Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#316 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 11:41

Εγω θα πω ολα τα Pokemon ηταν χαζο τελειως για παιδια δημοτικου και τιποτα παραπανω απορω πως το κρατανε τοσο πολυ

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#317 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 11:45

Ασε που οσο παει χειροτερευει!!!!!!!Μονο η πρωτη σεζον μου αρεσε!!

#318 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 12:32

αν και και τα περισσοτερα ανιμε που βλεπω ειτε απο το forum, ειτε απο φιλο η site τα βρισκω αρα συνηθως ειναι τουλαχιστον καλα, το μονο που εχει πεσει στα χερια μου και το σταματησα ηταν το FF: unlimited το οποιο αποχαιρετησα απο το το 2ο επισοδειο..

#319 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 12:37

devil may cry...

δεν ηταν απο τα χειροτερα απλα με τσαντηστε το γεγονος οτι δεν ειχε σχεδον καθολου μαχες και οτι στο τελος δεν εβγαλε το 100% της δυναμης του..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#320 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 12:41

Βαριομουν και το πρωτο επεισοδειο να δω!

#321 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 12:44

δεν χανεις και πολλα :P
το σπαστικο ειναι οτι ειχε γαματο animation,καλη υποθεση αλλα σχεδον καθολου μαχες και στο τελος
Spoiler:
...τεσπα..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#322 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 12:51

Αρα καλυτερα που δεν θα το δω!

#323 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 14:05

πολυ χαλια ειναι και η συνεχεια του Yugioh gx ειδα λιγο στην TV.... χαλια, χαλια. αντε τουλαχιστον το παλιο ειχε ενα μυστηριο για τα παιδια ηταν καλουτσικο αλλα τωρα.......

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#324 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 14:15

Για να πω την αληθεια οταν εβλεπα το loveless το βρηκα θεικο..αλλα οταν τελειωσε ετσι οπως τελειωσε....το θεωρω απο τα χειροτερα που εχω δει.:nosey::nosey::nosey::nosey:

#325 GorgiGR

GorgiGR

Gillian

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2008 - 22:08

Εχω δει αρκετές μούφες Anime , κυρίως γιατί δεν μου κάνει καρδιά να τα αφήσω στη μέση, και πάντα τρέφω την ελπίδα ότι έστω και στο τέλος θα βελτιωθεί η κατάσταση :P Πολλά μου έρχονται κατά νου , ωστόσο πιστεύω πως το "King of Bandit Jing" ( Ή αλλιώς Jing: King of Bandits ) ήταν χαλαρά ότι πιο ελεεινό και τρισάθλιο έχω παρακολουθήσει :D
Δημοσιευμένη  εικόνα
Eye for an eye, and the whole world goes blind...

#326 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2008 - 22:57

ελεεινό, τρισάθλιο ακουγεται οτι πρεπει για βραδιες σαπιλας :nosey:
( που και που περνουμε οτι χειροτερη ταινια μπορουμε να βρουμε, για απειρο γελιο.... φυσικα πρεπει να μας εχει πιασει η μ*****α αλλιως...)

τωρα σκεφτηκα οτι ως series θα ειναι κομματι δυσκολο, οποτε the above περνει ενα ωραιο Χ :emptyonexg1:. Πειτε καμια αθλια ταινια anime να το σωσουμε .

#327 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2008 - 23:35

Το Touka Gettan!
Το κατεβασα γιατι ακουσα οτι ειναι spinoff του Kannazuki no Miko και την πατησα!
Μια σειρα απο ασυνδετες σκηνες με πεταλα κερασιας να πεφτουν και κοσμο να ποζαρει και να λεει αρλουμπες.
Οση υπομονη και να κανεις πανω απο 3 επεισοδια δεν βλεπονται.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#328 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2008 - 23:42

Εγω δεν μπορουσα με τιποτα τα Pokemon αν κι εβλεπα λιγο (ακομα απορω πως μ'επεισε ο αδερφος μου να κατσω να δω:terror2:), προτιμουσα τα Digimon περισσοτερο αν κι εχω χασει αρκετα επεισοδια...:wis: Ειναι κι αλλα λιγα, λιγα ομως που δεν θυμαμαι... Κι επισης ξερω οτι το Pokemon απευθυνεται κυριως σε μικρα παιδακια αλλα εγω δεν εχω το προβλημα να δω που και που παιδικα animes! Το θεμα ειναι να μου αρεσει κιολας...:nosey:

#329 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 15:14

Μόλις τελίωσα το Papa to kiss in the dark....

Ενώ είμαι φαν των yaoi,το συγκεκριμένο είναι τόσο μα τόσο μα τόοοοοσο άθλιο που κάνει το Naruto να μοιάζει με αρχαία τραγωδία του Αισχύλου,τους διαλόγους του Dragonball Z να μοιάζουν με αποσπάσματα απο διαλόγους Σωκράτη-Πλάτωνα (του αρχαίου,όχι εμένα ωρε) και το Tenjo Tenge με την Οδύσσεια.Πάντως,ένα είναι σίγουρο:αν είχε βγεί στην αρχαιότητα,θα ήταν μέσα σε καμιά κωμοδία του Αριστοφάνη,βλέπετε,τέτοιες μα**κίες σατύριζε ο 'μεγάλος'.

Όσο πιο μακρυά,τόσο πιο αγαπημένοι....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#330 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 16:08

Μόλις τελίωσα το Papa to kiss in the dark....

Ενώ είμαι φαν των yaoi,το συγκεκριμένο είναι τόσο μα τόσο μα τόοοοοσο άθλιο που κάνει το Naruto να μοιάζει με αρχαία τραγωδία του Αισχύλου,τους διαλόγους του Dragonball Z να μοιάζουν με αποσπάσματα απο διαλόγους Σωκράτη-Πλάτωνα (του αρχαίου,όχι εμένα ωρε) και το Tenjo Tenge με την Οδύσσεια.Πάντως,ένα είναι σίγουρο:αν είχε βγεί στην αρχαιότητα,θα ήταν μέσα σε καμιά κωμοδία του Αριστοφάνη,βλέπετε,τέτοιες μα**κίες σατύριζε ο 'μεγάλος'.

Όσο πιο μακρυά,τόσο πιο αγαπημένοι....

Χα, τι μου θύμισες τώρα? Τη περίοδο που είχα δει το Gravitation και ήμουν σε bl κατάσταση, κάπου το έιχα δει να το προτείνουν και το παρακολούθησα! Σαν τη Μαρία την Άσχημη ένα πράγμα! Ούτε για χ*****! :redcard2:

Δημοσιευμένη  εικόνα