Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#286 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 17 August 2007 - 23:38

To Naruto είναι απίστευτο anime... Το λατρεύω! :lovulovu: Γιατί δεν σου άρεσε βρε Kenny?... [...]

Ε, να, γιατί είδα τα πρώτα 20 επεισόδια και βαρέθηκα τη ζωή μου... και μέχρι το 20 που έφτασα, ο Kakashi ήταν ο λόγος, γιατί είχε πλάκα σαν χαρακτήρας.

Που είχαμε μείνει; Α, ναι. *Kenny ξαναπιάνει το φτυάρι*

Full Metal Panic
Ichigo 100%
Chobits

... και φυσικά...

Love Hinaaaaaaaaaaaaaargh! ΑΘΛΙΟ!

(Έπεται και άλλη συνέχεια...)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#287 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 18 August 2007 - 10:38

Ε, να, γιατί είδα τα πρώτα 20 επεισόδια και βαρέθηκα τη ζωή μου... και μέχρι το 20 που έφτασα, ο Kakashi ήταν ο λόγος, γιατί είχε πλάκα σαν χαρακτήρας.

Που είχαμε μείνει; Α, ναι. *Kenny ξαναπιάνει το φτυάρι*

Full Metal Panic
Ichigo 100%
Chobits

... και φυσικά...

Love Hinaaaaaaaaaaaaaargh! ΑΘΛΙΟ!

(Έπεται και άλλη συνέχεια...)

νταξει ρει εδω θα συμφωνησω με τα Ichigo 100%, Chobits κ Love hina εκ των οποιων απο Ichigo 100%, Love hina αξιζαν αποκλειστηκα κ μονο τα manga ενω το Chobits ειναι γενικα η κρθφη μ αντιπαθεια ~ποτε δεν το πηγα αυτο το anime γμτ~... αλλα μετα μ τα χαλασες εεε....
μα γιατι θεωρεις αθλιο το FMP? Τ_Τ μα ειναι τοσο ωραιο ρει? ειδικα το the second raid:lovulovu:
πληγωθηκα τωρα:nanteee: ~j/king~
απλα δεν πιστευα ποτε οτι καποιος σιχαινεται το FMP... οι περισσοτεροι ειτε τους αρεσει ειτε το βρισκουν αδιαφορο:erk:
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#288 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 19 August 2007 - 16:00

Το Full Metal Panic είναι ευρηματικό... Ξέρω μερικά άτομα που δεν τους κάνει εντύπωση αλλά κανέναν που να το θεωρεί μάπα. :\

@moonheart: είμαι fan των shoujo, believe it or not (I just hate shounen O_O), αλλά το Ceres πραγματικά δε στηριζόταν και πολύ σε αυτόν τον τομέα. Προσωπικά μου άρεσε λόγω της ιστορίας και μόνο. Ντάξει ίσως υπερέβαλα, δεν είναι και από τα best anime ever αλλά ειδικά για την εποχή του είναι τέλειο ΙΜΟ.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#289 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 19 August 2007 - 16:30

@moonheart: είμαι fan των shoujo, believe it or not (I just hate shounen O_O), αλλά το Ceres πραγματικά δε στηριζόταν και πολύ σε αυτόν τον τομέα. Προσωπικά μου άρεσε λόγω της ιστορίας και μόνο. Ντάξει ίσως υπερέβαλα, δεν είναι και από τα best anime ever αλλά ειδικά για την εποχή του είναι τέλειο ΙΜΟ.

cool... βασικα οκ εφοσον εν μερει θελοντας κ μη εστιαζω στο shoujo part βασει αυτου κρινω τα manga-anime... παρολα αυτα οφειλω να ομολογησω χμ... οτι τα manga της Yuu Watase ~mangaka fushigi yuugi, ayashi no ceres κτλ κτλ κτλ~ ειναι πολυ καλυτερα ως "manga" παρα μεταφερμενα σε anime..
αλλα οκ... γενικα ειμαι περισσοτερο υπερ της αποψης αφηστε τα shoujo στην manga μορφη τους κ μην τα μεταφερετε σε anime... κατ εμε μονο that way επιτυγχανεται ο βασικος τους ρολος.. δλδ να μεταφερουν συναισθηματα στον αναγνωστη χμ....:bahhh:
αρκετα απο τα shoujo anime π εχω δει ειναι για τα μπαζα απλα δεν μπορω να τα θυμηθω...:wis:
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#290 KaThLoS

KaThLoS

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 24 August 2007 - 10:57

Οκ με το καλημερα θα πρεπει να αρχισω το κραξιμο
Σε λιγο θα ακουσω εδω μεσα οτι και το Neon Genesis Evangelion ειναι gtp...
(Που καποιος το ειπε και για πλακα)
Ακουω μια για το Hellsing (οκ λεω γουστο καθενος)
ακουω για D αλλα οχι και το Berserk!!!Προφανως καποιοι εδω μεσα δεν γουσταρουν σκοτεινα και αλλοκοτα σχεδια, προφανως δεν γουσταρουν κατι που θελει κατι παραπανω απο radIQ για να απολαυσεις, προφανως κανενας σας δεν εχει σκεφτει (για οσους ειπαν για το σχεδιο) οτι το anime (Berserk) ειναι ολιγον τι παλαιο!!!!!
Ευτυχως για σας το Naruto εχει πολλα επισοδια ακομα (το παρακολουθω αλλα απο χαβαλε και μονο)
Δεν ξερω τι να πω δεν εχετε δει πολλα anime και σας φανηκαν τοσο χαλια τα προαναφερθεντα?? Γιατι πολυ απλα αν εχεις δει πολλα εχεις δει και σαβουρες.

