Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αν ήσασταν μέσα σε ένα anime

• Please log in to reply
332 replies to this topic

#61 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 29 October 2007 - 16:32

1000% θα ήμουν ο χαζοβιόλης της παρέας σε κάποιο medieval-fantasy-Dungeons&Dragons setting... Κάθε 5 λεπτά θα ήμουν σε super-deformed :hihi2: αλλά όταν οι συμπρωταγωνιστές θα ήταν στο χείλος της καταστροφής τότε θα έκανα την σωτήρια επέμβαση με πολύ σοβαρό τρόπο:congrats:.

Κάτι μεταξύ Yuuko από xxxHOLiC και Fay από Tsubasa αλλά χωρίς το σκατόψυχο origin...
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#62 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 29 October 2007 - 18:19

και ο συμπρωταγωνιστης θα ετρωγε συνεχως κρεμμυδι....:hahaha:

>>σε κατάλαβα εσένα, πονηρέ άνθρωπε! Αμα θέλει ο συμπρωταγωνιστής να τρώει κρεμμύδι, θα φάει σουτάρισμα από το πρώτο επεισόδιο! :fromabove: ...Από την πρωταγωνίστρια φυσικά... [that's me!]

#63 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 29 October 2007 - 19:10

Σε κάθε περίπτωση old-man χαρακτήρας, ο οποίος είτε ξέρει πολλά αλλά συνεχώς τα ξεχνάει διότι είναι πολύ αφηρημένος και easy-going, είτε ο τυπικά φιλικός περαστικός, ο οποίος μπορεί απρόβλεπτα να φανεί χρήσιμος, αλλά ασχολείται με θέματα που μπορεί να είναι απρόβλεπτα ή επικίνδυνα (μαγεία, αλχημεία, grisly murder investigation). Πάντα, μα πάντα τυλιγμένος σε ένα νέφος καπνού σαν καμινάδα του Bristol επειδή καπνίζει πίπα.

Hello Sophia, τελικά επέλεξα το "Speedgrapher" για handle [ο τύπος με τη μηχανή που σε έκανε 21 ετών]

cheers

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#64 Shiba

Shiba

Newbie

• Members
  • 41 posts

Posted 29 October 2007 - 20:23

By me guess εγω θα μουν μαλλον ο κλασικος τυπος στα μαυρα που το πεζει anti-hero,Fallen Knight και η κλασικη μου ατακα σε ηρεμες στιγμες που δεν κινδηνευε κανενας θα ηταν "Οσο δεν εχει να κανει με την ζωη μου δεν με ενδιαφέρει" αλλα στην τελικη οταν εβλεπε καποιον να κινδυνευει θα εχονε ακομα και το σωμα του για ασπιδα. Οσο για το setting θα ταν ενα medieval sword&sorcery style και θα μουνα Knight με spells (Μαζεψτε τον huh??)

#65 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 29 October 2007 - 20:25

>>σε κατάλαβα εσένα, πονηρέ άνθρωπε! Αμα θέλει ο συμπρωταγωνιστής να τρώει κρεμμύδι, θα φάει σουτάρισμα από το πρώτο επεισόδιο! :fromabove: ...Από την πρωταγωνίστρια φυσικά... [that's me!]

κρεμμυδι ή γυναικα?????
:nosey::nosey:
Posted Image

#66 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 29 October 2007 - 23:57

Εγω θα ημουν ο χαρακτηρας που τα δινει ολα για τον φιλο του και εκεινος δεν τον εκτμαει μεχρι που κατι γινεται και αναγνωριζει την αξια του (οχι δεν μου εχει τυχει irl)

ΥΓ γυναικα η κρεμμυδι....

Posted Image

#67 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 30 October 2007 - 00:20

ολοι μας μπακουρια τελικα :oo:

#68 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 30 October 2007 - 00:21

Δε πειραζει εχουμε το κρεμμυδι :hahaha:

Posted Image

#69 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 30 October 2007 - 00:37

ontopic please :sadist:

E5VV38U.jpg

#70 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 30 October 2007 - 10:48

Εγώ μάλλον θα ήμουν ο καφετζής....
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#71 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 30 October 2007 - 11:04

Σε κάθε περίπτωση old-man χαρακτήρας, ο οποίος είτε ξέρει πολλά αλλά συνεχώς τα ξεχνάει διότι είναι πολύ αφηρημένος και easy-going, είτε ο τυπικά φιλικός περαστικός, ο οποίος μπορεί απρόβλεπτα να φανεί χρήσιμος, αλλά ασχολείται με θέματα που μπορεί να είναι απρόβλεπτα ή επικίνδυνα (μαγεία, αλχημεία, grisly murder investigation). Πάντα, μα πάντα τυλιγμένος σε ένα νέφος καπνού σαν καμινάδα του Bristol επειδή καπνίζει πίπα.

ξέχασες επίσης τη λεπτομέρεια ότι θα είσαι και ο perv χαρακτήρας στον συνδυασμό Miroku-Shigure-Jiraiya.... :sadist::hihi2:

Posted Image

#72 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 30 October 2007 - 14:26

Εγω θα ειμουν ενας ιρεμοσ και λιγομιλιτος τυπος που εμφανιζετε στο τελος σχεδον με σκοπο στο τελευταιο επεισοδιο να τα διαλισει ολα και να χαλασει την ολη υποθεση και να ξενερωσει τους θεατες...

Επεισης θα μπορουσα να ειμουν ο γκαφατζης της υποθεσης και να μπλεκω παντα σε περιπλοκες και "σκοτεινες"καταστασεις με αποτελεσμα να μπλεκω ολη την παρεα...:bath:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#73 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 30 October 2007 - 15:53

ξέχασες επίσης τη λεπτομέρεια ότι θα είσαι και ο perv χαρακτήρας στον συνδυασμό Miroku-Shigure-Jiraiya.... :sadist::hihi2:

Μέχρι Shigure (από Fruits Basket φαντάζομαι) δέχομαι, ο Miroku τελικά μου έσπασε τα νεύρα και ο Jiraya...:uhh:

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#74 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 30 October 2007 - 15:57

Εγώ θα ήμουνα ο μόνος ήρωας...θα φτιαχνόνατε ένα άνιμε μόνο για μένα μόνο με εμένα,με άπειρες εκδοχές μου μέσα.
Posted Image

#75 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 30 October 2007 - 20:51

Μέχρι Shigure (από Fruits Basket φαντάζομαι) δέχομαι, ο Miroku τελικά μου έσπασε τα νεύρα και ο Jiraya...:uhh:

η αλήθεια είναι ότι εσύ έχεις δικό σου rank, εκτός συναγωνισμού, στην pervness, οπότε πάω πάσο :hahaha:

@rp: ΑΧΑΧΑ!! red pyramid, blue pyramid, green pyramid, pink pyramid...:wooi2::hahaha:

Posted Image