Personal Worst: Kimi Ga Nozomu Eien
Καλά όλα τα άλλα, αλλά εδώ τα χαλάμε. Με τον ίδιο τρόπο που παρουσίασες εσύ τα πράγματα θα έπρεπε και εγώ να πω ότι αν δεν έχει αίματα το anime δεν το βλέπεις δηλαδή; Ελάχιστα ποιοτικότερα romance από το 君が望む永遠, προσωπικά κανένα δεν το περνάει.
Πραγματικά τώρα όμως, τί το ευρηματικό βρήκες στο Hellsing? Lol απλά; Όσο χαζό είναι το Naruto άλλο τόσο είναι και το Hellsing >.>; Και από πότε το Hellsing έγινε κλασικό ("δε μιλάω μόνο για τα προαναφερθέντα" σημαίνει πως μιλάς ΚΑΙ γι αυτά, οπότε πιστεύω πως αυτό υποννοείς). ΟΚ το Berserk αλλά απλά καμμία σχέση με το Hellsing, που by the way έχει το πιο άθλιο ending+conclusion ever πιθανότατα σαν σειρά.
Respect the classics guys
Το Kimi ga Nozomu Eien σίγουρα είναι από τα πιο κλασικά ρομαντικά δράματα, που είναι ο σεβασμός; Μήπως να κοιτάμε και λίγο τον εαυτό μας πριν αρχίσουμε να κατηγορούμε τους άλλους;
Αυτό που θέλω να πω είναι πως προφανώς δε σου αρέσουν τα romance, όμως έχεις δει και κανένα άλλο romance series εκτός από το Kimi για να συγκρίνεις;
Για μένα πάντα, όταν προτείνω κάτι ως το χειρότερο πρέπει να μην έχει να προσφέρει τίποτα σε κανέναν. Δε θα βγώ να κρίνω το Slam Dunk επειδή δε μου αρέσουν τα σπορ, γιατί ίσως για το σωστό κοινό είναι ό,τι καλύτερο...
Έκαστος στο είδος του