Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το χειρότερο anime που έχετε δει
Posted 10 July 2006 - 14:23
Posted 10 July 2006 - 14:39
Όσον αφορά τα Pokemon, σας παροτρύνω να ανακαλύψετε τα μυνήματα που περνάνε στις μικρές ηλικίες με εξαιρετικά λεπτομερή τρόπο. Είναι τυχαίο που όλες οι νοσοκόμες Joy είναι ίδιες; Είναι τυχαία η ιδέα της εξέλιξης και της κλωνοποίησης pokemon; Η ιδέα της μαζοποίησης βρίσκεται σε όλο της το μεγαλείο (σε λίγο θα γράψω δοκίμιο έτσι πως πάω :laughing: ) [πάντως μου αρέσουν και οι δύο σειρές]
Anyway 2 ήταν για μένα τα παιδικά που δεν μπόρεσα να αντέξω 1) Hello Kitty & 2) Teletabies, αλλά όπως πολύ σωστά είπατε απευθύνονται σε πολύυυυυ μικρές ηλικίες...
Posted 10 July 2006 - 15:44
Posted 10 July 2006 - 16:07
Ελεος ρε παιδια το Hellsing το πιο μουφα anime?(τεσπα, αποψη σας, που σε ρε Phantom Duck
way.
I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.
I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.
Posted 10 July 2006 - 16:26
Το ποιο μούφα anime για εμένα είναι το hellsing.Τόσος ντόρος,διάβαζα το καλύτερο anime και τελικά ήταν μια πατάτα.
Mαζι σου Gohan και εγω το ιδιο Πιστευω
Posted 10 July 2006 - 16:32
Μονο η μουσική και το στιλ το κάνουν πολύ ανώτερο από τις διαφορες σούπες που κυκλοφορούν.
Worst κατεμε είναι URDA, X(TV), Scraped princes

Posted 10 July 2006 - 22:36
Λατρευω τις σειρες με samurai, μ'αρεσει οταν υπαρχουν και ιστορικα στοιχεια η' προσωπα μεσα, αλλα το συγκεκριμενο ηταν μια σοβαρη δοκιμασια της
υπομονης και των νευρων μου!
Θελω να συμφωνησω με τον Authman, το Yu Gi Oh! ουτε εγω το βρισκω πολυ παιδικο. Ειδικα η πρωτη σαιζον που δεν προβληθηκε στην Αμερικη ηταν ενα πολυ καλο δειγμα ωριμου ανιμε με αρκετες σκηνες που δεν περιμενα ποτε να δω στη συγκεκριμενη σειρα
Posted 10 July 2006 - 22:40
Posted 10 July 2006 - 22:46
Posted 11 July 2006 - 00:59
klasiki lampsei ton anime....
kai den sizitao oti akousa oti xeirotero mporousa na akouso, to hellsing gia esas einai moufa kai mallon mono gia esas (ax sinxistika tora..)
oso gia to hello kitty man exei olokliro aeroplano kai oxi mono ena me tin fatsa tis pantou ksanaskepsou to....
Posted 11 July 2006 - 11:49
..... Kingdom Hearts!!! .....
Posted 11 July 2006 - 12:14
Azumanga Daioh: Το βρηκα υπερβολικα βαρετο(μετα βιας ειδα 2 επεισοδια)
Air Master: Η απολυτη εξαθλιωση του θυληκου γενους. Μισω αισχρα οτιδηποτε εχει να κανει με fanservice.
Βασικα ειναι παμπολλα τα anime που εχω σταματησει να βλεπω στα 4 πρωτα επεισοδια, αλλα ενταξει, δεν χρειαζεται να αναφερθω εκτενως. Ο καθεις εχει την αποψη του και το γουστο του.
Posted 11 July 2006 - 12:24
Posted 11 July 2006 - 13:44
edit:η animefrick ειναι κοπελα,ιναι κολλητη μου και βλεπει και hentai
Posted 11 July 2006 - 13:52
Όσον αφορά τα Shaman King του STAR, είναι και αυτά με κομμένες σκηνές (αφού είναι μετάφραση από "US/UK κόψε, ράψε σκηνές"), οπότε ίσως γι'αυτό να μην σου άρεσαν. Πάντως και τα subs που βρήκα ούτε αυτά μου άρεσαν προσωπικά... :dry: