Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#76 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 10 July 2006 - 14:23

Εγώ πιστεύω οτι Anime που απευθύνοντε σε μικρότερες ηλικίες δεν μπορούν να κατακρίνοντε ετσι (πχ. Pokemon, YuGiOh etc...). Γενικά, είναι θέμα προτιμήσεων. Εμένα πάντως δεν μου άρεσε καθόλου το Hellsing... No offence στους fans όμως όσο είδα σκυλοβαρέθηκα. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει και τοσα πολλά Ανιμε ωστε να μπορώ να πω. Αλλα γενικα είναι θεμα προτιμισεων.

oR4yYRl.gif

#77 Authman

Authman

Anime Freak

• Members
  • 345 posts

Posted 10 July 2006 - 14:39

Παιδιά, τα Yu-Gi-Oh! δεν είναι καθόλου παιδικά!!! Μην κοιτάτε που κόπηκαν σκηνές σε US/UK. Στην Ιαπωνία ήταν κατάλληλο άνω των 16!!! :x:
Όσον αφορά τα Pokemon, σας παροτρύνω να ανακαλύψετε τα μυνήματα που περνάνε στις μικρές ηλικίες με εξαιρετικά λεπτομερή τρόπο. Είναι τυχαίο που όλες οι νοσοκόμες Joy είναι ίδιες; Είναι τυχαία η ιδέα της εξέλιξης και της κλωνοποίησης pokemon; Η ιδέα της μαζοποίησης βρίσκεται σε όλο της το μεγαλείο (σε λίγο θα γράψω δοκίμιο έτσι πως πάω :laughing: ) [πάντως μου αρέσουν και οι δύο σειρές]
Anyway 2 ήταν για μένα τα παιδικά που δεν μπόρεσα να αντέξω 1) Hello Kitty & 2) Teletabies, αλλά όπως πολύ σωστά είπατε απευθύνονται σε πολύυυυυ μικρές ηλικίες... :lol: :lol: :lol:
Ύστερα από αρκετά ώριμη σκέψη (περιορισμένος ελεύθερος χρόνος κυρίως), αποφάσισα να ξεκόψω τα anime που ομολογώ πως ήταν μια ευχάριστη ενασχόληση για 3 χρόνια. Παρακαλούνται όσοι προγραμματίζουν να μου στείλουν αλυσίδες να μην το κάνουν. Επίσης δηλώνω υπεύθυνα ότι θα εκπληρώσω πλήρως τις υποχρεώσεις μου ως μέλος που συμμετείχε στις αλυσίδες του ADN, στέλνοντας κανονικά τα DVDs που έχω αυτή την στιγμή στους επόμενους...

#78 gohan-the mystic power

gohan-the mystic power

.:LOST addict:.

• Members
  • 1,006 posts
  • Locationhttp://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

Posted 10 July 2006 - 15:44

Το ποιο μούφα anime για εμένα είναι το hellsing.Τόσος ντόρος,διάβαζα το καλύτερο anime και τελικά ήταν μια πατάτα.
http://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

#79 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 10 July 2006 - 16:07

Δυσκολα βρισκω καποιο anime μουφα... Ισως γιατι ψαχνω καποιες στοιχειωδεις πληροφοριες πριν το αρχισω.
Ελεος ρε παιδια το Hellsing το πιο μουφα anime?(τεσπα, αποψη σας, που σε ρε Phantom Duck :P ) Btw για το Υu-Gi-Oh, αν ριξετε μια πιο προσεχτικη ματια δεν εχει κ πολλες χριστιανικες καρτες (p.x. Hellpoemer) :kakashithumbup: Οποτε να μην το χαρακτηριζουν κ πολυ πολυ ''παιδικο''.
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#80 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 10 July 2006 - 16:26

Το ποιο μούφα anime για εμένα είναι το hellsing.Τόσος ντόρος,διάβαζα το καλύτερο anime και τελικά ήταν μια πατάτα.

Mαζι σου Gohan και εγω το ιδιο Πιστευω
I put up my headphones and listen to the deftones

#81 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 10 July 2006 - 16:32

Νταξή ρε παιδιά δεν είναι και τόσο χαλια το hellsing.

Μονο η μουσική και το στιλ το κάνουν πολύ ανώτερο από τις διαφορες σούπες που κυκλοφορούν. :kakashithumbup:

Worst κατεμε είναι URDA, X(TV), Scraped princes :scared: :scared:
Posted Image

#82 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 10 July 2006 - 22:36

Λοιπον παιρνω παιρνω κουραγιο, φοραω πανοπλια κραταω μεγαλη ασπιδα και ειμαι ετοιμος να το πω νιοθωντας μια σχετικη ασφαλεια. Το χειροτερο ανιμε που εχω δει με διαφορα ηταν το Peace Maker Kurogane!
Λατρευω τις σειρες με samurai, μ'αρεσει οταν υπαρχουν και ιστορικα στοιχεια η' προσωπα μεσα, αλλα το συγκεκριμενο ηταν μια σοβαρη δοκιμασια της
υπομονης και των νευρων μου!

