Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τι με τσαντίζει και σε ποιο anime;;

• Please log in to reply
435 replies to this topic

#301 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 13 June 2010 - 14:01

Μιας και είδα μερικές σειρές τύπου: νέος κόσμος φαντασίας στον οποίο μεταφερόμαστε από τη Γη παρά τη θέλησή μας, μου τη σπάνε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ οι ήρωες (κυρίως ηρωίδες) που ενώ ο κόσμος καίγεται τριγύρω, εκείνοι κάαααθονται σαστισμένοι και λένε συνεχώς "No way...! No way...!" YES, WAY!!!!!! Τί μου κάθεσαι σα τη γλάστρα εκεί πέρα; Κάνε κάτι, τσίριξε, βάλ'το στα πόδια, τράβα να παλέψεις κι εσύ, ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, απλά κάνε ΚΑΤΙ.

Να βλέπεις τον villain να πλησιάζει με απειλητικές διαθέσεις (μέχρι και το ΚΟΙΝΟ τις έχει πάρει χαμπάρι, πόσο μάλλον εσύ που είσαι μπροστά του!!), κι εσύ να αναρωτιέσαι "μα τί να θέλει από μένα"; ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ! Τί άλλο να θέλει ρε ζώον;;;;;; Μα ούτε να μιλήσουν δε μπορούν πια!!

Posted Image

#302 Diakritikos

Diakritikos

Starting...

• Members
  • 36 posts

Posted 18 June 2010 - 13:06

εμενα μου σπαει τα νευρα το γεγονος οτι μιλανε στην μεση μιας κωλομαχης...

θελω να ειναι σαν το φαγητο; δεν μιλαει κανενας μεχρι να τελειωσει το πιατο του

εξαπλωνεται σαν ιος αυτη η συνηθεια!:madtodeath:

#303 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 18 June 2010 - 14:16

εμενα μου σπαει τα νευρα το γεγονος οτι μιλανε στην μεση μιας κωλομαχης...

σωστο (ενας λογος που παρατησα το naruto xD)

επισης συγκεκριμενα στο fairy tail η απωλεια του αιματος στις φαπες που πεζουνε οι χαρακτηρες δεν μπορω ξενερωνω :nosey:
Posted Image

#304 KernaxVol

KernaxVol

Anime Amateur

• Members
  • 68 posts

Posted 19 June 2010 - 23:32

Τα fangirls και οι accidental perverts,ειδικα το δευτερο. :mador2:

Και η Motoko απ'το Love Hina, συνεχως τις ριχνει στον Keitaro (συνηθως) χωρις συγκεκριμενο λογο.
"O Θεός είναι νεκρός." -Φρειδερίκος Νίτσε.
"Ο Νίτσε είναι νεκρός:άρα ο Νίτσε ειναι Θεός;:hmmm:" - 'Aναλογικός συλλογισμός'.
---
"Το πρόβλημα με τα δυαδικτυακά παραθέματα (quotes) είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πραγματικά υπόθηκαν." -Αβραάμ λίνκολν (1809-1865).

#305 Clare

Clare

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 20 June 2010 - 12:16

Η Orihime απ' το Bleach...σε ΟΛΟ το anime το μόνο που ξέρει να λέει είναι "Kurosaki-kun...Kurosaki-san..." και φτου κι απ' την αρχή...Ειδικά στα τελευταία επεισόδεια έχει γίνει ανυπόφορη!Άς της το βουλώσει κάποιος!:roar:
Επίσης τα τεράστια flashbacks,η μανία των mangaka με το μεγάλο στήθος των anime girls (έχει καταντήσει βαρετό) και το πόσο αργά προχωράει η ιστορία του One Piece.

#306 reppakos

reppakos

Narutard!

• Members
  • 28 posts

Posted 20 June 2010 - 12:35

To οτι οι χαρακτηρες των ανιμε η το παιζουν χαζοι ή πραγματικα ειναι κ δεν καταλαβαινουν πραγαματα ποθ ο θεατης τα εχει καταλαβει 8 επεισοδια πριν.
Επισης οταν τα soundtrack ειναι τοσο δυνατα που δεν ακουγονται οι φωνες

#307 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 21 June 2010 - 12:12

Oταν ενας χαρακτηρας λεει το "Προχωρηστε χωρις εμενα!" και φυσικα οι αλλοι λενε "Μα τι λες; Θα σε προστατεψουμε με τη ζωη μας" και κατι τετοια μπαρμπουτσαλα.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#308 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 21 June 2010 - 13:01

Oταν ενας χαρακτηρας λεει το "Προχωρηστε χωρις εμενα!" και φυσικα οι αλλοι λενε "Μα τι λες; Θα σε προστατεψουμε με τη ζωη μας" και κατι τετοια μπαρμπουτσαλα.

Και φυσικα παντα τον αφηνουν πισω στο τελος:nosey:

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#309 mariosk97

mariosk97

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 21 June 2010 - 13:24

αυτό που δεν μου αρέσει καθόλου σε κάποια anime είναι :
μόλις γίνει μια μάχη σταματάνε για λίγο και αρχίζουν να μιλάνε.
και στο death note μου φαίνεται λίγο υπερβολικό με την παραμικρή κίνηση κάποιου να ξέρουν αν είναι ο kira η όχι. πχ
Spoiler:

#310 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 21 June 2010 - 15:22

Οταν κανουν καποιους χαρακτηρες φοβερα αντιπαθητικους σε σημειο που θελεις να πεθανουν και μολις ερχεται αυτη η στιγμη (ή γενικως φευγουν για καποιον λογον ή κατι τετοιο) στο σερβιρουν με τετοιο τροπο ωστε να σε κανουν να τους λυπηθεις!
Το παρατηρησα στους Arrancar του Bleach και σε ενα σημειο του Bakuman.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#311 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 24 June 2010 - 22:30

δεν μου αρέσει καθόλου που στο Toyo mew mew άλλαξαν τα ονόματα των χαρακτήρω, τις σκηνές, ακόμα και το όνομα στα αγγλικά και αυτό το έχουν κάνει και σε άλλα anime:mad:
る  ギ

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#312 Dramatic Heroine

Dramatic Heroine

.:Esta soy yo:.

• Members
  • 45 posts

Posted 25 June 2010 - 09:45

Καταρχάς τα filler episodes. Εντάξει αν είναι 1-2 επισόδια κάθε σεζόν, αλλά όταν αυτά κρατάνε 1-2 σεζόν ή παραπάνω *γκουχ*γκουχ*Naruto*γκουχ*γκουχ* βγαίνει η Lucy από μέσα σου.:roar:
Έπειτα οι υπερβολικά ντροπαλοί γυναικείοι χαρακτήρες. ΟΚ, δέχομαι πως η Ιαπωνία είναι σαφώς μια πιο συντηρητική και φρόνιμη χώρα από την Ελλάδα και τα παιδιά είναι πιο συμμαζεμένα από εμάς, αλλά είπαμε. Το να κοκκινίζεις μόνο που σου μιλάει ο άλλος, να κάνεις 3 μερόνυχτα να πεις μια ρημάδα καλημέρα, να ζουπάς εκνευριστικά τους δείκτες σου και να θες να κλάψεις κάθε φορά που η απόσταση μεταξύ σας είναι λιγότερη των 3 μέτρων δείχνει κάποια ευαισθησία, δεν αντιλέγω βεβαίως βεβαίως, αλλά όταν γίνεται συνεχώς -προσωπικά- μου έρχεται μια άμεση ανάγκη για χτύπημα του παντικιού ωσάν χταπόδι και παρατεταμένων σφαλιάρων στον σκληρό δισκο. (γι' αυτό ΚΑΤΩ ΟΙ ΣΕΜΝΟΤΥΦΕΣ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ -except Hinata-) *σε αρκετά anime*

Συνεχίζουμε με παράπονα πάνω στο σχεδιασμό γυναικείων χαρακτήρων και φυσικά αναφερόμαστε πάνω στις 12.234.567.340.234.896.736.274.500.534 φορές που η ερωτευμένη πρωταγωνίστρια (ή απλώς συντελεστής) φωνάζει τον έρωτά της τον αγιάτρευτο με την κατάληξη -kun στο τέλος. For Itachi's sake, λυπηθείτε τα αυτάκια μας και κυρίως τα νευράκια μας. Το εμπαιδώσαμε το όνομά του και ο γεγονός πως θέλεις να κάνεις ένα hentai arc μαζί του αλλά μην μας εντείνεις περισσότερο την ανάγκη να σε δολοφονίσουμε με οικτρά βασανιστήρια (ναι, σε ΕΣΕΝΑ αναφέρομαι Orihime Inoue). *Bleach, Naruto και ολο και κανένα άλλο anime*

Και μιας που αναφέρθηκα σε ονόματα που αναφέρονται μυριάδες φορές, θα ήταν αδικία να μην πούμε για τις τεχνικές που αναφέρονται εξίσου πολλές φορές. Λες και μας ενδιαφέρει πως τη λένε. Αποτελέσματα θέλουμε, όχι επωνομασίες. Πλάκα-πλάκα καμιά φορά αρχίζω να πιστεύω πως πιο πολλή φαιά ουσία ξοδεύουν οι mangaka για το πως θα ονομάσουν μια τεχνική παρά για την ίδια. *σε αρκετά shonen*

