Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ιαπωνικά
Posted 20 February 2008 - 21:20

Posted 21 February 2008 - 11:18
Πήρα το JLPT3.
omedetto gozaimasu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted 22 February 2008 - 09:51
Το καρέ τώρα έκλεισε.
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Posted 22 February 2008 - 12:16
Posted 22 February 2008 - 12:58
έλα ρεΦέτος πέρασα και το JLPT1.
Το καρέ τώρα έκλεισε.

εκεί στην ιαπωνία το έδωσες?
Posted 22 February 2008 - 18:43
Posted 23 February 2008 - 08:36
έλα ρε
η Tamaki θα χαρεί πολύ όταν το μάθει
![]()
εκεί στην ιαπωνία το έδωσες?
Σίγουρα θα χαρεί και θα γίνει και διαφήμηση για το φροντιστήριο.

Ιαπωνία, αφού δεν έχω πατήσει το πόδι μου στην Ελλάδα εδώ και 3 χρόνια.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Posted 23 February 2008 - 18:39

Οσο για την γλωσσα δεν με ενθουσιαζει και τοσο ωστε να θελω να την μαθω αν και ισως ειναι μια πολυ καλη επιλογη (η εκμαθηση της) για παρα πολους επαγγελματικους τομεις.
Posted 24 February 2008 - 20:51
Ενας δευτερος λογος ( ο οποιος ειναι σημαντικος μονο γαι τους καμμενους που σπουδαζουν μαθηματικα οπως εγω ή τουλάχιστον ασχολουνται με τα μαθηματικα ) ειναι για να μπορεσουν επιτελους να κατανοησουν τι διαλο λενε εκεινες εκει οι κορυφαιες ασκησεις Πανω στους Μετασχημaτισμους Laplace που υπαρχουν στα κινεζικα site! (καλα καλα μη βαρατε)
Απο την αλλη ομως αν μαθει κανεις Ιαπωνικα 1) θα μπορει να δει τις ταινιες του Takashi Miike χωρις υποτιτλους !
2) Θα το "παιζει" μαγκας σε ολους εμας που δεν ξερουμε
3) ΘΑ μπορει να μιλησει σε Γιαπωνεζες στην γλωσσα τους
Ε λοιπον μονο και μονο για τον τελευταιο λογο αξιζει να μαθει κανεις Ιαπωνικα
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 24 February 2008 - 20:55
ποιος ο λογος να μαθει κανεις Ιαπωνικα ;; Αυτη την στιγμη στις εμπορικες συναλλαγες η γλωσσα που κυριαρχει ειναι η Κινεζική και μαλιστα Η καντονεζική κινεζικη . Οποιοσδηποτε λοιπον σκοπευει να μαθει μια γλωσσα η οποια θα τον διυκολυνει στις εμπορικες συναλλαγες του οφειλει να μαθει κινεζικα!
Ενας δευτερος λογος ( ο οποιος ειναι σημαντικος μονο γαι τους καμμενους που σπουδαζουν μαθηματικα οπως εγω ή τουλάχιστον ασχολουνται με τα μαθηματικα ) ειναι για να μπορεσουν επιτελους να κατανοησουν τι διαλο λενε εκεινες εκει οι κορυφαιες ασκησεις Πανω στους Μετασχημaτισμους Laplace που υπαρχουν στα κινεζικα site!
Ναι αλλά για να ρίξεις τις ιαπωνέζες τουρίστριες στην Ακρόπολη ιαπωνικά πρέπει να ξέρεις όχι κινέζικα.Αυτός και μόνο είναι αρκετός λόγος

EDIT:Είδα ότι έκανες μια διόρθωση.Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι

Posted 24 February 2008 - 21:05
ποιος ο λογος να μαθει κανεις Ιαπωνικα ;; Αυτη την στιγμη στις εμπορικες συναλλαγες η γλωσσα που κυριαρχει ειναι η Κινεζική και μαλιστα Η καντονεζική κινεζικη . Οποιοσδηποτε λοιπον σκοπευει να μαθει μια γλωσσα η οποια θα τον διυκολυνει στις εμπορικες συναλλαγες του οφειλει να μαθει κινεζικα!
Ενας δευτερος λογος ( ο οποιος ειναι σημαντικος μονο γαι τους καμμενους που σπουδαζουν μαθηματικα οπως εγω ή τουλάχιστον ασχολουνται με τα μαθηματικα ) ειναι για να μπορεσουν επιτελους να κατανοησουν τι διαλο λενε εκεινες εκει οι κορυφαιες ασκησεις Πανω στους Μετασχημaτισμους Laplace που υπαρχουν στα κινεζικα site! (καλα καλα μη βαρατε)
Απο την αλλη ομως αν μαθει κανεις Ιαπωνικα 1) θα μπορει να δει τις ταινιες του Takashi Miike χωρις υποτιτλους !
2) Θα το "παιζει" μαγκας σε ολους εμας που δεν ξερουμε
3) ΘΑ μπορει να μιλησει σε Γιαπωνεζες στην γλωσσα τους
Ε λοιπον μονο και μονο για τον τελευταιο λογο αξιζει να μαθει κανεις Ιαπωνικα
τώρα είναι τα κινέζικα κάποτε ήταν τα ρώσσικα και αν ακολουθειθεί το παράδεγιμα της ρωσσίας τότε δεν χρειάζεται να μάθουμε κινέζικα αφού θα γεμίσουμε με κινέζους που μιλάνε ελληνικα

η πιο άχρηστη γλώσσα που έμαθα ποτέ ήταν τα γαλλικά πάντως.
και στην μέχρι τώρα επαγγελματική καριέρα γάλλο τουρίστα δεν έχω πετύχει εδω πάνω. ενώ ιάπωνες ναι.