Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 3 votes

Hunter x Hunter latest chapter discussion (επιτρέπονται spoilers)

• Please log in to reply
166 replies to this topic

#76 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 860 posts

Posted 13 April 2016 - 22:16

Καμιά 15αρα.

09pntFA.png?1

#77 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 14 April 2016 - 18:52

http://readms.com/r/hunter_x_hunter/350/3354/1

It's back :lockulocku:

#78 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 860 posts

Posted 21 April 2016 - 21:58

Ώρε τι ηταν το σημερινό ετσι από το πουθενα,ε ρε και κανει κανά αστείο και κόψει τη μάχη στη μέση τι εχει να γίνει..από οτι κατάλαβα έτσι λειτουργεί το ability του Chrollo.

Spoiler:

Edited by pasxaleas, 21 April 2016 - 22:43.

09pntFA.png?1

#79 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 posts

Posted 21 April 2016 - 22:30

Τι εγιιιινε ρεεεε....Απο το ΠΟΥΘΕΝΑΑΑΑ!!!ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ...Επαθα Σοκ οταν ειδα την εικονα Chrollo vs Hisoka......

2008ipman01.jpg

#80 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 22 April 2016 - 01:40

Δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτό το τσάπτερ... Ειλικρινά δεν ήμουν. Έχω που έχω υπερένταση για άλλους λόγους, τωρα θα περιμένω με την αγωνία δυο εβδομάδες να μάθω τι θα συμβεί. Και ναι guys, η επόμενη εβδομάδα είναι Golden Week :P

Ειλικρινά, στα 10 χρόνια που παρακολουθώ manga είναι η πρώτη φορά που δεν έχω την απολύτως παραμικρή ιδέα για το ποιος πρόκειται να νικήσει μια μάχη.

Ο Chrollo έχει hypaριστεί στον θεό, δεν μπορώ καν διανοηθώ πως μπορεί να χάσει από τον Hisoka αυτός ο τύπος. Είναι έξυπνος και εύστροφος, το ability του είναι ό,τι πιο δυνατό έχουμε δει στην σειρά και είναι αρχηγός μιας οργάνωσης που ακόμα και το τελευταίο μέλος της είναι μέσα στους δυνατότερους χαρακτήρες της σειράς. Δεν γίνεται να χάσει, απλώς δεν γίνεται. Χώρια που έχει ακόμα την ικανότητα από το Yorknew City να προβλέπει το μέλλον. Δεν θα πρότεινε ένα fight to the death αν δεν ήξερε ήδη πως πρόκειται να τελειώσει.

O Hisoka από την άλλη είναι ο fan favorite χαρακτήρας της σειράς. Έχουμε να τον δούμε από πότε; Μετά από τόσα χρόνια απουσίας, θα ήταν περίεργο να ξαναεμφανιστεί απλώς για να πεθάνει.

Δεν ξέρω, δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι πρόκειται να συμβεί και πως θα δέσει αυτή η μάχη με την γενικότερη ιστορία των Princes και του Dark Continent. Ελπίζω να εξηγηθεί πριν ο Togashi ξαναπάει σε hiatus. Hell, ελπίζω απλώς να τελειώσει η μάχη πριν ο Togashi ξαναπάει σε hiatus.

P.S. Από την άλλη μπορεί όλο αυτό να είναι κάποιο όνειρο του Hisoka και ο Togashi απλώς να μας τρολάρει όλους. :P

#81 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 22 April 2016 - 15:24

Λοιπόν, είχε προαναγγελθεί ότι μετά το Hiatus θα γίνει κάτι συγκλονιστικό στο HxH. Μάλλον κάποιος θα αφήσει χρόνους. Δε μπορώ να διανοηθώ κανέναν από τους δύο νεκρό.... ακόμα.

ΚΑι οι δύο είναι τέρατα. Αρρωστημένα τέρατα. Απρόβλεπτη θα ναι η μάχη τους η οποία ήρθε από το πουθενά. Ο Togashi είναι ο καλύτερος story teller του Jump, ίσως ξεπερνάει και τον μεγάλο Gori-sensei. 

