Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Γιατί βλέπετε Anime;

• Please log in to reply
306 replies to this topic

#76 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 10 May 2007 - 21:50

Γιατί μου αρέσουν τα σχέδια, οι "ψεύτικες" φιγούρες κ.λ.π.... φαντάζομαι... Α, και επειδή όλοι οι "online" φίλοι μου φτιάχνουν site για anime και έπρεπε να το αρχισω και εγω... Δεν το σκέφτομαι και πολύ, απλα μου αρέσουν!

#77 Kira_DG

Kira_DG

Death Ruler

• Members
  • 49 posts

Posted 19 May 2007 - 10:45

εγώ πάλι γιατί μεγάλωσα και δεν μπορώ να βλέπω τα πόκεμον πλέον! χάχα
Posted Image
''The human whose name is written in this note shall die''

#78 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 19 May 2007 - 11:30

[OFF TOPIC]
Εγώ είδα το 1ο επεισόδιο του Kino no Tabi και το παράτησα...Κακώς???

Ναι.

Βλέπω Anime επειδή μου αρέσει. :riiight:

oR4yYRl.gif

#79 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 04 June 2007 - 16:11

Youtube Video

Spoiler:

#80 Chado

Chado

Anime Newbie

• Members
  • 33 posts

Posted 04 June 2007 - 19:53

Εγώ βλέπω anime γιατί μου αρέσουν και μου αρέσει να "ψάχνω" τα νοήματα και μυνήματα που κρίβει το σενάριο
HIT STRONGLY, HIT FAST, HIT FIRST, HIT... DIRTY!
Posted Image

#81 Grimmapas

Grimmapas

][--Learn2Live--][

• Members
  • 17 posts

Posted 06 June 2007 - 00:28

Χμμ..Απο την πλευρά μου anime βλέπω για πάρα πολλούς λόγους :

1]--Λατρεύω την ιαπωνική κουλτούρα
2]--Λατρεύω την ιαπωνική γλώσσα
3]--Λατρεύω την ιαπωνική τεχνική σχεδίου
4]--Μ'αρέσει που τα anime τους προορίζονται για κάθε κοινό ,παιδιά,εφήβους ,ενήλικους ακόμα και γέρους με αποτέλεσμα όχι μόνο να έχουν συναρπαστικά και ποικιλόμορφα σενάρια αλλά και να αναπτύσσουν τεχνικές σκηνοθεσίας,πλανου και σχεδίου που παρόμοιές τους δεν υπάρχουν σε άλλη χώρα.Δεν είναι τυχαίο οτι προβάλλονται anime 24h/24h
5]--Το humour τους είναι σε πολλά anime απο άλλο πλανήτη

Σας κάλυψα? :)
][----Χμμμ....Μωράκι?----][:redcard2:

#82 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 14 June 2007 - 15:39

Γιατι μ'aρέσουν ^^

#83 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 14 June 2007 - 20:44

Επείδη περνάω ευχάριστα τον χρόνο μου και μπορώ να μάθω πολλά από αυτά. Μου αρέσουν επειδή έχουν μεγάλη ποικιλία σε όλους τους τομείς και είναι πολύ καλύτερα φτιαγμένα, σε όλους τους τομείς πάλι, από τα αμερικάνικα cartoons.

#84 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 17 June 2007 - 21:25

Βλέπω anime γιατί έτσι.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#85 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 18 June 2007 - 02:45

Σβήστηκαν αισίως 20 μηνύματα. Παρακαλώ μην spammάρετε, έχουμε το IRC channel και το Black Hole για αυτή την δουλειά...:emptyonexg1:

Carry on...:Blissfull:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#86 Gio

Gio

Rurouni

• Members
  • 47 posts

Posted 20 June 2007 - 01:53

my first post in anime.gr ~

Well... the major reason as for why i watch anime is 'cause i like it, plus anime simply owns =3
Posted Image

#87 iAintGotNoName

iAintGotNoName

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 30 June 2007 - 10:53

Bλέπω anime γιατί βαρέθηκα τα αμερικάνικα cartoon τα οποία είτε θα περιέχουν ακατάσχετη βία είτε θα προσπαθούν να περάσουν αξίες και ιδανικά ενώ τα αντίστοιχα ιαπωνικά είναι πιο ανθρώπινα,οι χαρακτήρες προσεγγίζουν πιο πολύ την πραγματικότητα.Εκτός από αυτούς τους λόγους είναι και το ότι έχουν σενάρια για όλα τα γούστα...
Shit is 84.7% likely to happen....!!!!

#88 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 30 June 2007 - 23:15

Γιατί από παιδί αγαπώ ότι έχει σχέδιο μέσα,οπότε τα anime είναι κάτι που αγαπώ και τουλάχιστον εγώ ασχολούμαι όσο μπορώ με ότι αγαπώ.
Posted Image

#89 elaiza

elaiza

anime lover :D

• Members
  • 15 posts

Posted 03 July 2007 - 22:59

Γιατί απλά είναι καταπληκτικά...
Και μόνο οι εκφράσεις που παίρνουν στις ακραίες καταστάσεις, είναι όλα τα λεφτά...

Posted Image

There is no justice without sin...

#90 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 04 July 2007 - 22:32

Bλέπω anime γιατί βαρέθηκα τα αμερικάνικα cartoon τα οποία είτε θα περιέχουν ακατάσχετη βία είτε θα προσπαθούν να περάσουν αξίες και ιδανικά ενώ τα αντίστοιχα ιαπωνικά είναι πιο ανθρώπινα,οι χαρακτήρες προσεγγίζουν πιο πολύ την πραγματικότητα.Εκτός από αυτούς τους λόγους είναι και το ότι έχουν σενάρια για όλα τα γούστα...

Είσαι σίγουρος ότι έχεις δει αμερικ'αμικα ή ευρωπαικά cartoon πέρα του Batman?Θα σου πρότεινα αρκετά,π.χ. το Heavy Metal,Persepolis,κ.α.

Ποιός σου είπε ότι τα anime δεν προσπαθούν να περάσουν αξίες και ιδανικά?Μην ξεχνάς ότι στην ιαπωνία είναι μέσω ένταξης στη κοινωνία,έχουν πάρα πολλά μυνήματα,ακόμα και πολλα που δείχνουν να μην το έχουν.Άσε που για αυτό που λες τον πιο ανθρώπινο χαρακτήρα,ε,δεν νομίζω ότι σειρές όπως το Dragonball π.χ. προσεγγίζουν την πραγματικότητα.:wooi2:

Καλό είναι να 'χει ο καθένας την αποψή του και τα γούστα του,καλό όμως είναι να σκεφτόμαστε και το πόσο υσχίει αυτό που λέμε και να μην μας πιάνει το αντιαμερικανικό μας στο έτσι.
Posted Image