Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 5 votes

Hunter x Hunter (2011) latest episode discussion (όχι manga/old anime spoilers)


  • Please log in to reply
458 replies to this topic

#166 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 03 September 2012 - 00:00

Ας σηκώσει χέρι όποιος έχει σιχαθεί πια με όλη του την ψυχή το opening. Mια τέτοια κορυφαία σειρά, να έχει το ίδιο opening εδώ και 45 επεισόδια. Αν είναι άποψη αυτό το πράγμα που κάνουν, εμένα πάντως δε μ' αρέσει.

Σε κάθε επεισόδιο το Hunter x Hunter αποδεικνύει περίτρανα γιατί είναι το καλύτερο shounen ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα του σωρού - δε λέω ότι το One Piece ή το Naruto δεν είναι καλά, αλλά το HxH ξεφεύγει τελείως, είναι σε πολύ ανώτερο επίπεδο. Σκιαγράφηση χαρακτήρων, σκηνοθεσία, ανατροπές, σωστό pacing στην πλοκή, συν τη μουσική, το voice acting... Μα τι άλλο μπορεί πια να ζητήσει κανείς από ένα anime! Παρά την όλη λογοκρισία που πέφτει, θα μπορούσα να το χαρακτηρήσω ακόμα και seinen. Θέλει να έχεις πολύ γερό στομάχι για ν' αντέξεις όσα γίνονται στα τελευταία επεισόδια (κι έχω ακούσει ότι γίνεται και ακόμα πιο βίαιο μετά, oh my God τι έχουν να δουν τα μάτια μου...!) και ψυχολογικά σε κάνει άνω κάτω. Αχ, είχα να δω δυο βδομάδες και συγκινήθηκα... Kurapika είσαι ο αγαπημένος μου by far, ακολουθεί ο Killua και μετά Hisoka.

Να πεθάνουν όλοι στο Phantom Troup! Δικαίωση σε όλους εκείνους που έγιναν κιμάς, όσο αηδιαστικοί και να ήταν! Όλους ανεξαιρέτως,
Spoiler:
θέλω να τους δω να ψοφάνε! Προπαντώς αυτή με τα γυαλιά! Δεν είναι άνθρωποι, είναι όλοι τους κτήνη και μισά και ανατριχιάζω ακόμα και με μια τους πρόταση. Θα μου πεις, πότε έγινε άνθρωπος ο Gon... Αυτός είναι ακόμα πιο χοντρόπετσος απ' αυτούς!

#167 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 09 September 2012 - 19:03

Εξαιρετικό επεισόδιο. Hisoka is perfect! Όλα τα λεφτά αυτός ο τύπος. Επίσης Kurapika vs Uvogin! Θέλω τόσο, μα τόσο πολύ να δω αυτήν τη μάχη.

Είναι πολύ όμορφο, όταν βλέπεις ένα studio anime να δίνει τόση μεγάλη προσοχή στο έργο του και να βγαίνει ένα τόσο καλό αποτέλεσμα. Ακόμα και η μουσική είναι εξαίσια. Κανένα shounen anime δεν μου έχει δώσει τέτοια ατμόσφαιρα, ποτέ.

Ευχαριστιέσαι πολύ περισσότερο το anime παρά το manga του.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#168 Usopp MZ

Usopp MZ

    The COOL-GUY

  • Members
  • 492 posts

Posted 16 September 2012 - 08:40

Omigosh! Άλλο ένα φοβερό επεισόδιο!!! :D O Kurapika έχει ξεφύγει εντελώς μιλάμε! Φοβερή μάχη και απίθανες οι ικανότητες του Kurapika!

Απ' ό,τι είδα και στο preview χαλαρώνει για λίγο τώρα... Και καλά κάνει, γιατί θα πάθουμε και τίποτα, κάθε επεισόδιο κι epicness :P
Posted Image

#169 olesos

olesos

    Anime/Manga Veteran

  • Members
  • 525 posts

Posted 16 September 2012 - 11:31

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Οκ παίζει να μήν αναπνέω απο την πόρωση. Kurapika δεν υπάρχει Hunter x Hunter δεν υπάρχει ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Όταν ηρεμήσω θα έρθω να συνεχίσω αυτα που θέλω να πώ!!!!!

