Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Πόσες ώρες βλέπετε Anime κάθε μέρα?

• Please log in to reply
253 replies to this topic

Poll: Πόσες ώρες βλέπετε Anime κάθε μέρα? (400 member(s) have cast votes)

Πόσες ώρες βλέπετε Anime κάθε μέρα?

1. Από μία μέχρι τρεις ώρες (151 votes [38.92%] - View)

Percentage of vote: 38.92%

2. Μία ώρα το πολύ (66 votes [17.01%] - View)

Percentage of vote: 17.01%

3. Μέχρι να πέσω κάτω(ή για εμάς τους μικρότερους μέχρι να αρχίσει το κράξιμο) (94 votes [24.23%] - View)

Percentage of vote: 24.23%

4. Από τρεις μέχρι πέντε ώρες (77 votes [19.85%] - View)

Percentage of vote: 19.85%

Vote Guests cannot vote

#61 AkiraSato

AkiraSato

Anime Amateur

• Members
  • 67 posts

Posted 21 June 2007 - 16:42

Συνηθως μεχρι να πεσω κατω εκτος βεβαια αν εχω κατι σημαντικο να κανω.

#62 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 posts

Posted 22 June 2007 - 21:36

Συνήθως δεν ξεπερνάω την μία ώρα...

#63 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 23 June 2007 - 20:39

Συνήθως λιγότερο από μία ώρα εκτός αν κάτσω να δω καμιά ταινία ή έχω μαζέψει πολλά επεισόδια από μια σειρά οπότε αν έχω χρόνο του δίνω και καταλαβαίνει.
Αλλά όπως είπα κατά μέσο όρο κάτι λιγότερο από μία ώρα τη μέρα
Go figure...
Posted Image

#64 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 posts

Posted 25 June 2007 - 13:05

εγώ βλέπω τα νέα επισόδεια pokemon (diamond&Pearl) το πολύ μία ώρα την ημέρα..... βρίσκομαι στο No.17 αν και μερικά επισόδεια είναι βαρετά...:hahaha:
Posted Image

#65 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 posts

Posted 25 August 2007 - 23:45

Βασικά λείπει μια πολύ σημαντική επιλογή "Εξαρτάται το anime". Π.χ. To Samurai Champloo, το Basilisk, το Hellsing και κάποια άλλα τα είδα το καθένα μέσα σε μια-δύο μέρες γιατί τα βρήκα άκρως ενδιαφέροντα... Με άλλα παιδεύομαι για βδομάδες. Πάντως κατα μέσο όρο, περίπου στη 1 με 3 ώρες κάθε μέρα.

#66 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 26 August 2007 - 04:29

Είτε καθόλου είτε όλη μέρα. Σπάνια βλέπω ας πούμε 1 επεισόδιο μόνο. Συνήθως απορροφούμαι και βλέπω μια ολόκληρη σειρά και μόνο όταν αρχίσει να με παίρνει ο ύπνος σε πολύ σοβαρό βαθμό (κλείνουν μάτια κλπ) σταματάω. Άλλα όταν δε μπορώ να δω έτσι φανατικά απλά δε βλέπω καθόλου.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#67 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 posts

Posted 26 August 2007 - 07:33

y=z(x)^α

y=συνολικος χρονος για ανιμε
x=ελευθερος χρονο σε μοναδες των 22 λεπτων. αν χ=0 τοτε χαζεμα γιοκ αλλιως χ=f(z)
z=προσφορα επισοδειων
α=ενδιαφερον επισοδειων, αμα το γουσταρω θα το ξαναδω στο καπακι.

κορυφη παραμενει η μερα που ειδα απο 5 το απογεμα μεχρι 2 το βραδυ με 5 λεπτακια διαλειμα το διωρο.

