Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 00:36
Ο "Ηρωϊκός Ιππότης Άσλαν"...
Σκηνικό από το βίντεο κλαμπ: Παίρνω τη θήκη του (που ήταν μαζί με τα Πόκεμον και το Ακίρα όλα ανακατεμένα), και τη δίνω στην κοπέλα (ξανθιά, παρεπιπτόντως)... Προτού καν το κοιτάξει, μου λέει πως δεν μπορεί να μου το δώσει επειδή έχει, λέει, σεξ!!!!!!!!!!!! (Ήμουν κάτω των 18 τότε)
Έ ρε κάτι μπινελίκια που έφαγε η κοπέλα, ολόκληρη σκηνή της έκανα μπροστά στον κόσμο ζητώντας της με πολύ δυνατή φωνή να μου δείξει πού ακριβώς γράφει πως είναι για άνω των 18 και πως έχει σκηνές σεξ...
Με τα πολλά το πήρα, αλλά δεν το είδα ποτέ πέρα από ένα fast forward του πρώτου επεισοδίου... Τσάμπα η σκηνή στο Βίντεο Κλαμπ...
Το Lodoss ήταν κι αυτό χοντρό-ψιλομούφα, αλλά το προαναφερθέν το ξεπερνάει κατά πολύ.
Excel Saga & Puni Puni Poemi!!!
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι το στείο έχουν, που θα έκανε κάποιον μεγαλύτερο των 5 χρονών να γελάσει... Ένα υπερβολικό μέχρι αηδίας, χοντροκομμένο και λυπηρό, πολλές φορές, πράμα, που προσπαθεί απεγνωσμένα να γίνει αστείο... Μπλιάχ, μπλιάχ, μπλιάχ...
Μετά υπάρχουν Anime όπως Lodoss, Nightwalker, Love Hina, Samurai Deeper Kyo, Hellsing (εξαιρούνται τα OVAs), Naruto (Πέρα από τα Fillers δεν το συμπάθησα ποτέ ιδιαίτερα, πολλά politics είχε μέσα, με το Bleach από την άλλη να παλευόταν άνετα αν και είχε το ίδιο ελάττωμα) κτλ, τα οποία ναι μεν δεν είναι καλά και ίσως και να παραείναι βαρετά ώρες ώρες, αλλά δεν νομίζω πως έχουν θέση σε αυτό το Topic με τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ANIME ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
Το Πόκεμον η πρώτη και η δεύτερη σαιζόν ήταν μια χαρούλα, μετά όμως όλα μα ΟΛΑ τα επεισόδια ήταν ολόϊδια μεταξύ τους και αυτό συνεχίστηκε για 666 σαιζόν... Άκουσα όμως πως η καινούρια σαιζόν είναι αρκετά καλή (την κάνουν και οι Dattebayo), αλλά ακόμα δεν την έχω δει. Επίσης όσες ταινίες των Πόκεμον έχω δει μου άρεσαν. Πέρα από αυτά, λοιπόν, που αναφέρονται στις πρώτες σελίδες από μια σοφή κοπελιά που μιλά σταράτα (το nick μου διαφεύγει, srry), η σειρά βλέπεται άνετα μέχρι τη 2η σαιζόν...
Το Dragonball, τώρα... Βάζω στην άκρη το γεγονός οτι με αυτό μεγάλωσα, και κάνω την εξής ερώτηση:
Ασχολείται κανένας εδώ πέρα ΣΟΒΑΡΑ με τις πολεμικές τέχνες;
Αν ναι, το συγκεκριμένο άτομο βρίσκει στο Dragonball πολλά ενδιαφέροντα πράματα; Και το θεωρεί πραγματικά καλό;
Ως τρελός Καρατέκα, λοιπόν, (currently κουτσός, but that's another story...), όχι μόνο θεωρώ το Dragonball καταπληκτικό, αλλά του υποκλίνομαι (όπως σε έναν fellow καρατέκα πριν τη μάχη) από σεβασμό, όπως επίσης υποκλίνομαι σε όλα τα Anime που έχουν να πουν κάτι σε όποιον ασχολείται με αυτά τα θέματα, όπως π.χ. Rurouni Kenshin ή Kenichi.
Δεν είναι κακό. Απλά απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό... Και θέλει υπομονή. Αν δεν σου αρέσουν όμως τα πρώτα 2-3 επεισόδια του πρώτου Dragonball, μην το συνεχίζεις γιατι δεν θα σου αρέσουν ούτε τα υπόλοιπα. Δοκίμασε να πας κατευθείαν στο Z και, αν ισχύει το ίδιο και εκεί, παράτα το και πήγαινε αλλού. Απλά το σύμπαν του Dragonball δεν είναι για 'σένα...