Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#106 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 01 August 2006 - 20:02

Τρία πράγματα

1) Ότι το Dragonball μπορεί να μαζευτεί, μπορεί. Σε κάποια επεισόδεια πρέπει να δεις 3-4 μαζεμένα για να δεις μάχη/πλοκή/υπόθεση.

2) Ash Pokemaster είναι ένα όνομα που υποδηλώνει Pokemon. Σε συνδιασμό με τα posts που έχεις κάνει κατά καιρούς είναι λογικό να υποθέσω ότι θεωρείς τα Pokemon καλό anime :ninja:

3) Αν το παραπάνω post ήταν στα Greeklish, δεν θα είχα μπει καν στον κόπο να το διαβάσω :bleh:

E5VV38U.jpg

#107 shinobi-13

shinobi-13

Anime Freak

• Members
  • 446 posts

Posted 01 August 2006 - 20:42

Εγω προσοπικα αποτελουσα φαν του dbz (μιλαμε για τρελος ομως) για αρκετο καιρο και επειδη το εβλεπα,οπως οι περισσοτεροι απο εσας στην tv,οταν σταματησε να το δειχνει σταματησα να το βλεπω...Πριν απο 1 χρονο ειπα να το ξαναδω(μ το χει κατεβασει φιλαρακι)και (αφου ειοχα μια σαφως μεγαλυτερη εμπειρια στα anime απο πριν) συνειδητοποπιησα οτι δεν μ αρεσε καθολου... Κατα τη γνωμη μου αυτο που αξιζει ειναι μονο το αυθεντικο... και με αυτο εννοω αυτο του akira toriyama...δηλαδη το db(oxi to dbz) καθως ειμαι ακομα φαν του και τον θεωρω απο τους κορυφαιους manga-ka(το dr.slump απλα γαμαει...)...Οσο για το pokemon αν και δν μ'αρεσει καθολου οτι ειναι μια respectfull σειρα απο αποψη φαντασιας και προτοτυπιας ... αυτα μονο. Τωρα το ποσο εμπορικο ειναι τa db (ειδικα σε σχεση με τα pokemon)πιστευω πως δν υπαρχει πια αυτη η αιγλη που ειχε καποτε... καθως οταν καποιος που δεν ασχολειται με anime μπορει να δει το dbz και να ποροθει...αργοτερα ομως θα καταλαβει οτι υπαρχουν κι αλλα τετοια "παιδικα" στον κοσμο (τα anime)και θα δει αλλα σαφως σαφως ανωτερα ... καποια στιγμη αν θελησει να ξαναδει τα db θα του φανουν σαφως χειροτερρα και τελικα θα σταματησει να τα βλεπει... Τεσπα, στην πρεριπτωση που καποιος ξερει απο anime και δει το dbz δν πιστευω οτι θα του αρεσει..Για αυτο και τα db καποτε δν θα ειναι εμπορικα και θα θεωρουνται απλα παλιες καλες σειρες (οπως το robotech,kabamaru,aria 88,captain harlock,candy candy ktl ktl).Αλλα παρ'ολα αυτα πιστευω οτι τα db αποτελουν σταθμο στην (ανοδικη)πορεια των anime και τα εχουν σημαδεψει,τα επηρεασε...
不 林 カ 山
Posted Image

#108 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 01 August 2006 - 21:01

Κατα τη γνωμη μου αυτο που αξιζει ειναι μονο το αυθεντικο... και με αυτο εννοω αυτο του akira toriyama...δηλαδη το db(oxi to dbz)

Διόρθωση. 'Επρεπε να πεις "DB, DBZ (όχι το DBGT)", καθώς το μόνο Dragonball που δεν είναι δημιούργημα του Akira Toriyama είναι το GT , και κανένα άλλο. Όλα τα επεισόδεια DB, DBZ,οι ταινίες, και το manga, είναι δημιουργήματα του Akira Toriyama.

Και κάτι άλλο. Δεν μπορείς να είσαι βέβαιος ότι όποιος έχει δει αρκετά anime, μετά δεν θα του αρέσει το Dragonball. Δεν μου άρεσε αυτό το "σαφώς" που χρησιμοποιείς , μιας και αυτό που υποστηρίζεις δεν είναι απόλυτο ;)Υπάρχουν βέβαια πολλές τέτοιες περιπτώσεις, αλλά δεν είναι οι μόνες. Και εγώ, αφού είδα αρκετά anime τα οποιά ήταν καλύτερα σε πολλούς τομείς από το Drabonball, ξαναπροσπάθησα να το δω. Κατάλαβα ότι δεν είναι το τέλειο που μέχρι τότε πίστευα, αλλά δεν παύει να μου αρέσει και να είναι από τα αγαπημένα μου ;)

E5VV38U.jpg

#109 shinobi-13

shinobi-13

Anime Freak

• Members
  • 446 posts

Posted 01 August 2006 - 22:37

Shikata ne... εχεις δικιο... ημουνα λιγο απολυτος ....
Υ.Γ. Για να ειμαστε ομως πιο ακριβεις το manga ειναι του Toriyama... στο αντοιστιχο anime(δdb,dbz) δεν συνεργαστηκε ο ιδιος,απλα αγορασαν τα δικαιωματα και ,φυσικα, χρησιμοποιησαν το character design του.Καθως πιστευω οτι το manga εχει πολυ πιο ωραια σκιτσα, ενω το db anime δεν πιστευω οτι εχει ωραιο animation.
不 林 カ 山
Posted Image

#110 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 01 August 2006 - 23:30

Εγώ ξέρω πως όλα τα DB είναι δημιουργήματα του ίδιου του Toriyama (εκτός του GT) Τέλος πάντων !

Τώρα όσον αφορά το σχέδιο, το πρώτο DB δημιουργήθηκε το '86. Και κατά την γνώμη μου είναι πολύ καλύτερο (το σχέδιο) από πολλά άλλα anime της ίδιας εποχής. Πληροφοριακά, άτομο που ασχολείται μου είπε ότι ο σχεδιασμος του Dragonball Z θεωρείται από τους κορυφαίους (σε σχέση με την εποχή του) . Δεν είμαι ειδικός, και δεν ξέρω κατά πόσον αληθεύει, αλλά είναι λογικό ως το 1996 να έχει βελτιωθεί το στυλ του σχεδιαστή ;)

E5VV38U.jpg

#111 shinobi-13

shinobi-13

Anime Freak

• Members
  • 446 posts

Posted 01 August 2006 - 23:36

xmmm για το animation του db θα διαφωνισω καθως στα anime της εποχης του το πραγμα δουλευει καπως ετσι: σε αντιθεση με τα αρχικα studio anime και του disney φυσικα το animation περιειχε καπου στις 30 εικονες το δευτερο ενω τα anime αυτα χρησιμοποιουν σαφως λιγοτερες εικονες το δευτερολεπτο (καθως ειδικα στην περιπτωση του dbz επρεπε να κανουν 2 επισοδια τη βδομαδα και καταλαβαινεις τι θα πει αυτο..... ΔΟΥΛΕΙΑ)με αποτελεσμα η ποιοτητα του animation να ειναι πολυ poor σε σχεση με για παραδειγμα το lupin το οποιο ηταν πολυ πριν το db...
不 林 カ 山
Posted Image

#112 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 posts

Posted 02 August 2006 - 00:06

Hellsing.... 8)
Μαρτύρησα να το τελειώσω....Και είχα και παρέα.... :despair:
Πολύ κακές σειρές επίσης τα:
Star_Ocean_EX.....(απλά τραγικό)... :despair:
DearS.....(αντιγραφή του κερατά του Chobits).... :thumbdown:
Ikkitousen....(ΟΧΙ ΑΛΛΟ FANSERVICE).... :mad2:
Δέ μου έρχεται κανα άλλο για την ώρα...
Posted Image

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#113 wizasak

wizasak

Anime Newbie

• Members
  • 39 posts

Posted 09 August 2006 - 13:41

Gia mena to pio moufa anime einai to fury
kury
Posted Image

#114 shinobi-13

shinobi-13

Anime Freak

• Members
  • 446 posts

Posted 09 August 2006 - 17:11

Gia mena to pio moufa anime einai to fury
kury

Eπετρεψε μου να σε ρωτισω γιατι?
Υ.Γ.:+ ελληνικα παρακαλω...
不 林 カ 山
Posted Image

#115 xXMiss_HyuugaXx

xXMiss_HyuugaXx

Starting...

• Members
  • 30 posts

Posted 09 August 2006 - 17:18

To mono anime pou sixainomai einai to Pokemon.Re paidia eleos,erxetai twra o Ash kai to paizei EKPAIDEUTHS.H omada puraulos kai kati tetoioi tupoi ginontai sixameroi pia.
Hyuuga Nei a ever!!!Posted Image

#116 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 09 August 2006 - 22:02

Αν και πριν από 2 βδομάδες δεν θα το έλεγα αυτό, τώρα θα το πω... Το Pokemon είναι ένα ελαφρώς υποτιμιμένο Anime. Αν και είναι αλήθεια ότι ένα μεγάλο ποσοστό του είναι ένα μεγάλο filler, υπάρχουν σημεία που πιστεύεις ότι το Stupid Pointless Annoying Anime που είδες πρις δεν είναι το ίδιο με το συγγεκριμένο. Επισόδεια όπως το "Pikachu's Goodbye" το οποίο εκφράζει τα συναισθήματα ενός εκπαιδευτή προς το Pokemon του και τη φιλία την οποία μπορούν να σχηματίσουν δύο πλάσματα διαφορετικού είδους, είναι χωρίς αμφιβολεία πολύ σημαντικό για παιδιά μικρότερης ηλικίας. Επιπλέον, ταινία όπως το Pokemon - Guardian Spirits of the Water Capital - Latias and Latios αντιπροσοπεύει αξίες όπως το ότι η υπερβολική δύναμη φέρνει την καταστροφή ή το ότι η δικιά σου θυσία είναι προτιμότερη από την καταστροφή των άλλων, μπορούν να θεωριθούν συμαντικά για τον κάθε άνθρωπο. Επίσεις, η όλη ιστορία στρέφετε στην προσπάθεια ενός εκπαιδευτή όπως όλοι οι άλλοι ο οποίος προσπαθεί να κάνει τη διαφορά, με αυτοεκτίμηση, αυτοπεπύθηση και εκπαίδευση. Πέρα από όλα αυτά υπάρχουν μάχες οι οποίες πραγματικά πορόνουν (Pikachu vs Eevee, Charizard vs Blastoise, Charizard vd Blaziken etc) Θεωρώ ότι όσο ριχό και να φένεται έχει αρκετά πράγματα που μπορούν να είναι χρήσιμα για μικρές ηλικίες εώς και μεγαλύτερες.

oR4yYRl.gif

#117 shinobi-13

shinobi-13

Anime Freak

• Members
  • 446 posts

Posted 10 August 2006 - 02:44

Duel Monsters (το καλυτερο anime ολων των εποχων)
Samurai 7(πειτε με τρελο αλλα δν μ αρεσει κα8ολου)
Το pokemon για τον εξης λογο ... οτι οταν ενα anime εμπορικοποιητε τοσο μα τοσο πολυ πρωτον δε γουσταρω καν να το δω ,για καθαρα αντικομφορνιστικους λογους, και δευτερον καταληγει να εχει τοσα επειδοδια που στο βγαζουν απο τη μυτη...ολα πρεπει να εχουν ενα τελος κατα τη γνωμη μου διοτι δεν γινεται συνεχεια να εχεις (αν ειχες μια φορα επιτυχια οπως στο db και pokemon)να συνεχιζει να την εχει σε τετοιο βαθμο...βλεπεται και μονοι σας πως εχει καταληξει το pokemon(ιδια υσχιουν και για το db...ιγατι δν το τελειωνανε στο z?)...Ουτος η αλλος εξαιτιας της Ελληνικης τv εχω συνδιασει τοσο πολυ τη φωνη του ash με αυτη του ακρος ηλιθιου ελληνικου dub που και στα Ιαπωνικα να το δω παλι θα ηχει στο αυτι μου αυτη η φωνη την οποια εχω ακουσει πανω απο 100000 φορες...Παρ'ολα αυτα σεβομαι τα pokemon ως anime και τα θεωρω ως ενα απο τα πιο σημαντικα καθως μην ξεχναμε οτι πολυς κοσμος(δεν ανηκω σε αυτους) εμαθαν για τα anime απο αυτα...
+ τα hentai του free
不 林 カ 山
Posted Image

#118 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 10 August 2006 - 08:16

MWAHAHAHAHA :hehe:

τίποτα από όλα αυτά δεν συγκρίνεται με το καταστροφικό BEDAMAN που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του!!! λιγότερο από 15 λεπτά το είδα στο alter το πρώτο ep και με έπιασε πονοκέφαλος για πόσες ώρες!!! :despair:

#119 wizasak

wizasak

Anime Newbie

• Members
  • 39 posts

Posted 11 August 2006 - 08:49

Πολυ απλα δε βγαζω νοημα :bleh:
Posted Image

#120 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 13 August 2006 - 16:26

Kata ti gnomi mou to poio moufa anime einai to POKEMON! se kathe epeisodio ginete to idio! oute to hellsing mou arese alla pantos einai kalitero apo to pokemon:P