Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Πόσες ώρες βλέπετε Anime κάθε μέρα?
Started By
Creteus
, Oct 16 2006 10:24
253 replies to this topic
Posted 28 March 2007 - 10:56
εγώ πάλι βλέπω σχεδόν καθε βραδυ περίπου για 2 ώρες...
αλλα όταν αρχίσω μια πολύ ωραία σειρά δεν σταματάω με τίποτα...
αλλα όταν αρχίσω μια πολύ ωραία σειρά δεν σταματάω με τίποτα...

Spoiler: Elfen Lied!!!
Posted 28 March 2007 - 11:08
το πολυ 1 ωρα την βδομαδα
Posted 10 April 2007 - 18:07
Ανάλογα με το πόσα επεισόδια έχω στη διάθεσή μου....Είχε τύχει μία φορά να δώ 32 επεισόδια Naruto απανωτά!!!!Δηλαδή, 10 ώρες και 40 λεπτά περίπου....
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 10 May 2007 - 23:28
1-3 κ εγω πια...
οταν δεν ειχαμε καθολου σχολη κ καθομουν ολη μερα χτυπαγα καμια 30αρα επεισοδια απο διαφορες σειρες στο χαλαρο...
οταν δεν ειχαμε καθολου σχολη κ καθομουν ολη μερα χτυπαγα καμια 30αρα επεισοδια απο διαφορες σειρες στο χαλαρο...
Posted 11 May 2007 - 15:17
Εγώ πάει ανάλογα με τα κέφια, αν και συνήθως τα 10 - 13 επισόδια σίγουρα μπορώ να κλείσω με άνεση.
Τώρα από ώρες μπορεί να έχω κλείσει και 15ωρο σε βλέποντας ανίμε.
Ναι και καλά καταλάβατε, δεν έβγαινα καθόλου έξω, μόνο για φαγητό και για τουαλέτα σηκωνόμουνα.
Τώρα από ώρες μπορεί να έχω κλείσει και 15ωρο σε βλέποντας ανίμε.
Ναι και καλά καταλάβατε, δεν έβγαινα καθόλου έξω, μόνο για φαγητό και για τουαλέτα σηκωνόμουνα.
Posted 11 May 2007 - 19:11
Σχετικά δεν βλέπω πολύ. Εκτός άν θέλω να συμβαδίσω με κάποια σειρά π.χ. Death Note, έβλεπα για 5 ώρες και διάβαζα για 15 XDDD
Posted 12 May 2007 - 15:30
enough to nearly fail university.
Posted 12 May 2007 - 17:31
Σωστός...
Και θα συμπληρώσω... Αρκετά για να κάθομαι μέσα κάποια Σαββατόβραδα =Χ...
Και θα συμπληρώσω... Αρκετά για να κάθομαι μέσα κάποια Σαββατόβραδα =Χ...
Posted 14 May 2007 - 21:20
ego epeidi akoma eimai kainourios sta anime kai exo polla na do tou dino kai katalabainei.(parolo tis panelinies)!!
Posted 18 May 2007 - 16:18
μια ώρα το πολύ! μπορεί και περισσότερο αλλα μετά βαριέμαι..

''The human whose name is written in this note shall die''
Posted 19 May 2007 - 18:51
μια ωρίτσα το πολύ...
Posted 19 May 2007 - 20:41
3 ώρες κατά μέσο όρο . Υπάρχουν μέρες βέβαια που δεν βλέπω καθόλου.
Stop making me repeat myself! Its bad for my health!
Posted 22 May 2007 - 12:19
Βλεπω καθε μερα γυρο στα 10-13 επισοδεια καθε βραδυ απο της 10:00-3:00 μπορει 4:00 αν και συνιθος το δευτερο
αλλα μετα πεφτω ξερος
για μονο 3ωριτσες
αλλα μετα πεφτω ξερος
Posted 20 June 2007 - 11:07
Εξαρτάται. Αν σκεφτεί κανείς πως από δουλειά γυρνάω υπό φυσιολογικές συνθήκες στις 8, δεν έχω και μεγάλα περιθώρια. Συνήθως 2-4 ώρες μου είναι εύκολο να κάτσω. Άν έχω ξεκινήσει καινούργια σειρά (12 επεισόδια) μπορεί και να την τελειώσω! Πέρσι πάντως που ήμουν φοιτήτρια στην Αγγλία, είχα φτάσει σε σημείο να βλέπω από το πρωί μέχρι το επόμενο ξημέρωμα ασταμάτητα. Ακόμα και φαγητό έτρωγα μπροστά στο pc. Το ρεκόρ μου μπορεί να είναι και πάνω από 16 ώρες τη μέρα!!! Ωραίες εποχές...