Χμ... από που να αρχίσω? Παλευουν στήθος με στήθος για τη κορυφή το Serial Experiments Lain και το The Melancholy of Haruhi Suzumiya. Ειλικρινά ακόμα και σήμερα δεν καταλαβαίνω γιατι τα κατέβασα. Στο Lain τη πάλεψα. Λέω στον εαυτό μου, "συνέχισε Μαρια, δεν καταλαβαίνεις επειδή είσαι ηλιθια αλλά μπορεις". Τελικά δε μπορεσα. Όσο για το Haruhi Suzumiya είμαι σε ένα daze ακόμα. Γιατί, γιάτι το κατεβασα? Τι ήταν αυτό που με ώθησε?
Και πρέπει να ονομάσω τα princess princess και Yami no Matsuei γιατί εντάξει το yaoi μ αρέσει αλλά σε hentai θα βρεις περισσότερη πλοκή.
Α και ήθελά τόσο να δω golden boy γιατί είχα ακούσει ότι είναι καλό αλλά φρίκαρα πάλι.
βασικά το golden boy μακρά είναι καλύτερο απο πολλά anime που εχω δει, ειδικά αν κάτσεις και σκεφτείς το πότε βγήκε.
Για την Haruhi θα συμφωνούσα μαζί σου, αν δεν μου εξηγούσαν ότι για να καταλάβεις αυτό το anime Πρέπει να δεις όλη την σειρά και γενικότερα να έχεις δει πολλά anime στη ζωή σου.
τώρα για το Serial Expirement Lain, δεν έχω να στο αντικρούσω γιατι δεν έχω ιδέα τι παίζει, αλλά βλέποντας τις υπόλοιπες επιλογές σου μάλλον καλό θα είναι .
Ίσως κάποια anime Θα πρέπει να τα βλέπουμε σε κάποιο άλφα χρονικό διάστημα για να τα εκτιμήσουμε.
Ίσως πάλι επειδή είμαστε κορίτσια γι αυτό να ξενερώνουμε με anime τυπου Haruhi