Η μάχη αυτή για μένα έχει και συναισθηματικό χαρακτήρα μιας και τη περιμένω από τα 15 μου χρόνια, όταν είδα για πρώτη φορά Hunter x Hunter και από τότε έχουν περάσει 12 ολόκληρα χρόνια.....Το παιδί μέσα μου ούρλιαξε μόλις είδα σήμερα πρωί πρωί στη δουλειά τη δεύτερη σελίδα... Πέρασαν άπειρες σκέψεις στο μυαλό μου :P

Περί Χίσοκα θα ήθελα να πως μια σκέψη που με διαολίζει. Μου έχει καρφωθεί ότι είναι κι αυτός από κάπου "έξω από αυτό το κόσμο". Κάτοικος Meteor City δεν είναι, θα γνωριζόταν με τους υπόλοιπους Ryodan. Κάτι παραπάνω γι αυτόν δε ξέρουμε. Ότι έχει υπερφυσική διεστραμμένη δύναμη το ξέρουμε. Ότι βλέπει όλο το κόσμο σα λούτρινα κουκλάκια, ακόμα και το Ging kai to Netero, το ξέρουμε. Πλέον με τις αποκαλύψεις, όσες έχουν γίνει, για την Dark Contninent έχω αρχίσει και πιστεύω ότι αυτός όπως και η Alluka είναι από εκεί.

#82 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 22 April 2016 - 16:25

Λιγο πολυ αναμενομενο καποια στιγμη να γινει η μαχη. Ο Hisoka την ηθελε σαν τρελος αυτη τη μαχη και δεν θα την κερδισει. Αν απλα γλιτωσει και τη ζωη του θα ναι τυχερος. Θα κανει ομως κατι γαματο που θα φαινεται οτι αν ο chrollo δεν ειχε την ταδε cheat ικανοτητα θα κερδιζε.

2po6sfa_jpg.gif

#83 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 posts

Posted 24 April 2016 - 14:26

Παντως υπαρχει η πιθανοτητα να μην πεθανει κανεις και να τους δουμε στο dark continent καθως θα ειναι τεραστιο αρκ και πιθανως ολο το υπολοιπο manga θα διαδραματιζεται εκει.

2008ipman01.jpg

#84 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 06 May 2016 - 15:04

Η δική μου πρόβλεψη είναι πως κάποιος θα πεθάνει.

Μάλλον ο Hisoka, ξέρω είναι τρελό άλλα είναι τρελός και ο togashi...

Εδω πέταξε τον πρωταγωνιστή του στα σκουπίδια, θα λυπηθεί τον Hisoka ;

Γενικότερα χαρακτήρες που είναι καλοί στα pvp οπως ο Netero, Hisoka, Chrollo και Gon, δεν έχουν θέση στη Dark Continent όπου απαιτούνται survival και συνεργατικές ικανότητες.

Edited by sgouver, 06 May 2016 - 15:05.

#85 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 posts

Posted 13 May 2016 - 13:19

Α ρε Hisoka αλάνι,μας έλειψες...λιγότερα λόγια και πιο πολύ μάχη αυτό το chapter.

2008ipman01.jpg

#86 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 13 May 2016 - 15:18

Αν συνεχίσει έτσι ο Togashi θα γίνουμε πιο οργασμικοί και από τον Hisoka

#87 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 posts

Posted 13 May 2016 - 16:57

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΦΙΛΕ!!!!ΚΛΑΙΩ!!!!!

2008ipman01.jpg

#88 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 13 May 2016 - 19:27

Ο Hisoka αγχώνεται? Ιδρώνει? Τρομάζει? Wtf? Ο Κρόλο είναι κτήνος. Το κάθε τσάπτερ μας αφήνει με ακόμα μεγαλύτερη αγωνία και προσμονή. Ο Togashi φαίνεται πως θα φορτσάρει.

#89 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 860 posts

Posted 17 May 2016 - 01:07

Να απολαμβάνεται κάθε chapter σαν να είναι το τελευταίο!

5tokwCV.jpg

Spoiler:

Spoiler:

Edited by pasxaleas, 17 May 2016 - 01:08.

09pntFA.png?1

#90 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 17 May 2016 - 06:29

Επίτηδες τα γράφει. Τρολλάρει. Όπως τον τρολάρουν στο ίντερνετ τόσα χρόνια, HiatusxHiatus κλπ, άλλο τόσο παίρνει το αίμα του πίσω.

Σιγά μη τον άφηναν οι editors στο WSJ να γράφει σοβαρά για τη μέση του κλπ.