Μέχρι στιγμής τουλάχιστον, σε γενικές γραμμές τα βλέπω με το ζόριOFF: Όταν βαριέσται ένα anime το παρατάτε ή το τελειώνετε με το ζόρι???
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Γιατί βλέπετε Anime;
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2007 - 14:32
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2007 - 16:07
Γενικά δε κόβω τίποτα στη μέση, διαβάζω μερικά reviews και αν μου αρέσει το βλέπω, αν όχι δε το αρχίζω καν.
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2007 - 16:10
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2007 - 21:43
Το Ragnarok είχα κάνει το μοιραίο λάθος να το γράψω σε dvd,κι επειδή δεν άντεχα να το τελειώσω, πέταξα το dvd στα σκουπίδια
Μου τη βαράει άγρια
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 18:40
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 20:36

For teh nigra brothers, for teh pool, for teh aids...i was there.
Teh BloG si teh BacK
---------------------------------------------------------------------------
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 21:05

My Spars
Salva Nos: Z0Rr0Rex vs Consumption of Chaos
Thus spake Z0Rr0Thustra
www.skilledroleplayers.net
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 22:38
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2007 - 18:36
Τόσο μεγάλη ευρύτητα θεμάτων (από δακρύβρεχτες ιστορίες με κοριτσόπουλα μέχρι τις απόλυτες σπλατεριες με ακρωτηριασμούς και δε συμμαζεύεται) δοσμένη με πολύ (έως υπερβολική) φαντασία μόνο στα anime μπορείς να συναντήσεις. Και επειδή στην Ελλάδα η λέξη φαντασία έχει χάσει ως ένα βαθμό το νόημα της τα anime μοιάζουν με σανίδα σωτηρίας γι αυτούς που ψάχνουν το κάτι το διαφορετικό.
Α, και επειδή οι χαρακτήρες των anime είναι τρομεροί...δύσκολα τους ξεχνάς
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2007 - 19:44
Επειδή έτσι γουστάρω
... και εξηγούμαι
Τόσο μεγάλη ευρύτητα θεμάτων (από δακρύβρεχτες ιστορίες με κοριτσόπουλα μέχρι τις απόλυτες σπλατεριες με ακρωτηριασμούς και δε συμμαζεύεται) δοσμένη με πολύ (έως υπερβολική) φαντασία μόνο στα anime μπορείς να συναντήσεις. Και επειδή στην Ελλάδα η λέξη φαντασία έχει χάσει ως ένα βαθμό το νόημα της τα anime μοιάζουν με σανίδα σωτηρίας γι αυτούς που ψάχνουν το κάτι το διαφορετικό.
Σωστός ο παίχτης.....Με κάλυψες απόλυτα....
[OFF TOPIC]
Εγώ είδα το 1ο επεισόδιο του Kino no Tabi και το παράτησα...Κακώς???
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2007 - 20:02

My Spars
Salva Nos: Z0Rr0Rex vs Consumption of Chaos
Thus spake Z0Rr0Thustra
www.skilledroleplayers.net
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 19:40
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 20:08
εγω ειχα αρχισει να βλεπω anime για πλακα αλλα τλκ κολλησα γτ ειναι πολλες ωραιες σειρες κ μπορω να πω με σιγουρια πως τα anime ειναι τροπος ζωης
x2
Επειδή έτσι γουστάρω
... και εξηγούμαι
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Αν δεν υπήρχαν και τα anime θα ήμασταν θα αναγκασμένοι να βλέπουμε τα σκουπίδια που βάζει η tv.Από τότε που άρχισα τα anime(και λίγο πιο πριν) έχω κόψει σχεδόν την τηλεόραση.

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 20:38
Οι χαρακτήρες συνήθως είναι απίστευτοι...υπάρχουν φορές που το story είναι εντελώς "υπερφυσικό", αλλά τα πρόσωπα και οι σχέσεις τους πολύ ανθρώπινες.
εεε και τέλος πάντων...αυτό το χόμπυ είναι too addictive!

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2007 - 03:08
Giati me paratise i gkomena mou
ROOOOOOOOFL ψεύτηηηηηηης :/
back to topic
γιατί....μπορώ