Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τι με τσαντίζει και σε ποιο anime;;

• Please log in to reply
435 replies to this topic

#421 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 14 March 2012 - 21:25

GOOD GOD MAN το μονο που μενει ειναι να σποιλαρεις το τελος της σειρας που δεν εχει βγει κιολας.Για ονομα του θεου....

on topic:σιχαινομαι τους κακους με εφυια παιδιου γυμνασιου που ολη την ωρα καθονται σαν τους χανους και λενε αμπελοφιλοσοφιες του κερατα και για καποιο λογο ολοι οταν τους ακουν παθαινουν ψυχολογικη καταρευση αντι να λιωσουν απ'τα γελια.

Θα λεγα ενα ονομα αλλα ασ'το...

sc5bab.jpg

#422 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 14 March 2012 - 21:25

Deadman2012 παρακαλώ να χρησιμοποιείς spoiler tags

qzMHWHd.png

#423 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 14 March 2012 - 21:34

αν και πολλα εχουν αναφερθει (ενδεχομενως κι αυτο) ..αυτο που δν αντεχω σε μεγαλο αριθμο ειναι οτι τα περισσοτερα ανιμε πλεον δν εχουν ενα πρωταγωνιστη της προκοπης!!! εχω να δω ανδρα πρωταγωνιστη απειρα πολυ καιρο για ''καλο'' ας μην το συζητησουμε !!! ολο κατι εξαλα ερωτευμενα κοριτσια που ειναι θεες και θα κανουν τα παντα για την αγαπη τς καθηστωντας το αγορι ενα κουτσουρο ορθιο!!! ελεος πια! τι απεγιναν τα κλασσικα πραγματα!!! ολοι κλαψιαρηδες ειναι τωρα τελευταια...φυσικα υπαρχουν και τα σπαστικα κοριτσια στην αλλη ακρη αλλα δν θα επεκταθω...
(φυσικα ολα αυτα μπορει να ειναι ιδεα μου)

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#424 Deadman2012

Deadman2012

I am Born an assassin!!!

• Members
  • 44 posts

Posted 14 March 2012 - 21:50

Deadman2012 παρακαλώ να χρησιμοποιείς spoiler tags

ΟΚ sory θα το θυμαμε
Don't f**k with me or...Posted Image

#425 deadpool1994

deadpool1994

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 14 March 2012 - 21:53

εμένα με τσατίζει όταν κάποιος πάει να κάνει μια επιθέσει και λέει όλη την ώρα το όνομα της
λες και παθαίνουν αλτσχάιμερ για λήγω και δεν θυμούνται την κάνανε πριν

#426 IAMNOONE

IAMNOONE

DEAD APOSTLE

• Members
  • 96 posts
  • LocationReality Marble

Posted 15 March 2012 - 14:27

Οι χαμένες αγάπες. Όταν χωρίζονται 2 άτομα που αγαπιούνται και ξοδέψαμε τη μισή ή και ολόκληρη τη σειρά να παρακολουθούμε τη σχέση τους, τη δημιουργία και την εξέλιξη αυτής. Όχι όταν χωρίζουν, όταν χωρίζονται. Ειδικά με θάνατο ή κάποιο άλλο άσχημο/λυπηρό γεγονός. Εκεί θέλω να σκοτώσω το σεναριογράφο αργά και βασανιστiκά. Τέλη όπως αυτό του Phantom of Inferno, ή τέλη χαρακτήρων τους όπως
Spoiler:
με κάνουν έξω φρενών.

Τέλη όπως του Elfen Lied (κυρίως του μάνγκα, αλλά και του άνιμε πίσω δεν πήγαινε καθόλου). Στιγμές όπως
Spoiler: full metal alchemist spoiler
Spoiler: berserk spoiler
Spoiler: dance in the vampire bund spoiler
Spoiler: claymore spoiler
Spoiler: naruto spoiler
Spoiler: fairy tail spoiler
Spoiler: fate zero spoiler

Αυτά με ενόχλησαν και με πείραξαν. Μέχρι στιγμής.

Edited by mono, 15 March 2012 - 14:46.
spoiler tags

Choose your immortality wisely, whether it be the treasure you amass, or the family who succeed you.

#427 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 15 March 2012 - 17:26

Κάθε είδους νιάνιαρο που ξυλοφορτώνει τους πανίσχυρους της κάθε σειράς.

Οι θορυβώδεις πρωταγωνιστές με τις κλασσικές ατάκες - I'm fired up/ I'm gonna beat you/ I will proctect/ For my nakama

Η λέξη nakama στα shonen. Από σύντροφος-συνάδελφος γίνεται ο απόλυτος τίτλος

Οι ψυχαναγκαστικοί χαρακτήρες και οι εμμονές τους

Το Kurosaki-kuuuuuuuuuuuuuuuuun!!!!! και όλα τα παρόμοια

Η τάση μιας ιστορίας να περιστρέφεται ΜΟΝΟ γύρω από τον κεντρικό ήρωα, ειδικά όταν αυτό ξεφεύγει από την κοινή λογική όπως πχ
Spoiler: Death Note Spoiler

Και τέλος...

Τα μπουνίδια ΔΕΝ είναι ο μόνος τρόπος να βγάλεις κάποιον KO.

#428 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 22 March 2012 - 17:58

Αν και αναφέρθηκε και πριν, με τσαντίζει αφάνταστα το ότι στα shounen κάποιος στην αρχή δεν μπορεί να σκοτώσει μύγα τον πιάνουν ώρες ώρες οι κα... αχέμ... και τους πλακώνει όλους στο έτσι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα naruto που ώρες ώρες δεν μπορεί να νικήσει ούτε έναν σημαθητή του και με την παραμικρή χαζή αφορμή συγκινείται και απο τον θυμό και το κλάμα που ρίχνει τους πλακώνει όλους με ευκολία. Και γενικότερα όλη αυτή η σουρεαλιστικότητα που υπάρχει στα shounen.

Spoiler: naruto spoiler

Άλλο πράγμα που με τσαντίζει στο naruto είναι τα fillers. Και οκ μπορείς να πεις ότι στο bleach τα αντέχω και δεν έχω πρόβλημα αλλά στο Bleach τουλάχιστον είναι σχεδιασμένοι για να κολλάνε στο σχέδιο της όλης ιστορίας. Παραδειγματος χάρη όλοι στην πρώτη σεζόν από το μισό και μετά ήταν απλά ΕΜΦΑΝΗ fillers. Δεν γίνεται να έχεις κάνει 100 επεισόδεια με προσεγμένα σχεδιασμένους ας πούμε χαρακτήρες και μετά στα missions να σου πετάνε κάτι άσχετους με τα ίδια ρούχα σε όλους με απειροελάχιστες παραλαγές και ίδια χαρακτηριστικά και μαλλιά.

Ένα ακόμα παράπονο για τα Shounen, είναι το ότι όλα ακολουθούν το κλασσικό μοτίβο: αποτυχημένος ή ιδιέτερος μπλέκει σε μάχη, χάνει, βρίσκεται κάποιος να τον εκπαιδεύσει, ξαναμπλέκει σε μάχη, κερδίζει και ξαφνικά γίνεται ο master της πάλης ή και του δεν ξέρω και εγώ τι. (μην με ρωτάτε μόνο γιατί συνεχίζω να βλέπω shounen)

Επίσης το ότι θα υπάρχει πάντα ένας χαρακτήρας που θα κάνει ότι π@π@ριά του κατέβει στο κεφάλι και όλοι θα τον αγαπούν και θα τον συγχωρούν.

Edited by mono, 22 March 2012 - 18:47.
διευκρίνηση για το spoiler

#429 animetalguy

animetalguy

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 23 March 2012 - 18:48

Όταν οι μάχες εξελίσσονται αργά και είναι το επεισόδιο 18 λεπτά bla-bla και 1 λεπτό κινήσεις. Όταν μόλις σε πορώσει ένα anime,σου πετάει μες στα μούτρα καμιά 15αρια άκυρα fillers,έλεος...ή όταν ένας καλός χαρακτήρας θα κάνει μία πάρα πολύ ριψοκίνδυνη κίνηση που μάλλον θα τον σκοτώσει,επιβιώνει στο τσακ,και μετά από λίγο καιρό είναι πάλι και πολεμάει....ΑΛΛΑ πάνω απ'όλα μου την σπάνε τα anime που είναι εντελώς "για να νικήσει ο πρωταγωνιστής"...:madtodeath:

#430 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 23 March 2012 - 22:07

Όταν οι μάχες εξελίσσονται αργά και είναι το επεισόδιο 18 λεπτά bla-bla και 1 λεπτό κινήσεις.

Στα μεγαλα shonen και ετσι αυτο το κανουν για να γεμισουν το χρονο των επεισοδιων χωρις να τρεξουν πολυ την ιστορια κια φτασουν το μανγκα.Κατι σαν τα φιλερ δηλαδη.Στα μανγκα τους ομως ΣΥΝΗΘΩΣ οι μαχες ειναι πιο συντομες και πιο ουσιαστικες.

sc5bab.jpg

#431 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 posts

Posted 24 March 2012 - 00:58

ορεα τελειο thread
Τα 100 fillers του naruto μεχρι να φτασει στο shippuden απλα δεν προσπα8ισαν καν να φτιαξουν εστω ενα ενδιαφερων story
Το οτι στο One Piece μας διχνι ακομι και τορα στο 500 βαλε επισοδειο τα τελευτεα λογια του rogger λες και υπαρχει εστω και ενας που δεν τα ξερει απ'εξω
Τα λανθασμενα σιμφωνα με το manga ends σε air gear, claymore και σε πολλα αλλα που τορα δεν μου ερχονται
Το οτι στο HXH 2011 το κανανε ξανα απο την αρχη και δεν συνεχισανε μετα το GI
Το DB Gt που ηταν ολο fail εκτος απο 1-2 επισοδεια
Η chi -chi που ειχε πρηξι τα ******* του gohan για να μην ειναι σε training με τον goku η τον picolo και να διαβαζει ενω προπωνισε η ιδια τον goten
Spoiler: one piece

Spoiler: dragonball

Edited by Mad_Hatter, 24 March 2012 - 04:09.
spoiler tags

#432 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 443 posts
  • LocationAthens

Posted 16 May 2012 - 18:27

(ευχαριστώ για την ενσωμάτωση εδώ. Δεν ήξερα με τί λέξεις κλειδιά να βρω κάτι παρόμοιο)

Λοιπόν, ήθελα να πω, ότι παρότι τρελλαίνομαι για anime ένα πράγμα με εκνευρίζει αφάνταστα!!
Το ότι πας να δεις έναν τίτλο και ανακαλύπτεις ότι σχετικά με αυτόν υπάρχουν:
-μια σειρά, μια ταινία, μια άλλη σειρά, ένα prequel, ένα sequel, ένα OVA, και δε συμμαζεύεται και χάνεις το μπούσουλα και δεν ξέρεις ποιό να δεις πρώτο, και πώς πάνε χρονικά κτλ.

Αυτό το θυμήθηκα σήμερα που είδα ότι έχει βγει ένα Bluray Galaxy express 999 (μη με ρωτήσετε ποιό ήταν, θα σας γελάσω) και μου κίνησε την περιέργεια, αλλά όταν πήγα στο anidb είδα ότι έχουν βγει 100 πράγματα πάνω σε αυτό..

Edited by filmmusic, 16 May 2012 - 18:41.

Παρακαλώ να είστε λίγο πιο ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ όταν μιλάτε με αγνώστους στο internet.

#433 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 18 May 2012 - 21:08

Στο FairyTail, που κάθε φορά ο Natsu σώζει τους πάντες. ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ πάει και τους σώζει σαν ήρωας και δεν αφήνει κα8όλου screentime σε κανένα! Μην πάει κανάς άλλος να κάνει κίνηση, όοοοοχι, θα χάσει κι ο Natsu with sheer strength and will θα τους σώσει ξανά *facepalm

Αυτό και ότι πλέον το FT έχει καταντήσει ένα ηλίθιο ecchi! Δεν έχω θεμα με το genre απλά δεν μου αρέσει στην συγκεκριμένη περιπτωση

#434 Kunoichi.meriinawa

Kunoichi.meriinawa

Gangnam style! #whoneedsswag

• Members
  • 143 posts
  • LocationStars

Posted 18 May 2012 - 22:09

γενικά μου τη σπάει σε ένα άνιμε όταν οι χαρακτήρες δεν πεθαίνουν με ΤΙΠΟΤΑ (π.χ. στο one piece ο luffy σύμφωνα με τους όρους της βιολογίας θα έπρεπε να είχε πεθάνει πάνω από 100 φορές (βεβαίως βεβαίως xD)) και όόόταν αποφασίσουν να πεθάνουν κάνουν 20λεπτο μονόλογο... ε ψόφα καλέ μου να τελειώνουμε!!
Επίσης μου τη σπάνε καμιά φορά τα shounen που επιτέλους φτάνουν στη κρίσημη σκηνή (aka ξύλο ) και εκεί βρίσκουν να κάνουν τα flashback της ζωής τους! (βλέπε naruto... σε κάθε μάχη :@ )
Α! και μου τη σπάει και ΠΑΑΑΑΡΑ πολύ όταν τελειώνουν ένα anime πριν τελειώσει η ιστορία του manga (π.χ. στο Fruits Basket -.-')
αυτά και άλλα λίγα που αναφέρθηκαν από πάνω γενικά...
Posted Image

#435 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 18 May 2012 - 22:37

Μου τι δίνει ο Cruz schild από Needless γιατί ενώ είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς το μόνο πράγμα που κάνει είναι να κλαίει συνέχεια επειδή έχασε την αδερφή του και αφού την βρήκε άρχισε να κλαίει επειδή τον πρόδοσε.Συν της άλλης σε κάθε μάχη είναι ο μόνος ο οποίος δεν πολεμάει γιατί δεν έχει δυνάμεις.Απορώ πόση ώρα έψαχναν και κατέληξαν σε αυτόν τον πρωταγωνιστή