Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Ιαπωνικά

• Please log in to reply
1812 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Μιλάτε ιαπωνικά; (741 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Μιλάτε ιαπωνικά;

1. Ναι μιλάω (119 ψήφοι [16.06%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.06%

2. Όχι,αλλά σκοπεύω να μάθω (520 ψήφοι [70.18%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 70.18%

3. Όχι και ούτε σκοπεύω να μάθω (102 ψήφοι [13.77%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 13.77%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#541 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 02:32

Jiraya τι έτος είσαι?Πια δασκάλα?
Intelligence is nothing without wisdom...

#542 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 02:38

1 έτος.Τη δασκάλα Αγγελική τη λένε το επίθετο της δε το θυμάμαι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#543 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 09:29

πωπω μου έφτιαξες το κέφι αδερφέ... εγώ είμαι παρόμοιας λογικής με αυτούς που μαθένουν κινέζικά, αλλά 10 χρόνια μπροστά. γιατί οι ιάπωνες θα δείς άνοιγμα που θα κάνουν σε λίγο καιρό, βλέπεις ήδη από τώρα οτι όλες τις μεγάλες εμπορίκες εταίριες συνεργάζοντε με Ιαπωνία και ένας ακόμα λόγος που θέλω να μάθω είναι γιατί ήμουν παίχτης εδώ στο baseball και το λατρεύω και για όσους δεν γνωρίζουν η Ιαπωνία έχει κλάσεις ανώτερο baseball απο τους :erk: μισήτους αμερικάνους!!!

then why all the american failures end up playing in japan?
we need to open a thread about baseball anyway... back to our topic

Πάντως στο διδασκαλείο εμείς στην αρχή είμαστε καμιά 30αρια άτομα και τώρα έχουμε μείνει 20 περίπου.Ίσως έτυχε βέβαια.Του χρόνου μπορεί να έχει λιγότερους.Πάντως ότι αρκετοί τα παρατάνε μετά από λίγο ισχύει.

we started with 8 people we are only 4 now :(

#544 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 12:34

το bakata - i understand πως γραφεται?

#545 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 12:37

Wakatta και σημαίνει κατάλαβα. (Ι understood).
Γράφεται わかった στα hiragana.

#546 Azixel

Azixel

Shinigami from fire

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 22:01

Οοοοο τι ωραια!
Προσπαθω να μαθω μονη μ εδω και 1 χρονο Ιαπωνικα,αλλα με δυσκολευουν τα kanji =/
Αλλα προσπαθω ναι.
Μηπωσ ειμαι τελιωσ ακυρη με το κλημα?=/
Δημοσιευμένη  εικόνα

I have many names,but even if i have check my DA gallery:http://flamingkhheart.deviantart.com/

and steal some of ur time to watch my vids:

http://www.youtube.com/user/firekhgirl

:gn2:

#547 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 22:08

σου στέλνω Pm

#548 Azixel

Azixel

Shinigami from fire

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 23:07

σου στέλνω Pm

To ελαβα και σε ευχαριστω παρα πολυ!
Παλι καλα που βρηκα και κατι ο.ο
Thanks again!
Δημοσιευμένη  εικόνα

I have many names,but even if i have check my DA gallery:http://flamingkhheart.deviantart.com/

and steal some of ur time to watch my vids:

http://www.youtube.com/user/firekhgirl

:gn2:

#549 SeiMei

SeiMei

proud V.O.L.P.Y. member

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2008 - 15:31

konnichiwa!
ξέρει κανείς να μου προτείνει καμμία καλή γραμματική για τα γιαπωνέζικα. online ή βιβλίο δν με πειράζει.θα προτιμούσα βιβλίο βέβαια.γιατί δεν έχω χρόνο να πάω να κάνω κανονικά μαθήματα κ είναι λίγο δύσκολο να μαθαίνεις με σκόρπιες πληροφορίες από δω κ από κει. arigatou!

