Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#361 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 March 2008 - 12:14

Χμ... από που να αρχίσω? Παλευουν στήθος με στήθος για τη κορυφή το Serial Experiments Lain και το The Melancholy of Haruhi Suzumiya. Ειλικρινά ακόμα και σήμερα δεν καταλαβαίνω γιατι τα κατέβασα. Στο Lain τη πάλεψα. Λέω στον εαυτό μου, "συνέχισε Μαρια, δεν καταλαβαίνεις επειδή είσαι ηλιθια αλλά μπορεις". Τελικά δε μπορεσα. Όσο για το Haruhi Suzumiya είμαι σε ένα daze ακόμα. Γιατί, γιάτι το κατεβασα? Τι ήταν αυτό που με ώθησε?
Και πρέπει να ονομάσω τα princess princess και Yami no Matsuei γιατί εντάξει το yaoi μ αρέσει αλλά σε hentai θα βρεις περισσότερη πλοκή.
Α και ήθελά τόσο να δω golden boy γιατί είχα ακούσει ότι είναι καλό αλλά φρίκαρα πάλι.

βασικά το golden boy μακρά είναι καλύτερο απο πολλά anime που εχω δει, ειδικά αν κάτσεις και σκεφτείς το πότε βγήκε.
Για την Haruhi θα συμφωνούσα μαζί σου, αν δεν μου εξηγούσαν ότι για να καταλάβεις αυτό το anime Πρέπει να δεις όλη την σειρά και γενικότερα να έχεις δει πολλά anime στη ζωή σου.
τώρα για το Serial Expirement Lain, δεν έχω να στο αντικρούσω γιατι δεν έχω ιδέα τι παίζει, αλλά βλέποντας τις υπόλοιπες επιλογές σου μάλλον καλό θα είναι .
Ίσως κάποια anime Θα πρέπει να τα βλέπουμε σε κάποιο άλφα χρονικό διάστημα για να τα εκτιμήσουμε.
Ίσως πάλι επειδή είμαστε κορίτσια γι αυτό να ξενερώνουμε με anime τυπου Haruhi

#362 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 09 March 2008 - 12:25

Χμ... από που να αρχίσω? Παλευουν στήθος με στήθος για τη κορυφή το Serial Experiments Lain και το The Melancholy of Haruhi Suzumiya. Ειλικρινά ακόμα και σήμερα δεν καταλαβαίνω γιατι τα κατέβασα. Στο Lain τη πάλεψα. Λέω στον εαυτό μου, "συνέχισε Μαρια, δεν καταλαβαίνεις επειδή είσαι ηλιθια αλλά μπορεις". Τελικά δε μπορεσα. Όσο για το Haruhi Suzumiya είμαι σε ένα daze ακόμα. Γιατί, γιάτι το κατεβασα? Τι ήταν αυτό που με ώθησε?
Και πρέπει να ονομάσω τα princess princess και Yami no Matsuei γιατί εντάξει το yaoi μ αρέσει αλλά σε hentai θα βρεις περισσότερη πλοκή.
Α και ήθελά τόσο να δω golden boy γιατί είχα ακούσει ότι είναι καλό αλλά φρίκαρα πάλι.

κοιτα, οντως γουστα ειναι αυτα, αλλα και η Eri εχει δικιο. αφενος πρπει να εχεις δει καποια ανιμε για να μπορεσεις να εκτιμησεις καποια αλλα και αφετερου, ειδικα το Melancholy of Suzumiya Haruhi, αν δεν το δεις ολο δεν μπορεις να εχεις ολοκληρωμενη αποψη ( ειναι ειδικη κατηγορια). οχι βεβαια οτι καταλαβαινεις και παρα πολλα. anyway, δεν σου λεω να ξαναπροσπαθησεις να τα δεις. απλα μην βιαζεσαι να τα ριξεις με μανια στον καδο απορριματων. στους περισσοτερους αρεσαν και αυτο εχει κατι να πει. ( ισως οτι εχουμε μια perverse αισθηση του τι ειναι καλο και τι οχι , αλλα δεν μας χαλαει ακομα και ετσι :hahaha:)

ΕDIT: Golden Boy = uuuuuuuuuuuuuuuuuubbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. απλα...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#363 just reaper

just reaper

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 09 March 2008 - 12:39

Εγώ πάντως το haruhi το είδα με την κανινική σειρά και όχι με αυτή που προβάλεται οπότε έβγαζα νόημα από την αρχή.

#364 Xalathal

Xalathal

Anime Newbie

• Members
  • 53 posts

Posted 09 March 2008 - 12:51

εγω το Haruhi το ειδα και με τις 2 σειρες και ηταν τελειο και με τις δυο.....αλλα βαιβεα γουστα ειναι αυτα ;)

#365 p3rk3le

p3rk3le

* u c h i h a *

• Members
  • 10 posts

Posted 10 March 2008 - 01:11

lol δεν 'εχω να σχολιάσω τίποτα. Όταν μιλάμε για γούστα το να κάτσουμε να διαφωνούμε ειναι ανούσιο. Έγω μια, φρίκαρα με όσα ανέφερα, το ότι σε κάποιους αρέσουν το ήξερα πρίν πατήσω post :P
"This is a battle. Of course it's gonna be unfair. That which is called battle was a monster originally born of unfairness and intolerance. 'I can't stand that guy', 'I can beat that guy', 'I can't forgive that guy'... We make enemies for all sorts of reasons. And from the moment you make an enemy, until one of you draws his last breath - you're in battle."
--Nnoitra
Spoiler:

#366 Saucegay

Saucegay

can't draw lol

• Members
  • 60 posts

Posted 10 March 2008 - 01:32

Το Iga no Kabamaru τι το'χουμε? Για ομορφιά? Άκου κει η Haruhi worst anime ever. What about Kyon, dudes? XD
Posted Image

#367 Diablakos

Diablakos

Shineee!!

• Members
  • 117 posts

Posted 10 March 2008 - 18:02

worst anime ever για μένα είναι το
Spoiler:
μα δν το λέω μην με δείρει ο DarthNicolas :hahaha:
tumblr_mna02dnhn_T1sqlqe5o2_250.gif
I am the bone of my sword.

Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, 'Unlimited Blade Works'

#368 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 10 March 2008 - 20:48

perkelidion απλά σχολίασα την άποψη σου όχι το γούστο σου,
απλά πιστεύω ότι αυτά τα anime που ανέφερες δεν μπορούν να τα εκτιμήσουν
άτομα με λίγες γνώσεις στα anime, θέλει να έχεις και ένα άλφα υπόβαθρο.
Φυσικά δεν μπορώ να γνωρίζω αυτά που έχεις δει εσύ και το πόσο καιρό ασχολείσαι με το άθλημα.
Εννοείτε οι απόψεις μας είναι θέμα γούστου και καθαρά υποκειμενικές . Άσε που αν πω εγώ αυτά που δεν μου άρεσαν θα πέσει το μισό φορουμ να με δείρει (το άλλο μισό το έχει ήδη κάνει)

#369 p3rk3le

p3rk3le

* u c h i h a *

• Members
  • 10 posts

Posted 11 March 2008 - 20:49

Γιατί να πέσουν να σε δείρουν; Αυτό είπα και πριν, δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε επειδή σε κάποιον αρέσει κάτι που δεν αρέσει στον άλλο.
μέσα στις προηγούμενες 24 σελ. διαφωνώ με περισσότερους απ τους μισούς, δεν υπάρχει λόγος να αρχίσω τα quotes σε κάθε χρήστη που αναφέρει ενα anime που μ αρέσει.
Νομίζω πως ένα threat όπως το "Worst Anime Ever" είναι όχι για να τσακώνονται αυτοί που διαφωνούν, αλλά για να γνέφουν αυτοί που συμφωνούν.