Personal Worst: Kimi Ga Nozomu Eien

#291 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 24 August 2007 - 11:13

Προφανως καποιοι εδω μεσα δεν γουσταρουν σκοτεινα και αλλοκοτα σχεδια, προφανως δεν γουσταρουν κατι που θελει κατι παραπανω απο radIQ για να απολαυσεις,

Πρεπει να ειναι καποιος Einstein clone για να απολαυσει το Berserk and the likes?:oo:
*shiranakatta :o*

και το NGE μπορει να ειναι απο αριστουργημα εως gtp αναλογα με τα γουστα του καθενος :P δε γινεται σων και καλα να αρεσει σε ολους..

#292 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 24 August 2007 - 11:33

[...] ακουω για D αλλα οχι και το Berserk!!!Προφανως καποιοι εδω μεσα δεν γουσταρουν σκοτεινα και αλλοκοτα σχεδια, προφανως δεν γουσταρουν κατι που θελει κατι παραπανω απο radIQ για να απολαυσεις, προφανως κανενας σας δεν εχει σκεφτει (για οσους ειπαν για το σχεδιο) οτι το anime (Berserk) ειναι ολιγον τι παλαιο!!!!! [...]

Προφανώς you have to lurk moar. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#293 KaThLoS

KaThLoS

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 25 August 2007 - 02:24

Πρεπει να ειναι καποιος Einstein clone για να απολαυσει το Berserk and the likes?:oo:
*shiranakatta :o*

και το NGE μπορει να ειναι απο αριστουργημα εως gtp αναλογα με τα γουστα του καθενος :P δε γινεται σων και καλα να αρεσει σε ολους..

Δεν ειπα να εισαι Einstein... ειπα απλα αυτο "προφανως δεν γουσταρουν κατι που θελει κατι παραπανω απο radIQ για να απολαυσεις" που σημαινει να μην εισαι λιγο retard. Ο ενδιασμος μου δεν ειναι οσον αφορα το αν απλα σαρεσει δεν σαρεσει, ειναι το οτι το θεωρεις χειρωτερο ΟΛΩΝ! Πρεπει να εχεις την στοιχειωδη νόηση για να δειξεις καποιο σεβασμο προς καποιες κλασικες αξιες;;;;που στο συγκεκριμενο χωρο (anime) εχουν χαραξει μια πορεια τετοια ωστε να φτασει σε σημειο αυτος ο χωρος αυτος να ειναι ικανος δημιουργησει το δικο σου αγαπημενο anime;;;; Και δεν μιλαω μονο για να προαναφερθεντα anime... Respect the classics guys :smokingg:

#294 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 posts

Posted 25 August 2007 - 04:23

Personal Worst: Kimi Ga Nozomu Eien

Καλά όλα τα άλλα, αλλά εδώ τα χαλάμε. Με τον ίδιο τρόπο που παρουσίασες εσύ τα πράγματα θα έπρεπε και εγώ να πω ότι αν δεν έχει αίματα το anime δεν το βλέπεις δηλαδή; Ελάχιστα ποιοτικότερα romance από το 君が望む永遠, προσωπικά κανένα δεν το περνάει.

Πραγματικά τώρα όμως, τί το ευρηματικό βρήκες στο Hellsing? Lol απλά; Όσο χαζό είναι το Naruto άλλο τόσο είναι και το Hellsing >.>; Και από πότε το Hellsing έγινε κλασικό ("δε μιλάω μόνο για τα προαναφερθέντα" σημαίνει πως μιλάς ΚΑΙ γι αυτά, οπότε πιστεύω πως αυτό υποννοείς). ΟΚ το Berserk αλλά απλά καμμία σχέση με το Hellsing, που by the way έχει το πιο άθλιο ending+conclusion ever πιθανότατα σαν σειρά.

Respect the classics guys

Το Kimi ga Nozomu Eien σίγουρα είναι από τα πιο κλασικά ρομαντικά δράματα, που είναι ο σεβασμός; Μήπως να κοιτάμε και λίγο τον εαυτό μας πριν αρχίσουμε να κατηγορούμε τους άλλους;

Αυτό που θέλω να πω είναι πως προφανώς δε σου αρέσουν τα romance, όμως έχεις δει και κανένα άλλο romance series εκτός από το Kimi για να συγκρίνεις;

Για μένα πάντα, όταν προτείνω κάτι ως το χειρότερο πρέπει να μην έχει να προσφέρει τίποτα σε κανέναν. Δε θα βγώ να κρίνω το Slam Dunk επειδή δε μου αρέσουν τα σπορ, γιατί ίσως για το σωστό κοινό είναι ό,τι καλύτερο...

