Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν ήσασταν μέσα σε ένα anime
Posted 05 September 2008 - 13:52
Με βάση του τι θα μου άρεσε να ήμουν, μάλλον μια σκοτεινή και μοναχική ύπαρξη, following the gothic lolita style.

Posted 02 December 2008 - 17:59
Θα ειμουν ολη την ωρα μεσα στη τρελη χαρα
Posted 02 December 2008 - 20:59
Posted 03 December 2008 - 05:53
πιστεύω πως θα ήμουν ο "στρατιγικός" χαρακτήρας του ανιμε....
θα κατέστρωνα σχέδια και τέτια...και θα το παιζα κουλ!

Posted 03 December 2008 - 21:14
μμ καλή ερώτηση....
πιστεύω πως θα ήμουν ο "στρατιγικός" χαρακτήρας του ανιμε....
θα κατέστρωνα σχέδια και τέτια...και θα το παιζα κουλ!
δεν αντιλέγω και ούτε σε ξέρω προσωπικά αλλά μου φαίνεται οτι θα ήσουν ο λίγο εκτός τόπου και χρόνου αλλά ταυτόχρονα μέσα στο θέμα...Δεν ξέρω αν με κατάλαβες
Posted 03 December 2008 - 22:20
Θα ήμουν η τύπισσα που δεν λέει πολλά...που χρησιμοποιεί την λογική και είναι εντελώς ψυχρή...(yes that's me)
κι εγω νομιζω κατι τετοιο θα ημουν....πιθανως βα ημουν και κακος
Posted 03 December 2008 - 22:41
δεν αντιλέγω και ούτε σε ξέρω προσωπικά αλλά μου φαίνεται οτι θα ήσουν ο λίγο εκτός τόπου και χρόνου αλλά ταυτόχρονα μέσα στο θέμα...Δεν ξέρω αν με κατάλαβες
:nod2:
χαχαχα ναι σε πιάνω....και εγώ αυτό πιστεύω...

Posted 04 December 2008 - 18:08
Posted 04 December 2008 - 20:53
είσαι και πολύ ψώνιο!!!Αν ήμουνα σε κάποιο anime σίγουρα θα ήμουν ο συμπρωταγωνιστής
Posted 05 December 2008 - 01:51
Posted 05 December 2008 - 23:58
Εγω πιθανοτατα να ημουν ενας απλος κομπαρσος που εμφανιζεται σε ενα panel σε ολοκληρη την ιστορια.
μ αρεσει η θεση σου φιλε... σκεψου οτι πολλες φορες οι κομπαρσοι ειναι πιο χρησιμοι απο τους πρωταγωνιστες για την ομαλη ροη της ιστοριας...
Προσωπικα αν βρισκομουν σε anime,αυτο θα ηταν μια κατεστραμενη αθλια ψυχεδελικη καφριλα,που μονο οι καμμενοι εκ γενετης θα μπορουσαν να δουν χωρις να εκραγει ο εγκεφαλος τους. Για τους υπολοιπους μαζι με το DVD θα δινοταν δωρο και μια συσκευασια με mix απο prozac-ecstacy-bobbler-lexotanil-και γαρνιτουρα απο μαγικα μανιταρια.
Ετσι αν δεν πηγαιναν απο αυτο το αθλιο anime που θα χε εμενα σαν χαρακτηρα σιγουρα θα πηγαιναν απο το παραπανω σκευασμα...

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 06 December 2008 - 00:00
μ αρεσει η θεση σου φιλε... σκεψου οτι πολλες φορες οι κομπαρσοι ειναι πιο χρησιμοι απο τους πρωταγωνιστες για την ομαλη ροη της ιστοριας...
Προσωπικα αν βρισκομουν σε anime,αυτο θα ηταν μια κατεστραμενη αθλια ψυχεδελικη καφριλα,που μονο οι καμμενοι εκ γενετης θα μπορουσαν να δουν χωρις να εκραγει ο εγκεφαλος τους. Για τους υπολοιπους μαζι με το DVD θα δινοταν δωρο και μια συσκευασια με mix απο prozac-ecstacy-bobbler-lexotanil-και γαρνιτουρα απο μαγικα μανιταρια.
Ετσι αν δεν πηγαιναν απο αυτο το αθλιο anime που θα χε εμενα σαν χαρακτηρα σιγουρα θα πηγαιναν απο το παραπανω σκευασμα...
και όταν σου έλεγα για βοσκοπούλα δεν ήθελες...

Posted 06 December 2008 - 00:07
Posted 06 December 2008 - 00:12
Posted 06 December 2008 - 16:20
και όταν σου έλεγα για βοσκοπούλα δεν ήθελες...
οι βοσκοπουλες δεν ειναι ψυχεδελικες,εκτος και αν φορανε μαυρο make up...

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.