Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#91 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 posts

Posted 11 July 2006 - 14:18

simfono, oi skines sto saman king itane kapos me xalia epexergasia idika i metafrasi itan moufa :scared:
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#92 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 11 July 2006 - 14:52

Κόψτε τα offtopic plz.... :dry:

(το παρον μήνυμα ήταν μια ευγενική προσφορά της πτέρυγας απομόνωσης των φυλακών Κορυδαλλου)... :twisted:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#93 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 12 July 2006 - 15:29

moufa...xm...
the Ah!Megami-sama series/movies/ovas...
piga na dw ki egw kai mono pou den koimithika :P
kai to Kage Kara Mamoru..ninja nonsence 2 me male main char auti ti fora.. XDDDD

#94 Sandman

Sandman

Anime Freak

• Members
  • 377 posts

Posted 12 July 2006 - 16:40

Tekken kai Yumeria

#95 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 posts

Posted 12 July 2006 - 20:57

giati den sou arese to tekken? itan sxetika kalo se sxesi me ta videopexnidia. To Yumeria pali den to xero.

#96 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 13 July 2006 - 11:46

To poio moufa anime pou eho dei einai to Pokemon(Se kathe epeisodio ginonte olo ta idia kai ta idia) kai to hellsing(eida ta 4 prota epeisodia me to zori, kai meta varethika) :P

#97 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 posts

Posted 14 July 2006 - 00:35

όντος το ποκεμον ήταν πολύ μούφα αν και στην αρχή όταν πρωτοβγήκαν είχα ποροθεί αλλά τώρα να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια δεν λέει! :hehe: :laughing:

#98 shinobi-13

shinobi-13

Anime Freak

• Members
  • 446 posts

Posted 14 July 2006 - 03:08

Όπως έχω ξαναποστάρει... δεν πιστεύω να υπάρχει μούφα anime απλά είνα θέμα ηλικίας π.χ. αυτά που προανάφερες είναι όντως μπεμπε... αλλα είναι αξιαγάπητα για ένα 8χρονο.... εσύ μπορεί όμως να την βρίσκεις με shounen kai hentai αλλα ένα κορίτσι πιστεύω δεν θα μπορούσε να τα δει αυτά :? (θα μπορούσε)??
Anyway εγώ οτι περνάει απο τα χέρια μου είτε κοριτσίστικο είναι είτε παιδικό είτε αθλιτικού ή μουσικού περιεχομένου anime και να είναι το βλέπω....
Και η αλήθεια είναι οτι μ'αρέσουν τα περισσότερα λόγο σχεδιασμού επιδή ασχολούμαι λίγο με manga....
Τhat's all folks :bye: :bye:

Κι ομως υπαρχουν μουφα anime.....τα περισσοτερα hentai του free.
Y.Γ:Το Helssing ειναι ΓΑΜΑΤΟ για τον απλο λογο οτι ειναι ενα ξεχωριστο anime με δικο του στυλ καλα σχεδια καλο character design αλλα με καποια κενα στο σεναριο.Ειναι ενα< απο τα lλιγα αanime που το καταφερνουν αυτο....
Και ο Alucard ειναι απλα ο πιο γαματος χαρακτηρας σε anime(Meta ton Spike βεβαια).
不 林 カ 山
Posted Image

#99 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,815 posts

Posted 16 July 2006 - 08:47

Me diafora to tekken kai me akoma megaliteri to ninja ressurection [itan toso moufa pou oute to production house den to sinehise :P ]
rsrGbGx.gif

#100 shinobi-13

shinobi-13

Anime Freak

• Members
  • 446 posts

Posted 16 July 2006 - 11:13

Me diafora to tekken kai me akoma megaliteri to ninja ressurection [itan toso moufa pou oute to production house den to sinehise :P ]

Tυχαινει να εχω τη λυπη να δω και τα 2 αλλα ρε παιδι μου το Tekken δεν ηταν τοσο μουφα πια... αλλα το ninja ressurection :scared:
不 林 カ 山
Posted Image

#101 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 01 August 2006 - 16:50

Το Tekken και για εμένα ήταν ΚΑΡΑΠΑΤΑΤΑ. Το είδα όταν το είχε το GamePro και ήταν επίπεδα παρακάτω σε ποιότητα σε σχέση με το παιχνίδι.
Επίσεις απορώ πώς δεν αναφέρθηκε και πώς δεν το σκέφτηκα απο πριν... μια λέξη με ένα συμφωνο από δίπλα............................... DRAGONBALL Z!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σοβαρά, δεν μπορώ καν να καταλάβω το πώς ένα ¶νιμε τόοοοοσο pointless έχει τόσους fans... Πιστεύω ΠΑΡΑ πολύ δυνατά ότι είναι αντικειμενικά ένα από τα χειρότερα και πιο εμπορικά ¶νιμε που έχουν βγει. Όλο το ¶νιμε είναι ένα φίλερ... Ενώ θα μπορούσε να διαδραματιστεί σε λιγοτερα απο 50 επισόδεια, έχει 23985098748579384759 άχρηστα επισόδεια. Εγώ πραγματικά όσες φορές και να κάτσω να το δώ δεν θα αντέξω... Είναι υπερβολικό και εντελώς μα εντελώς ότι νά'ναι...
Φυσικά αυτό είναι η άποψή μου...

oR4yYRl.gif

#102 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 01 August 2006 - 17:31

Η γνωστή κόντρα στην Ελλάδα, Dragonball VS Pokemon. Όσοι είναι φανατικοί των Pokemon, κατηγορούν το DB. Το Dragonball όμως που είναι γύρω στα 500 επεισόδεια με τίποτα δεν θα χωρούσε σε 50 επεισόδεια. Δεν γίνεται τα υπόλοιπα 450 να έιναι Fillers. Ελπίζω να το είπες για πλάκα ;)

Εντάξει, έχει αρκετά Fillers, αλλά δεν είναι και τόσα πολλά πια (και κατά διάνοια δεν είναι τόσα όσα του Naruto :hehe: ) Εμπορικό εντάξει, είναι. Αλλά ο σκοπός του DBZ δεν είναι να σε βάλει να σκεφτείς και να προβληματιστείς. Ο σκοπός του είναι να σε κάνει να πορώνεσαι από το πολύ ξύλο, ακολουθώντας μία αρκετά καλή ιστορία. Εντάξει, δεν είναι και η τρελλή ιστορία αλλά δένεσαι με τους χαρακτήρες του .Και αν δεν υπήρχε ιστορία στο DBZ (όπως υποστηρίζεις) δεν θα κατηγορούσαν οι φανατικοί της σειράς το DBGT για την έλλειψη αυτής ;)

Αλλά αν λες ότι το Dragonball δεν σου αρέσει επειδή είναι εμπορικό, τότε πως θα χαρακτήριζες τα Pokemon ? Δεν μπορείς να πεις ότι ένα anime δεν είναι ωραίο επειδή είναι εμπορικό, την στιγμή που σου αρέσει το ΠΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ anime που έχει βγει. Και αν μου πεις ότι τα Pokemon δεν είναι εμπορικό, να κάτσω να στο δικαιολογήσω

Ίσως να είναι λίγο άκυρο που συγκρίνω DB με Pokemon, αλλά για εμένα το DB είναι από τα καλύτερα anime, και το Pokemon από τα χειρότερα. (Και εμένα άποψή μου είναι ότι τα Pokemon είναι από τα χειρότερα anime. Δεν έχω δει πολλά επεισόδεια άλλωστε. Δεν άντεξα XD )

E5VV38U.jpg

#103 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 01 August 2006 - 17:39

Ρε παίδες...μην συγκρίνετε ανόμοια πράγματα...το μόνο κοινό που έχουν οι δύο τίτλοι είναι πως και οι δύο "αρμέχτηκαν" μέχρι τελικής πτώσεως απο τους δημιουργούς τους.... :happy2:

Τώρα για το πίο μούφα anime που είδα....με διαφορά θα βάλω το Hellsing...μα τι θεϊκό plot ήταν αυτό?...τι χαρακτήρες?...τι εξέλιξη?... :lol: :lol:
Φυσικά θα πρέπει να υπάρχουν πολλοί χειρότεροι τίτλοι απο αυτό, αλλά, πολύ απλά, δεν τους βλέπω καν.... :twisted:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#104 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 01 August 2006 - 18:09

Για το Hellsing έχω ακούσει από τα χειρότερα, έως τα καλύτερα σχόλια. Εγώ ανήκω στην 2η κατηγορία 8)

E5VV38U.jpg

#105 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 01 August 2006 - 18:31

Αλλά αν λες ότι το Dragonball δεν σου αρέσει επειδή είναι εμπορικό, τότε πως θα χαρακτήριζες τα Pokemon ? Δεν μπορείς να πεις ότι ένα anime δεν είναι ωραίο επειδή είναι εμπορικό, την στιγμή που σου αρέσει το ΠΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ anime που έχει βγει. Και αν μου πεις ότι τα Pokemon δεν είναι εμπορικό, να κάτσω να στο δικαιολογήσω

Ποιός ρουφιάνος σου είπε οτι θεωρώ το Pokemon καλο; :hehe: xD Ο μόνος λόγος που βλέπω (όσο βλέπω δλδ, τα φίλες τα προχοράω γρήγορα) είναι επιδή ΥΠΑΡΧΟΥΝ ορισμένα καλά παρτς, (Ταινια νουμερο 5 = έπος) και φυσικά επιδή είναι το Pokemon που τόσο αγαπάω. Το ότι το μπορεί το Dragonball να μαζευτεί το εννοώ απόλυτα. Εννοείτε βέβαια ότι το 50 επισόδεια είναι τρόπος του λέγειν :P Αλλά τέσπα, το Pokemon είναι εμπορικό όμως στο βασικό του μέρος (traditional rpg video game) είναι ψαγμένο απόλυτα χωρίς να στοχεύει απόλυτα το ματσό. Θα συμφωνύσω ότι και το DragonBall Z ίσως είναι καλό (γιατι λίγο πολύ γενικά δεν μου αρέσουν τα μπάμ-μπούμ-ότινανε) όμως είναι γεγονός ότι είναι παρατραβιγμένο μετά από κάποιο σημείο χωρίς να προσφέρει νέα πράγματα. Γνωμη μου πάντα, με κάθε σεβασμό. :)

oR4yYRl.gif