#550 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2008 - 15:37

Υπάρχουν ελάχιστα βιβλία εκμάθησης Ιαπωνικών. Κοίταξε στο Amazon, αλλά εγώ βρήκα 2-3 βιβλιαράκια σαν βοηθήματα όμως αλλά θα πρέπει να ξέρεις τουλάχιστον hiragana/katakana για να μπορέσεις να καταλάβεις μερικά πράγματα.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τα Japanese for Busy People (πάλι στο Amazon) αλλά δεν ξέρω τι λένε.

Είναι δύσκολο να βρείς βιβλία για Ιαπωνική γλώσσα, και οι περισσότεροι έχουμε φωτοτυπίες βιβλίων επειδή δεν βρίσκονται εύκολα αυτά τα βιβλία.

#551 SeiMei

SeiMei

proud V.O.L.P.Y. member

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2008 - 15:44

hiragana k katakana μπορώ να διαβάσω.hiragana βασικά katakana τώρα μαθαίνω.απλά κ στο νετ δεν έχω βρει τπτ αξιόλογω σε γραμματική.κ έχω κατεβάσει οτι e-book υπάρχει!θα κοιτάξω amazon πάντως thanks.

#552 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2008 - 18:46

ξέρει κανείς να μου προτείνει καμμία καλή γραμματική για τα γιαπωνέζικα. online ή βιβλίο δν με πειράζει.

Clicky. :wis:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#553 Kokari

Kokari

Anime Newbie

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2008 - 21:29

Με τον Σιούντρη ξέρει κανείς τι παίζει;
Είναι καλός στην δουλειά του ή τα παρουσιάζει υπερβολικά εξιδανικευμένα; (Αν και λογικό είναι)
Πέρασα μια βόλτα από 'κει και μου άφησε καλές εντυπώσεις, αν και λίγο τσουχτερή η τιμή. Υπάρχει κανείς να με διαφωτίσει λίγο;

#554 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2008 - 02:51

Λοιπόν seimei άκου.Το japanese for busy people έιναι αρκετά καλό και έχει και κάμποση γραμματική μέσα ΑΛΛΑ έχει το εξής αρνητικό (ελπίζω να μην το πήγα πόλυ μακρία) έχει μονο hiragana μέσα και καθόλου kanji.Βέβαια αν δεν έχει ακόμα φτάσει σε επίπεδο να μαθαίνεις kanji τότε στο συστήνω ανεπιφύλακτα.Επίσης, πολύ καλό site αυτό του kenny αλλά μέσα απ'αυτό δεν μπορείς να μάθεις αλλά μόνο να λύνεις κάποια απορία που ενδεχομένως να έχεις.Τώρα άμα είσαι σε επίπεδο λίγο προχωρημένο σου προτείνω το βιβλίο της bunka institute of language το οποίο είναι πολύ καλό ΑΛΛΑ δεν έχει απολύτως τιποτα από αγγλικά μέσα είναι όλο hiragana kanji.Αν μένεις Αθήνα μπορώ να σου πώ και που να τα βρεις φωτοτυπία όλα αυτά.Ελπίζω να βοήθησα.

kokari:όταν λες τσουχτερή τιμή εννοείς?Να ξέρεις ότι τα μαθήματα Ιαπώνικων σε ιδιαίτερο δεν πέφτουν κάτω από 60-70 ευρώ το δίωρο μάθημα...
Intelligence is nothing without wisdom...

#555 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2008 - 05:19

kokari:όταν λες τσουχτερή τιμή εννοείς?Να ξέρεις ότι τα μαθήματα Ιαπώνικων σε ιδιαίτερο δεν πέφτουν κάτω από 60-70 ευρώ το δίωρο μάθημα...

Σε ποια χώρα; Οι πιο πολλοί εδώ ενδιαφέρονται για τα ελληνικά δεδομένα. Στην Αθήνα βρίσκεις και κάτω από 40€ το δίωρο άνετα.

~~~

Χρήσιμα ιαπωνικά

Posted Image