MbcN7u5.png
 


#170 yami

yami

    神速

  • Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 16 September 2012 - 12:51

gotta give it to Madhouse. εξαιρετικη η μεταφορα της μαχης. I hope they keep up like this, γιατι τα καλυτερα ερχονται :P

#171 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 16 September 2012 - 13:57

Tα καλύτερα... έ-έρχονται; Μετά από τέτοια μάχη, μας λες ότι τα καλύτερα είναι μπροστά;

Συγνώμη πάω να σκάσω από nosebleed κι επιστρέφω. Θα πάθω τίποτα στο τέλος. Αχ γιατί να μην είναι καθημερινό το H x H γιατί. (ξέρω το γιατί αλλά παρόλ' αυτά a woman can dream.)

#172 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 16 September 2012 - 14:48

^ οτι ειπε ο DiamondsofBlood απο πανω (οχι δν θα σε πω DoB:P)

μιλαμε εμεινα αφωνη... ετρωγα κι ενα κομματι τουρτα και κανα πενταλεπτο ειχα το στομα ανοιχτο με την μπουκια στο πιρουνι... δν μπορουσα να παρω τα ματια μου απο την οθονη... τι μαχη,το σκηινκο ,ο διαλογος!!!! κοκκινο φεγγαρι ,κοκκινο ματι,αιμα... ολα κοκκινα!!! πολυ πραμα!!!Εδειξε και λιγο απο το training του Kurapika πουε μας ειχε αφησει απραπονεμενους.Ολα τελεια
ο Kurapika απλα δν υπηρχε σε αυτο το επεισοδιο (και σε αλλα αλλα ειδικα σε αυτο!!)... Uvo τωρα RIP δν ξερω αν θελω να σε πω αλλα τοσο κοσμο εφαγες δν πειραζει ας πεθανεις (αυτη η λογικη μου!)

Κι αυτη η φατσα του Hisoka στο τελος το κερασακι στην τουρτα !!!

ΚΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by redqueen, 16 September 2012 - 14:48.

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#173 Sparda

Sparda

    ~ C.C. is win ~

  • Members
  • 697 posts

Posted 16 September 2012 - 16:12

Κurapika υπερθεός. Πρέπει να είναι το καλύτερο επισόδειο με ξύλο μέχρι τώρα. Ο Uvogin ήταν ένα τίποτα μπροστά του. Πρέπει τώρα να είναι ο πιο δυνατός από την 4αδα των πρωταγωνιστών. Δε νομίζω ότι οι άλλοι είχαν ελπίδα εναντίων του. Ο Gon με το ζόρι νίκησε σε τεστ μυϊκής δύναμης, (που ως enhancer είναι και η ειδικότητά του υποτίθεται) την κοπελίτσα με την ηλεκτρική σκούπα (η οποία έχασε γιατί είναι και αριστερόχειρας παρακαλώ!), άρα ενάντιας στον Uvogin δεν είχε την πραμικρή ελπίδα. Είναι όλο το Troupe μάλλον σε παρόμοιο level με τον Hisoka. Ο οποίος παίζει να είναι από τους πιο καλογραμμένους χαρακτήρες. Μια φορά βγήκε βόλτα στο Λούνα Παρκ σε αυτό το arc, και σε όλο το υπόλοιπο κάθεται στο αρχηγείο και ρίχνει πασιέντζες ρίχνοντας δολοφονικά υφάκια, και παραμένοντας θεούλης.

Τώρα από ότι έδειξε στο preview πάμε πάλι σε οπτική γωνία Gon και ξαναχαλαρώνουν τα πράγματα προς στιγμήν. Επιπλέον, οι Phanton Troupe έδειραν και έκαναν, αλλά ακόμα άφραγκοι είναι. Δε θα το αφήσουν να περάσει έτσι. Για να σε δούμε, τι σχέδιο θα καταστρώσεις Chrollo.

Can't wait.

Posted Image


#174 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 September 2012 - 17:15

Είναι δύσκολο να πεις ποιος ακριβώς θα νίκαγε ποιον. Συγκεκριμένα εδώ ο δάσκαλος του kurapika είπε ότι "if you break the rule you set, you could loose your nen" και αυτός έθεσε το condition σε "the spiders will be my only targets" και τον κανόνα σε "i will stake my life on it". Το είχε πει και στο επισόδιο 44, προς το τέλος όταν χρησιμοποίησε την αλυσίδα πρώτη φορά στον Uvogin ("this power can only be used on the spiders,-i've applied the condition that if i use this technique on anyone that isn't a spider i will die on the spot"). Έναντι σε Gon/killua ή σε κάποιον άλλο δυνατό αντίπαλο πχ shadow beasts θεός σχωρέστους λογικά δε θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει όλη του τη δύναμη, λόγο του όρου που έθεσε.

