Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Basilisk

• Please log in to reply
50 replies to this topic

#31 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2010 - 01:48

Καταπληκτικό anime(και ακόμη καλύτερο manga) ,ατμοσφαιρικό,με ταιριαστή μουσική καιπολύ ωραίες μάχες χωρίς πολύ μπλα μπλα και φαμφάρες.Μια τραγική ιστορία που αποδεικνύει περίτρανα πόσο ανούσιο αλλά κ καταστροφικό είναι το μίσος μεταξύ των ανθρώπων. Θα ήθελα περισσότερη ανάπτυξη της προσωπικής ιστοριας κάθε ήρωα.Ισως κ καλύτερα όμως έτσι καθώς όσο περισσότερο αναπτύσσεται ένας ήρωας ,τόσο "δένεσαι" μαζί του και στο συγκεκριμένο anime
Spoiler:
.

Εμενα ο αγαπημενος μου παντως ηταν ο Kisaragi Saemon πολυ υπουλο ability:hehehe:

Αν και όλοι οι χαρακτήρες μου αρεσαν πολύ (πλην του Tenzen-μπλιαχ) , θα ψηφίσω κι εγώ Kisaragi Saemon, ήταν όντως πολύ μούρη.......
Bλέπετε "μονορούφι" :riiight:............................ είναι λίγο βαρύ όμως για γιορτινές μέρες

Καλή Χρονιά!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#32 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2010 - 18:38

προβλέψιμο σε βαθμό αηδίας ... και αργό στην εξέλιξη λόγο ενός σορού ανούσιων μαχών με OVERpowered-monster-like-ninja. Οι χαρακτήρες πεθαίνουν πού γρήγορα για να ασχοληθεί κάποιος μαζί τούς ... οι δε βασικοί χαρακτήρες είναι τόσο κλασικοί- εκνευριστικοί , η Oboro η κλασική αδύναμη γυναίκα που δεν μπορεί να κάνει τπτ και στηρίζεται πάντα στους άλλους ερωτεύεται τον Gennosuke και γίνεται ακόμα πιο άβουλη - άχρηστη και εκνευριστική ... ο δε Gennosuke είναι το γνωστό πρότυπο του καλού αρχηγού ευγενικός αγνού προστατευτικός που βάζει πάντα πρώτο το καθήκον την τιμή κτλ κτλ και φυσικά δεν χρειάζεται να κουνήσει τα χέρια του για να νικήσει κάποιον ... αρκεί να τον κοιτάξει XDDDD

πραγματικά απορώ τι με έπιασε και το είδα XDDD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#33 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKamatero, Athens

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2010 - 10:59

Πολύ καλή σειρά στο ύφος του Ninja Scroll θα έλεγα. Όπως έχουν πει κι άλλοι η κατάσταση σε αυτή την σειρά είναι ή θα την αγαπήσεις ή θα την μισήσεις. Δεκτά και τα δύο φυσικά, (αφού τα anime τα φτιάχνουν για διάφορα γούστα) απλά εγώ σίγουρα είμαι στην πρώτη κατηγορία. Μόνο για άτομα που τους αρέσει το φανταστικό στοιχείο σε ιστορίες με νίντζα και σαμουράι (σαν κάτι ταινίες όταν είμασταν κάποιοι από μας πιτσιρικάδες με κάτι πολύχρομους νίντζα που πετούσαν από δέντρο σε δέντρο ένα πράγμα.....).
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#34 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2010 - 03:18

Ένα ωραίο anime. (Πως διίστανται οι απόψεις σε αυτό το thread έχει πολλή πλάκα). Σίγουρα είχε αρκετά κλισέ αλλά το τέλος πχ. αν και το περίμενα, είχε τέτοια σκηνόθεσία που συγκινήθηκα (αν και γενικά έχω μια κλίση σε θλιβερές ιστορίες).

Οι χαρακτήρες ήταν εντάξει, Tenzen πάνω από όλα, τέτοιο unψόφable χαρακτήρα είχα να δω από τον Orochimaru (τον οποίο και προσπερνάει). Από τους υπόλοιπους ο Saemon πολύ ύπουλος, όπως και οι μοιραίες γυναίκες-παγίδες και μετά οι Gyobu με Hyoma είχαν κορυφαίες τεχνικές (ο Hyoma πιο πολύ από τον Genosuke λόγω της τυφλής ζωής που ακολουθούσε).

Genosuke και Oboro δεν με ενθουσίασαν πολύ (εκτός από τη σκηνή Oboro με Tenzen στο τέλος, εκεί η Oboro τα έσπασε). Το anime έφυγε βέβαια αμάσητο και γενικά αυτό που μου άφησε ήταν μια γεύση πίκρας... και το ευχαριστώ για αυτό.
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#35 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2011 - 16:39

Posted Image
*take target thread from the graveyard and put it back to the recent list*

Aπο τα αγαπημενα μου ανιμε, και απο τα πρωτα που ειχα ολοκληρωσει.
Ενταξει, θα μου πειτε πως το scenario ειναι υπερβολικα απλοϊκο, αλλα ολη ατμοσφαιρα και οι χαρακτηρες της σειρας μου αρεσαν πολυ.
Το μονο αρνητικο ηταν οτι ισως επρεπε να ειχε περισσοτερα επισοδια, ετσι ωστε να αναδειξουν περισσοτερο τις ιδιοτητες και την προσωπικοτητα καποιον χαρακτηρων που φευγουν νωρις και αδικοχαμμενοι.
Spoiler:

O6rrvsU.jpg

#36 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 05:38

είχε ενδιαφέρον στην αρχή, μετά απο 5 επεισόδια όμως προχωρούσε πολύ αργά το σενάριο και με κούρασε, ανάπτυξη χαρακτήρων μηδέν, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα πιστεύω οτι 13 επεισόδια θα ήταν υπέρ αρκετά. Το βαθμολογώ με 5/10.

Επίσης τα τραγούδια του ήταν φοβερά το μόνο που μου έμεινe απο το basilisk.

#37 The Rock

The Rock

Otaku In The Making ....

• Members
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2011 - 21:32

προβλέψιμο σε βαθμό αηδίας ... και αργό στην εξέλιξη λόγο ενός σορού ανούσιων μαχών με OVERpowered-monster-like-ninja. Οι χαρακτήρες πεθαίνουν πού γρήγορα για να ασχοληθεί κάποιος μαζί τούς ... οι δε βασικοί χαρακτήρες είναι τόσο κλασικοί- εκνευριστικοί , η Oboro η κλασική αδύναμη γυναίκα που δεν μπορεί να κάνει τπτ και στηρίζεται πάντα στους άλλους ερωτεύεται τον Gennosuke και γίνεται ακόμα πιο άβουλη - άχρηστη και εκνευριστική ... ο δε Gennosuke είναι το γνωστό πρότυπο του καλού αρχηγού ευγενικός αγνού προστατευτικός που βάζει πάντα πρώτο το καθήκον την τιμή κτλ κτλ και φυσικά δεν χρειάζεται να κουνήσει τα χέρια του για να νικήσει κάποιον ... αρκεί να τον κοιτάξει XDDDD

πραγματικά απορώ τι με έπιασε και το είδα XDDD

+ 1000

Η σειρά κυμαίνεται στο martial arts action με ninja(my ass αλλά τέλος πάντων :tensai:), με λίγα στοιχεία superpower & ιστορίας αλλά και πολλά δράματος.

Θετικά :hot: ?

Αρνητικά έχουμε μπόλικα - ελάχιστες μάχες, καθόλου επικές τόσο σε διάρκεια όσο και σε ποιότητα, πάρα πολύ ανούσιο μπλα μπλα που παρόλα ταύτα υπήρξε μηδαμινό character development και σεναριακά κενά σε βασικά κομμάτια της πλοκής [ πχ. 1)Δεν έχω καταλάβει τον λόγο που μισιούνταν θανάσιμα οι 2 φυλές, 2) Οι ικανότητες του τοπ10 της κάθε φυλής ήταν θέμα γενετικής ή κάποιας ιδιαίτερης εκπαίδευσης ? κλπ ]
Γενικά βαρετό, ανούσιο & προβλέψιμο σενάριο, μέτριο προς συμπαθητικό animation και μουσικό υπόβαθρο.

Όποιος θέλει να δει κάτι σε love story μεταξύ μιας βεντέτας, δακρύβερτο δράμα με αφόρητη πλήξη και προβλεψιμότητα - θα το λατρέψει.

