Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Ιαπωνικά

• Please log in to reply
1812 replies to this topic

Poll: Μιλάτε ιαπωνικά; (741 member(s) have cast votes)

Μιλάτε ιαπωνικά;

1. Ναι μιλάω (119 votes [16.06%] - View)

Percentage of vote: 16.06%

2. Όχι,αλλά σκοπεύω να μάθω (520 votes [70.18%] - View)

Percentage of vote: 70.18%

3. Όχι και ούτε σκοπεύω να μάθω (102 votes [13.77%] - View)

Percentage of vote: 13.77%

Vote Guests cannot vote

#391 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 09 September 2007 - 05:10

Νομίζω πως η διαφορά του ενός €υρώ είναι κάποια πατέντα για να μην μπερδεύουν τα επίπεδα οι καινούριοι. Με τη λογική του «πιο ακριβό=πιο υψηλό επίπεδο». Φαντάζομαι θα είχαν διάφορους άσχετους που έγραψαν "1" αντί για "4" ή "2" αντί για "3"στην αίτηση.

Sounds like a fair reasoning to me :P

Πρώτη φορά τσέκαρα τα δίδακτρα στο site πριν 2 μέρες(;) (εντελώς τυχαία έπεσα ακριβώς τη μέρα που ανακοινώθηκε, δε μπαίνω και κάθε μέρα) και μπορώ να πω πως είχε την πλάκα του ^^
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#392 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 posts

Posted 09 September 2007 - 08:27

...Φαντάζομαι θα είχαν διάφορους άσχετους που έγραψαν "1" αντί για "4" ή "2" αντί για "3"στην αίτηση.

το 1 αντι για το 4!!!! :rofl:φανταζομαι το σοκ την ημερα των εξετασεων...

αντε, το 1 με το 4 να το καταλαβω, αλλα ποσο τσιου μπορει να εισαι να γραψεις 2 αντι για 3? υποτιθεται ηδη ξερεις το "αναποδο" συστημα...

#393 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 09 September 2007 - 14:53

το 1 αντι για το 4!!!! :rofl:φανταζομαι το σοκ την ημερα των εξετασεων...

αντε, το 1 με το 4 να το καταλαβω, αλλα ποσο τσιου μπορει να εισαι να γραψεις 2 αντι για 3? υποτιθεται ηδη ξερεις το "αναποδο" συστημα...

Ελ-όου-ελ! Αφού έχεις συμπληρώσει την αίτηση σε ρωτάνε για να βεβαιωθούν(αν υποψιαστούν ότι κάτι δεν πάει καλά). Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που έχουν ακούσει ότι το «πρώτο πτυχίο»(δλδ το 4kyuu) είναι αστείο και πάνε κατευθείαν για το «δεύτερο»(3kyuu).

#394 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 15 September 2007 - 15:37

Εγώ σκοπεύω να μάθω..αν και είναι δύσκολη γλώσσα..!!
Αλλά είναι ωραία..

#395 rurounikz

rurounikz

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 17 September 2007 - 10:58

Βασικα κ εγω κατι ψιλα Ιαπωνικα τα εμαθα απο το rurouni k.Κυριως ατακες.Παρακολουθω την ιστορια της ιαπωνιας και ενα ταξιδι εκει(για κανενα μηνα ομως!!!)θα ηταν ολα τα λεφτα

#396 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 17 September 2007 - 11:58

k εγώ θέλω να ξεκινήσω japanese αλλα δη ξέρω που k ποτε(βασικά που ξέρω αλλα είναι MONEY πολλά)K εννοείτε πως ένα ταξίδι στην japan θα ήταν όλα τα λεφτά!!!!!!!:fromabove:
Posted Image

#397 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 17 September 2007 - 12:55

ενα ταξιδι εκει θα ηταν ολα τα λεφτα

ένα ταξίδι στην japan θα ήταν όλα τα λεφτά!!!!!!!

