Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τι με τσαντίζει και σε ποιο anime;;

• Please log in to reply
435 replies to this topic

#331 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 22:25

Τι με εκνεύρισε...χμμ...με εκνεύρισε απίστευτα στο Dragonball η Frieza...ήθελα να πάω στον πλανήτη Namek και να την θάψω 5 μέτρα κάτω....Η αλαζονία της και ειδικά εκεί
Spoiler:
...με κάνανε...Τρελό...:hihi2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 07 Σεπτέμβριος 2010 - 22:40
spoiler tag added

#332 Sweet _Shade

Sweet _Shade

Starting...

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2010 - 18:30

Τσαντιζομαι αφανταστα με τα χαζο-shojo που οντως στο τελος μονο ενα φιλι δινουν!!!
Προσφατος κ συνεχες εκνευρισμος μου ειναι το βλακωδες fanservice στο Kuroshitsuji 2 και το γεγονος οτι αυτος ο γλοιωδης τυπος ο Claude δεν εχει φαει τις χρονιας του απο τον Sebastian!!!Ελεος δηλαδη!!!!

Οταν κανουν καποιους χαρακτηρες φοβερα αντιπαθητικους σε σημειο που θελεις να πεθανουν και μολις ερχεται αυτη η στιγμη (ή γενικως φευγουν για καποιον λογον ή κατι τετοιο) στο σερβιρουν με τετοιο τροπο ωστε να σε κανουν να τους λυπηθεις!
Το παρατηρησα στους Arrancar του Bleach και σε ενα σημειο του Bakuman.

Οταν γινει αυτο στο Kuroshitsuji πραγματικα δεν 8α λυπη8ω κα8ολου!!
Τον Alois τον ψιλολυπηθηκα...αλλα τον Claude με τιποτα!!

Να προσ8εσω κατι ακομα που μου την σπαει. τα filler και γενικα η καιλα να μην ακολουθουν το manga σε σημειο η σειρα να γινεται τελειως filler!:roar:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 09 Σεπτέμβριος 2010 - 19:17
merge

Δημοσιευμένη  εικόνα

#333 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2010 - 18:42

Οταν γινει αυτο στο Kuroshitsuji πραγματικα δεν 8α λυπη8ω κα8ολου!!
Τον Alois τον ψιλολυπηθηκα...αλλα τον Claude με τιποτα!!

Να προσ8εσω κατι ακομα που μου την σπαει. τα filler και γενικα η καιλα να μην ακολουθουν το manga σε σημειο η σειρα να γινεται τελειως filler!:roar:

δεν υπαρχει πιο εκνευριστικο πραγμα σε ενα anime απο τα fillers ειδικοτερα οταν χαλαν την συνοχη του manga.........

επισης οπως εχει αναφερθει μου τη σπαν και μενα οι χαρακτηρες με γυαλια που τα ισιωνουν ολη την ωρα..........

μου τη σπαει που στο bleach η μοναδικη φραση της innoue ειναι kurosaki-kun........

μου τη σπαν οι χαζοβιολες πρωταγωνιστριες..........

μου τη σπαει αγρια που στο death note
Spoiler:

τελος μου τη σπαει που στο one piece απ το loguetown arc μεχρι τωρα ο luffy
Spoiler:
εχει καταντησει πολυ εκνευριστικο.........

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από WillOfTheD: 09 Σεπτέμβριος 2010 - 20:48
spoiler tag added

#334 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2010 - 18:49

^1ον βαλε αυτο με το Death Note σε spoiler
2ον ο Luffy
Spoiler:

On Topic: Μου την σπανε τα περισσευομενα δευτερολεπτα που δεν χρειαζοντε.

2bbd14fc.jpg

#335 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2010 - 19:34

^1ον βαλε αυτο με το Death Note σε spoiler
2ον ο Luffy

Spoiler:

On Topic: Μου την σπανε τα περισσευομενα δευτερολεπτα που δεν χρειαζοντε.

ναι sorry ειμαι καινουριος και αν και ηξερα οτι πρεπει να βαζουμε spoiler tags απο thread σε thread ποτε βαζουν ποτε οχι και πσιλοπμερδευομαι με τους κανονες........

σωστο αυτο που λες για την αδυναμια του crocodile αν και αυτο
Spoiler:

τελος κατι που ακομα με εκνευριζει στο op ειναι το sky island saga το οποιο αν και ειχε καλο story και ειχε προοπτικες ηταν πολυ πατατα ειδικοτερα
Spoiler:

HELP πως βαζω spoiler tags??

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 09 Σεπτέμβριος 2010 - 20:21
spoiler tag added

#336 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2010 - 20:24

Είναι το κίτρινο εικονίδιο με το θαυμαστικό πάνω δεξιά, στην γραμμή εργαλείων.
Ή αλλιώς γράφεις [spoiler.]To μήνυμα σου[/spoiler] χωρίς την τελεια. Την έβαλα για να μπορέσεις να δεις τον κώδικα.

Κι αν θες να γράψεις ότι είναι από manga ή κάτι άλλο, προσθέτεις =manga. πχ [spoiler.=manga]To μήνυμα σου[/spoiler] χωρίς την τελεία πάλι.
:thatsit:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#337 Darkness

Darkness

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2010 - 15:35

κατ'αρχην ολα τα ανιμε που εχω δει(λιγα ειναι) εχει μεσα καποια/ον που ερωτευεται τον πρωταγωνιστη/στρια και στο τελος εκει που ειναι να δουμε οτι τα φτιαχνουν ή εστω ενα φιλι ρε αδερφε.... μας το χαλαει ειτε επειδη σκοτωνεται ηειτε επειδη δεν μπορει να το πει. χιλιους 2 λογους

πχ bleach, code geass, shakugan no shana, death note(κατα ενα τροπο), rurouni kenshin(εχω δει μεχρι το 80 επ).

αλλο ενα που μου την σπαει στο bleach ειναι ενα αγορι μωρε απο την ταξη του ιτσιγκο που συνεχεια του κολλαει
Spoiler:
, το ιδιο συμβαινει και με την ρουκια :cry5:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#338 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2010 - 16:49

κατ'αρχην ολα τα ανιμε που εχω δει(λιγα ειναι) εχει μεσα καποια/ον που ερωτευεται τον πρωταγωνιστη/στρια και στο τελος εκει που ειναι να δουμε οτι τα φτιαχνουν ή εστω ενα φιλι ρε αδερφε.... μας το χαλαει ειτε επειδη σκοτωνεται ηειτε επειδη δεν μπορει να το πει. χιλιους 2 λογους

πχ bleach, code geass, shakugan no shana, death note(κατα ενα τροπο), rurouni kenshin(εχω δει μεχρι το 80 επ).

αλλο ενα που μου την σπαει στο bleach ειναι ενα αγορι μωρε απο την ταξη του ιτσιγκο που συνεχεια του κολλαει

Spoiler:
, το ιδιο συμβαινει και με την ρουκια :cry5:

Τον Asane Keigo λες. Ναι , εχω συγκρατησει το ονομα γιατι ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες. Επισης, δεν νομιζω να ειναι
Spoiler:
διοτι το μονο που θελει, ειναι φιλους.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#339 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2010 - 17:05

Δεν μου αρέσει όταν οι χαρακτήρες είναι λες και δεν έχουν γονείς. Κάνουν ό,τι θέλουν, πάνε όπου θέλουν , οι γονείς τους δεν είναι ποτέ στο σπίτι. Πού ζουν δηλαδή; xD Άντε και οι sub characters πάνε και έρχονται, οι πρωταγωνιστές. Αν και αυτό το έχουν κοροιδέψει, Tonagura.

Yeah τρελη βλακεια αυτη :/ Και πλακα πλακα το μονο που δειχνουν συνιθως είναι μια μανα να τους φωναζει για φαι :sigh2:

Εμένα με τσαντίζει τρομερά το Fairy Tail...οχι το story αλλα η απόδοση που έχει γίνει στο anime...είναι τίγγα στα spoiler απο το σενάριο μέχρι και τα βίντεο εισαγωγής...προκιμένου να παρατείνουν τα επισόδεια 2-3 λεπτα σου λένε τι θα γίνει 3 επείσόδεια μετά,ενα αρκετά καλό manga που θα έφτιαχνε ενα καλό anime καταστράφηκε απο ανεγκέφαλους tv screenwriters

Παρατισα το Fairy tail anime στο δευτερο επεισοδειο...... Τι βλακεια τους επιασε αυτους που το μεταφερανε και το κανανε απο θεικο shonen με κοπελιες με μεγαλα στηθη σε κοριτσιστικο-like anime για τις περιπετειες της Lucy δεν μπορω να κτλβ.....

τελος κατι που ακομα με εκνευριζει στο op ειναι το sky island saga το οποιο αν και ειχε καλο story και ειχε προοπτικες ηταν πολυ πατατα ειδικοτερα

Spoiler:

Skypiea = το μονο arc στο op που δεν διαβασα/ειδα......

On topic μου την σπαι και η ελλειξει ρεαλισμου που υπαρχει σε πολλα anime.... εννοω ο πρωταγονιστης του x ανιμε δεν χρειαζεται να παει στην τουαλετα ακομα και αν τρωει τον αμπακα , αμα χρειαστει τρεχει 50000 χλμ σε 1'' ενω αλλες φορες χρειαζεται αν τρεξει την ιδια αποσταση και την κανει σε 5 μερες και γενικα πολλες φορες η καλοσυνη των ανθρωπων.......:sigh2:

v4kFmx.png

#340 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2010 - 17:20

On topic μου την σπαι και η ελλειξει ρεαλισμου που υπαρχει σε πολλα anime.... εννοω ο πρωταγονιστης του x ανιμε δεν χρειαζεται να παει στην τουαλετα ακομα και αν τρωει τον αμπακa

Δηλαδή συγγνώμη τώρα θα σ άρεσε να βλέπεις ένα anime οπου ο πρωταγωνιστής σε κάθε επισόδειο θα πήγαινε για χέσιμο στην τουαλέτα,θα τον έδειχνε στη λεκάνη για μισή ώρα κ η πλοκή θα προχωρούσε σε 5 λεπτά σ όλο το επισόδειο?:wet2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#341 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2010 - 17:33

No re ειπαμε να μην το παρακανουμε αλλα τουλαχιστον να το υποδεικνηει.................:sigh2:

v4kFmx.png

#342 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2010 - 17:34

Και πες οτι τον πιανει και μια συχνοουρια, παει το ανιμε.

Ειδες ? Ειναι ολα προμελετημενα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#343 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2010 - 17:48

Στο Evangelion πάντως, αν θυμάμαι καλά, δείχνει τον Pen Pen να πηγαίνει τουαλέτα XD

Όσο γι αυτό με τα φιλιά είναι ανάλογα του τι anime βλέπεις...Πχ στα ρομαντικά, ένα φιλάκι θα στο δείξει αν και θα σου σπάσει τα νεύρα μέχρι να το κάνει...

xbJ3b2w.jpeg

#344 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2010 - 18:09

Και στο Naruto πιάνει τον Naruto κόψιμο (νομίζω και τον Sasuke σε κάποια φάση) plus the fart and piss jokes μας είχαν αλλάξει την πίστη σε ορισμένα σημεία σημεία. Όχι για να μη λέτε ότι το naruto δεν έχει ρεαλισμό μέσα του.Όλα βγαλμένα μέσα από τη ζωή είναι :hahaha:

#345 Anime Fan

Anime Fan

;)

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2010 - 01:33

αυτο που δεν αντεχω σε κανενα anime ειναι τα fillers :)

Spoiler: