Τώρα παίζεις βρώμικα.O άνθρωπος που ψήφισε
το παντσου τηςHitagi όταν στο ίδιο poll υπήρχε η Michiko. Ναι, δεν πρόκειται να σε συγχωρήσω ποτέ.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.aNiMe//GR 2011 Anime Awards - Best Lead Female Character
Started By
iristella
, Feb 25 2012 19:39
21 replies to this topic
Posted 23 March 2012 - 00:52
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 23 March 2012 - 00:57
Ahem... σε ανακαλώ στην τάξη. ΔΕΝ θα συζητήσουμε στα φετινά awards γιατί το 2009 ψήφισα Hitagi.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 23 March 2012 - 01:25
Destiny! Ringo και επιστρέφουμε στην ισοπαλία
.
Δεύτερη επιλογή η μοναδική στο είδος της Yuuko.

Δεύτερη επιλογή η μοναδική στο είδος της Yuuko.
Posted 23 March 2012 - 20:03
Εγώ ήθελα αρχικά να ψηφίσω Rin γιατί είναι το πιο γλυκό παιδί που πέρασε ποτέ από την τηλεόραση. Τελικά όμως έδωσα την ψήφο μου στη Ringo γιατί ήταν εντυπωσιακή η ανάπτυξη που είχε στη σειρά, χωρίς να πούμε και πόσο ασυνήθιστη ήταν σαν χαρακτήρας. 
EDIT: Φαίνεται ότι το ποστ μου της έδωσε προβάδισμα. I'm so proud now.

EDIT: Φαίνεται ότι το ποστ μου της έδωσε προβάδισμα. I'm so proud now.
Posted 24 March 2012 - 15:58
Παιδιά, τα είπε και πριν ο πολέμαρχος και η Ιριστέλλα 
Ringo. Γιατί μήλο μας αρέσει! Όχι η τσουνεντεριασμένη Kurisu, Christina, Za zombie etc!
Εμα συγγνώμη, όλο τρέξιμο και χαμός για να πεις στο τέλος ότι... αυτό! Καταλάβατε.
Δικαιωματικά μέχρι το μεδούλι στη Ringo!

Ringo. Γιατί μήλο μας αρέσει! Όχι η τσουνεντεριασμένη Kurisu, Christina, Za zombie etc!
Εμα συγγνώμη, όλο τρέξιμο και χαμός για να πεις στο τέλος ότι... αυτό! Καταλάβατε.
Δικαιωματικά μέχρι το μεδούλι στη Ringo!
Posted 24 March 2012 - 20:11
Μια απ' τα ίδια με την Rin close second. H homura απλά meh.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Spoiler: