Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τι με τσαντίζει και σε ποιο anime;;

• Please log in to reply
435 replies to this topic

#166 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 16:34

θα μας τρελανιεις?????????:stubborn::stubborn:

Spoiler:

Αυτός είναι ο σκοπός μου! :hahaha::hahaha:

#167 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 16:43

Spoiler: MONSTER SPOILER

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 06 Ιούνιος 2008 - 15:48
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ SPOILERS!!!!! >___________________<

#168 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 18:04

Tα φιλλερ του Naruto και το σχεδιο του One Piece:madtodeath:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#169 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 16:33

εμένα με εκνευρίζει σε ένα ανιμε όταν πηγάινει αργά η ροή του και όταν δεν τελειώνουν τα επεισόδια! πχ στο kyou kara maou πρωτη σεζόν την έχω ξεκινήση να την βλέπω εδώ και έναν χρόνο και δεν έχω τελειώσει ακόμα!! γιατί την βαριέμαι! σε καθε επισόδιο γίνετε όλο και πιο αργο και πιο βαρετό υπάρχουν επισόδια που στην ουσία δεν έπρεπε να υπάρχουν χαλάνε την ροη του έργου έλεος! και πχ στο one peace χωρίς να θέλω να το θύξω γιατί το λατρεύω! όπως και πολυ από έμας αλλά αυτό που με εκνευρίζει γενικότερα είναι ότι δεν τελειώνει!!! ακούστηκε ότι θα βγάλουν 800 επισόδια δηλαδή ήμαρτον.. αν θυμάμαι καλα ο luffy είχε ξεκινήσει να βρει έναν θυσαυρό για να γίνει ο καλύτερος πειρατής! και όχι μόνο δεν φτάνει στον προορισμό του, αλλά μου φαίνετε ότι έχει ξεχάσει και ποιος είναι ο σκοπός του!!! Και στο κάτω κάτω αν θέλουν να το συνεχίσουν ας κάνουν και 1 και 2 και 3 σεζόν όχι να το συνεχίζουν ακάθεκτα! το ίδιο ισχύ και για το naruto kai bleach κτλ. και η βλακεία είναι ότι μου αρέσουν πολύ αυτά τα άνιμε αλλα όχι και σε σημειο να μην θελω να τελειώσουν!! μόνο αυτά να ξεκινήσεις να βλέπεις θα περάσουν χρόνια! είμαι της άποψης ότι ένα έργο πρέπει να έχει αρχη και τέλος και το τέλος να μην είναι συντομο αλλά ούτε και μακρόχρονο! καταλαβαίνετε τι εννοω!!!
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#170 IlPalazzo

IlPalazzo

Anime Fan

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2008 - 18:27

Στο Dragonaut: the Resonance (anime) αρκετά πράγματα. Μ' αρέσει η σειρά, αλλά με εκνευρίζει αφόρητα ο Kazuki επειδή εθελοτυφλεί, κακοποιεί την κοπέλα που του συμπαραστέκεται και αδυνατεί να καταλάβει ότι ΔΕΝ είναι ο μόνος που είχε απώλειες στη ζωή του. Επίσης, το fanservice εκεί που το δράμα κορυφώνεται, με αποτέλεσμα να ξενερώνεις.

Στο REC (manga), που το ζευγάρι γνωρίζεται, πάνε για καφέ, λόγω ατυχήματος αυτή μετακομίζει σπίτι του (ωραία ως εδώ, κανονική η υπόθεση) και όσο κάνουνε σεξ, έτσι για το γ***το της υπόθεσης, συστήνονται κι όλας. Εεεε;

Στο Aa! Megami-sama! (manga) που η σχέση των 2 πρωταγωνιστών έχει παγώσει εδώ και πόσον καιρό. Τι εγκράτεια έχει πια αυτό το παλληκάρι;

Στο Rosario+Vampire (anime), που το σενάριο έφαγε πολλή συμπίεση και "σφάξιμο" για να χωρέσει σε 13 επεισόδια.

Στο FMA (ταινία) που η γυφτοπούλα έχει το άπειρο ενδιαφέρον ως χαρακτήρας, λες "Ουάου, θα έχει τρελό ενδιαφέρον", και τελικά ανακαλύπτεις ότι και να τη βγάλεις δε θα αλλάξει τίποτα στο σενάριο. Επίσης, που σε κάποια φάση σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς προειδοποίηση το σκηνικό μετατρέπεται σε λίμνη αίματος. Επίσης, που ο Ed γράφει τη Winry στα @@ του και φεύγει χωρίς κάν να της πει αντίο. Μόνο για να του κάνει το χέρι την έχει πια;

Στο Deathnote, η απίστευτη ρηχότητα του Light. Πιο μονοδιάστατο χαρακτήρα δεν έχω δει.

Όλα τα έργα που "ξεχειλώνουν" σεναριακά. (One Piece, Bleach anime, Naruto και άλλα) Καταλήξαμε να ανοίγουμε σαμπάνια κάθε φορά που ολοκληρώνεται έργο της Rumiko!