Θελω να συμφωνησω με τον Authman, το Yu Gi Oh! ουτε εγω το βρισκω πολυ παιδικο. Ειδικα η πρωτη σαιζον που δεν προβληθηκε στην Αμερικη ηταν ενα πολυ καλο δειγμα ωριμου ανιμε με αρκετες σκηνες που δεν περιμενα ποτε να δω στη συγκεκριμενη σειρα :kakashithumbup:
All hail the machine
Posted Image

#83 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 10 July 2006 - 22:40

Solty Rei... Ψόφα, GONZO.

#84 TNT

TNT

Crazy Scientist!

• Members
  • 735 posts

Posted 10 July 2006 - 22:46

Λοιπόν αν και έχω δει πολύ μικρή ποσότητα anime οφείλω να παραδεχτώ ότι αυτό το οποίο ξεκίνησα αλλά δεν τέλειωσα ποτέ να βλέπω γιατί μου φάνηκε βαρετό ήταν το final fantasy unlimited

Posted Image

#85 Dae-su

Dae-su

Anime Newbie

• Members
  • 34 posts

Posted 11 July 2006 - 00:59

klasika yu-gi-oh pokemon, oses seires einai sto idio epipedo...
klasiki lampsei ton anime....
kai den sizitao oti akousa oti xeirotero mporousa na akouso, to hellsing gia esas einai moufa kai mallon mono gia esas (ax sinxistika tora..)
oso gia to hello kitty man exei olokliro aeroplano kai oxi mono ena me tin fatsa tis pantou ksanaskepsou to....
Posted Image

#86 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 posts

Posted 11 July 2006 - 11:49

ego simfono me ton /tin Lyra to final fantazy unlimited itan ena apo ta pio bareta anime pou exo di! :rolleyes:
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#87 xHatebreedx

xHatebreedx

Animeρος

• Retired Staff
  • 394 posts

Posted 11 July 2006 - 12:14

Ninja Ressurection. Τρως παραμυθι επειδη εχεις καραπορωθει με την ταινια (Ninja Scroll) και οταν βλεπεις την σειρα, ψαχνεις να πιαστεις απο καπου ωστε να μην θεωρεις ασκοπη την ωρα που σπαταλησες (ποσο μαλλον και τα χρηματα αν αγορασες τα αυθεντικα dvd).

Azumanga Daioh: Το βρηκα υπερβολικα βαρετο(μετα βιας ειδα 2 επεισοδια)

Air Master: Η απολυτη εξαθλιωση του θυληκου γενους. Μισω αισχρα οτιδηποτε εχει να κανει με fanservice.

Βασικα ειναι παμπολλα τα anime που εχω σταματησει να βλεπω στα 4 πρωτα επεισοδια, αλλα ενταξει, δεν χρειαζεται να αναφερθω εκτενως. Ο καθεις εχει την αποψη του και το γουστο του.

#88 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 11 July 2006 - 12:24

Οσον αφορα το ninja ressurection και το ninja scroll, συμφωνω με τον Hate απολυτα. Πολυ περιεργη η φαση με αυτη την ταινια και τη σειρα....
All hail the machine
Posted Image

#89 dnan

dnan

Anime Freak

• Members
  • 274 posts

Posted 11 July 2006 - 13:44

Επειδη εχω δει πολυ λιγα anime δεν μπορω να εκφρασω γνωμη! Αν και μερικες φορες που ειχε τυχει να δω στο strar shaman king, μου φανηκε πολυ ελεος. :P που μπορω να βρω yu-gi-oh raw...επειδη με τα λεγομενα σας εχει μεγαλη διαφορα απο την US/UK εκδοση...;)

edit:η animefrick ειναι κοπελα,ιναι κολλητη μου και βλεπει και hentai 8) :bleh:
Posted Image

#90 Authman

Authman

Anime Freak

• Members
  • 345 posts

Posted 11 July 2006 - 13:52

Πολύ δύσκολα θα βρεις τα yu-gi-oh! raw να τα έχει κάποιος συγκεντρωμένα. Λάθος, πολύ δύσκολο να τα βρεις γενικά. Εδώ εγώ, και τα dubs έφτυσα αίμα μέχρι να τα μαζέψω όλα και να έχουν μια ποιότητα ώστε να μπορούν να βλέπονται...
Όσον αφορά τα Shaman King του STAR, είναι και αυτά με κομμένες σκηνές (αφού είναι μετάφραση από "US/UK κόψε, ράψε σκηνές"), οπότε ίσως γι'αυτό να μην σου άρεσαν. Πάντως και τα subs που βρήκα ούτε αυτά μου άρεσαν προσωπικά... :dry:
Ύστερα από αρκετά ώριμη σκέψη (περιορισμένος ελεύθερος χρόνος κυρίως), αποφάσισα να ξεκόψω τα anime που ομολογώ πως ήταν μια ευχάριστη ενασχόληση για 3 χρόνια. Παρακαλούνται όσοι προγραμματίζουν να μου στείλουν αλυσίδες να μην το κάνουν. Επίσης δηλώνω υπεύθυνα ότι θα εκπληρώσω πλήρως τις υποχρεώσεις μου ως μέλος που συμμετείχε στις αλυσίδες του ADN, στέλνοντας κανονικά τα DVDs που έχω αυτή την στιγμή στους επόμενους...