Εν τέλει (του post, όχι των παραπόνων, αλλά επειδή δεν μπορώ να θυμηθώ άλλα κόβω εδώ την γκρίνια) τα fanservice. Έλεος. Δεν έχει μια σειρά τηλεθέαση; Βγάζουμε μια γκόμενα με στήθος που θα έκανε την Πάμελα Άντερσον να ψάξει απεγνωσμένα για νέο πλαστικό, και που -κατα λάθος- φαίνεται το εσώρουχο ή ανοίγει ένα κουμπί από τη μπλούζα της. Αν θέλετε να προσελκύσετε το κοινό, γιατί δεν προτιμάτε μια καλύτερη ιστορία ίσως;;(για σειρές που εναπoθέτουν οοοοολες τις ελπίδες τους πάνω στο fanservice. Υπάρχουν και σειρές που έχουν καλά και ευχάριστα σενάρια εκτός από fanservice)

Αυτάαα. Η Δραματική Ηρωίδα έκανε πάλι ένα δραματικά εκνευριστικό ποστ για όλα όσα την ενοχλούν. Συγνώμη αν σας έσπασα τα νεύρα:ureshii:
Με εκτίμηση,
D.H.

Edited by Dramatic Heroine, 25 June 2010 - 17:10.

Spoiler: Kawai L is kawai

Spoiler: DON'T CLICK HERE!!

#313 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 25 June 2010 - 13:20

Καταρχάς τα filler episodes. Εντάξει αν είναι 1-2 επισόδια κάθε σεζόν, αλλά όταν αυτά κρατάνε 1-2 σεζόν ή παραπάνω *γκουχ*γκουχ*Naruto*γκουχ*γκουχ* βγαίνει η Lucy από μέσα σου.:roar:
Έπειτα οι υπερβολικά ντροπαλοί γυναικείοι χαρακτήρες. ΟΚ, δέχομαι πως η Ιαπωνία είναι σαφώς μια πιο συντηρητική και φρόνιμη χώρα από την Ελλάδα και τα παιδιά είναι πιο συμμαζεμένα από εμάς, αλλά είπαμε. Το να κοκκινίζεις μόνο που σου μιλάει ο άλλος, να κάνεις 3 μερόνυχτα να πεις μια ρημάδα καλημέρα, να ζουπάς εκνευριστικά τους δείκτες σου και να θες να κλάψεις κάθε φορά που η απόσταση μεταξύ σας είναι λιγότερη των 3 μέτρων δείχνει κάποια ευαισθησία, δεν αντιλέγω βεβαίως βεβαίως, αλλά όταν γίνεται συνεχώς -προσωπικά- μου έρχεται μια άμεση ανάγκη για χτύπημα του παντικιού ωσάν χταπόδι και παρατεταμένων σφαλιάρων στον σκληρό δισκο. (γι' αυτό ΚΑΤΩ ΟΙ ΣΕΜΝΟΤΥΦΕΣ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ -except Hinata-) *σε αρκετά anime*

Συνεχίζουμε με παράπονα πάνω στο σχεδιασμό γυναικείων χαρακτήρων και φυσικά αναφερώμαστε πάνω στις 12.234.567.340.234.896.736.274.500.534 που η ερωτευμένη πρωταγωνίστρια (ή απλώς συντελεστής) φωνάζει τον έρωτά της τον αγιάτρευτο με την κατάληξη -kun στο τέλος. For Itachi's sake, λυπηθείτε τα αυτάκια μας και κυρίως τα νευράκια μας. Το εμπαιδώσαμε το όνομά του και ο γεγονός πως θέλεις να κάνεις ένα hentai arc μαζί του αλλά μην μας εντείνεις περισσότερο την ανάγκη να σε δολοφονίσουμε με οικτρά βασανιστήρια (ναι, σε ΕΣΕΝΑ αναφέρομαι Orihme Inoue). *Bleach, Naruto και ολο και κανένα άλλο anime*

Και μιας που αναφέρθηκα σε ονόματα που αναφέρονται μυριάδες φορές, θα ήταν αδικία να μην πούμε για τις τεχνικές που αναφέρονται εξίσου πολλές φορές. Λες και μας ενδιαφέρει πως τη λένε. Αποτελέσματα θέλουμε, όχι επωνομασίες. Πλάκα-πλάκα καμιά φορά αρχίζω να πιστεύω πως πιο πολλή φαιά ουσία ξοδεύουν οι mangaka για το πως θα ονομάσουν μια τεχνική παρά για την ίδια. *σε αρκετά shonen*

Εν τέλει (του post, όχι των παραπόνων, αλλά επειδή δεν μπορώ να θυμηθώ άλλα κόβω εδώ την γκρίνια) τα fanservice. Έλεος. Δεν έχει μια σειρά τηλεθέαση; Βγάζουμε μια γκόμενα με στήθος που θα έκανε την Πάμελα Άντερσον να ψάξει απεγνωσμένα για νέο πλαστικό, και που -κατα λάθος- φαίνεται το εσώρουχο ή ανοίγει έν κουμπί από τη μπλούζα της. Αν θέλετε να προσελκύσετε το κοινό, γιατί δεν προτιμάτε μια καλύτερη ιστορία ίσως;;(για σειρές που εναπoθέτουν οοοοολες τις ελπίδες τους πάνω στο fanservice. Υπάρχουν και σειρές που έχουν καλά και ευχάριστα σενάρια εκτός από fanservice)

Αυτάαα. Η Δραματική Ηρωίδα έκανε πάλι ένα δραματικά εκνευριστικό ποστ για όλα όσα την ενοχλούν. Συγνώμη αν σας έσπασα τα νεύρα:ureshii:
Με εκτίμηση,
D.H.

Tα πες όλα... Υποκλίνομαι...:nod: Και καθόλου δε μας έσπασες τα νεύρα, είναι απ' τις καλύτερες εκτονώσεις που έχω διαβάσει. Αυτά τα αντιφεμινιστικά πρότυπα που πάνε να σερβίρουν μου σπάνε κι εμένα τα νεύρα σε απίστευτο βαθμό. Ας μην αναφερθώ στα filler, αν δεν υπήρχαν αυτά η συγκεκριμένη σειρά θα είχε κερδίσει παροξυσμό λατρείας απ' τους fans. Κι όσο για τα ονόματα μιας τεχνικής... Δεν υπάρχει πιο ηλίθιο πράγμα, απορώ ποιος το σκέφτηκε. :borednn9: Όταν πας δηλαδή να δώσεις αριστερό κροσέ, λες στον αντίπαλο "Αριστερό κροσέ!"; Να είμαστε και λίγο λογικοί! Στο Rurouni Kenshin είχε κάτι ονόματα τεχνικών σιδηρόδρομους, έλεος!

#314 Dramatic Heroine

Dramatic Heroine

.:Esta soy yo:.

• Members
  • 45 posts

Posted 25 June 2010 - 14:26

Tα πες όλα... Υποκλίνομαι...:nod: Και καθόλου δε μας έσπασες τα νεύρα, είναι απ' τις καλύτερες εκτονώσεις που έχω διαβάσει. Αυτά τα αντιφεμινιστικά πρότυπα που πάνε να σερβίρουν μου σπάνε κι εμένα τα νεύρα σε απίστευτο βαθμό. Ας μην αναφερθώ στα filler, αν δεν υπήρχαν αυτά η συγκεκριμένη σειρά θα είχε κερδίσει παροξυσμό λατρείας απ' τους fans. Κι όσο για τα ονόματα μιας τεχνικής... Δεν υπάρχει πιο ηλίθιο πράγμα, απορώ ποιος το σκέφτηκε. :borednn9: Όταν πας δηλαδή να δώσεις αριστερό κροσέ, λες στον αντίπαλο "Αριστερό κροσέ!"; Να είμαστε και λίγο λογικοί! Στο Rurouni Kenshin είχε κάτι ονόματα τεχνικών σιδηρόδρομους, έλεος!

Σε ευχαριστώ πολύ DiamondsofBlood:D. όσο για τα filler, δεν ξέρω ποιος τα ανακάλυψε, αλλά σίγουρα αν μαθευτεί το όνομά του θα έχει -πολύ- μεγάλο πρόβλημα><.. Και όντως κάνουν ανιμε που μπορεί να είχαν περισσότερο κοινό, να γίνονται λιγότερο αγαπητά.
Spoiler: Kawai L is kawai

Spoiler: DON'T CLICK HERE!!

#315 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 29 June 2010 - 15:04

... που σε όλα τα μεγάλα shonen (τουλ όσα έχω πετύχει εγώ ως τώρα) ο πατέρας του πρωταγωνιστή είναι κάποιος big shot που, άμεσα ή έμμεσα, θετικά ή αρνητικά, επηρεάζει και αυτόν (τον πρωταγωνιστή) στην πορεία του. Είναι κάτι που έχω παρατηρήσει στο OP, Naruto, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι γίνεται και στο Bleach (απ' όσα έχω διαβάσει) και ακόμα και στα D.Gray-man και FMA παρατήρησα.

Ελπίζω να σταματήσει αυτό το κλισέ στα shonen της επόμενης γενιάς, δεν το μπορώ πια. Πρέπει αναγκαστικά να έχουν όλοι οι πρωταγωνιστές ένας μέρος του μέλλοντος τους έτοιμο (και πάλι, θετικά ή αρνητικά) από τους πατεράδες τους; :stubborn:

(αν μη τι άλλο το Dragon Ball ήταν αγνό εκεί, επαναστάτης ο πατέρας του Goku αλλά ως εκεί, τίποτα παραπάνω, δεν τον πολυεπηρέασε στην ιστορία για power ups, αποκαλύψεις κλπ)