Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Ιαπωνικά

• Please log in to reply
1812 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Μιλάτε ιαπωνικά; (741 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Μιλάτε ιαπωνικά;

1. Ναι μιλάω (119 ψήφοι [16.06%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.06%

2. Όχι,αλλά σκοπεύω να μάθω (520 ψήφοι [70.18%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 70.18%

3. Όχι και ούτε σκοπεύω να μάθω (102 ψήφοι [13.77%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 13.77%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#826 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 10:44

:oo:Eeeek! Πρέπει να δηλώσω για το 2kyuu και να κανονίσω μαθήματα! Τηλέφωνο στην Suzuki-sensei σήμερα κιόλας!!! *runs off to call*

#827 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 12:01

Εγώ και ο nookie θα γραφτούμε φέτος να αρχίσουμε την γλώσσα.
Θα πάμε ή στην Ακαδημία ή στον Ελληνοϊαπωνικό σύνδεσμο..
Το είχα άχτι να πάω στο 2ο αλλά αν σήκωνε και κανένας τηλ. εδώ και βδομάδες ή αν ήταν κάποιος εκεί εκτος του θυρωρού θα ήταν καλύτερα -.-

#828 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 13:04

Hear ye,hear ye!
Ανακάλυψα φοβερο προγραμματάκι για εκμάθηση πολύ βασικών ιαπωνικών (hiragan,katakana,γραμματικα στοιχεια και λεξιλόγιο)
Το ανέβασε ένας γνωστός στο rapidshare,όλοι οι επίδοξοι μαθητές πιστεύω ότι θα το εκτιμήσουν.Link follows:
RapidShare: Easy Filehosting
Δημοσιευμένη  εικόνα

#829 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 12:18

Ενα μικρό Poll... : ποιός θα δώσει φέτος το 3kyuu?

Εγώ θα το δώσω. Ελπίζω ότι θα περάσω, αν και θέλω ακόμα αρκετό διάβασμα. Ιδίως στα kanji!

#830 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 12:28

Hear ye,hear ye!
Ανακάλυψα φοβερο προγραμματάκι για εκμάθηση πολύ βασικών ιαπωνικών (hiragan,katakana,γραμματικα στοιχεια και λεξιλόγιο)
Το ανέβασε ένας γνωστός στο rapidshare,όλοι οι επίδοξοι μαθητές πιστεύω ότι θα το εκτιμήσουν.Link follows:
RapidShare: Easy Filehosting

thank you!!!!!!προσπάθησα σε πιο μικρή ηλικία να μάθω ιαπωνικά αλλά ΄όχι τα ιδεογράμματα αλλα τους λατινικούς χαρακτήρες.Πάντως ένας γνωστός μου μαθαίνει κινέζικα στο ιντερνετ...με τα ιδεογράμματα...:Blissfull:

#831 Kallia

Kallia

漢字を勉強しなが

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 14:31

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (JLPT)

●Οι εξετάσεις για το έτος 2008 θα διεξαχθούν την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου.

●Οι εγγραφές για τις εξετάσεις γίνονται στον Ελληνο-Ιαπωνικό Σύνδεσμο
(Ομήρου 32, τηλ:210 363 8966) από 15-26 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00-20.00.

Κόστος συμμετοχής
1 kyu: 47€
2 Kyu: 46€
3 Kyu: 45€
4 Kyu: 44€

Πληροφορίες :
Ελληνο-Ιαπωνικός Σύνδεσμος
Ομήρου 32, τηλ: 210-363 8966

2€ ακριβότερα τα εξέταστρα φέτος. Μην ξεχάσετε τις 2 φωτογραφίες... :tensai:

Καιρός να σπάσω το «έθιμο» να δίνω ιαπωνικά κάθε χρόνο γιατί θα με πάρουν οι συνεξεταζόμενοι με τα γιαούρτια. >__>;;;

:oo: :hahaha: :oo:

Δηλαδή η προθεσμία για τις εγγραφές λήγει πριν αρχίσουν τα μαθήματα στο Διαδασκαλείο!; Κι εγώ που ήθελα να κάνω κανένα μάθημα για να δω αν είμαι έτοιμη για να δώσω εξετάσεις με όσα έχω μάθει μόνη μου, τι θα κάνω τώρα;;;;;;!

*panic mode on*

Guys, help! Αν περάσω τις κατατακτήριες του Διδασκαλείου για τη Β' τάξη (που είναι αύριο παρεπιπτόντως ^_^) με καλό βαθμό, αυτό θα σημαίνει ότι θα μπορώ να γραφτώ τουλάχιστον για το JLPT 4, σωστά; Νομίζω την ύλη την έχω καλύψει και με το παραπάνω, αλλά χωρίς κάποιον να διορθώνει τα λάθη μου (γιατί εγώ μπορεί να χαίρομαι μόνη μου ότι τα ξέρω όλα μια χαρα και να γράφω κοτσάνες) δεν είμαι ακόμη 100% σίγουρη. Αλλά μπορώ να χρησιμοποιήσω τις εξετάσεις αυτές σαν ενδεικτικό δείγμα, σωστά;

*panic*panic*panic*panic*
Japanese fiction books, here I come! :burningbe3:

#832 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 14:37

Δηλαδή η προθεσμία για τις εγγραφές λήγει πριν αρχίσουν τα μαθήματα στο Διαδασκαλείο!; Κι εγώ που ήθελα να κάνω κανένα μάθημα για να δω αν είμαι έτοιμη για να δώσω εξετάσεις με όσα έχω μάθει μόνη μου, τι θα κάνω τώρα;;;;;;!

*panic mode on*

Guys, help! Αν περάσω τις κατατακτήριες του Διδασκαλείου για τη Β' τάξη (που είναι αύριο παρεπιπτόντως ^_^) με καλό βαθμό, αυτό θα σημαίνει ότι θα μπορώ να γραφτώ τουλάχιστον για το JLPT 4, σωστά; Νομίζω την ύλη την έχω καλύψει και με το παραπάνω, αλλά χωρίς κάποιον να διορθώνει τα λάθη μου (γιατί εγώ μπορεί να χαίρομαι μόνη μου ότι τα ξέρω όλα μια χαρα και να γράφω κοτσάνες) δεν είμαι ακόμη 100% σίγουρη. Αλλά μπορώ να χρησιμοποιήσω τις εξετάσεις αυτές σαν ενδεικτικό δείγμα, σωστά;

*panic*panic*panic*panic*

Daijoubu! Αντί να πανικοβάλλεσαι, πήγαινε μια βόλτα από δω να τσεκάρεις το επίπεδό σου. :congrats:
JLPT Level 4 Study Page

#833 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 15:03

Μπορείς να εγγραφείς και να πας να δώσεις επειδή 44€ δεν είναι και κανένα φοβερό ποσό. Νομίζω.
Ή να εγγραφείς και να περιμένεις μέχρι τελευταία στιγμή για να δεις τι θα κάνεις.
Δεν είναι καλό να το αναβάλεις πάντως.

#834 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2008 - 09:43

εγώ σήμερα θα κάνω την αίτηση στο φροντιστήριο.
απλά θα πάω για την εμπειρία δεν κατάφερα να διαβάσω τίποτα το καλοκαίρι.
θέλετε να κάνουμε κάνα meeting εκείνη τη μέρα?

#835 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2008 - 10:19

Εμένα θα αναλάβει όλες τις αιτήσεις η καθηγήτριά μου. Οπότε την επόμενη εβδομάδα, θα της δώσω τα λεφτά και τις φωτογραφίες (που πρέπει να βγάλω... Δευτέρα θα πάω...)

Και πάλι δεν είναι ακριβές οι εξετάσεις των Ιαπωνικών.

3kyuu? Dareka?

#836 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2008 - 10:23

4kyuu for me

#837 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2008 - 10:48

Πόσο κοστίζει το μήνα φροντιστήριο Ιαπωνικών για αρχάριους?Που εχει στη Θεσσαλονικη?

#838 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2008 - 11:06

425 for 4 months in mine

there are alot

you have one in Iktinou, two in Charilaou, one in Egnatia and one is the one i go
Language lab with Tamaki Sensei

THESSALONIKI

LANGUAGE LAB

29, Dagli St., 546 21 Thessaloniki / Tel/Fax: 2310-263489 --- around 425 for 4 months
Japanese Native Teacher (thats where i go )

XYNI SCHOOL OF FOREIGN LANGUAGE
116, Egnatia St., 546 22 Thessaloniki / Tel: 2310-225717
Greek Teacher

JAPANESE LANGUAGE SCHOOL GEORGIADOU
3, Iktinou St., 546 22 Thessaloniki / Tel/Fax: 2310-225765 around 450 for 4mmonths
wih Japenese Native Teacher

AXON
90, Papanastasiou St., Harilaou 54644 Thessaloniki/
Tel/Fax: 2310 989242 ----- with Japanese Native Teacher

11, N. Plastira St., Harilaou 54250 Thessaloniki/
Tel/Fax: 2310 989252
|..AXON GLOBAL EDUCATION NETWORK..|

#839 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2008 - 11:14

425 for 4 months in mine

there are alot

you have one in Iktinou, two in Charilaou, one in Egnatia and one is the one i go
Language lab with Tamaki Sensei

THESSALONIKI

LANGUAGE LAB
29, Dagli St., 546 21 Thessaloniki / Tel/Fax: 2310-263489 --- around 425 for 4 months
Japanese Native Teacher (thats where i go )

XYNI SCHOOL OF FOREIGN LANGUAGE
116, Egnatia St., 546 22 Thessaloniki / Tel: 2310-225717
Greek Teacher

JAPANESE LANGUAGE SCHOOL GEORGIADOU
3, Iktinou St., 546 22 Thessaloniki / Tel/Fax: 2310-225765 around 450 for 4mmonths
wih Japenese Native Teacher

AXON
90, Papanastasiou St., Harilaou 54644 Thessaloniki/
Tel/Fax: 2310 989242 ----- with Japanese Native Teacher

11, N. Plastira St., Harilaou 54250 Thessaloniki/
Tel/Fax: 2310 989252
|..AXON GLOBAL EDUCATION NETWORK..|

:nod2:σευχαριστώ πολύ!!!!σε 4 μήνες δηλαδή τελειώνεις ας πούμε την πρώτη τάξη?πάντως δεν είναι πολλά...μια χαρά ειναι ..αμα βρω και καιρο΄με το κ....ωραριο που δουλευω θα ξεκινήσω κ εγώ...αλλα΄λόγω ωραρίου και οικονομικών βέβαια δεω το επιχείρησα...ειναι ευέλικτα τα ωραρια?εκει που πάς που κοντά ειναι?Δεν την ξέρω τη διέυθυνση...:nosey:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από hyuga: 12 Σεπτέμβριος 2008 - 11:56

#840 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2008 - 13:19

Θα μας κάνεις παρέα hyuga? :tensai:
Future beginners me and possibly melkor.Μάλλον (εως σίγουρα) θα πάμε στο φροντιστήριο της erisabetsu!Btw,Λίζα οταν περάσεις από το φροντιστήριο πες μου σε παρακαλώ μέχρι πότε είναι οι εγγραφές μην κάνω καμιά βλακεία...Αν και καλύτερα να πάω από νωρίς για να γίνει σίγουρα τμήμα.
Δημοσιευμένη  εικόνα