Όποιος έχει την αίσθηση ότι πρόκειται να δει κανένα ποιοτικό martial arts action με ninja, με φοβερή πλοκή & χαρακτήρες, επικές μάχες και γενικά να βγάλει γούστα - ο-ύ-τ-ε κ-α-ν :frozen:

Βαθμολογία 0,5/10 - Εξαιρετικά άθλιο, μείνετε μακριά :run:

sigpic14881_9.gif

#38 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 16:03

Αφού το Basilisk είναι τόσο άθλιο θα ήθελα να ήξερα ποια είναι τόσο πολύ καλύτερα για να δει κάποιος αυτού του είδους; Φυσικά δεν ανακαλύπτει τον τροχό, δεν μπορεί εξάλλου, σαφώς όμως δεν είναι για πέταμα! Δεν θέλω να ανοίξω κάποια βεντέτα αλλά για τα λιγοστά του επεισόδια και το είδος του, θεωρώ πως είναι πολύ καλό. Δηλαδή μερικές διάσημες σειρές των 200-400 επεισοδίων and counting... (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε...) είναι τόσο πολύ καλύτερες;:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#39 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 16:40

Συμφωνω απολυτα με τον Anakin.
Οντως δεν ειναι τελειο, και θα μπορουσε να ειχε καλυτερη αναπτυξη, αλλα ειναι ιδιαιτερα διασκεδαστικο εως συγκινιτικο σε στιγμες.
Οι μαχες δηλαδη γιατι πρεπει να ειναι φαντασμαγορικες και να κρατανε 30 επεισοδια η μια?
Οντως οι χαρακτηρες πεθαιναν καπως αποτομα, αλλα οι μαχες ηταν απλα εξυπνες και ρεαλιστικες, χωρις cliche στοιχεια με πρωταγωνιστες να αποφευγουν απειρα shuriken, ενω εμεις γνωριζουμε οτι δεν προκειται να πεθανουν ποτε.
(οχι, δεν αναφερομαι σε καποια συγγεκριμμενη σειρα με ninja):hiding_something:
Kαποιος επεισης ειπε πως θα επρεπε να ηταν λιγοτερα τα επισοδια γιατι καταντουσε κουραστικο.
Εγω, οπως εχω ξαναπει, πιστευω το ακριβως αντιθετο.
Μακαρι να ειχε περισσοτερες slice of life και character development σκηνες, απλα φενεται πως βιαζοντουσαν στο να καλυψουν ολα τα γεγονοτα μεσα σε 24 επεισοδια, κατι που κατα τη γνωμη μου ειναι το μονο κυριο αρνητικο της σειρας.
Spoiler:

O6rrvsU.jpg

#40 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 19:05

Οχι και πατατα οπως λετε μερικοι,ελεος!!!Μια χαρα ηταν,πλοκη ειχε,σχεδιο ωραιο.Οκ δεν ειναι κορυφαιο αλλα οχι και να τα θαβουμε!!!Για μενα ηταν αρκετα καλο.Βεβαιως δεν φτανει με τιποτα το Ninja Scroll μιλαω για την ταινια και οχι την σειρα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#41 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 19:15

Παίδες δεν το έχω δει..Καμιά πληροφορία παίζει..?
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#42 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2011 - 03:25

Παίδες δεν το έχω δει..Καμιά πληροφορία παίζει..?

Παίζουν πολλές πληροφορίες στα προηγούμενα ποστ. Πάρε το thread από την αρχή. :try:

Λοιπόν, ξεκίνησα να το δω κι εγώ επιτέλους έχοντας την καλύτερη διάθεση. Ξεκινάει και ενθουσιάζομαι με το σχέδιο βλέπω και το op, τέλεια. Πάμε παρακάτω και συνεχίζει σε ωραιότατο σχέδιο-animation, η υποθεση φαίνεται να έχει πολλά ιστορικά στοιχεία και είμαι μες την τρελή χαρά.:joyful: Και...

:wet2:
Αρχίζουν τα τρελά με τις υπερδυνάμεις...:frozen: Ο άνθρωπος αράχνη, το μαύρο μαλλί σαν ατσάλι... Προσπαθώ να κρατηθώ να μην απογοητευτώ τελείως. "ΟΚ, πάμε παρακάτω." Και βλέπουμε ένα flashback με μια ιστορία αγάπης και λογική του ζευγαριού που "παίζει" σε εντελώς αλλη διάσταση από την συχνότητα του μυαλού μου. Το όλο σκηνικό μου φαίνεται παραλογο και προσπαθώ να τα ρίξω στην Ελληνική καταγωγή μου, αλλά και πάλι δεν με πείθω. Οι υπερδυνάμεις φαίνεται να συνεχίζουν και παρακάτω και μόνο στην ιδέα χαλιέμαι πιο πολύ...