#68 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 26 August 2007 - 16:31

Ξέχασα να πω πως αυτό το κάνω 1 μέρα τη βδομάδα, άντε 2 το πολύ πλέον, οπότε κατά μέσο όρο δεν είναι πάνω από 3-4 ώρες τη μέρα.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#69 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 26 August 2007 - 20:13

3 εως 5....αμα εχω τα επεισοδια στο χερι μου....αλλιως...
περιμενω να τα αποκτησω και μετα....
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#70 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 16 September 2007 - 19:27

Ανάλογα με τη περίοδο και ανάλογα με το πόσα επεισόδια έχω διαθέσιμα.

Π.χ. όταν είχα 170 επεισόδια Naruto έβλεπα από 20 μέχρι 30 την ημέρα (400 με 600 λεπτά ή 6 ώρες και 40 λεπτά με 10 ώρες, ναι σε λίγες μέρες μόνο είδα όλη τη σειρά {ήταν στο 170+ όταν άρχισα να το βλέπω} :burningbe3: )

και αυτές τις μέρες βλέπω από καθόλου μέχρι 1 ή 2 ώρες .
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#71 Vegita Sempai

Vegita Sempai

AMVs creator

• Members
  • 109 posts

Posted 17 September 2007 - 17:02

Συνήθως 2-3 επεισόδια την ημέρα και συνήθως μόνο βράδυ αφού έχω τελειώσει το διάβασμα.Το περίεργο είναι ότι βλέπω πιο πολύ μέσα στην εξεταστική μιας και είμαι σχεδόν καθημερινά κλεισμένος σπίτι αυτές τις μέρες.
Βέβαια αν το ανιμε είναι πορωτικό ή τουλάχιστον τραβάει και δεν είναι stand-alone episodes βλέπω και παραπάνω.

Personal record:και τα 25 επεισόδια του Berserk μονοκοπανιά

#72 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 19 September 2007 - 14:56

Δεν βλέπω anime κάθε μέρα για να πώ την αλήθεια, αλλά όταν κάτσω να δώ βλέπω 10-12 ώρες. Ένα anime 24-26 επεισόδια δλδ :D
Posted Image

#73 Orion

Orion

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 19 September 2007 - 15:40

Για να πώ την αλήθεια όπως δεν βλέπω συνέχεια anime αλλά όταν μου την δώσει κατακέφαλα :hahaha:μπορώ να καθήσω να δώ anime μέχρι να ευχαριστηθώ ταμάλα!! :hehehe:

:head: THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD :head:

Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series

#74 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 21 September 2007 - 06:19

Για να πώ την αλήθεια όπως δεν βλέπω συνέχεια anime αλλά όταν μου την δώσει κατακέφαλα :hahaha:μπορώ να καθήσω να δώ anime μέχρι να ευχαριστηθώ ταμάλα!! :hehehe:

Κι εγώ μια απ'τα ίδια είμαι..δεν βλέπω κάθε μέρα αλλά αν πω΄να δώ θα λιώσω..
αν και τυχαίνει πάρα πολλές φορές να μη θέλω να δώ,βλέπω έτσι κάνα 5λεπτο (και καλά) και μετά βλέπω καμία 10ριά επισόδια..
Πίσω απο τα πιο όμορφα όνειρα σου κρύβεται ο χειρότερος σου εφιάλτης....
Aπλά ζήσε τα όνειρα και περίμενε τον Εφιάλτη...
Posted Imagehttp://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=21661
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=26806
http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=34457

#75 Balsa-san

Balsa-san

bored to write english

• Members
  • 62 posts

Posted 21 September 2007 - 17:36

Έχω πολύ ελεύθερο χρόνο..οποτε συνήθως το παρακάνω,ιδιαιτερα όταν βλέπω με το αγόρι μου.Έχω περάσει k 8ωρά...>.<
αυτό βεβαια συμβαίνει όταν κάποιο anime μου αρέσει πολύ k δεν μπορώ να σταματήσω
Posted ImageDanzai no hana Guilty sky....