Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τι με τσαντίζει και σε ποιο anime;;

• Please log in to reply
435 replies to this topic

#226 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 19 May 2009 - 11:09

επέτρεψέ μου να σου πω ότι ... !Κι όμως συμβαίνουν :hahaha:!

Μην το λες ... Μην το λες....

O Χa0s και η Mysticismlover κατι ξερουν:Ρ

με τσαντιζει απιστευτα που το Ichigo Mashimaro εχει μονο 12 επισοδειαααα:( δωστε Miu στο λαο!!

#227 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 19 May 2009 - 11:18

με τσαντιζει απιστευτα που το Ichigo Mashimaro εχει μονο 12 επισοδειαααα:( δωστε Miu στο λαο!!

δεν ειναι μονο 12
υπαρχουν αλλα 5 ova, αν και θα ταν καλυτερα να εβγαζαν αλλη μια ολοκληρωμενη σειρα ^^

#228 Ankaa

Ankaa

:]

• Members
  • 121 posts

Posted 19 May 2009 - 17:16

τα Shonen (Bleach,One Piece,Naruto αν και το Naruto ειναι σε καλύτερη θέση απτα υπόλοιπα) ...γιατι όλα τους έχουν filler , μπλα μπλα και χαλια προχειροφτιαγμένους χαρακτήρες...

Edited by Ankaa, 19 May 2009 - 19:00.

Spoiler:

#229 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 19 May 2009 - 17:25

Νana->too much cliche(αν και δεν έχω δει το ανιμε αλλά έχω διαβάσει το μάνγκα)
Ghost 07->βγάλτε του τις αλυσίδες επιτέλους!!!

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#230 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 19 May 2009 - 17:59

Ghost 07->βγάλτε του τις αλυσίδες επιτέλους!!!

lol και εγω που νομιζα οτι αυτο ενοχλει μονο τους αρσενικους otaku :P

qzMHWHd.png

#231 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 22 May 2009 - 17:18

Εμπνευσμένος από το πρώτο κιόλας post του NotaniceGuy και εκτός του ότι συμφωνό απόλυτα σε αυτά τα οποία γράφει έχω να προσθέσω γενικότερα τα εξής.
Μου τη σπάει που σε αρκετά anime λόγω του γεγονότος ότι αναφέρονται σε παιδιά ηλικίας 13-16 - αν και αυτό είναι σχετικό πάντα (απλά θέλω να πώ ότι αυτή την ηλικία θέλουν να εθίσουν πρωταρχικά) έχουμε το εξή αποτέλεσμα
α) Όλοι οι πρωταγωνιστές είναι 13-14 χρονών, στην πλειοψηφία τουλάχιστον.
β) Με το που αρχίζει η σειρά είναι όλοι τους ταπεινοί και για τα μπάζα.
γ) Με το που φτάνει η σειρά στη μέση , αν και έχουν μάθει πολλά πράγματα , είναι ακόμα για τα μπάζα γιατί στην ουσία δεν έχουν συνειδητοποιήσει τίποτα.
δ) Με το που τελειώνει η σειρά , έχουν μάθει ακόμα περισσότερα πράγματα, αλλά είναι ακόμη για τα μπάζα γιατί αρνούνται να αποδεχτούν αυτό που έχουν συνειδητοποιήσει και μένουν προσκολημένοι στην δικιά τους ιδεολογία.
Η παραπάνω παρατηρήσεις είναι γενικότερες και μπορούν να παρεξηγηθούν, δεν θάβω τα anime, απλά σε κάποια από αυτά για να διατηρήσουν το ενδιαφέρον των εφήβων οι δημιουργοί εισάγουν έναν εφηβικό τρόπο σκέψης και πεισματικής αντίδρασης , μένοντας έτσι μέσα στα πλαίσια των νεανικών χαρακτήρων των νεαρών θεατών.
Και για να καταλάβαιτε τί ενοώ ας αναφέρω και μερικά παραδείγματα.
Linebarels of Iron - 0 13χρονος καρπαζομαζόχτρας που ξαφνικά αποκτά υπερδυνάμεις και το υπερ-φανταστικά-καταστροφικα-κτηνώδες Mecha. Κλασσικά...
Blood ++ - Η 15 χρονών κοπελίτσα , η οποία κανονικά είναι 200, αλλά αρνείται πεισματικά να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της, γιατί;
Τales of the abyss - Ο 15χρονος ευγενής που δεν είναι αυτός που νομίζει ότι είναι και αφού κάνει του κόσμου τις κοτσάνες γιατί και εγώ δεν ξέρω τί σκέφτεται, δεν θέλει να συνειδητοποιήσει την αλήθεια αν και όλοι γύρω του την φωνάζουν μέσα στα αυτιά του (την μαρμελάδα την βάζουν στο ψωμί και τις φριγανιές , όχι στα αυτιά - ηθικό δίδαγμα).
Vampire Knight - ο 15χρονος συμπρωταγωνιστής που είναι κυνηγός βρυκολάκων, και η πρωταγωνίστρια που είναι 14 και είναι και αυτή γνώστης, αλλά όχι κυνηγός. Ουδέν σχόλιον...
Κiddy Grade - Οι 15 και 12 ετών, όσον αφορά την εμφάνιση τουλάχιστον , υπερπράκτορες. Ναι καλά τίποτα ακόμα? Και ενοείται πολύ κοντά μίνι και πάντα ρόζ ή άσπρα κυλοτάκια (αυτό από anime το έκαναν hentai, ίμαρτον...)
Αλλά ας βάλω ένα τέλος, αν και έχω και άλλα να πώ, γιατί δεν πρόκειται να τελειώσω ποτέ :drink:
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#232 Lacrimosa

Lacrimosa

Elfen Lied Fan

• Members
  • 14 posts

Posted 23 May 2009 - 09:04

Ολα τα fillers του naruto και η εκνευριστικα πολυ αργα εκτελισομενη πλοκη του....

#233 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 29 May 2009 - 16:26

O goku mονο μια φορα αναγεννηθηκε(vegetas arc), την αλλη φορα ειχε ερθει σαν πνευμα απο τον αλλο κοσμο γιαυτο και ειχε περιορισμενο χρονο(buu's arc).
Kαι αναγεννηθηκε χαρης στις dragonball, στις οποιες εχει δωθει ο τιτλος στο anime που παιζει ο goku, αρα πρεπει να χρησιμοποιηθουν και αυτες καπως στο anime.

α σαν πνευμα ειχε ερθει??:oo:δν το θυμαμαι..γενικα με πορωνε ο γκοκου οπως ηταν ως παιδι απο καποια φαση και μετα δν ανταξα να το δω. η να μην πεθαινε η ναμην ξαναερχοταν:Ρ
ενιγουει
μου τη σπανε πολυ χαρακτηρες στο μπλιτσ αν και το λατρετω σαν ανιμε
καταρχην η ρουκια που ειναι ολο μεστη μιζερια
ο μπγιακουα που ειναι ο σουπερ ντουπερ φοβερος
η ινουε που ειναι χαζογκομενα(αν και μαρεσουν οι δυναμεις της)
η σοιφον και κατι αλλοι που λενε η δικαιοσυνη το ενα το αλλο ..ε και ποιοι ειστε που θα ορισετε τη διακιοσυνη
και αλλοι πολυ
α και τι στομα του ιτσιμαρου
Posted Image

#234 Scargonar

Scargonar

Dark Lord

• Members
  • 110 posts

Posted 03 June 2009 - 09:12

μου την σπαει οτι οι πρωταγωνιστες ειναι σχετικα μικροι (15-17) και δειχνουν τουλαχιστον 25
επισης μου την σπαει ελεεινα που στα περισσοτερα ανιμε τα κοριτσια ειναι ηληθια και χαζοχαρουμενα...
There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...

#235 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 03 June 2009 - 09:26

οι χαζές γκόμενες σε όλα τα ανιμε που κολλάνε με ένα απλό τύπο με κοινόχρηστη φατσα..και πιο πολύ μου την έσπαγε στη sailormoon ο μαμορου..επειδή ήταν γραφτό να είναι μαζι με την oyzatzi ό,τι και να της έκανε ό,τι και να της έλεγε αυτή εκεί κολλημένη!μην αναφέρω και την Μισα από death note...
επίσης μου τη σπάνε οι πολύωρες μάχες που κάθονται και λένε τα εσώψυχά τους ο ένας στον άλλο(dragonball etc)/
Posted Image

#236 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 05 June 2009 - 23:00

Tα fillers του bleach

#237 Scargonar

Scargonar

Dark Lord

• Members
  • 110 posts

Posted 11 June 2009 - 17:06

Λοιπον η ερωτηση ειναι απλη. Πως θα προτιμουσατε να ειχε τελειωσει ενα ανιμε που ειναι finished η πως θα θελατε να τελειωσει ενα ανιμε που ειναι ongoing

πχ

Death Note
Spoiler:

Code Geass
Spoiler:

Bleach
Spoiler:

There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...

#238 JiraiyaSannin

JiraiyaSannin

Perverted Hermit

• Members
  • 6 posts

Posted 11 June 2009 - 18:41

γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος και αυτο που μου την σπαει στα anime ειναι που το μεγαλωνουν ενω θα επρεπε να το τελειωσουν σε εκεινο το επισοδειο με αποτελεσμα να σαι ξενερωσει και με την συνεχεια του αλλα και με το τελος του π.χ. death note :hihi2: :hahaha: το παραπανω thread γιατι μετακινη8ηκε σε αυτο το thread δεν υπαρχει αλλο παρομοιο στο site :sadist:

#239 tomo

tomo

Anime Amateur

• Members
  • 76 posts

Posted 25 July 2009 - 18:40

σε κάποια sports anime που θυμιζουν "επιστημονικής φαντασίας " ,σε κάποιες φάσεις καταργούν κάθε νόμο βαρύτητας ,λογικής ,φυσικής , - ,kaleido star κάνει μια εικοσαριά πιρουέτες -γυρνάει ....γυρνάει ....προλαβαίνει να πιει μια φραπεδιά κατά τη διάρκεια κ συνεχίζει σαν κουνελάκι της duracel, άλλη τρελή σκηνή , κάνει 5,6,7 ανάποδες κωλοτούμπες στον αέρα κ "εννοείται" ότι προσγειώνεται με τρομερή ευκολία σε τεντωμένο σκοινί
μ'αρέσει αλλά σε κάποια φάση καταντάει.....

#240 Mangalover

Mangalover

Anime Amateur

• Members
  • 105 posts

Posted 25 July 2009 - 20:56

Λοιπον η ερωτηση ειναι απλη. Πως θα προτιμουσατε να ειχε τελειωσει ενα ανιμε που ειναι finished η πως θα θελατε να τελειωσει ενα ανιμε που ειναι ongoing

πχ

Death Note

Spoiler:

Code Geass
Spoiler:

Bleach
Spoiler:

Σχετικα με το death note thingy...Να πω κατι σχετικα με αυτο που μου φαινεται παραξενο...Η σειρα ποτε δεν ηταν κωμωδια ουτε ταινια του στυλ happy ending αποτι γνωριζω.Ηταν ενα μικρο μικους ανιμε,μανγκα που βασιζοταν πολυ στην υποθεση του γιατι ουτε μαχες ειχε ουτε ecchi ηταν να σε κρατησει δηλαδη ειτε με μαχες η τσ...ντα.Και ουτε μπορουσε να στηριξει πολυ χιουμορ η ιδανικα(θαρρος σε στυλ luffy ero σε στιλ jiraia η τελος παντων αυτο που εχουν ολα τα διασημα ανιμε,manga).Η σειρα βασιζοταν στην ανατροπη των καταστασεων στο απροβλεπτο...!

Τεσπα για να μην βγαινω πολυ off topic κατι που μου τα σπαει πολυ στα νευρα ειναι οτι στο bleach τα ματια ειναι τεραστια:oo:
Ειδικα τα τα ματια της ρουκια κοντευουν να ενωθουν ελεησον δλδ...!!
Γνωριζω πολυ καλα οτι το ιαπωνικο στυλ ειναι πολυ διαφορετικο σε σχεση με το realistic και μαρεσει κιολας αλλα μην τους κανεις και κυκλοπες τους τυπαδες δλδ!!!
Posted Image