Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το χειρότερο anime που έχετε δει
Posted 31 July 2007 - 23:37
η αθλιοτητα της αθλιοτητας Ω αθλιοτητα.....
~καποιος ανεφερε ως χειροτερο anime το h&c I, II??? I take from him all his internets/Get aids & die man~

f*ck medicine. I want to be a ninja.
Posted 13 August 2007 - 17:25
Life is just a Shareware...with a random time trial limit..
Santōryū: Wadō Ichimonji - Shuusui (previously Yubashiri) - Sandai Kitetsu

Skype Me! : s4pph1re_
Posted 13 August 2007 - 18:59
Το πιο "χαζό" anime που έχω δει ποτέ μου είναι οι SailorMoon..
Πέρα από την πλάκα... ίσως το πιο άθλιο που έχω δει πoτέ μου είναι το BayBlade και άλλο ένα που έβαζε στο Alter παράληλα με το Yu-Gi-Oh που καλούσαν τέρατα και έιχε βγεί σε κάρτες (δεν θυμάμαι όνομα) χωρίς καθόλου λογική... Αν κάποιος θυμάται το όνομα...
Duel king duel monster sth like that
anywayz .
Το πιο βαρετο ανιμε ever
Final Fantasy 7 Unlimited
Transformers Beast Monsters:bahhh:
και γενικα τα τρανσφορμερ διοτι οταν ανοιγουν το στομα τους να μιλησουν ειναι ελλεεινο απλα.. διοτι ειναι σαν μεξικανικο μεταγλωτισμενο στα ελληνικα
Posted 13 August 2007 - 19:06
Το πιο άθλιο υπερεκτιμημένο anime όλων των εποχών είναι το SaiKano. Απλά μηδέν, τίποτα, πάτος, μπαζώνει ρέμματα κλπ. Θα το ονόμαζα "μια απεγνωσμένη αλλά αποτυχημένη προσπάθεια να σε κάνουμε να κλάψεις".
- Shigeru Miyamoto
Posted 14 August 2007 - 00:29
Pokemon (Sorry, Ash
Naruto (Sorry, Jiraiya
Bleach (Sorry, Yami
Gantz (Sorry, Duck
(To be continued...)

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 14 August 2007 - 09:13
*Kenny πιάνει το φτυάρι και αρχίζει*
(To be continued...)
Ώχ... θάψιμο ο Kenny

Posted 14 August 2007 - 11:32
Το πιο "χαζό" anime που έχω δει ποτέ μου είναι οι SailorMoon..
τωρα πληγωσες τα αισθηματα μ ;_;
ηταν το πρωτο μου animeeee ουααααα βλασφημε!!!!:oo:T_T τσπ απαξιω απλα δνε μπορεις να καταλαβεις το βαθος τ ;_; omgomgomgomgomgomgomg...
τσπ στα πιο αθλια anime θελω να προσθεσω γκουχουγκουχου tokyo mew mew γκουχουγκουχου συγνωμη π πληγωνω ολους τους cat cosplay lovers αλλα τι να κανουμε χμ.... πολυ cuteness κ ηλιθιοτητα για το τπτ.... + το γεγονος οτι αμαυρωνει το ειδος κ δλδ magical girl;_; γιατι ρε ppl δεν βλεπετε card captor sakura?
κ επισης.... αμελησα να αναφερω τα fushigi yuugi k ayashi no ceres......... δεν σεβονται τα δικαιωματα των εγκεφαλικων κυτταρων κτλ κτλ κτλ κτλ ~υπεραθλια κ sorry π δεν εβαλα απο νωριτερα προσοχη κινδυνος θανατος
αυταααααα

Posted 14 August 2007 - 13:49
Από τα καλύτερα κατά τη γνώμη μου...
- Shigeru Miyamoto
Posted 16 August 2007 - 14:22
Το SailorMoon, από την άλλη, το έβλεπα φανατικά όταν ήμουν μικρή , αλλά η αλήθεια είναι ότι τώρα σκέφτομαι ότι ήταν μάλλον χαζό!
Για μένα,το χειρότερο anime ever ήταν το Yu-Gi-Oh... Μάκραν όμως! Εντελώς χαζό και ανούσιο... Το Pokemon ήταν πολύ πολύ καλύτερο!
Posted 16 August 2007 - 15:16
το sailor moon ήταν καλό για το είδος του και την εποχή του.
Posted 16 August 2007 - 19:56
νομίζω ότι τα ποκεμον ήταν πιο χάλια απο το Yugi Oh.
Δύσκολα, όλο το ίδιο πράγμα ήταν (και το Πόκε φυσικά αλλά σε μικρότερη κλίμακα)
Το μόνο που μου άρεσε στο Γιούγκι ήταν η ελληνική φωνή του όταν γινόταν φαραώ. Ήταν αρκετά addicting, imho.
- Shigeru Miyamoto
Posted 16 August 2007 - 21:35
Δύσκολα, όλο το ίδιο πράγμα ήταν (και το Πόκε φυσικά αλλά σε μικρότερη κλίμακα)
Το μόνο που μου άρεσε στο Γιούγκι ήταν η ελληνική φωνή του όταν γινόταν φαραώ. Ήταν αρκετά addicting, imho.
καλά αυτή η φωνή παίζει σε πολλά anime.
Posted 17 August 2007 - 21:31
Για μένα,το χειρότερο anime ever ήταν το Yu-Gi-Oh... Μάκραν όμως! Εντελώς χαζό και ανούσιο... Το Pokemon ήταν πολύ πολύ καλύτερο!
Γιατί ρε παιδιά τόσο χάλια το Yu-Gi-Oh; Εμένα μ' άρεσε... και το anime έβλεπα και κάρτες έπαιζα.... Γιατί τόσο κακία για αυτό το anime?

Posted 17 August 2007 - 22:40
Ayashi no Ceres worst anime? o_O
Από τα καλύτερα κατά τη γνώμη μου...
Βαοικα ο λογος π με χαλασε ηταν γιατι εκτος τ οτι ηταν κουραστικο... ~οσο κ αν η κουλαμαρα τ ωρες ωρες σε αφηνε

Posted 17 August 2007 - 22:46
Γιατί ρε παιδιά τόσο χάλια το Yu-Gi-Oh; Εμένα μ' άρεσε... και το anime έβλεπα και κάρτες έπαιζα.... Γιατί τόσο κακία για αυτό το anime?
Πωπω με παρεξήγησες... Ούτε τον Goku μισώ, ούτε το Yu-Gi-Oh λέω ότι είναι χάλια... Αν είναι δυνατόν! Το ότι εμένα δεν μ'αρέσουν δεν σημαίνει κάτι... Φυσικά και σέβομαι το γεγονός ότι σε άλλους μπορεί να άρεσαν... Με συγχωρείς αν έδωσα με οποιονδήποτε τρόπο την εντύπωση ότι επειδή δεν μ'αρέσουν εμένα, κατακρίνω όσους τους άρεσαν...