Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#301 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 04:13

Θυμίθηκα ένα ποδοσφαιρικό anime το οποίο ήταν μαύρο χάλι,δλδ εντάξει,δεν αντέχετε αυτό το πράγμα.Θυμάται κανείς πως το λέγανε?Να προσθέσω στη hate list μου και το Digimon,όπως και το Tenjo Tenge.'Ντάξει,για καμιά πενταριά επισόδια καλό είναι,αλλά δεν άντεχα άλλο.

Το Digimon είχε τέλειο intro πάντως (και vid και song - jp version πάντα) για μένα και τουλάχιστον σαν anime είχε πολύ καλύτερη υπόθεση και σχέδιο από το Pokemon.

Συμφωνώ για Tenjo Tenge, απόλυτα άμυαλο σόου κατά την άποψή μου.

Το ποδοσφαιράκι που λες ήταν ένα στο ALTER (το οποίο ήταν απαράδεκτο) ή ένα παλιόοοοοοοοοο στο new channel (το οποίο το έβλεπα -αδαής πιτσιρικάς 10 χρονώ βέβαια τότε αλλά έχω αρκετά καλές αναμνήσεις από εκείνο, τουλάχιστον σε σύγκριση με άλλα sports anime); By the way θυμάται κανείς μια σειρά με δεινόσαυρους στο NEW channel τότε; Δεν πρέπει να ήταν anime αλλά δε θυμάμαι καθόλου την τεχνοτροπία του πια (πάνε 10+ χρόνια από όταν σταμάτησε αν δεν κάνω λάθος και για τα 2 σόου).
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#302 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 12:05

By the way θυμάται κανείς μια σειρά με δεινόσαυρους στο NEW channel τότε; Δεν πρέπει να ήταν anime αλλά δε θυμάμαι καθόλου την τεχνοτροπία του πια (πάνε 10+ χρόνια από όταν σταμάτησε αν δεν κάνω λάθος και για τα 2 σόου).

Μάλλον το Jura Tripper θα εννοείς. Δες και αυτό
http://www.anime.gr/forums/requests/2113-jura-tripper.html

On topic FF unlimited για μένα. Είδα μερικά επεισόδια γιατί με τράβηξε το όνομα αλλά αποδείχτηκε μάπα
Go figure...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#303 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 15:01

Από όλα αυτά που έχω δει μάλλον θα πω το The Melancholy of Haruhi Suzumiya. Δεν νομίζω να έχω δει στην ζωή μου πιο άθλιο anime. To story είναι ότι να' ναι, τα γραφικά δεν είναι του στυλ μου, η μουσική (μουσική.. τέσπα) ήταν για τα παλιοσίδερα... και μετρούσα τα λεπτά για να τελειώσει.

#304 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 16:01

Πόσα επεισόδια είδες;

Αν είδες μόνο το πρώτο, εξηγείται απόλυτα η εντύπωση που σου άφησε. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#305 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 16:12

Δεν παίζει να είδε πάνω από 1 επεισόδιο, απλά τα πράγματα. Δεν είμαι fanboy, απλά καλό ήταν το show σε γενικές γραμμές για μένα, αλλά η μουσική σίγουρα είναι από τα δυνατά του στοιχεία. Α, και το animation.

Μάλλον το Jura Tripper θα εννοείς. Δες και αυτό

Thanks, παίζει να το έψαχνα και 5 χρόνια τώρα! Μήπως θυμάσαι και εκείνο ποδοσφαιρο-anime; :oo:
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#306 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 16:44

Εγώ και με 10 επεισόδια που είδα, πάλι στην λίστα με τα worst anime (προσωπικά μιλώντας πάντα) το έχω. Πρέπει να είναι τα 10 πιο βαρετά επεισόδια που έχω δει σε anime :yawn2:

E5VV38U.jpg

#307 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 16:48

Το #12 όμως με το j-rock συγκρότημα ήταν t3h best. Κρίμα που το έχασες. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#308 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 17:19

Πόσα επεισόδια είδες;

Το είδα όλο. Απο την βλακώδη αρχή μέχρι το ηλίθιο τέλος... Τέσπα... υποκειμενικά είναι αυτά...

#309 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 17:20

Από όλα αυτά που έχω δει μάλλον θα πω το The Melancholy of Haruhi Suzumiya. Δεν νομίζω να έχω δει στην ζωή μου πιο άθλιο anime. To story είναι ότι να' ναι, τα γραφικά δεν είναι του στυλ μου, η μουσική (μουσική.. τέσπα) ήταν για τα παλιοσίδερα... και μετρούσα τα λεπτά για να τελειώσει.

μόνο το πρώτο epi εχω δεί και αυτό σε fast forward :nosey: ...
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#310 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 19:57

¨Οχι ρε παιδιά και εμένα η ηρωήδα δεν μπορώ α πώ ότι την λάτρεψα αλλά ήτανε ωραίο χαβαλετζίδικο και είχε και τα πολύ καλά σημεία του όσο για τν ομουσική ήτανε απλά παρ απολύ καλή

#311 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 22:37

Καλά γούστα είναι αυτά αλλά όχι και worst anime το The Melancholy of Haruhi Suzumiya...
Α ρε haruhi που σας χρειάζεται...:wis:

Μήπως θυμάσαι και εκείνο ποδοσφαιρο-anime;

Ashita e Free Kick λέγεται.
Όπως καταλαβαίνεις έψαχνα και εγώ (όπως και πολλοί άλλοι) τα anime που προβάλλονταν στο New Channel τότε αν και δυστυχώς είναι δύσκολο να τα βρεις τώρα.
Αν είχες προσέξει εδώ
http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/1700-%D0%F9%F2-%EB%E5%E3%E5%F4%E1%E9-%E1%F5%F4%EF-%F4%EF-anime-%E2%EB-1%E7-%F3%E5%EB%E9%E4%E1-%E3%E9%E1-%EB%E5%F0%F4%EF%EC%E5%F1%E5%E9%E5%F2.html
θα έβρισκες πως λέγονται αυτά τα δύο όπως και το Queen Millenia που παίζονταν και αυτό από το ίδιο κανάλι τότε;)

Go figure...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#312 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2007 - 08:48

Πόσα επεισόδια είδες;

Συγκεκριμένα, εμένα μου άρεσε μόνο το 1ο επεισόδιο και κανένα άλλο....Βασικά με το 1ο επ. είχα πεθάνει στα γέλια και λέω ''πω ρε, το anime θα είναι γαμάτο!!!!''Και μετά ξενέρωσα, αλλά το είδα έτσι κι αλλιώς....XD
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#313 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 00:13

Για μένα το χειρότερο anime είναι τα Pokemon. Τρομερά βαρετό, σε κάθε επεισόδιο γινόταν το ίδιο πράγμα!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#314 EUROJUMP

EUROJUMP

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 08:23

Ευτυχώς πολλές μ………….. δεν έχω δει (πάνω από ένα με δυο επεισόδια εννοείται) αλλά το X(TV) είναι κυριολεκτικά είκοσι ώρες πεταμένες από την ζωή σου. (Είχα πέσει σε λειψυδρία τότε)
Do you remember love?

#315 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 09:56

Harukanaru Toki no Naka de:deadga6:!!!Το πιο απαισιο ανιμε που δει:fromabove:!!Ολοι οι χαρακτηρες φαινοντε εντελως ξενοι!!!Δεν μπορεις να δεθεις μαζι τους!!Ασχετα απο την απαισια,ακαταλαβηστηκη πλοκη:terror2:!!!Επισης ολα εξελισονται υπερβολικα συντομα!!!ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!ΘΑ ΠΝΗΓΕΙΤΕ:oo::hahaha::hahaha:!!!!!!!