Στα romance, το απίστευτο κλισέ "παρεξήγηση-ασυνεννοησία-θυμός-δε μιλιούνται-εξήγηση-επανάληψη". Κουραστικότατο.

Στο Yume de Aetara (manga), που μπορείς από 4 καρέ πιο πριν να προβλέψεις πότε κάποιος θα βάλει τα κλάμματα.

Ο τρόπος που συμπεριφέρεται στην αρχή στην αδερφή του ο πρωταγωνιστής του Rozen Maiden. Μου ήρθε να τον σπάσω στο ξύλο.

Στο Maison Ikkoku, ότι οι καταστροφές που παθαίνει ο πρωταγωνιστής υποτίθεται πρέπει να μας φανούν αστείες. Όταν βλέπω κάποιον να του πουλάνε όλα τα έπιπλα μια πόρνη και ο τζογαδόρος σύζυγός της, δεν μπορώ να γελάσω!

Υ.Γ. Συγγνώμη που τα περισσότερα δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους, έβγαζα απωθημένα.

#171 j0hn"n"y

j0hn"n"y

...Mižυ Lυffý... =D

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 10:37

Tα φιλλερ του Naruto και το σχεδιο του One Piece:madtodeath:

nai ta filler tou naruto kai emena mou thn dinoun, enw to manga einai poly pio mprosta apo to anime, pane kai vgazou oti nanai istories me teratakia!!!!
To sxedio tou onepiece ti se peirazei???:hmmm:

#172 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 10:55

Εμένα μου την σπάνε οι περισσότερες γυναικείες φωνές. Είναι σαν να σφάζουν γάτες!
Αλλά αυτό που με νευριάζει πιο πολύ είναι γυναικείοι χαρακτήρες που κανονικά θα έπρεπε να έχουν κάποια φωνή ανάλογη της ηλικίας τους, έχουν φωνή 10-12 κοριτσιού!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#173 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 11:21

στα ανιμε τα romance που συσκολα φιλιουνται οι χαρακτηρες...

#174 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 11:28

Αλλά αυτό που με νευριάζει πιο πολύ είναι γυναικείοι χαρακτήρες που κανονικά θα έπρεπε να έχουν κάποια φωνή ανάλογη της ηλικίας τους, έχουν φωνή 10-12 κοριτσιού!

Καλε μονο 10-12 λες?!Σαν να εχουν φωνη πενταχρονου ακουγονται!!!!!Επισης ειναι σπαστικο οταν ειναι υπεραιυαισθητες και κλαινε με το παραμικρο, και φοβουνται με το παραμικρο!:stubborn::stubborn::stubborn:

#175 Lestat

Lestat

The vampirian

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 12:27

Sakura: Sasuke-kun, Sasuke-kun, Sasuke-kun, Sasuke-kun, Sasuke-kun
Μαλλον καταλαβατε....... :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#176 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 14:02

Επίσης με εκνευρίζει η γκλαμουρία του Ouran High school host club και η ποζεριά των χαρακτήρων του! Είδα με το ζόρι τα δύο πρώτα επεισόδια και το παράτησα για αυτό τον λόγο!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#177 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 14:12

Επίσης με εκνευρίζει η γκλαμουρία του Ouran High school host club και η ποζεριά των χαρακτήρων του! Είδα με το ζόρι τα δύο πρώτα επεισόδια και το παράτησα για αυτό τον λόγο!

2 πρωτα επεισοδια Ouran=Απολυτο fail.Και ναι το λεω εγω που το εχω στο top10 μου.Δωστου μια ευκαιρια trust me:drink:Βγαζει απειρο γελιο και σου εγκυομαι οτι ειδικα τους χαρακτηρες θα τους λατρεψεις:wooi2:

Εμενα με τσαντιζει που στα Harem/ecchi οι pervs πρωταγωνιστες (παντα υπαρχει ενας supporting)ειναι ελαχιστοι και οσο παει και λιγοστευουν:uhh:

#178 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 14:46

nai ta filler tou naruto kai emena mou thn dinoun, enw to manga einai poly pio mprosta apo to anime, pane kai vgazou oti nanai istories me teratakia!!!!
To sxedio tou onepiece ti se peirazei???:hmmm:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

αμα βρω εικονες θα βαλω και αλλες, με τους ποιο αθλια σχδιασμενους χαρακτηρες

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#179 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 14:54

και εμενα με εκνευριζουν οι φωνες των κοριτσιων...!!!
....και τα αθλια σχεδια( οπως αυτα που εχει βρει ο ephialtes)

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#180 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 23:30

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

αμα βρω εικονες θα βαλω και αλλες, με τους ποιο αθλια σχδιασμενους χαρακτηρες

Δηλαδή σε τσαντίζει περισσότερο το σχέδιο του one piece (που το βρίσκω μια χαρά), από την ανοργανωσία, πολυλογία και τις ασυναρτησίες που έχει μέσα το naruto?(+fillers,+επαναλήψεις,+,+,+,....)

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.