Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#346 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 14 February 2008 - 08:26

@lucy: και οι seiyuu που προαφνέφερες σούργελα είναι, νομίζω ότι το διασκέδασαν και οι ίδιοι:hahaha: και έχω ακούσει τον κογιάσου σε πολύ χειρότερους ρόλους....οπότε... :terror2:

και ΔΕΥΤΕΡΟΝ, η Μαρία της Γειτονιάς έψαχνε στο σπλάχνο που είχε παρατήσει όταν της σάλεψε, όχι η Ροζαλίντα!....τς τς τς...σε πιάνω αδιάβαστη :hahaha:

Posted Image

#347 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 14 February 2008 - 08:33

@lucy: και οι seiyuu που προαφνέφερες σούργελα είναι, νομίζω ότι το διασκέδασαν και οι ίδιοι:hahaha: και έχω ακούσει τον κογιάσου σε πολύ χειρότερους ρόλους....οπότε... :terror2:

και ΔΕΥΤΕΡΟΝ, η Μαρία της Γειτονιάς έψαχνε στο σπλάχνο που είχε παρατήσει όταν της σάλεψε, όχι η Ροζαλίντα!....τς τς τς...σε πιάνω αδιάβαστη :hahaha:

ναι δε λεω αλλα και παλι ειναι κριμα τετοιες φωνες να χαραμιζονται σε υποπροϊοντα τετοιου ειδους.. anyway... ποτε ηταν η ζωη δικαιη αλλωστε...

στην 5η δημοτικου τα βλεπα, εχουν περασει καμποσα χρονια μπορει ναμ η θυμαμαι και καλα...:emptyonexg1: εγω ομως τωρα γιατι νομιζω οτι και στη Ροζαλιντα ειχε λασκαρει βιδα σε καποιο σημειο?????:hmmm: τελοσπαντων....

Posted Image

Spoiler: &#33909

#348 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 19 February 2008 - 20:21

Worst?χμμμ δεν ειμαι σιγουρος γιατι οταν βλεπω οτι μια σειρα "blows" την παραταω,αλλα απ οσο θυμαμαι το Beyblade ηταν αρκετα αθλιο....

(το pokemon κρινεται και κατακρινεται απο πολλους,αν και σιγουρα απεχει απο τα αγαπημενα μου ανιμε,δεν ειναι με τπτ το χειροτερο ανιμε....ειχε πορωσει εμενα κ μαζι μου μερικα εκκατομυρια παιδακια στην εποχη του...κατι τετοιο δυσκολα ειναι το χειροτερο,καθως οτι ειναι τοσο αθλιο δεν αρεσει ουτε στα παιδια...)

#349 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 19 February 2008 - 20:53

στην αρχη καλο ηταν αλλα μετα την 3 season ολα τα ιδια και τα ιδια βαρετο οσο δεν παει ε αφου συνεχιζει ακομα... ναι ειναι το χειροτερο πια

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#350 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 20 February 2008 - 00:10

χμμμμ... μπορει το Pokemon να ειναι τοσο αθλιο οσο πολλοι απο δω μεσα λεμε, αλλα το γεγονος οτι ειχε μεγαλη απιχηση στο υαπονικο, αμερικανικο αλλα και ελληνικο κοινο δε νομιζω οτι μπορουμε να το χαρακτηρισουμε worst ever. Για μενα προσωμικα ομως ειναι ενα απο τα χειροτερα:P (τα παιχνιδια του παντος ειναι πολυ καλα :D)

#351 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 February 2008 - 00:10

masaka συμφωνώ μαζί σου

#352 Quessir

Quessir

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 23 February 2008 - 03:13

Naruto
Bleach (meta pou teliose apo to Soul Society)
Bob o mastoras

#353 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 23 February 2008 - 03:30

ναι δε λεω αλλα και παλι ειναι κριμα τετοιες φωνες να χαραμιζονται σε υποπροϊοντα τετοιου ειδους.. anyway... ποτε ηταν η ζωη δικαιη αλλωστε...