Moreover πρέπει να παλέψει διαφορετικά γιατί με τον Uvogin ήξερε τι τύπος nen είναι (στον οποίο είχε φυσικό πλεονέκτημα by default όπως είπε ο chrollo) ενώ στους άλλους 2 δεν ήξερε και πάνω κάτω αυτό θέτει τον ρυθμό ολόκληρης της μάχης. Πχ εδώ ο uvogin πιάστηκε επειδή δεν ήξερε ότι οι αλυσίδες θα μπορούσαν να γίνουν αόρατες μέσω In, γιατί νόμιζε ότι ο kurapika ήταν Nen user άλλης κατηγορίας που δεν θα μπορούσε να έχει αυτή τη δυνατότητα.

Βασικά έναντι στον Uvogin είχε κάθε εργαλείο για να νικήσει πριν αρχίσει η μάχη ενώ με τους άλλους 2 όχι.

qzMHWHd.png


#175 Battlemage

Battlemage

    Anime Freak

  • Members
  • 376 posts

Posted 16 September 2012 - 18:09

Τέλεια η μάχη και τρομακτικός ο Kurapika. Η ικανότητα που έχει να εκμεταλλεύεται πλήρως όλες τις κατηγορίες nen(έστω και για συγκεκριμένο διάστημα) τον κάνει μέχρι στιγμής τον δυνατότερο χαρακτήρα απο την ομάδα. Απο την άλλη βέβαια, όπως είπε και ο Mad_Hatter, λόγω του condition που έχει θέσει στις αλυσίδες λογικά θα έχει πρόβλημα ενάντια σε άλλο δυνατό αντίπαλο. Συν οτι υπάρχει και μεγάλο ρίσκο αμα τις χρησιμοποιήσει σε λάθος άτομο. Παραδέχτηκα και τον Uvogin πάντως. Ακόμα και οταν κατάλαβε οτι θα έχανε σίγουρα δεν πρόδωσε τους υπόλοιπους.
Posted Image

#176 DeLGaDo

DeLGaDo

    Apapapa

  • Members
  • 420 posts

Posted 18 September 2012 - 20:14

Πόρωση το HxH δεν μπορώ να περιμένω για το επεισόδιο κάθε εβδομάδα. Kurapika, Ηisoka GODS.
Beyond the Grave Posted Image

#177 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 740 posts

Posted 18 September 2012 - 20:24

μονο στη μεσαια αλυσιδα ειναι το condition. Δεν μπορει να φυλακισει αλλον εκτος απο αραχνες. Οι υπολοιπες δυναμεις του λειτουργουν κανονικα.

Με τα ματια "αναμενα" πρεπει να ειναι απο τους δυνατοτερους της σειρας. Χωρις αυτα ειναι μετριος. με ματια αναμενα και condition ειναι πιθανον ανικητος απο αραχνες. Αυτος ηταν και ο στοχος του εξαρχης.

stasou%2520mygdala.jpg


#178 Sparda

Sparda

    ~ C.C. is win ~

  • Members
  • 697 posts

Posted 24 September 2012 - 05:19

True Neutral o Gon. Μέχρι και ο τυχαίος κόσμος καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με το παιδάκι. Το βρίσκω πολύ αστείο, που ο κολλητός του (επαγγελματίας δολοφόνος) περνάει πιο απαρατήρητος.

Το ότι πάνε να stalk-άρανουνε μέλη της Αράχνης δε βλέπω να τους βγαίνει σε καλό. Ειδικά αυτός με το σπαθί, έχει και τα νεύρα του τελευταία. Αν όλοι οι Troupe είναι στο επίπεδο του Uvogin πραγματικά ελπίζω να ΜΗΝ τους βρουν τα πιτσιρίκια, για το δικό τους καλό.

Posted Image


#179 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 30 September 2012 - 11:08

Spoiler: 49


#180 Sparda

Sparda

    ~ C.C. is win ~

  • Members
  • 697 posts

Posted 30 September 2012 - 15:31

Ντάξει το epicness είναι over 9000. Δεν έγινε "κάτι" στο επισόδειο, και όμως ήμουν κολλημένος στην οθόνη. Επιπλέον μας είπαν ότι στο μέλλον έχουμε Zoldycks vs Phantom Troupe!! -πόρωση overload-

YΓ: Και κουστουμάκι ο αρχηγός, μια χαρά τον βρίσκω.

Posted Image