Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#376 the_end

the_end

Μ.Ο.Ν.Κ.

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 03:12

απ'τα σχετικά λίγα anime που'χω δει το χειρότερο και με διαφορά είναι το gantz.
ιστορία για 10 επεισόδια (το πολύ) κράτησε ούτε-κι-εγώ-ξέρω-πόσα (μου φάνηκαν γύρω στα 50:P), οι χαρακτήρες ήταν εξοργιστικοί σε βαθμό σπασίματος της οθόνης, η κλαψομουνίαση πήγε σύννεφο, το μυστήριο φυσικά και παρέμεινε μυστήριο χωρίς ίχνος απάντησης (
Spoiler:
) και γενικά τα πάντα σ'αυτό το anime μου έσπασαν τα νεύρα. εκτός απ'το ότι είναι splatterιά. αυτό ήταν το μόνο θετικό. όταν το τέλειωσα (δεν ξέρω πώς και γιατί) έριξα το πιο ωραίο delete της ζωής μου.

για τη 2η θέση στη λίστα παλεύουν το noein (ο ορισμός του υπερεκτιμημένου) και το βαρετότατο gungrave. χωρίς πλάκα, προτιμώ τα fillers του naruto απ'τα 3 anime που προανέφερα.

πάντως επειδή έχω δει λίγα πράγματα, λογικά έχω αποφύγει την πραγματική σαβούρα (πχ να μην έχει καν ευπρεπές σχέδιο). αλλά το gantz το μισώ:D
Δημοσιευμένη  εικόνα

#377 Diablakos

Diablakos

Shineee!!

• Members
  • 117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 14:34

Αυτο το Ichigo 100% προσπαθω 4 μηνες να το τελειωσω να πω οτι εχω ολοκληρωμενη αποψη αλλα απλα δεν μπορω :oo:χειροτερο ecchi δεν εχω ξαναδει :bahhh:

πολύ χαζοχαρούμενο ecchi-harem anime..εγώ το τελίωσα αφού χτύπησα 2-3 ενέσεις :hahaha:
tumblr_mna02dnhn_T1sqlqe5o2_250.gif
I am the bone of my sword.

Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, 'Unlimited Blade Works'

#378 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 20:16

Ε οχι και το gantz χειροτερο evah!!Ειπαμε ειναι αδυναμο σε πολλα σημεια αλλα απο αγωνια/ανατροπες ητανε τρομερο(και ναι σου αφησε ερωτηματα so?Tι το κακο εχει αυτο?Ισα ισα δουλευει η φαντασια(πηγαινε στο topic του να δεις τι μπορει να ειναι το gantz :terror2:)
Diablako +1 που καταφερες να το τελειωσεις

#379 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 00:36

Ο "Ηρωϊκός Ιππότης Άσλαν"...
Σκηνικό από το βίντεο κλαμπ: Παίρνω τη θήκη του (που ήταν μαζί με τα Πόκεμον και το Ακίρα όλα ανακατεμένα), και τη δίνω στην κοπέλα (ξανθιά, παρεπιπτόντως)... Προτού καν το κοιτάξει, μου λέει πως δεν μπορεί να μου το δώσει επειδή έχει, λέει, σεξ!!!!!!!!!!!! (Ήμουν κάτω των 18 τότε)
Έ ρε κάτι μπινελίκια που έφαγε η κοπέλα, ολόκληρη σκηνή της έκανα μπροστά στον κόσμο ζητώντας της με πολύ δυνατή φωνή να μου δείξει πού ακριβώς γράφει πως είναι για άνω των 18 και πως έχει σκηνές σεξ...
Με τα πολλά το πήρα, αλλά δεν το είδα ποτέ πέρα από ένα fast forward του πρώτου επεισοδίου... Τσάμπα η σκηνή στο Βίντεο Κλαμπ...

Το Lodoss ήταν κι αυτό χοντρό-ψιλομούφα, αλλά το προαναφερθέν το ξεπερνάει κατά πολύ.

Excel Saga & Puni Puni Poemi!!!
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι το στείο έχουν, που θα έκανε κάποιον μεγαλύτερο των 5 χρονών να γελάσει... Ένα υπερβολικό μέχρι αηδίας, χοντροκομμένο και λυπηρό, πολλές φορές, πράμα, που προσπαθεί απεγνωσμένα να γίνει αστείο... Μπλιάχ, μπλιάχ, μπλιάχ...

Μετά υπάρχουν Anime όπως Lodoss, Nightwalker, Love Hina, Samurai Deeper Kyo, Hellsing (εξαιρούνται τα OVAs), Naruto (Πέρα από τα Fillers δεν το συμπάθησα ποτέ ιδιαίτερα, πολλά politics είχε μέσα, με το Bleach από την άλλη να παλευόταν άνετα αν και είχε το ίδιο ελάττωμα) κτλ, τα οποία ναι μεν δεν είναι καλά και ίσως και να παραείναι βαρετά ώρες ώρες, αλλά δεν νομίζω πως έχουν θέση σε αυτό το Topic με τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ANIME ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

Το Πόκεμον η πρώτη και η δεύτερη σαιζόν ήταν μια χαρούλα, μετά όμως όλα μα ΟΛΑ τα επεισόδια ήταν ολόϊδια μεταξύ τους και αυτό συνεχίστηκε για 666 σαιζόν... Άκουσα όμως πως η καινούρια σαιζόν είναι αρκετά καλή (την κάνουν και οι Dattebayo), αλλά ακόμα δεν την έχω δει. Επίσης όσες ταινίες των Πόκεμον έχω δει μου άρεσαν. Πέρα από αυτά, λοιπόν, που αναφέρονται στις πρώτες σελίδες από μια σοφή κοπελιά που μιλά σταράτα (το nick μου διαφεύγει, srry), η σειρά βλέπεται άνετα μέχρι τη 2η σαιζόν...

Το Dragonball, τώρα... Βάζω στην άκρη το γεγονός οτι με αυτό μεγάλωσα, και κάνω την εξής ερώτηση:
Ασχολείται κανένας εδώ πέρα ΣΟΒΑΡΑ με τις πολεμικές τέχνες;
Αν ναι, το συγκεκριμένο άτομο βρίσκει στο Dragonball πολλά ενδιαφέροντα πράματα; Και το θεωρεί πραγματικά καλό;
Ως τρελός Καρατέκα, λοιπόν, (currently κουτσός, but that's another story...), όχι μόνο θεωρώ το Dragonball καταπληκτικό, αλλά του υποκλίνομαι (όπως σε έναν fellow καρατέκα πριν τη μάχη) από σεβασμό, όπως επίσης υποκλίνομαι σε όλα τα Anime που έχουν να πουν κάτι σε όποιον ασχολείται με αυτά τα θέματα, όπως π.χ. Rurouni Kenshin ή Kenichi.
Δεν είναι κακό. Απλά απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό... Και θέλει υπομονή. Αν δεν σου αρέσουν όμως τα πρώτα 2-3 επεισόδια του πρώτου Dragonball, μην το συνεχίζεις γιατι δεν θα σου αρέσουν ούτε τα υπόλοιπα. Δοκίμασε να πας κατευθείαν στο Z και, αν ισχύει το ίδιο και εκεί, παράτα το και πήγαινε αλλού. Απλά το σύμπαν του Dragonball δεν είναι για 'σένα...

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#380 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 13:43

απ'τα σχετικά λίγα anime που'χω δει το χειρότερο και με διαφορά είναι το gantz.
ιστορία για 10 επεισόδια (το πολύ) κράτησε ούτε-κι-εγώ-ξέρω-πόσα (μου φάνηκαν γύρω στα 50:P), οι χαρακτήρες ήταν εξοργιστικοί σε βαθμό σπασίματος της οθόνης, η κλαψομουνίαση πήγε σύννεφο, το μυστήριο φυσικά και παρέμεινε μυστήριο χωρίς ίχνος απάντησης (

Spoiler:
) και γενικά τα πάντα σ'αυτό το anime μου έσπασαν τα νεύρα. εκτός απ'το ότι είναι splatterιά. αυτό ήταν το μόνο θετικό. όταν το τέλειωσα (δεν ξέρω πώς και γιατί) έριξα το πιο ωραίο delete της ζωής μου.

για τη 2η θέση στη λίστα παλεύουν το noein (ο ορισμός του υπερεκτιμημένου) και το βαρετότατο gungrave. χωρίς πλάκα, προτιμώ τα fillers του naruto απ'τα 3 anime που προανέφερα.

πάντως επειδή έχω δει λίγα πράγματα, λογικά έχω αποφύγει την πραγματική σαβούρα (πχ να μην έχει καν ευπρεπές σχέδιο). αλλά το gantz το μισώ:D

LoL to Gungrave ένα από τα χειρότερα? ........ Γούστα και βίτσια του καθενός αυτά ^^:wooi2:

PEace MAker Kurogane δε βλεπόταν, δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δημιουργήθηκε :oo:

Air Gear αν εξαιρέσεις καμια σκηνή ξύλου τίποτα το συνταραχτικό. Παπαριά μεγαάλη.

#381 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 18:21

Ε οχι και το gantz χειροτερο evah!!Ειπαμε ειναι αδυναμο σε πολλα σημεια αλλα απο αγωνια/ανατροπες ητανε τρομερο(και ναι σου αφησε ερωτηματα so?Tι το κακο εχει αυτο?

Αλλο "αφηνε ερωτηματα" , αλλο "εκαναν εναν αχταρμα χωρις ιχνος σεναριου". Και που ειδες εσυ ανατροπες; Μετα το πρωτο επεισοδιο ηταν η γραμμικοτητα η ιδια. Οσο για αγωνια, μονο προσωπικα μπορω να μιλησω αλλα δεν ειχα καθολου μετα την πρωτη αποστολη.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#382 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 01:13

Εχμ συγγνωμη αλλα αν δεν θεωρεις ανατροπη (παντα χωρις να ξερουμε τι παιζει με το μανγκα)
Spoiler:

Οσο γελειο μερικες φορες κατανταγε με τα ecchi στοιχεια του αλλο τοσο γαματο ητανε με την πλοκη/ανατροπες του.:df13952b:

#383 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 14:49

Για μένα είναι ένα το worst anime ever:
NARUTO!!!!
(Τα manga μόνο ίσως να λένε κάτι, αλλά το anime ειδίκα στο filler period ήταν χάλια)

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#384 Guts

Guts

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 00:25

Δε θυμαμαι ακριβως πως λεγεται παντος αν υπαρχει ενα serial experiment lain αυτο ειναι :fromabove:
In the name of god,impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen

#385 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 00:27

Δε θυμαμαι ακριβως πως λεγεται παντος αν υπαρχει ενα serial experiment lain αυτο ειναι :fromabove:

Στην πυρά.-

Δημοσιευμένη  εικόνα

#386 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 00:47

Μου φαίνεται μερικοί πρέπει να κάνουν τον διαχωρισμό "Το χειρότερο anime που έχει υπάρξει" με "Ένα anime που δεν μου άρεσε".

E5VV38U.jpg

#387 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 00:52

Spoiler: πολιτισμενη αντιδραση

Spoiler: απολιτιστη αντιδραση

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#388 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2008 - 00:53

Ο τίτλος του post είναι το χείριστο anime της εποχής μας(τόσο κακό που δεν μπορώ να ξαναγράψω τον τίτλο του). Ηταν ενα βαρετό απόγευμα και ο γράφων, περιδιάβαινε το ιντερνέτς, αναζητώντας ενα anime με τεράστια ρομπότ που πλακώνονται. Οι μοίρες του έπαιξαν ενα σκληρό παιχνίδι, ενώνοντας το νήμα της ζωής του με τον τίτλο τούτου του post. Σαν υπνωτισμένος, διάβασε την περίληψη και ξεκίνησε το κατέβασμα....
Έπειτα απο αρκετές ώρες, η νύχτα βρήκε τον επιπόλαιο φίλο μας, με εναν σκληρό μικρότερο κατα 4,22 γκίγκα. Και τότε άρχισε....

Βαρετό σενάριο, βαρετοί, εκνευριστικά γελοίοι χαρακτήρες. Κάκιστο voice acting, με αποκορύφωμα την Τζο που μιλάει σαν βουλωμένο σιφώνι και το παιδί θαύμα με την τσιρίδα που θα καταστρέψει τα τύμπανα των αυτιών σας, προτού κάνει το ίδιο καί με τα ηχεία(μη με ρωτάτε πως, θα σας γελάσω).
Τρισάθλιες μάχες, με την έκβασή τους να είναι γνωστή ακόμα και στο παγκάκι που προσπεράσατε στον πρωϊνό σας περίπατο. Ελεεινή μουσική, που κάνει την μουσική που παίζει στα μενού του Pro να μοιάζει με άλμπουμ των Maiden στις καλές τους.
Σχέδιο και animation απλώς αδιάφορα(απο την άλλη ομως είναι καλυτερο απο τις δικές μου ζωγραφιές)

Συνοψίζοντας, πρόκειται για μια βαρετή βαρετή βαρετή σειρά, με μόνο πλεονέκτημα ορισμένα cool wallpapers που έχουν βγεί...:drink:

#389 Guts

Guts

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2008 - 01:56

Τι να πω ρε παιδια....Εμενα προσωπικα ειναι το χειροτερο που εχω δει...Κ εγω διαβασα για ανιμε τα οποια τα θεωριτε χειροτερα-ενω εμενα μου αρεσαν-αλλα δεν εκανα ετσι...Δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα...Ελεος δηλαδη...
In the name of god,impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen

#390 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2008 - 11:18

Αμα πω το FMA τον γλυτωνω τον πνιγμο ή οχι;

Μα καλα ειναι δυνατον να αρεσει στον κοσμο η ιστορια δυο κωλοπαιδων που το ενα ειναι μισομεταλλικο ,που ψαχνουν τα σωματα τους ;
Απιθανη βαρεμαρα , καμια ταυτιση με τους χαρακτηρες , σεναριο συνονθυλλευμα μεσαιωνικων και μη μυθων. Απορω ποιος σκεφτηκε κατι τετοιο! Οπως και να χει ομως θα το δω ως το τελος γιατι πολυ απλα ΠΟΤΕ δεν κανω drop . Παντως ,μου αρεσει αυτο το topic . Μου δινει πολυ καλες ιδεες για το τι θα δω μολις τελειωσω τις σειρες που βλεπω τωρα

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.