Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Basilisk

• Please log in to reply
50 replies to this topic

#16 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 30 October 2007 - 02:54

πολυ καλο αλλα μικρο :(

Posted Image

:tensai: uni2.ogame.gr :tensai:

#17 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 30 October 2007 - 12:27

Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα, η απόδοση των χαρακτήρων (φαίνονται αληθοφανείς και με κίνητρα γι αυτό που κάνουν), το ost (iga seme, εισαγωγή) και οι μάχες.

Αντίθετα με τις μάχες του Naruto ή του Bleach, αυτές είναι πιο κοντά σε αυτό που περιμένει κανείς για μάχη μεταξύ φονιάδων. Αντί για τραβηγμένες επιδείξεις δυνάμεων που κρατούν πολύ χωρίς πάντα κάποιο αποτέλεσμα, εδώ οι αντίπαλοι προσπαθούν να εξοντώσουν ο ένας τον άλλον όσο πιο εύκολα και γρήγορα μπορούν. Σε αυτό μου θύμισε τις μάχες του Berserk και του Ninja Scroll (όπως είναι λογικό).

Επίσης η ταινία, το manga και το anime είναι βασισμένα σε ένα βιβλίο του 1960, το The Kouga Ninja Scrolls.

Το βιβλίο κυκλοφορεί μεταφρασμένο στα Aγγλικά από την Del Rey.

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#18 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 01 November 2007 - 14:40

Το Basilisk ειναι η κλασσικη -ειτε το λατρευεις, ειτε το μισεις- κατασταση-
Δεν θα μπω σε λεπτομερειες αφου τα προηγουμενα ποστ το καλυπτουν λιγο πολυ το θεμα. Μονο το εξης. Πηρα το Basilisk και το Higurashi (thanx Katan :kakashithumbup: ) απλα δεν κοιμηθηκα μεχρι να τα τελειωσω!
All hail the machine
Posted Image

#19 Zaknafein

Zaknafein

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 02 November 2007 - 01:22

Το Basilisk ειναι η κλασσικη -ειτε το λατρευεις, ειτε το μισεις- κατασταση-

Υπάρχει και η μέση κατάσταση της αδιαφορίας, κυρίως γιατί το σενάριο και οι χαρακτήρες ήταν σε μεγάλο βαθμό προβλέψιμοι. Animation, Character Design και οι μάχες ήταν αρκετά καλές, με εξαίρεση τα... φρύδια :P

#20 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 03 November 2007 - 22:22

Ναι, ρε γμτ, δεν περίμενα ο Καραμανλής (elder) να έχει επηρεάσει τόσο πολύ το ιαπωνικό animation. Όσο για το ίδιο το anime, cool stuff χωρίς τρομακτικό βάθος, αλλά μετά τους 8 Demons στο Ninja Scroll και το ημιτελές:cry5: Ninja Ressurection, είχα καιρό να δω seriously freaking -out monsters σε ninja anime. ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#21 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 posts

Posted 04 November 2007 - 00:28

Προσωπικά το συγκεκριμένο anime το έχω στα 5 καλύτερα που έχω δει. Αυτό το είδος, παραδοσιακής Ιαπωνίας που έχει να κάνει με samurai και ninja(γενικά μιλάω) μου αρέσει πάρα πολύ!
Posted Image

#22 sumiregusa

sumiregusa

Anime Amateur

• Members
  • 80 posts

Posted 27 April 2008 - 10:32

YOKATTA DESU DEMO ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΤΕΝΖΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΜΠΑΝΙΑ. WHAT A CUNNING BASTARD.

#23 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 27 April 2008 - 11:20

YOKATTA DESU DEMO ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΤΕΝΖΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΜΠΑΝΙΑ. WHAT A CUNNING BASTARD.

