Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Basilisk

• Please log in to reply
50 replies to this topic

#1 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 posts

Posted 07 September 2007 - 09:48

Παιδιά έχει δει κανείς αυτό το anime θα ήθελα μερικές γνώμες και λίγο λόγια για αυτό πριν το κατεβάσω και φυσικά αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο funsub group.

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted Image

#2 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 07 September 2007 - 12:45

Απαίσιο είναι.

Χαρακτήρες 0.
Σενάριο 0.
Μάχες 0.

#3 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 07 September 2007 - 12:55

Μία από τις καλύτερες action/martial arts σειρές που έχω δει. Και η ιστορία είναι καλογραμμένη αν σκεφτείς πως τη σειρά δεν την βλέπεις για την υπόθεση, αλλά για το ξύλο που πέφτει.

Πολύ καλή δουλειά έχουν κάνει οι moo-shi αλλά τo torrent τους δεν έχει πολλούς seeders

E5VV38U.jpg

#4 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 07 September 2007 - 13:07

αν σου αρέσουν τα ξυλίκια και τα άνιμε σε παραδοσιακό ιαπωνικό setting θα σου αρέσει...
  • Σχέδιο πολύ ενδιαφέρον (στο μάνγκα είναι αρκετά παράξενο, στο άνιμε μου αρέσουν πολύ και τα χρώματα και εν γένει το animation), αν έλειπαν και τα φρύδια θα ήταν τέλειο :wooi2:
  • Όλο το καστ είναι για μπουνιές, υπ'οψιν. Είναι όλοι κολλημένοι με την μπάλα και βλαμμένοι μέχρι αηδίας. Τα character designs είναι κορυφή πάντως, και θυμίζουν ninja scroll στο πιο ραφιναρισμένο (και το ns στην ίδια ιστορία στηρίχθηκε άλλωστε).
  • Το σενάριο είναι απλό και το τέλος προφανές...
    Spoiler:
  • Άμα έπαιζε και ο yashamaru σε κανα επεισόδιο παραπάνω θα ήμουν ευτυχής:deadga6:
  • Την φωνή του Tenzen την κάνει ο Hayami Sho :wooi2::blingeye2:
  • Opening από Oymyouza:lovulovu: και 2 κορυφαία endings, από την seiyuu της Oboro...τι άλλο να πω.
  • Geeky σημείωση: τα ονόματα των χαρακτήρων είναι υπέροχα....:wooi2:

Posted Image

#5 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 posts

Posted 07 September 2007 - 13:23

Η σειρά είναι κάτσε καλά. Όλα είναι μια χαρά και αν καθήσω και τα γράψω απλά θα επαναλάβω ότι είπαν οι προηγούμενοι...

#6 lawliet

lawliet

ending...

• Members
  • 30 posts

Posted 07 September 2007 - 13:57

I found the show pretty decent......(gore,nudity flashy characters with skills to match :hero: )

About the fansub group, well the torrent i used had more than just one(1-7 Ani-Kraze 8-12 Okoi^Sugoi 13-19 NoNameWinners 20-24 Kinoko Subs).

The only let down for me was the story, a forbiden love............ a manipulative bad guy................ everything goes according to his plans until...............just wach it :hihi2:.

#7 kami

kami

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 07 September 2007 - 14:04

ειναι αναλογως τι ειδους anime σου αρεσουν...αν εχεις συνηθισει τον σχεδιασμο και την φιλοσοφια των anime οπως naruto,one piece,bleach κτλ θα σου φανει λιγο παραξενο.θα ελεγα οτι ειναι λιγο ποιο "σοβαρο" απο τα προηγουμενα με περισσοτερα στοιχεια της κουλτουρας και του τροπου σκεψης ζωης ιαπωνεζων...αν εχεις δει παρομοια anime και σου αρεσαν,τοτε στο προτεινω ανεπιφυλακτα
For things to change You have to change

#8 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 07 September 2007 - 14:11

Πλάκα έχει σαν anime, εμένα μου άρεσε σαν action. :bleh:

Τώρα, για release... Εννοείται ότι θα το κατεβάσεις από το ολοκαίνουργιο (1/9/2007) των moo-shi, αλλά αν βαριέσαι να το κατεβάζεις ή αργεί, επειδή όπως είπε και ο Phantom Duck έχει λίγους seeders, μπορείς να περιμένεις λίγες μέρες και θα το βάλω σε αλυσίδα. :) Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#9 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 07 September 2007 - 14:31

Ενα απο τα αγαπημενα μου, μιας και απο το opening ακομα περιεχει αυτο που χρειαζομαι προσωπικα για να κατσω να παρακολουθησω ενα ανιμε...αιμα...μπολικο...κατα τα αλλα, το σεναριο ειναι μεν απλο, αλλα μερικες φορες ταυτιζεσαι με τους χαρακτηρες που για μενα αυτο σημαινει οτι ειναι καλο...αλλωστε στα ανιμε δεν ζητας παντα το πιο περιπλοκο σεναριο....σχεδιο, φανταστικο...φωτισμος απιστευτος, χρωματα επισης....και το animation υπερλεπτομερες...οχι το χερι στο ενα δευτερολεπτο εδω, και στο επομενο στις κουκουβαουνες...Οι χαρακτηρες τωρα...οντως θα συμφωνησω με την συναγωνιστρια Glastenen, οτι ειναι κολλημενοι με την μπαλα..αλλα ειναι και μερικοι τοσο περιεργοι, που τρως κολλημα..ω ναι..κριμα ο yasamaru..αλλα bottom line is...αν θες ξυλο, και αιμα, δες το..ειναι must.!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#10 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 07 September 2007 - 15:02

Δεν υπήρχε topic για το Basilisk!!!:erk:
Μόλις σήμερα δημιουργήθηκε...:oo:
Ε λοιπόν είναι από τα αγαπημένα μου action/martial arts anime.
Δεν έχει κάτι το περίεργο η υπόθεση, απλή, κατανοητή και ... συνηθισμένη.
Εκεί που γίνεται η διαφορά είναι στο ωραίο ξύλο που πέφτει.
Ενδιαφέροντες και πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες.
Καλά γραφικά.
Opening song that kick ass!!!(όπως και τα ending songs).
Επίσης υπάρχει και η live action ταινία ''Shinobi - Under the blade'' η οποία είναι αρκετά καλή σε σχέση με άλλες μεταφορές anime σε live action movie. Διαφοροποιήται αρκετά σε σχέση με την σειρά (π.χ. διαφορετικές τεχνικές σε αρκετούς χαρακτήρες, άλλο τέλος)και δεν έχει όλους τους ήρωες της σειράς αλλά τους μισούς(10 αντί για 20, άλλωστε δεν θα χωρούσαν 20 σε μία 2ωρη περίπου ταινία).
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#11 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 posts

Posted 07 September 2007 - 18:38

Thanks α lot συμφορουμίτες. Πάει για κατέβασμα κατευθείαν. Τα σχόλιά σας πολύ βοηθητικά. :terror2:

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted Image

#12 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,807 posts

Posted 09 September 2007 - 13:00

Πολύ καλή σειρά αν και μας είχαν πρίξει μέχρι να τελειώσει το fansub του. Δείτε το. Πολύ καλό opening.
rsrGbGx.gif

#13 auron12

auron12

Starting...

• Members
  • 29 posts

Posted 09 September 2007 - 22:24

Το βλέπω αυτο τον καιρο.Τι να πω.Μετριο μου φαινεται,Απο τους χαρακτηρες μου αρεσει μονο ο πρωταγωνιστης,υποτυπωδες σεναριο και προβλεψιμο.Αλλα η μουσικη ειναι πολυ καλη,και το σχεδιο επισης πολυ καλο.Σε γενικες γραμμες θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερο αν ειχε καλο σοβαρο σεναριο και καλυτερες μαχες.

#14 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 09 September 2007 - 22:57

Απαίσιο είναι.

Χαρακτήρες 0.
Σενάριο 0.
Μάχες 0.

Μέσες άκρες συμφωνώ. Το βαρέθηκα απο κάποια φάση και μετά, παρ ότι στην αρχή μου φάνηκε ενδιαφέρον.. :bahhh:

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#15 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 12 September 2007 - 21:33

Μέσες άκρες συμφωνώ. Το βαρέθηκα απο κάποια φάση και μετά, παρ ότι στην αρχή μου φάνηκε ενδιαφέρον.. :bahhh:

το opening ηταν ενδιαφερον περα απο αυτο χασιμο χρονου η σειρα ;)