Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Ιαπωνικά

• Please log in to reply
1812 replies to this topic

Poll: Μιλάτε ιαπωνικά; (741 member(s) have cast votes)

Μιλάτε ιαπωνικά;

1. Ναι μιλάω (119 votes [16.06%] - View)

Percentage of vote: 16.06%

2. Όχι,αλλά σκοπεύω να μάθω (520 votes [70.18%] - View)

Percentage of vote: 70.18%

3. Όχι και ούτε σκοπεύω να μάθω (102 votes [13.77%] - View)

Percentage of vote: 13.77%

Vote Guests cannot vote

#841 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 12 September 2008 - 15:04

:bike: θα δω ανάλογα με τις ώρες που έχει μαθήματα γιατι δουλεύω κάθε μερα σπαστό ωραριο αι ενδέχεται τον οκτώβριο τα κενά που έχω 2.30-5.30 να αναλάβω να κάνω φροντιστήρια σε κάποιον...
αν μετά τις 8.30 το βράδυ έχει μαθήματα....χλωμό.......:emptyonexg1:τώρα βέβαια ψάχνω αλλού δουλειά με πιο καλο ωραριο και ενδέχεται να είμαι free τα απογεύματα...

#842 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 12 September 2008 - 16:02

ρε παιδια ξερει κανεις ποτε ανοιγει ο ελληνοιαπωνικος συνδεσμος?
προσπαθω να επικοινωνήσω αλλα τζιφος.

#843 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 12 September 2008 - 16:24

ρε παιδια ξερει κανεις ποτε ανοιγει ο ελληνοιαπωνικος συνδεσμος?
προσπαθω να επικοινωνήσω αλλα τζιφος.

Δευτέρα.

#844 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 12 September 2008 - 16:42

να'σαι καλα!!!!!!!!!! θα τους παρω τηλ asap. :)

#845 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 12 September 2008 - 22:51

Ναι πήρα τηλέφωνο τη δασκάλα μου, που είναι υπεύθυνη στο σύνδεσμο και ήταν ακόμα στο εξοχικό της (στη Σαλαμίνα, όχι στην Ιαπωνία) και μου είπε να περάσω Δευτέρα για την εγγραφή. Να δω τι θα προλάβω να κάνω!

#846 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 13 September 2008 - 01:07

Future beginner here!Γράφτηκα σήμερα στο Language Lab:wooi2:I'm so excited!Tα μαθήματα θ'αρχίσουν Οκτώβρη μου είπαν.I can hardly wait!

2s9p2fs.jpg

#847 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 13 September 2008 - 03:03

Future beginner here!Γράφτηκα σήμερα στο Language Lab:wooi2:I'm so excited!Tα μαθήματα θ'αρχίσουν Οκτώβρη μου είπαν.I can hardly wait!

Αmaya3,πότε περίπου στον Οκτώβρη?3 τελειώνω εξεταστική ελπίζω να προλάβω να πάρω καμιά ανάσα ρε γμτ :uhh:
Posted Image

#848 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 posts

Posted 13 September 2008 - 12:58

ρε παιδια ξερεις κανεις κανενα φροντηστιριο ιαπονικων εδω αθηνα ?

#849 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 13 September 2008 - 14:14

ρε παιδια ξερεις κανεις κανενα φροντηστιριο ιαπονικων εδω αθηνα ?

Embassy of Japan in Greece

15fkk04.jpg

#850 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 posts

Posted 13 September 2008 - 14:20

arigkato ρε σ ^_^

#851 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 13 September 2008 - 17:31

@Me loves Neliel,τα μαθήματα θ'αρχίσουν Οκτώβρη γιατί η καθηγήτρια γέννησε αλλά δεν μου είπαν πότε ακριβώς.Φαντάζομαι όμως μιαν ανάσα θα προλάβεις να την πάρεις xD
(and if that makes you feel better,about εξεταστική,όλοι συμπάσχουμε...αν και εγώ τελειώνω πολύ πιο νωρίς)

2s9p2fs.jpg

#852 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 13 September 2008 - 17:36

τώρα που είδα το "embassy" θυμήθηκα την τραγική φάση που πέρασα να βρώ τον σύνδεσμο....

αιτία: δεν είχα pc + ο χρυσός μου οδηγός ήταν παλιός..

αποτέλεσμα: πήγα στον πύργο αθηνών, μετα (αφού έμαθα για την μεταφορά της πρεσβείας) πήγα στην εθνικής αντιστασης, και μετά (αφου με ενημέρωσαν που πρέπει να πάω) πήγα στην ομήρου για να βρώ τον σύνδεσμο...

όλο αυτό μόνο με μετρο και με πόδια σε 1 μέρα (καθώς δεν είχα ιδέα για τα λεωφορεία των περιοχών...)

im so pathetic :P

#853 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 14 September 2008 - 01:05

Παίδες στη Θεσσαλονίκη για την Tamaki, ξέρει κανείς πότε ξεκινάνε τα μαθήματα και πότε είναι οι εγγραφές;
Posted Image

#854 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 14 September 2008 - 01:40

Amaya3,thanx for the info!!:nod2:

Ptoma θα κάνεις κι εσύ ιαπωνικά?Απο δευτέρα εγώ θα πάω για εγγραφή.Συνεννοούμαστε και πάμε άμα είναι.Θα σε πάρω κανα τηλ. εγώ λογικά.Πιο πάνω έλεγε η Amaya3 ότι μαθήματα ξεκινάν τον Οκτώβρη!

#855 Nya

Nya

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 14 September 2008 - 05:14

Καλημέρα!

Δυστυχώς δεν ξέρω κανέναν που να κάνει Ιαπωνικά και τις τελευταίες μέρες που ψάχνω μανιωδώς να βρω πληροφορίες για μαθήματα καταλήγω πάντα στο να γνωρίζω λιγότερα από πριν.

Θα μπορούσε κάποιος Αθηναίος να με διαφωτίσει περί της ποιότητας και της τιμής των μαθημάτων στην πρωτεύουσα? Όντας άεργος φοιτητής έχω μικρό budget (bold for attention), περίεργο schedule αλλά παρ' όλα αυτά δεν θα ήθελα να πάω σε χάλια μάθημα. Για παράδειγμα, το πρώτο μέρος που κοίταξα ήταν οι Ξένες Γλώσσες του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και από ό,τι έμαθα το επίπεδο των μαθημάτων εκεί είναι απογοητευτικό.

Εσείς τι προτείνετε?