Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.aNiMe//GR 2011 Anime Awards - Best Lead Male Character
Posted 27 February 2012 - 19:24
Sleep with the devil, the devil will take you away
Posted 27 February 2012 - 20:44
Posted 27 February 2012 - 21:22
Posted 28 February 2012 - 00:50
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 28 February 2012 - 14:40
Το development που απέκτησε στα λίγα επεισόδια που έχω δει τον κατατάσσει άξιο, συν οτι κανένας απο τους υπόλοιπους δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα και αλλιώς δε θα ψήφιζα καν.
(ίσως Daikichi αλλά μπα)
Posted 28 February 2012 - 14:48
Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku
Posted 29 February 2012 - 23:53
Posted 22 March 2012 - 23:50
Όταν είδα το Usagi Drop, είπα "Ώπα! Εδώ είμαστε! Lead της χρονιάς!". Η Kai to έθεσε καλύτερα απ' ότι θα μπορούσα να πω. Ο Daikichi είναι ανθρώπινος μέσα απ' τα πιο μικρά και ασήμαντα πράγματα, ένας τριαντάρης που βρίσκει νόημα και σκοπό στη ζωή του με την υιοθεσία μιας ζουζούνας, λέει τα πιο απλά πράγματα, ακόμα κι έτσι όμως βρίσκει τρόπους να είναι badass με τον τρόπο του ("Daikichi, οι ώμοι σου είναι τεράστιοι!", "Βρίσκεις;") και αποδεικνύεται ο τύπος της διπλανής πόρτας που καλά θα κάνεις να γνωρίσεις.
Και μετά ήρθε ο Kotetsu... Το μόνο που νιώθω γι' αυτόν τον τύπο είναι αγάπη. Στα όρια του κεραυνοβόλου έρωτα. Πόσο συχνά βλέπουμε σε anime (διάολε, γενικότερα!) αποτυχημένους τριαντάρηδες (και κάτι!) σε ιστορία μαζικής αποδοχής με αξιώσεις γερού franchise; Έναν χαρακτήρα παλιομοδίτη, με δικό του κώδικα ηθικής, στυλ και αύρα τόσο χαλαρή και αβίαστα cool, απίστευτο χιούμορ (όλος ο διάλογος για τα κτήρια στο 3ο επεισόδιο) και που, στην τελική, οδηγάει τη σειρά όπως γουστάρει ο ίδιος; (
Και μετά έπρεπε να έρθει ο Okabe... Φίλε, ο Okabe... Μια απίθανη περίπτωση, τόσο ένας καμένος nerd όσο και η υπέρβαση του στερεότυπου, απελπισμένος και ρομαντικός, αναμεμειγμένος σε πράγματα πολύ πιο μεγάλα απ' τον ίδιο... (Είπα πως το αγαπημένο μου επεισόδιο ήταν από Tiger and Bunny, αλλά το 13ο του Steins είναι υπερβολικά κοντά...). Δεν θέλω να μακρυγορώ, τα έχω ήδη γράψει στο thread του Steins. Πάντως, η ψήφος θα πήγαινε πάρα πολύ άνετα και σε αυτόν.
Ο μόνος λόγος που τελικά ψηφίζω Kotetsu είναι πως... όλοι οι υπόλοιποι ψήφισαν τον Okabe! Έχει ήδη γίνει κλασσικός και αγαπημένος, όπως του αξίζει. Ε, εγώ θα δώσω λίγη αγάπη στον αγαπημένο μου υπερήρωα για την ώρα!
Σαν σημείωση, να πω πως και ο Makoto του Colorful θα άξιζε την ψήφο.
Υ.Γ. Nitorin, ξέρω πως θα το πάρεις στραβά και δεν θα σου αρέσει, αλλά εγώ στο λέω: αγόρι μου, εσύ έχεις balls. Και πολύ μεγάλα μάλιστα. Συγχαρητήρια.
Posted 23 March 2012 - 01:22
Posted 24 March 2012 - 16:10
Ο Okabe και μόνος του έκανε τη δουλειά. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που το διαλέγω.
Posted 24 March 2012 - 20:14
Αφού δεν ψήφισα την Rin, δεν μπορούσα να μην υποστηρίξω τέτοιον χαρακτήρα.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 25 March 2012 - 15:08