Και νομιζα οτι ημουν ο μονος οπαδος του Tenzen!:hahaha:
Παντως συμπαθω πολυ και τα 2 αδελφια των Koga, τον Saemon και την Okoi:lovulovu::nbleed:
Posted Image

#24 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 17 June 2008 - 10:22

Mόλις το τελείωσα. Μου άρεσε πάρα πολύ αν και μέχρι το ep 9 μου φάνηκε παράξενο.
Είχε super σχέδιο και animation και γενικότερα μου φάνηκε πολύ ατμοσφαιρικό.
Άπλως δεν θα πρέπει κάποιος να το αππορίψει με τη μία καθώς χρειάζεται το χρόνο του.
Posted Image

#25 nookie

nookie

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 03 September 2008 - 13:44

Άπλως δεν θα πρέπει κάποιος να το αππορίψει με τη μία καθώς χρειάζεται το χρόνο του.

Ανιμε συνηθως σημαινει και υπομονη!!
Και νομιζω πως το συγκεκριμενο αρχιζει με το πρωτο επεισοδιο πολυ δυνατα και εξελισσει αμεσα το σεναριο!

#26 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 03 September 2008 - 14:19

Αρκετά καλό.Δεν με ενθουσίασε αλλά σίγουρα δεν με άφησε και αδιάφορο.Είχα δει την live action ταινία Shinobi και αφού με ενημέρωσαν ότι είναι βασισμένη σε anime είπα να το τσεκάρω.

Πέρα του Tenzen εμένα μου άρεσε πολύ ο Yashamaru αλλά δεν είχε αρκετή action όπως οι άλλοι χαρακτήρες.

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#27 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 03 September 2008 - 18:59

Πολυ ωραιο ανιμε και γενικα η ολη νιντζα κατασταση του με τις δολοπλοκιες και τους χαρακτηρες με εκαναν να το συμπαθησω πολυ:wooi2:
Εμενα ο αγαπημενος μου παντως ηταν ο Kisaragi Saemon πολυ υπουλο ability:hehehe:
Posted Image

#28 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 05 December 2008 - 00:28

Το αρχισα και εγω το Anime,3 επεισοδια μεχρι τωρα,και το θεορω φοβερo!
To animation ειναι off the roof,και οι μαχες και οι αιματοχυσιες πολυ φοβερες,ειχε και σε ενα καρε τον Nobunaga Oda και ποροθηκα,
πολυ φρυδηλα εχει πεσει μεσα,και γενικες τριχεεεεεεεεες,αλλα μεχρι τωρα μου εχει κανει πολυ καλη εντυπωση,το πρωτιμο απο αλλα Anime με Ninja κ Samurai που εχω δει!

Οποιος θελει να δει ωραιες μαχες και θανατουυυυυς,αυτη η σειρα ειναι για αυτους,ειναι και μονο 25 επεισοδια:thumbup:

Berserk___Gatsu.jpg

#29 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 11 December 2008 - 12:20

Kαι μενα μ αρεσει πολυ η σειρα.Ολοι οι ηρωες ειναι φοβεροι, ο καθενας με τις δικες του δυναμεις και αδυναμιες:wooi2:.

#30 igano

igano

Shinobi Tousan

• Members
  • 94 posts

Posted 28 December 2008 - 20:03

Δυστυχως καθισα και το ειδα ολο.....

Παντα τρελεμουνα για ninja κλπ αλλα μετα απο αυτη τη σειρα δεν προκειται να ξανασχοληθω.

Πραγματικα εχει υπεροχο σχεδιο αρκετα καλη μουσικη και καποιοι απο τους χαρακτηρες ειναι φανταστικοι Gennosuke - Okoi ( ΟΟΟΟΟΟΙΙΙΙ μανα μου.....)

Για μενα ξεκινησε αρκετα καλα η σειρα μετα ομως ολο και μου τα χαλαγε, τα τελευταια επεισοδια τα ειδα απλα για να πω οτι το ειδα ολο και μετα βουρ delete το folder του... :nod2: