Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Ιαπωνικά

• Please log in to reply
1812 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Μιλάτε ιαπωνικά; (741 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Μιλάτε ιαπωνικά;

1. Ναι μιλάω (119 ψήφοι [16.06%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.06%

2. Όχι,αλλά σκοπεύω να μάθω (520 ψήφοι [70.18%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 70.18%

3. Όχι και ούτε σκοπεύω να μάθω (102 ψήφοι [13.77%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 13.77%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#556 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2008 - 08:12

Λοιπόν seimei άκου.Το japanese for busy people έιναι αρκετά καλό και έχει και κάμποση γραμματική μέσα ΑΛΛΑ έχει το εξής αρνητικό (ελπίζω να μην το πήγα πόλυ μακρία) έχει μονο hiragana μέσα και καθόλου kanji.Βέβαια αν δεν έχει ακόμα φτάσει σε επίπεδο να μαθαίνεις kanji τότε στο συστήνω ανεπιφύλακτα.Επίσης, πολύ καλό site αυτό του kenny αλλά μέσα απ'αυτό δεν μπορείς να μάθεις αλλά μόνο να λύνεις κάποια απορία που ενδεχομένως να έχεις.Τώρα άμα είσαι σε επίπεδο λίγο προχωρημένο σου προτείνω το βιβλίο της bunka institute of language το οποίο είναι πολύ καλό ΑΛΛΑ δεν έχει απολύτως τιποτα από αγγλικά μέσα είναι όλο hiragana kanji.Αν μένεις Αθήνα μπορώ να σου πώ και που να τα βρεις φωτοτυπία όλα αυτά.Ελπίζω να βοήθησα.

kokari:όταν λες τσουχτερή τιμή εννοείς?Να ξέρεις ότι τα μαθήματα Ιαπώνικων σε ιδιαίτερο δεν πέφτουν κάτω από 60-70 ευρώ το δίωρο μάθημα...

Εγώ ιδιαίτερα πληρώνω 45 ευρώ το δίωρο...

#557 SeiMei

SeiMei

proud V.O.L.P.Y. member

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2008 - 12:26

Λοιπόν seimei άκου.Το japanese for busy people έιναι αρκετά καλό και έχει και κάμποση γραμματική μέσα ΑΛΛΑ έχει το εξής αρνητικό (ελπίζω να μην το πήγα πόλυ μακρία) έχει μονο hiragana μέσα και καθόλου kanji.Βέβαια αν δεν έχει ακόμα φτάσει σε επίπεδο να μαθαίνεις kanji τότε στο συστήνω ανεπιφύλακτα.Επίσης, πολύ καλό site αυτό του kenny αλλά μέσα απ'αυτό δεν μπορείς να μάθεις αλλά μόνο να λύνεις κάποια απορία που ενδεχομένως να έχεις.Τώρα άμα είσαι σε επίπεδο λίγο προχωρημένο σου προτείνω το βιβλίο της bunka institute of language το οποίο είναι πολύ καλό ΑΛΛΑ δεν έχει απολύτως τιποτα από αγγλικά μέσα είναι όλο hiragana kanji.Αν μένεις Αθήνα μπορώ να σου πώ και που να τα βρεις φωτοτυπία όλα αυτά.Ελπίζω να βοήθησα.

hai hai!αθήνα μένω!κοίτα από kanji λίγα πράγματα αλλά η εμπειρία μου λέει οτι για να μάθεις κάτι πρέπει να χωθείς στα βαθειά!το japanese for busy people το έχω κατεβάσει δεν με τρέλανε.γενικά έχω γύρο στα 10 gb υλικό από net κατεβασμένo για τα γιαπωνέζικα και το μόνο που μου άφησε καλή εντύπωση ήταν μία παλιά σειρα,δεν ξέρω αν την ξέρεις, το lets learn japanese basic, όπου η τύπισσα που παρουσιάζει τη σειρά τα μιλάει σα ρομπότ!!!και μια και το είπες,ξέρεις κ τπτ καλό για kanji γτ ότι έχω βρει μέχρι τώρα δεν έχει κ μεγάλη συνοχή κ δεν μπορώ να τα συγκρατήσω.αν μπορείς να μου πεις που να βρω το βιβλίο που λες I'd be greatfull :)!arigatou!

#558 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2008 - 12:39

εγώ είμαι τις απόψεις να αρχίσεις σιγά σιγά τα μαθήματα, γιατί καμια γλώσσα δεν μπορείς αν τι μάθεις εντελώς μονος σου, πάντα θα έχεις κάποια κενά.

#559 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2008 - 13:08

hai hai!αθήνα μένω!κοίτα από kanji λίγα πράγματα αλλά η εμπειρία μου λέει οτι για να μάθεις κάτι πρέπει να χωθείς στα βαθειά!το japanese for busy people το έχω κατεβάσει δεν με τρέλανε.γενικά έχω γύρο στα 10 gb υλικό από net κατεβασμένo για τα γιαπωνέζικα και το μόνο που μου άφησε καλή εντύπωση ήταν μία παλιά σειρα,δεν ξέρω αν την ξέρεις, το lets learn japanese basic, όπου η τύπισσα που παρουσιάζει τη σειρά τα μιλάει σα ρομπότ!!!και μια και το είπες,ξέρεις κ τπτ καλό για kanji γτ ότι έχω βρει μέχρι τώρα δεν έχει κ μεγάλη συνοχή κ δεν μπορώ να τα συγκρατήσω.αν μπορείς να μου πεις που να βρω το βιβλίο που λες I'd be greatfull :)!arigatou!

Τα Kanji απλά τα μαθαίνεις απ'έξω. Αρκετά kanji έχουν σχέση μεταξύ τους, αλλά κι εκεί... Δηλαδή π.χ. 木 (ki, δέντρο) και 本 ( hon βιβλίο) στο kanji έχουν μόνο μία γραμμούλα διαφορά... η σχέση τους είναι ότι το βιβλίο προέρχεται από το δέντρο (εδώ...) μετά υπάρχει π.χ. το 子 και το 字; δηλαδή ko (kodomo = παιδί) και ji (γράμμα της αλφαβήτου). Επίσης, το κάθε kanji μπορεί να έχει πάνω από μία προφορά. Πάντως εγώ κάνω μία φορά την εβδομάδα δύο ώρες. Στείλε μου PM αν θες και εαν είσαι κοντά σε μένα να σου δώσω τα τηλέφωνα της καθηγήτριάς μου. Είναι Γιαπωνέζα παντρεμένη με έλληνα.

#560 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2008 - 20:27

Darkchilde και Seimei τσεκαρετε τα pm σας.
Intelligence is nothing without wisdom...

#561 Kokari

Kokari

Anime Newbie

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2008 - 23:23

kokari:όταν λες τσουχτερή τιμή εννοείς?Να ξέρεις ότι τα μαθήματα Ιαπώνικων σε ιδιαίτερο δεν πέφτουν κάτω από 60-70 ευρώ το δίωρο μάθημα...

150 ή 160 μου είπε τον μήνα. 60-70 μου φαίνεται ότι υπερβάλλεις. Σε όλο το post που διάβασα (το διάβασα όλο:congrats::oo:, άντεξα!) κυμαίνεται μια τιμή γύρω στα 40-50 το δίωρο.
Απλά επειδή έχω κοιτάξει κατ'επανάληψη για να πάω στην λέσχη του Καποδιστριακού, όσο νά 'ναι σου φαίνεται κάπως η τιμή.

Παρεπιπτώντος, είστε οι πρώτοι που βλέπω να μένουν ευχαριστημένοι από την λέσχη. Δεν ακούω και τα καλύτερα λόγια, γι' αυτό και κοιτάω προς άλλες κατευθύνσεις.

#562 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 10:30

a girl from my class has a grammar from the oxford university and its really annoying she knows everything maybe this grammar will help those who learn on their own, it is doing miracles on her

#563 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 10:43

Hmm Title please? I may need it for reference. And any other reference/books/sites you have and are good, I would like them for reference. Thank you...

#564 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 10:52

i dont know the title yet then I have this

http://rapidshare.com/files/21144937..._book.pdf.html

and i had a book to send you through msn but remind me that when i go home

#565 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 12:11

ギリシャ語非対応のパソコンならグリークリッシュでええやろ? ギリシャ人向けの掲示板やろ、ここは。

#566 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 12:47

ギリシャ語非対応のパソコンならグリークリッシュでええやろ? ギリシャ人向けの掲示板やろ、ここは。

Επειδή μερικά Kanji μου είναι άγνωστα δεν τα γράφεις σε hiragana please?????

(Για το 2 πας παιδάκι μου???? )

#567 Taicho

Taicho

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 17:46

γεια σας παιδια ειμαι νεος στιν σελιδα και δεν κσερω πως να αρχισω .
κοιταξτε πριν ενα χρονο τον χειμωνα ακουσα απο εναν φιλο μου στο msn
γεια το naruto δεν καταλαβα τι ακριβος ειναι και ειπα να δω το προτω επισοδιο του στο youtube τρελαθικα αρχισα να τα κατεβαζω και να τα βλεπω ολη μερα, μετα απο καιρο αρχισαν να μου αρεσουν τα ιαπονικα ,αρχισα να κατεβαζο προγραμματα να ροταω εδο και κι για μαθηματα και βιβλια αλλα..τιποτα.. μετακομισα και στιν κοζανη και δεν ιπαρχει και τιποτα εδω ισος αν ιπαρχει κανενα online μαθημα ι οπιος διποτε αλλος λογος να μαθω ιαπονικα σας παρακαλω πειτε μου (σηγνωμη για τα ορθογραφικα σινιθισα με greeklish)

#568 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 23:42

Ε ποιος μπορει να μου προτεινει την φθηνοτερη και καλυτερη σχολη στη θεσσαλονικη(τι ζηταω και γω:hahaha::hahaha::hahaha:)
ενας γνωστος που εχω που πηγαινει στα ξυνη μου πε πως εινα ι120 ευρω το μηνα:nanana:
και η erebisatsu μου χε πει για μια σχολη αλλα το ξεχασα:terror2::bahhh::knock-knock:

#569 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 17:46

language lab around 105 euros per month

#570 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις: