Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν ήσασταν μέσα σε ένα anime
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 09:36
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 10:23
Εγω 8α ειμουν κατι μετα3υ Griffith, Zero, Johann, Alucard και Light. Σε ενα ριαλ γορλντ μεσαιωνικο σεναριο, χωρισ superpowers οπωσ το monster με μπολικη
σπλαττερια οπωσ το berserk και με μοναδικο στοχο να αλλα3ω το διεφ8αρμενο κοσμο πατωντασ επι πτωματων (Death Note) και οταν βλεπω τουσ αλλουσ να πα8αινουν οτι πα8αινουν να γουσταρω οσο τιποτα αλλο (Johann, Alucard). Αυτο 8α το καταφερνα χωρισ καμια μπινια (geass , death note) αλλα οδηγωντασ μια ομαδα απο πολυ δυνατουσ πολεμιστεσ που οπωσ προχωραει το σεναριο 8α γινονται ολο και δυνατοτεροι, και 8α νικανε παντα λογω των εφυεστατων στρατιγηκων μου (Griffith,Zero). Αλλα δε 8α κα8ομουνα πισω στη μαχη, 8α κανα και γω ντου και 8α τουσ εσπαγα ολουσ! (Alucard, Griffith).
Ναι οπωσ καταλαβενεται 8α μουν ο απολυτοσ evil hero, βεβαια ολοι οι hero exουν και fans, εγω λογικα δε 8α ειχα γιατι 8α μουνα ΠΙΟ κακοσ απ το Johann, πιο ε3υπνοσ απο zero,light και πολυ πιο σαδιστησ απο τον Alucard!
MwHAhaHAhaHAha!!
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 10:27
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 10:36
Τρομερο 8ρεαντ! Ναισ ναισ!
Εγω 8α ειμουν κατι μετα3υ Griffith, Zero, Johann, Alucard και Light. Σε ενα ριαλ γορλντ μεσαιωνικο σεναριο, χωρισ superpowers οπωσ το monster με μπολικη
σπλαττερια οπωσ το berserk και με μοναδικο στοχο να αλλα3ω το διεφ8αρμενο κοσμο πατωντασ επι πτωματων (Death Note) και οταν βλεπω τουσ αλλουσ να πα8αινουν οτι πα8αινουν να γουσταρω οσο τιποτα αλλο (Johann, Alucard). Αυτο 8α το καταφερνα χωρισ καμια μπινια (geass , death note) αλλα οδηγωντασ μια ομαδα απο πολυ δυνατουσ πολεμιστεσ που οπωσ προχωραει το σεναριο 8α γινονται ολο και δυνατοτεροι, και 8α νικανε παντα λογω των εφυεστατων στρατιγηκων μου (Griffith,Zero). Αλλα δε 8α κα8ομουνα πισω στη μαχη, 8α κανα και γω ντου και 8α τουσ εσπαγα ολουσ! (Alucard, Griffith).
Ναι οπωσ καταλαβενεται 8α μουν ο απολυτοσ evil hero, βεβαια ολοι οι hero exουν και fans, εγω λογικα δε 8α ειχα γιατι 8α μουνα ΠΙΟ κακοσ απ το Johann, πιο ε3υπνοσ απο zero,light και πολυ πιο σαδιστησ απο τον Alucard!
MwHAhaHAhaHAha!!
Και τελικά τι ΔΕ θα μπορούσες να κάνεις?
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 11:43
Και τελικά τι ΔΕ θα μπορούσες να κάνεις?
να γινω hollow ichigo, demon fox, crusnic 02 κτλπ.
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 12:23

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 10:48
χμμμ, μαλλον δεν εχω καταλαβει καλα. το τοπικ ειναι για το πως θα θελαμε να ειμαστε, ή για το πως θα μοιαζανε συμφωνα με τον πραγματικο μας εαυτο? γτ απο οτι βλεπω , πολλοι δαρτες μαζευτηκανε
Το thread είναι για το τι θα θέλαμε να ήμασταν! Αν παίζαμε σε κάποιο anime όπως είμαστε, μάλλον θα το είχαν σταματήσει γιατί δεν θα είχε καθόλου ενδιαφέρον ή θα ήταν πολύ slice of life!
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 11:00
soka... my mistake thenΤο thread είναι για το τι θα θέλαμε να ήμασταν! Αν παίζαμε σε κάποιο anime όπως είμαστε, μάλλον θα το είχαν σταματήσει γιατί δεν θα είχε καθόλου ενδιαφέρον ή θα ήταν πολύ slice of life!
in that case I'd very much like to be like Jin ( samurai Champloo ), or something like that
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 11:17
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 01:10
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 01:17
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 08:19
με bishounen ή άνευ bishounen??? X33
γιατι αν ειναι ετσι τοτε κι εγω θα ηθελα να ειμαι κατι σε Mizuki από Hana-Kimi...shampoo scene omg
Φυσικά με bishonen. Τι, τσάμπα?
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 13:44
[just kidding..!]
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 17:57
Η αδερφή μου μόλις μου είπε ότι αν ήμουν χαρακτήρας σε άνιμε θα ήμουν στάνταρ η χαζογκόμενα με τα μεγάλα βυζιά που τρέχει δεξιά και αριστερά, ρίχνει άπειρο ξύλο αλλά δεν είναι ποτέ η πρωταγωνίστρια ενώ εκείνη θα ήταν η χαριτωμένη κοπελίτσα με τα κοτσιδάκια! Grrrr......