Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τι με τσαντίζει και σε ποιο anime;;

• Please log in to reply
435 replies to this topic

#391 Brook The Pirate King

Brook The Pirate King

Gomu Ningen

• Members
  • 190 posts

Posted 30 April 2011 - 21:54

.Και τέλος χαρακτήρες που χρησιμοποίουν δειλές τακτικές για να πετύχουν τους στόχους τους όπως εκβιασμούς και διάφορα ψυχολογικά παιχνίδια:mador2:

ΑΚΑΙΝU!!!!! :Crying2::Crying2:
Posted Image

#392 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 30 April 2011 - 22:38

Originally Posted by Clow Reed Posted Image
.Και τέλος χαρακτήρες που χρησιμοποίουν δειλές τακτικές για να πετύχουν τους στόχους τους όπως εκβιασμούς και διάφορα ψυχολογικά παιχνίδια:mador2:

Ο johan liebert ταιρειαζει τελεια σε αυτην την περιγραφη και ειναι απο του καλυτερους villains ever:yellowcard:

sc5bab.jpg

#393 Hiken no Angeru

Hiken no Angeru

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 05 May 2011 - 15:50

ΑΚΑΙΝU!!!!! :Crying2::Crying2:

Πες ταααααααα με τον π*&$τη....ήταν απ'τις λίγες φορές που ήθελα να σπάσω οθόνες υπολογιστών :mador2::mador2:
Posted Image

#394 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 05 May 2011 - 17:19

Πες ταααααααα με τον π*&$τη....ήταν απ'τις λίγες φορές που ήθελα να σπάσω οθόνες υπολογιστών :mador2::mador2:

δεν έφτασα ακόμα εκεί όμως πιστεύω είναι θετικό που ο ακαινου προκάλεσε το μίσος των θεατών, δείχνει οτι ο μανγκακας έκανε καλή δουλειά, το ίδιο είχα πάθει με enel.

#395 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 05 May 2011 - 23:13

μου την σπάνε γενικά οι υπερβολικά ντροπαλοί χαρακτήρες που μπορεί να γουστάρουν ο ένας τον άλλο αλλα περνάνε 100 επεισόδια και δεν κάνουν τίποτα, ή μπορεί να τελειώσει και ολόκληρη η σειρά και να μην κάνουν απλά τίποτα.

μου την σπάνε οι κακομαθημένοι εγωκεντρικοί χαρακτήρες

μου την σπάνε τα αναδρομικά fillers που κάνουν play back σε παλιότερο επεισόδιο για να δείξουν και καλά ότι ο τάδε θυμήθηκε κάτι

μου την σπάνε τα στιγμιότυπα διαλόγων που δικαιολογούν καταστάσεις αναλύοντας ακόμα και τα αυτονόητα σε επίπεδο αηδίας, λες και αναφέρονται σε 2 χρονων άτομα. (ακόμα και σε anime που αναφέρονται προφανώς σε ενήλικες).
ακόμα και σε κάτι σκηνές με μάχες, να διακόπτουν την φάση που παίζουν ξύλο για να καθίσει ένας χαρακτήρας να κάνει μια επεξήγηση που κρατάει αρκετή ώρα ώστε να μπορούσε ο άλλος να τον σκοτώσει (αλλα αντίθετα θα γουστάρει να κάτσει να τον ακούει)
και γενικά οι μάχες τους είναι εντελώς άθλιες από άποψη διαλόγων. φαντάσου 2 άνθρωποι να παίζουν ξύλο και μετά από κάθε μπουνια να κάνει ο καθένας και 30 δευτερόλεπτα ανάλυσης ψυχισμού.

μου την σπάνε οι σκηνές που κάποιος φοράει γυαλιά και κλασικά θα κάνουν στο ξεκάρφωτο αντανάκλαση φωτός σαν προβολείς ομίχλης (και εντελώς τυχαίως θα γίνεται πάντα όταν ο χαρακτήρας σοβαρεύει ή στενοχωριέται)

μου την σπάνε τα anime που έχουν υπερβολικά πολλά επεισόδια και καταντάνε να έχουν απόλυτη έλλειψη ουσιαστικού σεναρίου.

βαριέμαι την κοινοτυπία και κυρίως μου την σπάνε οι κοινότυποι χαρακτήρες. οι χιλιοειπωμένες ατάκες. και παρα μα παρα πολύ το κοινότυπο σκίτσο.

μου την σπάει η νοοτροπία που αποδίδει ότι η πράξη του sex είναι το απόλυτο εκφοβιστικό πράγμα που το 99% των γυναικών το βρίσκουν ως κάτι εξωφρενικά κακό και το αποφεύγουν. ακόμα και στα hentai το αποδίδουν ως μορφή βιασμού. τόσο ξενέρωτες είναι οι Ιαπωνέζες δηλαδή? Και από κει προκύπτει και το άλλο άκρο που αφορά τους άντρες. Στα anime δεν θα υπάρχει μέσο. Η θα είσαι σεξομανής ή τελείως αδιάφορος. Ήμαρτον.

μου την σπάνε οι (συνήθως γυναικείοι) χαρακτήρες που πάάάάάάάάάάντα θα ανεμίζει το μαλλί τους. ακόμα και όταν πάνε στην τουαλέτα lol

όπως έχουν προαναφέρει πολλοί μου την σπάει όταν μια κοπέλα γουστάρει κάποιον, θα επαναλαμβάνει το όνομα του 923512905712890702198 φορες/episode

μου την σπάνε οι χαρακτήρες που ενώ τα έχουν ΌΛΑ κάθονται και ασχολούνται κολλημένοι σε ένα αντικείμενο. Είτε γιατί αυτό μπορεί να είναι κάτι που αφορά το παρελθόν τους, είτε γιατί δεν τους κάθεται η τάδε, είτε για άλλο λόγο.

μου την σπάνε οι αξιολύπητοι χαρακτήρες με σύνδρομα κατωτερότητας και δειλία επιπεδου αηδίας, όπως ο Raki από το Claymore, ο Shinji από NGE κτλ.

μου την σπάει όταν η έλλειψη έμπνευσης οδηγεί σε ηλίθιες σεναριακές tropes. (αναστασeiς χαρακτήρων, ανατροπές σχέσεων κτλ)

μου την σπάνε τα FILLERS

μου την σπάνε οι σκηνές που επαναλαμβάνουν το ίδιο εικονικό φόντο καθαρά επειδή οι σχεδιαστές θέλουν να τεμπελιάσουν.
παράδειγμα: running/walking/falling scenes, car chases κτλ

σίγουρα θα μου έρθουν και αλλα άμα σκεφτώ... αλλα το βασικό μου άχτι το έβγαλα

#396 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 09 May 2011 - 20:15

σίγουρα θα μου έρθουν και αλλα άμα σκεφτώ... αλλα το βασικό μου άχτι το έβγαλα

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΧΤΙ??????:scared:

sc5bab.jpg

#397 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 10 May 2011 - 14:54

Mε τσαντιζει οτιδηποτε σχετιζεται με το εξης απλο.

Hinata : Naruto! Naruto-Kun! NARUTOOOOOOOOOOOOOOO

Sakura : Sasuke , sasuke sasuke sas...k....e....

Inoue : KUROSAKI KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN

PLEASE GIVE ME A BREAK DUH!

#398 SANDOKANTHANOS

SANDOKANTHANOS

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 15 May 2011 - 21:17

Η Σιέσκα από το FMA

#399 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 16 May 2011 - 17:12

Η Σιέσκα από το FMA

Γιατι?Ψηλογλαστρα ηταν και οχι πολυ ενοχλητικη.:hmmm:

sc5bab.jpg

#400 Clow Reed

Clow Reed

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 16 May 2011 - 22:02

Η Σιεσκα είναι αυτή η βιβλιοφάγος?!:terror2:Ε εντάξει δεν ήταν και από τους κεντρικούς χαρακτήρες...

#401 Kumo

Kumo

FuLLMooN Wo Sagashite..~

• Members
  • 44 posts

Posted 19 May 2011 - 07:23

το ΦΜΑ ίσως ήταν το μόνο τέλιο άνιμε που δεν με ξενέρωσε σε περισσότερο από 1 επεισόδιο που και αυτό επειδή περίμενα να δώ με αγωνία την συνέχεια και με καθιστερούσε... ΛΙΓΕ για το ΦΜΑ!!!!!!!!!

Επίσης... ο Raki από Claymore είναι ποιο δυνατός από yoma και ίσος claymore στην συνέχεια της υπόθεσης... να διαβάσεις το μανγκα :x3:
Posted Image

#402 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 19 May 2011 - 11:37

Kurosaki-kun kurosaki-kun kurosaki-kuuuuuuuuun

'nough said

gVaaH5O.jpg

#403 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,601 posts

Posted 24 September 2011 - 01:19

εμενα μου την σπαει ενα γενικο χαρακτηριστικο των ανιμε.
Το βλεμμα του αδυνατου που εχει χασει(κλαιει κι ολας), και οι ελπιδες να κανει κατι ειναι μηδαμινες να το βλεπεις να δακρυζει και να λεει ''I will do it'', I will, I will και I will..
Nταξει αυτο δεν ειναι αρνητικο αλλα ημαρτον το 90% των ανιμε το χρησιμοποιουν αβερτα.

Edited by zoro77, 24 September 2011 - 01:45.

2po6sfa_jpg.gif

#404 Fizzonion

Fizzonion

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 24 September 2011 - 11:55

ακόμα και σε κάτι σκηνές με μάχες, να διακόπτουν την φάση που παίζουν ξύλο για να καθίσει ένας χαρακτήρας να κάνει μια επεξήγηση που κρατάει αρκετή ώρα ώστε να μπορούσε ο άλλος να τον σκοτώσει (αλλα αντίθετα θα γουστάρει να κάτσει να τον ακούει)
και γενικά οι μάχες τους είναι εντελώς άθλιες από άποψη διαλόγων. φαντάσου 2 άνθρωποι να παίζουν ξύλο και μετά από κάθε μπουνια να κάνει ο καθένας και 30 δευτερόλεπτα ανάλυσης ψυχισμού.

I second that!!! Ή που εξηγεί στον άλλον πώς θα τον σκοτώσει. Καλά ρε φίλε ανοίγεις τα χαρτιά σου στον αντίπαλο;;; Αν είναι να το καταλάβουν οι θεατές ας το εξηγήσει αφού νικήσει τον άλλο! XD

#405 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 24 September 2011 - 17:16

Σε θέματα μάχης όταν πρώτον όπως είπαν ανοίγεσαι στον αντίπαλο ή όταν γίνεται αναδρομή στο παρελθόν τόσο μεγάλη που κρατάει το μισό επεισόδιο περίπου
Posted Image