Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#556 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2009 - 12:37

Το shippuden, πολλοί το έκαναν drop εξαιτίας των πρώτων 50 επεισοδίων που είναι μέτρια ! Εγώ σαν manga reader όμως εννοείται πως τους αποτρέπω από το να κάνουν κάτι τέτοιο, γιατί όπως και να το κάνουμε η sasuκειάαδα στη συνέχεια είναι ΕΠΟΣ ! Το ίδιο ισχύει και για το Enies Lobby Arc στο One Piece, που είναι φανταστικό !

Και για να είμαι on topic, θεωρώ πως το "to love-ru", είναι μεγάλη μαμακία !, η υπόθεση είναι ανύπαρκτη και η σειρά έχει μοναδικό στόχο το fan service.

εγω λοιπον που ειδα κα ιπαρακατω εχω να πω : μην το πιασετε καν!
διαβαστε το manga

οσο για το To Love Ru τουλαχιστον , αυτο ειναι πιστο στο ειδος του. δεν υποκρινεται οτι ειναι ηθικοπλαστικη φαφαρια οπως μερικα endless shonen που εχω στο νου μου.
το ακουσαμε κα ιαυτο. ηθικοπλαστικο.
αντε στους Βελγους να δειτε αν ερχομαι!*

*οπως ειπε και ο μεγαλος στρατηλατης και πολιτικος Ιουλιος Καισαρας

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Melkor: 19 Ιούνιος 2009 - 12:48

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#557 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2009 - 12:43

Το "To Love Ru" είναι πιστό στο είδος του, αλλά για αυτό τον σκοπό υπάρχουν και τα hentai. Εγώ σαφώς περίμενα κάτι περισσότερο από σκέτο fan service.....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#558 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2009 - 12:45

θες να μου πεις, οτι πρεπει να σπαταλησω 34 ωρες απο τη ζωη μου, για να δω που το παει το One Piece?

Δεν θα στο πω όπως και δεν το είπα και πριν.

Όποιος δεν μπορεί να αφιερώσει τόσο χρόνο καλύτερα να μην το δει καθόλου.

Όπως είπα πριν, αν δεν έχει κάποιος το χρόνο να την δει καλύτερα να μην την δει καθόλου από το να του σχηματιστεί λάθος εντύπωση.

Να το πω και τρίτη φορά;:nosey:
Για τα υπόλοιπα: Εγώ πάλι δεν το βλέπω έτσι. Όσο lame και να θεωρείται από εμάς το endless shounen σκηνικό, για άλλους και ειδικά μικρούς δεν είναι έτσι. (Πόσες φορές δεν ευχήθηκα να διαβάσω μια σειρά βιβλίων που να μην τελειώνει και να διατηρεί το ενδιαφέρον. Μόνο σε fantasy το βρήκα αυτό κι ας τα σνομπάρουν κάποιοι. Κάτι τέτοιο προσφέρει ένα endless shounen, αν και σε κατώτερη ποιότητα βέβαια. )
Συμφωνώ ότι είναι ενοχλητικό και λυπηρό αν κάποιοι συνεχίζουν μετά από χρόνια να βλέπουν μόνο τέτοια και να θεωρούν αριστουργήματα σενάρια σαπουνόπερας, και όχι μόνο να τα θεωρούν αλλά να προσπαθούν να επιβάλλουν και την γνώμη τους μην έχοντας δει και τίποτα άλλο, αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα ξεφύγουν απ' αυτό και θα αναθεωρήσουν. Οπότε μακροπρόθεσμα θα βοηθήσει στην διάδοση των anime αυτό.
Και να το πω διαφορετικά, κανείς δεν ξεκίνησε να γίνει σινεμαφοφιλος από τον ευρωπαικό κινηματογράφο και τον ανεξάρτητο κινηματογράφο. Από Hollywood ξεκίνησε και ταινίες που εντυπωσιάζουν επιφανειακά. Στην πορεία με την ωρίμανση του ως θεατής βαριέται να μασάει την ίδια καραμέλα και ανακαλύπτει ότι υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Το έναυσμα όμως για να "κολλήσει" θα το δώσουν οι όχι τόσο ποιοτικές ταινίες. Γιατί; Δεν ξέρω και δεν θέλω να μπω σε συζήτηση παιδό/εφηβό-ψυχολογίας. Έτσι είναι όμως τα πράγματα.

Για το naruto συμφωνώ. Καλύτερα ας διαβάσει κανείς το manga.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#559 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2009 - 12:51

Και να το πω διαφορετικά, κανείς δεν ξεκίνησε να γίνει σινεμαφοφιλος από τον ευρωπαικό κινηματογράφο και τον ανεξάρτητο κινηματογράφο. Από Hollywood ξεκίνησε και ταινίες που εντυπωσιάζουν επιφανειακά. Στην πορεία με την ωρίμανση του ως θεατής βαριέται να μασάει την ίδια καραμέλα και ανακαλύπτει ότι υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Το έναυσμα όμως για να "κολλήσει" θα το δώσουν οι όχι τόσο ποιοτικές ταινίες. Γιατί; Δεν ξέρω και δεν θέλω να μπω σε συζήτηση παιδό/εφηβό-ψυχολογίας. Έτσι είναι όμως τα πράγματα.

ναι, αλλα ξερεις τι βλεπω? οτι αντι να προχωρησουν και να δουνε κατι πιο ποιοτικο μπας και ανοιξει λιγο το ματι τους, καθονται και κανουν ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ και ΞΑΝΑβλεπουν αυτες τις σειρες.
τα συμπερασματα δικα σου.

#560 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2009 - 12:55

Χαίρομαι ιδιαιτέρως που μέσα στη λίστα με τα Animeφωσκωλιάδες δεν αναφέρθηκε το One piece και το Gintama xD

gintama ειναι υπεροχο!!!ο,τι πιο αστειο εχω δει (μετα απο sayonara zetsubou sensei)τωρα one piece τι να πω....οποιος εχει δει και τα 400(δεν θυμαμαι ποσα)επεισοδια τοτε τον θαυμαζω:canthelp:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#561 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2009 - 12:55

Aπλά όλα χρειάζονται. Αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη διάθεση. Το να θάβεις ένα ολόκληρο είδος anime, που ναι θα συμφωνήσω θα μπορούσαν να είχαν πολύ λιγότερα επεισόδια και δεν είναι το ίδιο καλά όλα τα επεισόδια, είναι υπερβολικό. Βγάλτε τις παρωπίδες, δείτε το κάθε είδος όποτε γουστάρετε να δείτε κάτι σε αυτό το στυλ. Μην δεις One Piece αν περιμένεις κάτι σαν το LOGH. Μην δεις Ghost in the shell αν περιμένεις κάτι σαν το One Piece.
Kαι η ηθικοπλαστική φαφαρίαση είναι συστατικό των shonen από πάντα ή τουλάχιστον μετά το db.
Μαμακία δεν είναι τα shonen αλλά κάτι anime που ενώ το παίζουν φιλοσοφημένα και τα σχετικά, χώνουν και το ανούσιο fanservice μέσα για να τρέξουν οι otaku να αγοράσουν φιγούρες.
+1 ότι είπε η Nighteyes και να ξαναπώ ότι αν θέλεις να χαλαρώσεις δεν θα δεις κάτι και καλά ψαγμένο. Θα δεις το Bleach σου...

#562 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2009 - 13:04

Το One Piece στα Anime, είναι σαν το Lost στις ξένες σειρές. Το Lost είναι το πιο δημοφιλές αλλά όσοι βλέπουν ξένες σειρές, ξέρουν πως υπάρχουν αρκετές πιο ποιοτικές σειρές από το Lost. Και το Lost το παρακολουθούν αρκετοί fans, ξανά και ξανά όπως το One Piece. Το ότι υπάρχουν καλύτερα προίοντα αν τα ψάξει κανείς είναι δεδομένο... Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα πιο γνωστά και πολυδιαφημισμένα προίοντα δεν αξίζουν !
Δημοσιευμένη  εικόνα

#563 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2009 - 13:10

ναι, αλλα ξερεις τι βλεπω? οτι αντι να προχωρησουν και να δουνε κατι πιο ποιοτικο μπας και ανοιξει λιγο το ματι τους, καθονται και κανουν ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ και ΞΑΝΑβλεπουν αυτες τις σειρες.
τα συμπερασματα δικα σου.

:hahaha::hahaha:
Ντρέπομαι αλλά θα το πω. Η πρώτη σειρά anime που είδα και ήξερα ότι είναι anime ήταν το Bleach. (Αυτό έγινε πριν ένα χρόνο περίπου.) Και ω ναι, την είδα και 2η φορά σχεδόν στο καπάκι. Τόσο μου είχε αρέσει.:hahaha:9άρι της έδινα. Ευτυχώς που δεν έδωσα κανένα rating πουθενά, γιατί πως το παίρνεις πίσω μετά...:congrats:Τώρα στο 7 με το ζόρι την τοποθετώ.

Δεν ξέρω γι αυτούς που λες αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα δουν κάτι άλλο και θα αναθεωρήσουν. (Πόσα χρόνια πια να βλέπεις μόνο πχ. naruto.) Όχι ότι θα πάψουν να τους αρέσουν αλλά θα τις αξιολογήσουν πιο σωστά.

Καταλαβαίνω τον λόγο που κολλάνε σε τέτοιες σειρές πάντως και τις βλέπουν ακόμα και σε επανάληψη. Δένονται με τους χαρακτήρες και θέλουν να ξαναζήσουν όσα ζήσανε. (Θα πρεπε να το καταλαβαίνεις εσύ τουλάχιστον αυτό. Btw το WOT(και το LOTR) 3 φορές το διάβασα στα αγγλικά και θα πάει και για 4η σε 2 χρόνια για τον ίδιο λόγο που ανέφερα.)

Ξανασυμφωνώ με aboumonkey.:nosey:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 19 Ιούνιος 2009 - 13:19

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#564 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2009 - 13:37

μα καλα, μου συγκρινεις σειρες βιβλιων, κι μαλιστα ΤΟΣΟ καλες σειρες, με τα endless shonen?>
you disappoint me , to say the least...

#565 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2009 - 14:23

Παιδια εχω ειμαι της γνωμης οτι το One Piece ειναι το καλυτερο anime στις μερες μας.Αυτη ειναι η δικια μου γνωμη γιστι εχει πολυ γελιο και αν δεν μπορει καποιος να αφιερψσει χρονο στο one piece καλυτερα να μην λεει οτι δεν ειναι γαματο.Δειτε πρωτα τα επεισοδια του και μετα πειτε μου αν ειναι βλακεια ή οχι.Αχ.Μου φαινεται οτι φυγαμαι αποτο θεμα μας.Εγω πιστευω οτι το χειροτεο anime που εχω δει ειναι το Chaos Head.Θα ελεγα το Naruto Shippuden αλλα εχει μερικα καλα επεισοδια.Τωρα δεν ξερω μπορει να υπαρχυον και χειροτερα που ευτυχωσ δεν εχω δει.

#566 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2009 - 14:59

Εγώ δεν έχω δει το anime του One piss εκτώς απο κάποια επ αλλα διαβάζω το manga και εξακολουθω να το θεωρω lame. Η αποψή μου μετράει η πρεπει να κάτσω να δω το 1/3 της σειράς όπως αναφέρθικε?

#567 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2009 - 15:15

Μετράει.
Πρόσεχε το spelling.
Είναι One Piece και όχι One piss. Μπορεί να ακούγεται το ίδιο αλλά το ένα σημαίνει κομμάτι και το άλλο κατουράω/κατούρημα.

Παιδια εχω ειμαι της γνωμης οτι το One Piece ειναι το καλυτερο anime στις μερες μας.

Γιατί τα έχεις δει όλα;

#568 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2009 - 15:26

Είναι One Piece και όχι One piss. Μπορεί να ακούγεται το ίδιο αλλά το ένα σημαίνει κομμάτι και το άλλο κατουράω/κατούρημα.

lolz ειρωνικα το λεειεπειδη δε του αρεσει :P

EDIT:doh, i fail

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rin: 19 Ιούνιος 2009 - 15:39

qzMHWHd.png

#569 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2009 - 15:38

To κατάλαβα:whistling::hihi2:

#570 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2009 - 16:03

Για το One piece όμως υπάρχουν πολλοί που το κατηγορούν κατα καιρούς: Όχι ότι πάει αργά η υπόθεση, όχι ότι είναι παιδικό και διάφορα άλλα. Πως και την γλίτωσε δεν ξέρω.:nosey:

τη γλιτωσε πολυ απλα για το λογο οτι εχω δει μονο 10 επεισοδεια της 7ης σεζον και ειμαι fansubber στο τζατζικι, οποτε σκεφτηκα το boss μου:OMG3:
Spoiler:

α και gintama απλα respect.και χιλια να φτασει και παλι θα το βλεπω :Ρ
seishun jidai wa watashi no subete desu