Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Basilisk
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 02:54

uni2.ogame.gr ![]()
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 12:27
Αντίθετα με τις μάχες του Naruto ή του Bleach, αυτές είναι πιο κοντά σε αυτό που περιμένει κανείς για μάχη μεταξύ φονιάδων. Αντί για τραβηγμένες επιδείξεις δυνάμεων που κρατούν πολύ χωρίς πάντα κάποιο αποτέλεσμα, εδώ οι αντίπαλοι προσπαθούν να εξοντώσουν ο ένας τον άλλον όσο πιο εύκολα και γρήγορα μπορούν. Σε αυτό μου θύμισε τις μάχες του Berserk και του Ninja Scroll (όπως είναι λογικό).
Επίσης η ταινία, το manga και το anime είναι βασισμένα σε ένα βιβλίο του 1960, το The Kouga Ninja Scrolls.
Το βιβλίο κυκλοφορεί μεταφρασμένο στα Aγγλικά από την Del Rey.

You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2007 - 14:40
Δεν θα μπω σε λεπτομερειες αφου τα προηγουμενα ποστ το καλυπτουν λιγο πολυ το θεμα. Μονο το εξης. Πηρα το Basilisk και το Higurashi (thanx Katan
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2007 - 01:22
Το Basilisk ειναι η κλασσικη -ειτε το λατρευεις, ειτε το μισεις- κατασταση-
Υπάρχει και η μέση κατάσταση της αδιαφορίας, κυρίως γιατί το σενάριο και οι χαρακτήρες ήταν σε μεγάλο βαθμό προβλέψιμοι. Animation, Character Design και οι μάχες ήταν αρκετά καλές, με εξαίρεση τα... φρύδια
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2007 - 22:22

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--
http://otakulens.wordpress.com
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2007 - 00:28
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2008 - 10:32
ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΤΕΝΖΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΜΠΑΝΙΑ. WHAT A CUNNING BASTARD.
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2008 - 11:20
YOKATTA DESU DEMO ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΤΕΝΖΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΜΠΑΝΙΑ. WHAT A CUNNING BASTARD.
Και νομιζα οτι ημουν ο μονος οπαδος του Tenzen!
Παντως συμπαθω πολυ και τα 2 αδελφια των Koga, τον Saemon και την Okoi:lovulovu:
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 10:22
Είχε super σχέδιο και animation και γενικότερα μου φάνηκε πολύ ατμοσφαιρικό.
Άπλως δεν θα πρέπει κάποιος να το αππορίψει με τη μία καθώς χρειάζεται το χρόνο του.
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 13:44
Άπλως δεν θα πρέπει κάποιος να το αππορίψει με τη μία καθώς χρειάζεται το χρόνο του.
Ανιμε συνηθως σημαινει και υπομονη!!
Και νομιζω πως το συγκεκριμενο αρχιζει με το πρωτο επεισοδιο πολυ δυνατα και εξελισσει αμεσα το σεναριο!
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 14:19
Πέρα του Tenzen εμένα μου άρεσε πολύ ο Yashamaru αλλά δεν είχε αρκετή action όπως οι άλλοι χαρακτήρες.

.::My Cartoon List::.

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 18:59
Εμενα ο αγαπημενος μου παντως ηταν ο Kisaragi Saemon πολυ υπουλο ability:hehehe:
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 00:28
To animation ειναι off the roof,και οι μαχες και οι αιματοχυσιες πολυ φοβερες,ειχε και σε ενα καρε τον Nobunaga Oda και ποροθηκα,
πολυ φρυδηλα εχει πεσει μεσα,και γενικες τριχεεεεεεεεες,αλλα μεχρι τωρα μου εχει κανει πολυ καλη εντυπωση,το πρωτιμο απο αλλα Anime με Ninja κ Samurai που εχω δει!
Οποιος θελει να δει ωραιες μαχες και θανατουυυυυς,αυτη η σειρα ειναι για αυτους,ειναι και μονο 25 επεισοδια
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2008 - 12:20
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2008 - 20:03
Παντα τρελεμουνα για ninja κλπ αλλα μετα απο αυτη τη σειρα δεν προκειται να ξανασχοληθω.
Πραγματικα εχει υπεροχο σχεδιο αρκετα καλη μουσικη και καποιοι απο τους χαρακτηρες ειναι φανταστικοι Gennosuke - Okoi ( ΟΟΟΟΟΟΙΙΙΙ μανα μου.....)
Για μενα ξεκινησε αρκετα καλα η σειρα μετα ομως ολο και μου τα χαλαγε, τα τελευταια επεισοδια τα ειδα απλα για να πω οτι το ειδα ολο και μετα βουρ delete το folder του...