Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αν ήσασταν μέσα σε ένα anime

• Please log in to reply
332 replies to this topic

#136 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 10 June 2008 - 01:51

@zoro :o that was some post

εγω αν ειμουν σε ενα ανιμε θα αναρωτιομουν ~τι θα εκανα αν ειμουν ανθρωπος~
Posted Image

#137 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 10 June 2008 - 05:11

Σε καμία περίπτωση δε θα ήμουν σοβαρός και δραματικός χαρακτήρας. Αν ήμουν σε άνιμε θα ήμουν η απίστευτη διασταύρωση Ayame Sohma(Posted Image) από Fruits Basket, Tamaki Suoo από Ouran και Urahara Kisuke από Bleach. Μου είναι αδύνατον να δω κάτι αποκλειστικά σοβαρά, παρόλο που έχω και τις σοβαρές πλευρές μου. Όσον αφορά την γκαρνταρόμπα μου δε θ αλλαζα απλά outfits αλλά θα έκανα cosplay καθημερινώς, αν δε μεταμορφωνόμουν και σε φίδι, θα έκανα ΤΙΣ τρελές χαρές!! Θα ήμουν ο φόβος και ο τρόμος κάθε σοβαρού χαρακτήρα του άνιμε γιατί θα τους έσπαγα τα νεύρα με τις τρελές ιδέες μου και φυσικά με το γεγονός ότι και να μην θέλουν, τελικά θα κατέληγαν να κάνουν αυτό που τους έλεγα! ...Αφού πάντα για το καλό τους το κάνωωω:kawaii:

Ααααχ! Είναι τόσο αναζωογονητικό να ξέρεις πως έσπασες το ηθικό ενός σοβαροφανή ανθρώπου!!:bath:

Ρόλοι για fluttering okamas γίνονται επίσης δεκτοί!

#138 iLLuv4tar

iLLuv4tar

Addicted to anime

• Members
  • 14 posts

Posted 10 June 2008 - 14:15

Εγω θα ηθελα να ειμαι ο cool τυπος , του στυλ Ειμαι-Τοσο-ΜαΜατος-Που-Απορω-πως-Μπορεις-Και-Στεκεσαι-Διπλα-Μου-Και-Δεν-Εχεις-Αυτοκτωνισει-Ακομα.:hero::8):

(points @Byakuya:riiight:)

#139 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 posts

Posted 10 June 2008 - 15:44

Χμμ..... εγώ θα ήθελα να ήμουν μια άνιμε gothic μάγισσα με μαύρα φτερά!!! σοβαρή και έξυπνη (όχι όμως ξενέρωτη) με μαγικές ικανότητες και την δύναμη της φωτιάς! ( μιας και είναι το αγαπημένο μου στοιχείο). Θα ήμουν στάνταρ σε έναν άλλο κόσμο με δράκους και ξωτικά και όλα τα σχετικά.. ( μιας και δεν πατάω στη γη γενικότερα!) Και θα ήμουν μαζί με έναν σκοτεινό άγγελο με μαύρα φτερά επίσης, με ικανότητες μαγείας και με άσπρα μαλλιά!!! ( μιας και έχω αδυναμία στους ασπρομάλλιδες στα άνιμε συνήθως είναι cool, sexy και σοβαρή!) :P και επίσης θα είχα και φοβερές ικανότητες στο σπαθί όχι πως τώρα δεν έχω! (πσονάρα!) και γενικότερα θα ήμουν μες την περειπέτεια!

(πολύ φαντασία έβγαλα! :P Αχ! γιατί να μην είμαι σε έναν κόσμο άνιμε που όλα είναι δυνατά!!!

Edited by Animefrick, 10 June 2008 - 15:51.

[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#140 penslinger girl

penslinger girl

Started and is on a roll!

• Members
  • 46 posts

Posted 10 June 2008 - 16:27

Ooooh τι ωραίο θέμα! Σίγουρα θα ήμουν πολεμίστρια κάποιου είδους.
Είτε με σπαθιά είτε με σουρίκεν και μαχαίρια είτε με κάτι άλλο ή με τα χέρια μου μόνο. Και θα ταξίδευα πολύ, θα είχα ετερόκλητους φίλους, θα γύριζα από χώρα σε χώρα για κάποια αποστολή. Θα είχα ειρωνικό χιούμορ, θα ήμουν αναιδής και καβγατζού αλλά πιστή στους φίλους μου και στα ιδανικά μου και λίγο μελαγχολική όταν θα έμενα μόνη μου. Θα κοιμόμουν συχνά στην ύπαιθρο κ θα είχα ένα ζώο πάντα μαζί μου. Θα μεταμορφωνόμουν από seinen σε chibi σε δευτερόλεπτα και μετά πάλι στο σοβαρό. Σε εκρήξεις μεγάλου θυμού θα τα έκανα όλα λίμπα με κάποια υποβόσκουσα μαγική δύναμη. Το άνιμε θα τελείωνε αλλά εγώ ακόμα θα ζούσα τυχοδιωκτικά.

...Παρασύρθηκα.
:hmmm::blush2:

Α ναι. Πίσω στην πραγματικότητα. :if:...:wet2:

(ZOMG ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ IS GONNA EAT YEWWW!!!!!)
Posted Image

#141 penslinger girl

penslinger girl

• Members
  • 46 posts

Posted 10 June 2008 - 16:31

Εγω θα ηθελα να ειμαι ο cool τυπος , του στυλ Ειμαι-Τοσο-ΜαΜατος-Που-Απορω-πως-Μπορεις-Και-Στεκεσαι-Διπλα-Μου-Και-Δεν-Εχεις-Αυτοκτωνισει-Ακομα.:hero::8):

......

Αν ήμασταν στο ίδιο άνιμε θα βγάζαμε πολύ γέλιο...:orly::erk:
Posted Image

#142 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 10 June 2008 - 16:41

......

Αν ήμασταν στο ίδιο άνιμε θα βγάζαμε πολύ γέλιο...:orly::erk:

Οι χαρακτήρες σας είναι η τροφή μου...:hahaha:

#143 penslinger girl

penslinger girl

• Members
  • 46 posts

Posted 10 June 2008 - 16:47

Οι χαρακτήρες σας είναι η τροφή μου...:hahaha:

Πεινάει βρε παιδιά, δεν έχετε λίγη νεραϊδόσκονη να γίνουμε άνιμε? Δε θα μας χάλαγε ιδιαίτερα...
:bike:
Posted Image

#144 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 11 June 2008 - 13:15

Εγώ αν ήμουν μέσα σε ένα άνιμε θα ήμουν η πιο δημοφιλής κοπέλα του σχολείου (αυτή που όλες φθόνουν γιατί είναι υπερβολικά τέλεια :hahaha:). Θα είχα μακριά μαύρα μαλλιά και θα τα είχα με τον football club captain (αυτόν που παίρνει τις περισσότερες σοκολάτες του Αγίου Βαλεντίνου και αν ήταν live-action θα τον έπαιζε στάνταρ Johnny's). Αλλά θα είχα (λέμε τώρα) χρυσή καρδιά και υπερφυσικές δυνάμεις ώστε να μπορώ να παλεύω με τέρατα στη σκεπή του σχολείου μετά τα μεσάνυχτα (με το ολόγιομο φεγγάρι στο φόντο)!

#145 Rick Hunter

Rick Hunter

Anime Newbie

• Members
  • 32 posts

Posted 11 June 2008 - 14:50

Εγω αν ημουν σε ενα ανιμε θα ημουν χαρακτηραs στυλ Ζορο μπολικα καταναs και κουλ στυλ σε μαχεs :hero:
Posted Image

#146 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 11 June 2008 - 15:00

Εγω αν ημουν σε ενα ανιμε θα ημουν χαρακτηραs στυλ Ζορο μπολικα καταναs και κουλ στυλ σε μαχεs :hero:

No Way!!!(seat's already taken!!:df13952b:)

(....kidding....:P)

Aν ημουν σε ανιμε θα θελα να μαι κατι σε στυλ Alucard....ατρωτος σε σφαιρες...ατρωτος στα παντα(για οσο μας εχουν δειξει στο ανιμε τουλαχιστον,μετα στο manga ολο και κατι παθαινει φανταζομαι:P)....παντα νικητης!!!

Ο Steven Seagal των ανιμε!!

#147 Omorfandras

Omorfandras

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 11 June 2008 - 17:57

Εγω θα προτιμουσα να ημουν ο καθυστερημενος τυπος που τον βριζουν ολοι, δεν κανει τιποτα, κοιταει τους αλλους με δεος μα στο τελος he saves the day!!!!!!
:hero::hero::hero::hero::hero:
.....Whatever...

#148 Ame Warashi

Ame Warashi

Surgeon of death...

• Members
  • 82 posts

Posted 17 June 2008 - 13:49

Μμμμ...Μάλλον θα είχα dark ρόλο με άγνωστο παρελθόν,κατι σε ημίαιμο vampire...Η τύπισσα η πολύ καυστική και σαρκαστική,που μιλάει λίγο για να πει πολλά.Κλειστή αλλά ως τόσο κοντά σε αυτούς που νοιάζεται....Και σίγουρα οχι πρωταγωνίστρια,προτιμώ τους χαρακτήρες που είναι δίπλα σε αυτούς...

#149 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 17 June 2008 - 15:34

εγώ παντος αν ειμουν ανιμε χαρακτηρας τοτε θα ειμουν κατι σε στυλ naruto σε συνδιασμο με matsumoto σε male χαρακτηρα (οοοο θεε μ το *μπιιιπ* το θεμα...) η κανας τρελος ψυχακιας ειδους anderson απο hellsing ... i prefer anderson though :)

#150 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 17 June 2008 - 17:27

Λογικά θα ήμουν κάτι σαν usopp, αλλά θα ήθελα να' μουν κάτι σαν Vash :P

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.