Επομένως, okay κάποιοι θικτήκατε με τις επιλογές μου, δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό, αυτές είναι και δε πρόκειται να κάτσω να δω δέκα φορές κάτι που -απλά- θεωρώ βλακεία μέχρις ότου βρω τι "μαγεια" που βρίκατε εσεις. Έχετε τις προτημήσεις σας και έχω τις δικές μου. Ας το κλείσουμε εδω.
"This is a battle. Of course it's gonna be unfair. That which is called battle was a monster originally born of unfairness and intolerance. 'I can't stand that guy', 'I can beat that guy', 'I can't forgive that guy'... We make enemies for all sorts of reasons. And from the moment you make an enemy, until one of you draws his last breath - you're in battle."
--Nnoitra
Spoiler:

#370 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 12 March 2008 - 02:41

Άνθρωπος που δεν έχει δεί το Angel's Feather (OVA με 2 επισόδεια) δεν μπορεί να καταλάβει τι πάει να πεί κακό άνιμε. Πραγματικά δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα.

- Animation του δημοτικού, πραγματικά τέτοια λάθη στη κίνηση και στις αναλογίες ούτε εγώ δεν τα κάνω

- Σεναριο της παντόφλας, έλεος δλδ, ποιος κάθεται και γράφει τέτοια σενάρια και πιστεύει ότι ένα τέτοιο αποτέλεσμα τον εκφράζει? Πόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση να έχει ένα τέτοιο άτομο? Όχι βέβαια ότι καταλαβαίνει κανείς πολλά και απο το τι γίνεται αλλά τεσπά.

- Χαρακτήρες πιο κλισέ και απο τα σκυλάδικα 3ής κατηγορίας με λουλούδια που κοστίζουν το μισό μισθό του μέσου έλληνα. Ο ένας είναι πιο σπαστικός απ' τον άλλο, απο τον 'και καλά' πολύ δραματικό ήρωα, στους κολλητούς του, στον επιτιδευμένα θυληπρεπή αλλά και παθητικό τυπάκο που τους ακουλουθεί και έχει συμπεριφορά νηπειαγωγείου, στους 'κακούς' της υπόθεσης.

-Μουσική απλά δεν περιγράφεται. J-Pop ερασιτεχνικού πρωταθλήματος με τάσεις διάλυσης.

Το Angel's Feather υποτίθεται ότι είναι shonen-ai. Και παρόλο που δηλώνων φαν του είδους, αν αυτό είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι κυκλοφορεί στην Ιαπωνία, τότε φέρτε μου καλύτερα να δώ μέχρι και naruto. Μείνετε όσο το δυνατόν πιο μακρυά.
Posted Image

#371 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 12 March 2008 - 10:46

πυραμίδα δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά τα περισσότερα έτσι είναι......:sigh2:
το χειρότερο είναι όταν προετοιμάζεσαι να χαρείς γιατί έχεις δει φοβερό artwork και παίζουν θεϊλες seiyuu και τελικά από σενάριο και τα λοιπά μένεις με το...ποντίκι στο χέρι. τουλάχιστον με τα μεξικανογιαόι όπως αυτό ρίχνεις και το γέλιο της αρκούδας (βλέπε το θάψιμο που κάναμε στο zetsuai λίγο πιο πάνω με τη lucy :hahaha:).

Posted Image

#372 kingdomhearts_maniac

kingdomhearts_maniac

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 13 March 2008 - 00:23

the worst anime ever για μενα, ηταν το to heart2. απορω πως το ειδα ολοκληρο. αθτο το ανιμε δεν ειχε καθολου υποθεση!!

ps. ο kabamaru εχει πολυ πλακα, δεν νομιζω οτι μπορει να θεωρηθει το χειροτερο. ο καθενας ομως εχει την αποψη του:canthelp:
Posted Image

chuu~:lovulovu:

#373 Hiko

Hiko

Anime Newbie

• Members
  • 34 posts

Posted 13 March 2008 - 02:10

θυμάμαι ότι είχα φοβερή περιέργεια να δω το ninja scroll(tv), επηρεασμένος από τη ταινία που μου άρεσε πάρα πολύ. Το κατέβασα λοιπόν και όταν αρχισα να το βλέπω... :wallbash:

Δε μου άρεσε κανένα σημείο της σειράς. Πρώτη φορά ένιωσα τέτοια σπατάλη χρόνου. Το έγραψα σε ενα dvd και το έδωσα σε ένα φίλο που ήξερα ότι το ήθελε... προειδοποιώντας τον φυσικά. Έσβησα και οποιοδήποτε ίχνος του απο τον υπολογιστή μου. Είναι το μοναδικό ανιμε που έχω κάνει κάτι τέτοιο.
Υπερβολή;;;
Ίσως...

#374 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 14 March 2008 - 16:09

Αυτο το Ichigo 100% προσπαθω 4 μηνες να το τελειωσω να πω οτι εχω ολοκληρωμενη αποψη αλλα απλα δεν μπορω :oo:χειροτερο ecchi δεν εχω ξαναδει :bahhh:

#375 Lockie

Lockie

Psycho Otacku

• Members
  • 137 posts

Posted 15 March 2008 - 15:07

ακούγοντας χειροτερο ανιμε που είδα ποτε μου ερχονται εφιαλτικες στιγμες στο μυαλο( μαλλον εφιαλτικες ώρες που περασα μπροστα στην οθονη του υπολογιστη μου)
εχω δει πολλα "κακα" ανιμε...που κατα ενα παραδοξο τροπο ολο και αυξανονται...ισως εγω να μεγαλωνω και να γινομαι ποιο στριμενη:drink:
οχοχοχοχο

όλα τα χαζοχαρουμενα ανιμε του σορου που βλεπω να βγαινουν τελευταια, γεματα είτε αμετριτα κοριτσακια που χαιρονται με την βλακια τους είτε απειρα αγορακια που χαιρονται μεταξυ τους...ΑΜΑΑΑΝ...καταρα...

παντως 2 ανιμε θα βαλω στην κατοιγορια του απολυτως απαλευτου...που οι στιγμες που περασα βλεποντας τα θα μπορουσαν να συγκριθουν μονομε στιγμες σε σκυλαδικο(καλα υπερβαλω τωρα..τίποτα δεν είναι χειροτερο απο αυτο..:emptyonexg1:)
το πρωτο είναι το

Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan...τι μ@%@&^@...δεν γελασα ουτε σε ένα σημειο...κατρα...ουτε καν το ωραιο του σχεδιο δεν το εσωσε

και φυσικα το χειροτερο ανιμε που φτιαχτικε ποτε πιστευω πως ήταν το Tokyo Underground..ενας συνεχής εφιαλτης 26 επεισοδειων...που φυσικα είδα απο την αρχη μεχρι το τελος...ναι ισως να είμαι ολιγον τι απογωνος του Μαζοχ σε αυτα τα θεματα...γιατι όχι δεν μπορουσα να το αφησω στη μεση επρεπε να δω 26 επεισοδεια γεματα με απειρα και ακυρα κλεισε εμετικο σχεδιο και αμετριτες χρονικες ασυνεχεις...γιατι ως γνωστων είναι πολυ ευκολο μεσα σε 10 χρονια να φτιαξεις απο ενα εγκαταλελημενο υπόγειο εργαστηριο μια πολη 7 επιπεδων που το καθε επιπεδο να εχει το μεγεθος του Τοκυο...και φυσικα να είναι κατοικιμενη απο τους απογωνους των πειραματων που επεζησαν...:deadga6:...πιανεται το παραλογο να υποθεσω...

παντως ειλικρινα ελπιζω να γίνονταν λιγοτερα ανιμε οπως παλια και με περισσοτερη ουσια....γιατι καλο και το funservice αλλα με ρεγουλα...

Posted Image
I shall conquer the universe...