στην 5η δημοτικου τα βλεπα, εχουν περασει καμποσα χρονια μπορει ναμ η θυμαμαι και καλα...:emptyonexg1: εγω ομως τωρα γιατι νομιζω οτι και στη Ροζαλιντα ειχε λασκαρει βιδα σε καποιο σημειο?????:hmmm: τελοσπαντων....

ναι ειχε λασκαρει κ αν 8υμαμι καλα ειχε παρει φωτια κ το τρελοκομειο κ την 8εωρουσαν νεκρη....xoxo.....

ειχα κολλημα με την thalia για αυτο το 8υμαμαι ακομα...
soz for the off topic mods

#354 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 posts

Posted 02 March 2008 - 21:00

Το Cowboy Bebop!

#355 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 02 March 2008 - 21:16

^ :oo::oo::oo::oo::oo::

Ε-ΛΕ-ΟΣ!!!

Όταν γράφετε στο παρόν thread τίτλους που κάνουν τα μαλλιά μου να πέφτουν που τους διαβάζω εδώ μέσα, τουλάχιστον γράψτε και καμία αιτιολόγηση.

Τί έχει το Cowboy Bebop και είναι το χειρότερο anime;

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#356 stean_202

stean_202

Anime Amateur

• Members
  • 72 posts

Posted 02 March 2008 - 22:02

^ :oo::oo::oo::oo::oo::

Ε-ΛΕ-ΟΣ!!!

Όταν γράφετε στο παρόν thread τίτλους που κάνουν τα μαλλιά μου να πέφτουν που τους διαβάζω εδώ μέσα, τουλάχιστον γράψτε και καμία αιτιολόγηση.

Τί έχει το Cowboy Bebop και είναι το χειρότερο anime;

Kenny ++ Να μη σου άρεσε το καταλαβαίνω (γούστα ειναι αυτά), αλλα το χειρότερο ;!;;

#357 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 02 March 2008 - 23:47

Basilisk.

Απλά άθλιο imo.

#358 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 03 March 2008 - 00:03

Εγω απο αυτα που εχω δει δεν μου αρεσε το blood+ το σταματησα στο 10ο επεισοδιο (μην με παρουν με τις ντοματες σ' οσους αρεσει) απλως κουραστικο αλλα δεν θα το ελεγα και το χειροτερο anime, μπορει να υπαρχουν και χειροτερα.

#359 Xalathal

Xalathal

Anime Newbie

• Members
  • 53 posts

Posted 06 March 2008 - 14:59

σιγκεκριμενα καποιο anime που να εχω δει και να μην μου αρεσει δεν υπαρχει.....συνιθως κοιταω το review πρωτα και μετα βλεπω το anime.....

#360 p3rk3le

p3rk3le

* u c h i h a *

• Members
  • 10 posts

Posted 07 March 2008 - 03:28

Χμ... από που να αρχίσω? Παλευουν στήθος με στήθος για τη κορυφή το Serial Experiments Lain και το The Melancholy of Haruhi Suzumiya. Ειλικρινά ακόμα και σήμερα δεν καταλαβαίνω γιατι τα κατέβασα. Στο Lain τη πάλεψα. Λέω στον εαυτό μου, "συνέχισε Μαρια, δεν καταλαβαίνεις επειδή είσαι ηλιθια αλλά μπορεις". Τελικά δε μπορεσα. Όσο για το Haruhi Suzumiya είμαι σε ένα daze ακόμα. Γιατί, γιάτι το κατεβασα? Τι ήταν αυτό που με ώθησε?
Και πρέπει να ονομάσω τα princess princess και Yami no Matsuei γιατί εντάξει το yaoi μ αρέσει αλλά σε hentai θα βρεις περισσότερη πλοκή.
Α και ήθελά τόσο να δω golden boy γιατί είχα ακούσει ότι είναι καλό αλλά φρίκαρα πάλι.
"This is a battle. Of course it's gonna be unfair. That which is called battle was a monster originally born of unfairness and intolerance. 'I can't stand that guy', 'I can beat that guy', 'I can't forgive that guy'... We make enemies for all sorts of reasons. And from the moment you make an enemy, until one of you draws his last breath - you're in battle."
--Nnoitra
Spoiler: