Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το χειρότερο anime που έχετε δει
Posted 11 July 2006 - 14:18
..... Kingdom Hearts!!! .....
Posted 11 July 2006 - 14:52
(το παρον μήνυμα ήταν μια ευγενική προσφορά της πτέρυγας απομόνωσης των φυλακών Κορυδαλλου)...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 12 July 2006 - 15:29
the Ah!Megami-sama series/movies/ovas...
piga na dw ki egw kai mono pou den koimithika
kai to Kage Kara Mamoru..ninja nonsence 2 me male main char auti ti fora.. XDDDD
Posted 12 July 2006 - 16:40
Posted 12 July 2006 - 20:57
Posted 13 July 2006 - 11:46
Posted 14 July 2006 - 00:35
Posted 14 July 2006 - 03:08
Κι ομως υπαρχουν μουφα anime.....τα περισσοτερα hentai του free.Όπως έχω ξαναποστάρει... δεν πιστεύω να υπάρχει μούφα anime απλά είνα θέμα ηλικίας π.χ. αυτά που προανάφερες είναι όντως μπεμπε... αλλα είναι αξιαγάπητα για ένα 8χρονο.... εσύ μπορεί όμως να την βρίσκεις με shounen kai hentai αλλα ένα κορίτσι πιστεύω δεν θα μπορούσε να τα δει αυτά
(θα μπορούσε)??
Anyway εγώ οτι περνάει απο τα χέρια μου είτε κοριτσίστικο είναι είτε παιδικό είτε αθλιτικού ή μουσικού περιεχομένου anime και να είναι το βλέπω....
Και η αλήθεια είναι οτι μ'αρέσουν τα περισσότερα λόγο σχεδιασμού επιδή ασχολούμαι λίγο με manga....
Τhat's all folks![]()
Y.Γ:Το Helssing ειναι ΓΑΜΑΤΟ για τον απλο λογο οτι ειναι ενα ξεχωριστο anime με δικο του στυλ καλα σχεδια καλο character design αλλα με καποια κενα στο σεναριο.Ειναι ενα< απο τα lλιγα αanime που το καταφερνουν αυτο....
Και ο Alucard ειναι απλα ο πιο γαματος χαρακτηρας σε anime(Meta ton Spike βεβαια).
Posted 16 July 2006 - 11:13
Me diafora to tekken kai me akoma megaliteri to ninja ressurection [itan toso moufa pou oute to production house den to sinehise
]
Tυχαινει να εχω τη λυπη να δω και τα 2 αλλα ρε παιδι μου το Tekken δεν ηταν τοσο μουφα πια... αλλα το ninja ressurection
Posted 01 August 2006 - 16:50
Επίσεις απορώ πώς δεν αναφέρθηκε και πώς δεν το σκέφτηκα απο πριν... μια λέξη με ένα συμφωνο από δίπλα............................... DRAGONBALL Z!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σοβαρά, δεν μπορώ καν να καταλάβω το πώς ένα ¶νιμε τόοοοοσο pointless έχει τόσους fans... Πιστεύω ΠΑΡΑ πολύ δυνατά ότι είναι αντικειμενικά ένα από τα χειρότερα και πιο εμπορικά ¶νιμε που έχουν βγει. Όλο το ¶νιμε είναι ένα φίλερ... Ενώ θα μπορούσε να διαδραματιστεί σε λιγοτερα απο 50 επισόδεια, έχει 23985098748579384759 άχρηστα επισόδεια. Εγώ πραγματικά όσες φορές και να κάτσω να το δώ δεν θα αντέξω... Είναι υπερβολικό και εντελώς μα εντελώς ότι νά'ναι...
Φυσικά αυτό είναι η άποψή μου...
Posted 01 August 2006 - 17:31
Εντάξει, έχει αρκετά Fillers, αλλά δεν είναι και τόσα πολλά πια (και κατά διάνοια δεν είναι τόσα όσα του Naruto
Αλλά αν λες ότι το Dragonball δεν σου αρέσει επειδή είναι εμπορικό, τότε πως θα χαρακτήριζες τα Pokemon ? Δεν μπορείς να πεις ότι ένα anime δεν είναι ωραίο επειδή είναι εμπορικό, την στιγμή που σου αρέσει το ΠΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ anime που έχει βγει. Και αν μου πεις ότι τα Pokemon δεν είναι εμπορικό, να κάτσω να στο δικαιολογήσω
Ίσως να είναι λίγο άκυρο που συγκρίνω DB με Pokemon, αλλά για εμένα το DB είναι από τα καλύτερα anime, και το Pokemon από τα χειρότερα. (Και εμένα άποψή μου είναι ότι τα Pokemon είναι από τα χειρότερα anime. Δεν έχω δει πολλά επεισόδεια άλλωστε. Δεν άντεξα XD )
Posted 01 August 2006 - 17:39
Τώρα για το πίο μούφα anime που είδα....με διαφορά θα βάλω το Hellsing...μα τι θεϊκό plot ήταν αυτό?...τι χαρακτήρες?...τι εξέλιξη?...
Φυσικά θα πρέπει να υπάρχουν πολλοί χειρότεροι τίτλοι απο αυτό, αλλά, πολύ απλά, δεν τους βλέπω καν....

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 01 August 2006 - 18:09
Posted 01 August 2006 - 18:31
Ποιός ρουφιάνος σου είπε οτι θεωρώ το Pokemon καλο;Αλλά αν λες ότι το Dragonball δεν σου αρέσει επειδή είναι εμπορικό, τότε πως θα χαρακτήριζες τα Pokemon ? Δεν μπορείς να πεις ότι ένα anime δεν είναι ωραίο επειδή είναι εμπορικό, την στιγμή που σου αρέσει το ΠΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ anime που έχει βγει. Και αν μου πεις ότι τα Pokemon δεν είναι εμπορικό, να κάτσω να στο δικαιολογήσω