Έκαστος στο είδος του :)
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#295 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 25 August 2007 - 10:30

Ηρεμία παιδιά, το Thread δεν δημιουργήθηκε για να κατηγορούμε ο ένας τα γούστα του άλλου. Υπάρχει μεγάλη πλειοψηφία ατόμων που τους αρέσει πάρα πολύ το Hellsing, όπως υπάρχουν και πάρα πολλά άτομα που τους αρέσει το KGNE.

Είναι δύσκολο να βλέπουμε το αγαπημένο μας anime σε αυτό το θέμα, αλλά δυστυχώς τα γούστα του καθενός διαφέρουν.

E5VV38U.jpg

#296 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 25 August 2007 - 15:53

δυστυχώς τα γούστα του καθενός διαφέρουν.

Φαντάζομαι το δυστηχώς το ενούσες σε εισαγωγικά,έτσι?

Ένα anime το οποίο παρακουλούθησα πρόσφατα και δεν μου άρεσε καθόλου ήταν το Urotsukidoji 2-Legend of the demon womb,όπως και το Blood Shadow.Ενώ λατρεύω το σπλάτερ στοιχείο τους,σόρρυ,αλλά δεν το αντέχω σε συνδηασμό με σκηνές φτηνού πορνό,τουλάχιτον εγώ το βρίσκω αρρωστημένο.Δενξέρω,ίσω να είναι κλειστόμαλο,αλλά έτσι νιώθω.
Posted Image

#297 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 25 August 2007 - 23:14

Ένα anime το οποίο παρακουλούθησα πρόσφατα και δεν μου άρεσε καθόλου ήταν το Urotsukidoji 2-Legend of the demon womb,όπως και το Blood Shadow.Ενώ λατρεύω το σπλάτερ στοιχείο τους,σόρρυ,αλλά δεν το αντέχω σε συνδηασμό με σκηνές φτηνού πορνό,τουλάχιτον εγώ το βρίσκω αρρωστημένο.Δενξέρω,ίσω να είναι κλειστόμαλο,αλλά έτσι νιώθω.

Σε καταλαβαίνω, κι εμένα μου την δίνουν. Επίσης, απέφυγε οπωσδήποτε το ομοειδές "Demon Collection". Μέγιστη αηδία. :thumbdown:

2112.gif

#298 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 25 August 2007 - 23:24

Είναι δύσκολο να βλέπουμε το αγαπημένο μας anime σε αυτό το θέμα, αλλά δυστυχώς τα γούστα του καθενός διαφέρουν.

Αυτά λέω κι έγω, αλλά με το που τολμήσω να πω ότι το Full Metal Alchemist δεν λέει και πολλά αμέσως να μου πούνε "Άντε τράβα να δεις κανα moe!" ενώ καραθάβουν το NGE επειδή παραείναι παρανοϊκό για τα γούστα τους. Τέσπα, τέσπα... :bahhh:

Άσχετο: ήμουνα τις προάλλες με τον Donald Duck...εεεεεε, τον PhantomDuck και τον Blademaster. Σ' εμένα αρέσει το Pokemon και θάβω το Digimon και το YuGiOh!, στον Blademaster αρέσει το Digimon και θάβει το Pokemon και το YuGiOh! και στον PhantomDuck αρέσει το YuGiOh και θάβει το Pokemon και το Digimon. Oπότε όταν κάποια στιγμή θάβαμε ο ένας το anime του άλλου πέταω σε μια φάση: "Ααααααααα, τι το παλεύουμε! Και τα τρία anime μπούρδες είναι!" :hahaha:

#299 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 posts

Posted 26 August 2007 - 04:00

Ηρεμία παιδιά, το Thread δεν δημιουργήθηκε για να κατηγορούμε ο ένας τα γούστα του άλλου. Υπάρχει μεγάλη πλειοψηφία ατόμων που τους αρέσει πάρα πολύ το Hellsing, όπως υπάρχουν και πάρα πολλά άτομα που τους αρέσει το KGNE.

Δεν κατηγόρησα κανέναν, απλά η χρήση των όρων "κλασικό" θεώρησα ότι έγινε πολύ εύκολη.

No offence meant, peace!
- Shigeru Miyamoto

#300 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 26 August 2007 - 04:04

Θυμίθηκα ένα ποδοσφαιρικό anime το οποίο ήταν μαύρο χάλι,δλδ εντάξει,δεν αντέχετε αυτό το πράγμα.Θυμάται κανείς πως το λέγανε?Να προσθέσω στη hate list μου και το Digimon,όπως και το Tenjo Tenge.'Ντάξει,για καμιά πενταριά επισόδια καλό είναι,αλλά δεν άντεχα άλλο.
Posted Image