φυσικά θα ήμουν τ genious που αν και δν θα ήταν ο χαρακτήρας που ταιριάζει στο ρόλο του "πρωταγωνιστή" , θα έκανε την πιο τέλεια ιστορία χαχα...
πλακα κάνω , αν η ζωή μου γινόταν άνιμε θα ηήταν πλ βαρετή (πιστεύω , αλλα μπορει να κάνω και λάθος, υπάρχει ακόμα μια ελπίδα στην καρδιά μ...) :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#126 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 22:25

Μάλλον θα ήμουν από αυτούς τους χαρακτήρες που κάθονται ήσυχα ήσυχα στο παρασκήνιο και δεν τους προσέχεις καθόλου και ξαφνικά πετάγονται και κάνουν κάτι τελείως μη αναμενόμενο και μένεις έτσι.:terror2:

15fkk04.jpg

#127 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 22:32

στο naruto και θα σκοτωνα με ευχαριστηση το sasuke:hehehe:

στο naruto η σε οποιδηποτε anime αν ειμουν ο χαρακτηρας μου θα ηταν ο αστειος,γκαφατζης και πλακατζης της παρεας και σε δυσκολες καταστασεις ενα cool ατομο.:hahaha::congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#128 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 22:34

Θα ήμουν ο χιουμοριστικός huge τυπάς-γκαφατζής που θα αποδεικνύοτα;ν πολύτιμος στις μάχες...Και μάλλον θα είχα δύο τεράστια σπαθιά τύπου Gutts από berserk:hero:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#129 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 23:19

ΧΧμμμμμμ....Αν ημουν χαρακτηρας σε anime...σιγουρα δεν θα ημουν απο αυτα τα χαζοχαρουμενα female characters που δεν μπορουν να αρθρωσουν λεξη και θα μπορουσα να αυτοεξυπηρετουμαι και δεν θα περιμενα μονιμως να σωζομαι απο καποιον. Σε καθε περιπτωση θα ενεργουσα με βαση τα δικα μου πιστευω και οχι τις εντολες, γνωμες καποιου αλλου. Θα ειχα σαν σκοπο να γινομαι ολοενα και πιο δυνατη και δεν θα παραιτουμουν αν δεν επιτυχαινα τον σκοπο μου.Θα ημουν παντα ετοιμη να αγωνιστω για κατι που θελω η για την αγαπη καποιου(αν ημουν σε αισθηματικο anime) και δεν θα υποχωρουσα μπροστα σε κανεναν ανταγωνιστη.... Και αν ειχα καποιον επικινδυνο αντιπαλο που ειχα νικησει σε ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν θα τον αφηνα να ζησει για να μου την φερει καποια μερα πισωπλατα (μην πω οτι θα τσεκαρα 5-6 φορες αν οντως τα τιναξε:madtodeath:),,,,Αυταααα(μου φαινεται το πηρα λιγο πιο ζεστα απο οτι επρεπε.....)

#130 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 23:29

ΧΧμμμμμμ....Αν ημουν χαρακτηρας σε anime...σιγουρα δεν θα ημουν απο αυτα τα χαζοχαρουμενα female characters που δεν μπορουν να αρθρωσουν λεξη και θα μπορουσα να αυτοεξυπηρετουμαι και δεν θα περιμενα μονιμως να σωζομαι απο καποιον. Σε καθε περιπτωση θα ενεργουσα με βαση τα δικα μου πιστευω και οχι τις εντολες, γνωμες καποιου αλλου. Θα ειχα σαν σκοπο να γινομαι ολοενα και πιο δυνατη και δεν θα παραιτουμουν αν δεν επιτυχαινα τον σκοπο μου.Θα ημουν παντα ετοιμη να αγωνιστω για κατι που θελω η για την αγαπη καποιου(αν ημουν σε αισθηματικο anime) και δεν θα υποχωρουσα μπροστα σε κανεναν ανταγωνιστη.... Και αν ειχα καποιον επικινδυνο αντιπαλο που ειχα νικησει σε ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν θα τον αφηνα να ζησει για να μου την φερει καποια μερα πισωπλατα (μην πω οτι θα τσεκαρα 5-6 φορες αν οντως τα τιναξε:madtodeath:),,,,Αυταααα(μου φαινεται το πηρα λιγο πιο ζεστα απο οτι επρεπε.....)

εχεις δει Black Lagoon?

εγω θα ημουν καποιος χαρακτηρας απο το Colorful...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#131 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 23:38

εχεις δει Black Lagoon?

εγω θα ημουν καποιος χαρακτηρας απο το Colorful...

οχι...λεει τιποτα???

#132 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 23:47

οχι...λεει τιποτα???

Βασικά αυτό που περιέγραψες είναι πάνω κάτω η πρωταγωνίστρια στο Black Lagoon... Action series με πολύ πιστολίδι και κυνισμό. Και πρωταγωνίστρια με πολύ στυλ..

Ειδικά το κομμάτι που είπες :

"Και αν ειχα καποιον επικινδυνο αντιπαλο που ειχα νικησει σε ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν θα τον αφηνα να ζησει για να μου την φερει καποια μερα πισωπλατα (μην πω οτι θα τσεκαρα 5-6 φορες αν οντως τα τιναξε)"

Anyway για να μην είμαι offtopic, εγώ αν ήμουν σε anime δε ξέρω τι θα ήμουν αλλά σίγουρα θα ήταν άπειρα πιο ενδιαφέρον από reallife και μάλλον θα έμπαινα σε κάνα fantasy setting anime. :)

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#133 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 23:53

Αληθεια???? Χαιρομαι και παω να το κατεβασω κατευθειαν....Α! και να προσθεσω κατι που ξεχασα. Δεν θα εμφανιζομουν συνεχεια με τα ιδια ρουχα....Θα αλλαζα γκαρνταρομπα τουλαχιστον ανα 4 επεισοδια (αν γινοταν και πιο συχνα)

#134 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 00:24

Θα αλλαζα γκαρνταρομπα τουλαχιστον ανα 4 επεισοδια (αν γινοταν και πιο συχνα)

Women:thumbdown:

Αν ημουν σε ανιμε θα ημουν Shinigami,αλα DN...

Γιατι εισαι μονο θεατης και δεν συμμετεχεις στο παιχνιδι...δεν σ'ακουμπαει κανεις και αν σου την σπασει καποιος...τον γραφεις!

{superior}

#135 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 01:50

Εμενα 8α μου αρεσε παρα πολυ να ειμαι ο μοναχικος τυπος που μισει τον πρωταγονιστη (γιατι ειναι σπασικλας) και ακολου8ει τον δικο του δρομο ανεξαρτητα απο τους αλλους αλλα οταν τα βρισκουν δυσκολα πεταγεται να τους βοη8ησει και ποτε δν δεχεται τη βοη8εια τους με το κλασικο σνομπιστικο υφακι και καταβα8ος νοιαζεται γι'αυτους αλλα δεν 8ελει να τους το δειξει γιατι ειναι πολυ ντροπαλος χαρακτηρας και δεν θελει να ανοιγεται στους αλλους :hero:!!
Δημοσιευμένη  εικόνα