Πράγματι, όλα τα λεφτά(θα χρειαζόταν κάποιος για ένα μήνα στην Ιαπωνία >_>). Σήμερα ξεκινάνε οι αιτήσεις για το JLPT. Στο επόμενο δίωρο θα πρέπει ν' αποφασίσω αν θα δώσω ή όχι και να φύγω για τον Σύνδεσμο. Ελπίζω να μην πετύχω κανέναν απ' τη Θεσσαλονίκη που έχει έρθει να κάνει 30-40 αιτήσεις μαζεμένες γιατί αυτή τη φορά θα πέσει ξύλο.:smokingg:Δε γίνεται να κάνεις 2 άτομα που έχουν να κάνουν μια αίτηση του μισού λεπτού να περιμένουν επί μία ώρα επειδή έτσι γουστάρεις!

#398 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 September 2007 - 13:21

Salonika 's frontistiria FTW!!! :)
Posted Image

#399 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 posts

Posted 17 September 2007 - 18:08

@zeruden: ισχυει οτι χρειαζεται και 2 φωτο για την αιτηση? σωστο ή...αλλα θυμαμαι?:nosey:

#400 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 17 September 2007 - 21:52

Aυτά τα περί αιτήσεων πάντα τα ξεχνάω...καλύτερα που δεν πήγα σήμερα γιατί θα ξεχνούσα να πάρω φωτογραφίες μαζί μου. -__-;;;
Θα στείλω ένα email στη Suzuki-sensei ή θα μάθω αύριο τ' απόγευμα και θα σου απαντήσω τότε.

#401 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 18 September 2007 - 04:58

@zeruden: ισχυει οτι χρειαζεται και 2 φωτο για την αιτηση? σωστο ή...αλλα θυμαμαι?:nosey:

Ευτυχώς που δεν πήγα σήμερα ...
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#402 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 18 September 2007 - 13:09

Ναι, δύο θέλουν. Που σημαίνει ότι θα ξεμείνω απο φωτογραφίες πάλι. -___-;;;;

#403 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 18 September 2007 - 14:47

Στο επόμενο δίωρο θα πρέπει ν' αποφασίσω αν θα δώσω ή όχι και να φύγω για τον Σύνδεσμο. Ελπίζω να μην πετύχω κανέναν απ' τη Θεσσαλονίκη που έχει έρθει να κάνει 30-40 αιτήσεις μαζεμένες γιατί αυτή τη φορά θα πέσει ξύλο.:smokingg:Δε γίνεται να κάνεις 2 άτομα που έχουν να κάνουν μια αίτηση του μισού λεπτού να περιμένουν επί μία ώρα επειδή έτσι γουστάρεις!

μπουχ, και 'γω το ίδιο πρόβλημα έχω όλο το πρωί...ήρθε και ο rai μου στο solaris και θα τον αφήσω να περιμένει...:nosey:
τελικά αποφάσισα να κάνω τις δουλειές μου την Παρασκευή αφού δώσω το μάθημα και φάω την κρυάδα:deadga6:

και btw εγώ περίμενα 2μιση ώρες, όχι μία...χεχ...:terror2:

Posted Image

#404 Deepdive_

Deepdive_

John Rambo Is Dead

• Members
  • 1 posts

Posted 18 September 2007 - 16:06

Βασικά θέλω να μάθω , γιατί σκοπεύω επισκεφτώ την Ιαπωνία κάποια στιγμή .... Θα δούμε :wis:

#405 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 20 September 2007 - 09:01

Έπαιξα πριν από λίγο το Mondai na Nihongo στο DS μου. Είναι αρκετά ενδιαφέρον, αλλά δε νομίζω να απευθύνεται σε αρχάριους. Υπάρχουν διάφορα modes για να απαντάς στα ερωτήματα όπως θέλεις. Ξεκίνησα με το "kotsu kotsu mοnnichi" που απαντάς σε 10 ομαδοποιημένα ερωτήματα ανά ημέρα, και στο τέλος της εβδομάδας μπορείς να δώσεις το «τεστάκι»(小テスト) στο οποίο αν πάρεις πάνω από 90%, ανταμοίβεσαι μ' ένα σύντομο 4-koma manga. (Επειδή είμαι ανυπόμονος, έκανα την «ύλη» της εβδομάδας σε λίγες ώρες XD). Έχει 3600 ερωτήσεις, οπότε είναι καλό value for money.