Στα προηγούμενα ποστ βλέπω ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι συμφωνούμε ότι έχει πολύ καλό επίπεδο η σειρά στο animation και σχέδιο(πλην των φρυδιών:P. ΟΚ, σοβαρα τώρα, δεν με πείραξαν κιόλας.). Αλλά προσωπικά με απωθεί να βλέπω σε ιστορικά θέματα να μου μπλέκουν υπερδυνάμεις και εντελώς μη ρεαλιστικά πράγματα. Και στο ninja scroll αν κι εκείνο δεν θα το έλεγα ιστορικό ακριβώς (την ταινία) αυτό δεν μου άρεσε (όπως και το hentai part, αλλά αυτό είναι αλλο θέμα). Μ' αρέσουν τα ιστορικά στο ύφος του sword of the stranger για παραδειγμα. Ή αν είναι να να έχει φαντασία να έχει μυθολογικά στοιχεία. Όχι να μου αλλάζουν βασικά χαρακτηριστικά ομάδων ανθρώπων. Επίσης το basilisk μου φάνηκε απο άποψη υπόθεσης και χαρακτήρων αδιάφορο.

Και, όλα τα παραπάνω προέκυψαν μόνο από 1 επεισόδιο. Για όσους με ξέρουν, δεν είμαι απ' αυτούς που θα παρατήσουν μια σειρά ειδικά από τόσο νωρίς. Αλλά το κακό animation/σχεδιο μπορώ να το παραβλέψω σε ένα anime, την υπόθεση και τα μη ταιριαστά με το setting πράγματα, όχι. Μου βγάζει μια αποστροφή και δεν νομίζω να μπορέσω να με πείσω να το συνεχίσω παρακάτω...

Anakin, πολλές φορές συμφωνώ με αυτά που λες στα ποστ σου, αλλά στην περίπτωση αυτή προτιμώ να βλέπω ninja του naruto που τουλάχιστον είναι εντελώς fantasy και σαν κόσμος και σαν χαρακτήρες παρά ninja σαν αυτούς, που όπως καλά ειπώθηκε μόνο ninja δεν είναι, να σχετίζονται με πραγματικά γεγονότα και ανθρώπους.:canthelp: Ενα naruto στυλ δεν πάει να "περάσει" για πιο σοβαρό απ' ότι είναι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 31 Μάρτιος 2011 - 03:49

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#43 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2011 - 09:39

Παίζουν πολλές πληροφορίες στα προηγούμενα ποστ. Πάρε το thread από την αρχή. :try:

Λοιπόν, ξεκίνησα να το δω κι εγώ επιτέλους έχοντας την καλύτερη διάθεση. Ξεκινάει και ενθουσιάζομαι με το σχέδιο βλέπω και το op, τέλεια. Πάμε παρακάτω και συνεχίζει σε ωραιότατο σχέδιο-animation, η υποθεση φαίνεται να έχει πολλά ιστορικά στοιχεία και είμαι μες την τρελή χαρά.:joyful: Και...

Αρχίζουν τα τρελά με τις υπερδυνάμεις...:frozen: Ο άνθρωπος αράχνη, το μαύρο μαλλί σαν ατσάλι... Προσπαθώ να κρατηθώ να μην απογοητευτώ τελείως. "ΟΚ, πάμε παρακάτω." Και βλέπουμε ένα flashback με μια ιστορία αγάπης και λογική του ζευγαριού που "παίζει" σε εντελώς αλλη διάσταση από την συχνότητα του μυαλού μου. Το όλο σκηνικό μου φαίνεται παραλογο και προσπαθώ να τα ρίξω στην Ελληνική καταγωγή μου, αλλά και πάλι δεν με πείθω. Οι υπερδυνάμεις φαίνεται να συνεχίζουν και παρακάτω και μόνο στην ιδέα χαλιέμαι πιο πολύ...

Στα προηγούμενα ποστ βλέπω ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι συμφωνούμε ότι έχει πολύ καλό επίπεδο η σειρά στο animation και σχέδιο(πλην των φρυδιών:P. ΟΚ, σοβαρα τώρα, δεν με πείραξαν κιόλας.). Αλλά προσωπικά με απωθεί να βλέπω σε ιστορικά θέματα να μου μπλέκουν υπερδυνάμεις και εντελώς μη ρεαλιστικά πράγματα. Και στο ninja scroll αν κι εκείνο δεν θα το έλεγα ιστορικό ακριβώς (την ταινία) αυτό δεν μου άρεσε (όπως και το hentai part, αλλά αυτό είναι αλλο θέμα). Μ' αρέσουν τα ιστορικά στο ύφος του sword of the stranger για παραδειγμα. Ή αν είναι να να έχει φαντασία να έχει μυθολογικά στοιχεία. Όχι να μου αλλάζουν βασικά χαρακτηριστικά ομάδων ανθρώπων. Επίσης το basilisk μου φάνηκε απο άποψη υπόθεσης και χαρακτήρων αδιάφορο.

Και, όλα τα παραπάνω προέκυψαν μόνο από 1 επεισόδιο. Για όσους με ξέρουν, δεν είμαι απ' αυτούς που θα παρατήσουν μια σειρά ειδικά από τόσο νωρίς. Αλλά το κακό animation/σχεδιο μπορώ να το παραβλέψω σε ένα anime, την υπόθεση και τα μη ταιριαστά με το setting πράγματα, όχι. Μου βγάζει μια αποστροφή και δεν νομίζω να μπορέσω να με πείσω να το συνεχίσω παρακάτω...

Anakin, πολλές φορές συμφωνώ με αυτά που λες στα ποστ σου, αλλά στην περίπτωση αυτή προτιμώ να βλέπω ninja του naruto που τουλάχιστον είναι εντελώς fantasy και σαν κόσμος και σαν χαρακτήρες παρά ninja σαν αυτούς, που όπως καλά ειπώθηκε μόνο ninja δεν είναι, να σχετίζονται με πραγματικά γεγονότα και ανθρώπους.:canthelp: Ενα naruto στυλ δεν πάει να "περάσει" για πιο σοβαρό απ' ότι είναι.

Nighteyes φυσικά και δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα αλλιώς δεν θα υπήρχε ο διάλογος! Απ' ότι κατάλαβα είδες μόνο το 1ο επεισόδιο, οπότε καλό θα είναι να μην την παρατήσεις την σειρά. Δώσε της μια ευκαιρία! Αν την συγκρίνεις με κάποιο ρεαλιστικότερο anime όπως τα Sword of the Stranger, Dagger of Kamui και Seirei no Moribito σαφώς και δεν είναι στο ίδιο κλίμα. Με το Ninja Scroll όμως "παίζει" στην ίδια κατηγορία και μπορώ να πω πως είναι εφάμιλλό του. Αν δε σου άρεσε λοιπόν κι εκείνο δύσκολα θα σου αρέσει και το Basilisk. Καταλαβαίνω όμως την άποψή σου την οποία και διατύπωσες πολύ όμορφα, το συνηθίζεις άλλωστε, αλλά αν διατίθεσαι να "ρίξεις νερό στο κρασί σου" και να το δεις πιστεύω πως θα σου αρέσει, έστω και λίγο. Γούστα είνα αυτά βέβαια! :hi:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#44 The Rock

The Rock

Otaku In The Making ....

• Members
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2011 - 12:01

Nighteyes, αν έβγαλες όλα αυτά συμπεράσματα από μόνο 1 επεισοδίο, σε "προκαλώ"/προτρέπω αβέρτα να προσπαθήσεις να την τελειώσεις την σειρά - 24 επεισόδια είναι όλα κι' όλα, έχεις να βγάλεις γούστααααα :tensai:

sigpic14881_9.gif

#45 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2011 - 14:38

Εγω προσωπικα το θεωρω καλυτερο απο το πασυγνωστο και μαλλον overated ninja scroll.
Οι χαρακτηρες μπορει να εχουν υπερφυσικες ιδιοτητες, αλλα πιστευω πως εχει αρκετα τεκμηριωμενα σοβαρη υποθεση για να υποστηριχθει.
Δεν νομιζω ομως πως μπορει να συγκριθει σε ρεαλισμο κλπ με το Naruto, οπως ειπε η Nighteyes, γιατι η ατμοσφαιρα και το στυλ ειναι εντελως διαφορετικα.
Μπορει να εχει supernatural στοιχεια, αλλα ξερεις τουλαχιστον οτι οι χαρακτηρες πεθαινουν ρεαλιστικα (except Tenzen of course), χωρις κλισε στοιχεια πρωταγωνιστων που αποφευγουν τα πραγματα και ανεξηγητα σημεια στην υποθεση και τα γεγονοτα.

Στο οτι ειναι θεμα γουστου βεβαια συμφωνω, γιατι σιγουρα δεν ειναι και απο τις σειρες που θα μπορουσαν να αρεσουν σ' ολους κια μπορουν να θεωρηθουν must, αλλα μερικοι το κατακρινουν υπερβολικα, λες και ηταν ιδιαιτερα promising.

O6rrvsU.jpg