και ΔΕΥΤΕΡΟΝ, η Μαρία της Γειτονιάς έψαχνε στο σπλάχνο που είχε παρατήσει όταν της σάλεψε, όχι η Ροζαλίντα!....τς τς τς...σε πιάνω αδιάβαστη
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το χειρότερο anime που έχετε δει
Posted 14 February 2008 - 08:26
και ΔΕΥΤΕΡΟΝ, η Μαρία της Γειτονιάς έψαχνε στο σπλάχνο που είχε παρατήσει όταν της σάλεψε, όχι η Ροζαλίντα!....τς τς τς...σε πιάνω αδιάβαστη

Posted 14 February 2008 - 08:33
@lucy: και οι seiyuu που προαφνέφερες σούργελα είναι, νομίζω ότι το διασκέδασαν και οι ίδιοι
και έχω ακούσει τον κογιάσου σε πολύ χειρότερους ρόλους....οπότε...
ναι δε λεω αλλα και παλι ειναι κριμα τετοιες φωνες να χαραμιζονται σε υποπροϊοντα τετοιου ειδους.. anyway... ποτε ηταν η ζωη δικαιη αλλωστε...
στην 5η δημοτικου τα βλεπα, εχουν περασει καμποσα χρονια μπορει ναμ η θυμαμαι και καλα...
Posted 19 February 2008 - 20:21
(το pokemon κρινεται και κατακρινεται απο πολλους,αν και σιγουρα απεχει απο τα αγαπημενα μου ανιμε,δεν ειναι με τπτ το χειροτερο ανιμε....ειχε πορωσει εμενα κ μαζι μου μερικα εκκατομυρια παιδακια στην εποχη του...κατι τετοιο δυσκολα ειναι το χειροτερο,καθως οτι ειναι τοσο αθλιο δεν αρεσει ουτε στα παιδια...)
Posted 19 February 2008 - 20:53

Posted 20 February 2008 - 00:10
Posted 23 February 2008 - 03:13
Bleach (meta pou teliose apo to Soul Society)
Bob o mastoras
Posted 23 February 2008 - 03:30
ναι δε λεω αλλα και παλι ειναι κριμα τετοιες φωνες να χαραμιζονται σε υποπροϊοντα τετοιου ειδους.. anyway... ποτε ηταν η ζωη δικαιη αλλωστε...
στην 5η δημοτικου τα βλεπα, εχουν περασει καμποσα χρονια μπορει ναμ η θυμαμαι και καλα...εγω ομως τωρα γιατι νομιζω οτι και στη Ροζαλιντα ειχε λασκαρει βιδα σε καποιο σημειο?????
τελοσπαντων....
ναι ειχε λασκαρει κ αν 8υμαμι καλα ειχε παρει φωτια κ το τρελοκομειο κ την 8εωρουσαν νεκρη....xoxo.....
ειχα κολλημα με την thalia για αυτο το 8υμαμαι ακομα...
soz for the off topic mods
Posted 02 March 2008 - 21:00
Posted 02 March 2008 - 21:16
Ε-ΛΕ-ΟΣ!!!
Όταν γράφετε στο παρόν thread τίτλους που κάνουν τα μαλλιά μου να πέφτουν που τους διαβάζω εδώ μέσα, τουλάχιστον γράψτε και καμία αιτιολόγηση.
Τί έχει το Cowboy Bebop και είναι το χειρότερο anime;

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 02 March 2008 - 22:02
^
:oo:
:oo:
:
Ε-ΛΕ-ΟΣ!!!
Όταν γράφετε στο παρόν thread τίτλους που κάνουν τα μαλλιά μου να πέφτουν που τους διαβάζω εδώ μέσα, τουλάχιστον γράψτε και καμία αιτιολόγηση.
Τί έχει το Cowboy Bebop και είναι το χειρότερο anime;
Kenny ++ Να μη σου άρεσε το καταλαβαίνω (γούστα ειναι αυτά), αλλα το χειρότερο ;!;;
Posted 02 March 2008 - 23:47
Απλά άθλιο imo.
Posted 03 March 2008 - 00:03
Posted 06 March 2008 - 14:59
Posted 07 March 2008 - 03:28
Και πρέπει να ονομάσω τα princess princess και Yami no Matsuei γιατί εντάξει το yaoi μ αρέσει αλλά σε hentai θα βρεις περισσότερη πλοκή.
Α και ήθελά τόσο να δω golden boy γιατί είχα ακούσει ότι είναι καλό αλλά φρίκαρα πάλι.
--Nnoitra